Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.26. 18:19

A legelsővel mondjuk kiegyeznék.. :lol:

2010.12.12. 16:30

Üdv!Üvegszálas M5 lökhárítót ki tett már fel E39-re?Most készülök venni egy szettet,most szóljatok ha ne azt vegyem meg.Jó ez,vagy inkább az ABS műanyag?

2010.12.12. 16:35

Johny540 írta:Üdv!Üvegszálas M5 lökhárítót ki tett már fel E39-re?Most készülök venni egy szettet,most szóljatok ha ne azt vegyem meg.Jó ez,vagy inkább az ABS műanyag?

inkább az ABS
ha jól tudom az üvegszálasnál egyben van a díszcsíkkal, és nem a legszebb.... az ABS-nél meg kiszedhető :wink:

2010.12.12. 17:00

peteeqe írta:
Johny540 írta:Üdv!Üvegszálas M5 lökhárítót ki tett már fel E39-re?Most készülök venni egy szettet,most szóljatok ha ne azt vegyem meg.Jó ez,vagy inkább az ABS műanyag?

inkább az ABS
ha jól tudom az üvegszálasnál egyben van a díszcsíkkal, és nem a legszebb.... az ABS-nél meg kiszedhető :wink:

Igen azt néztem én is,csak nem tudtam így hirtelen,hogy van-e még valami hátránya esetleg,gyengébb-e vagy hullámosodik stb.Mert az árkülönbség helyenként elég nagy.Bár most találtam ABS műanyag elsőt 60000-ért,az üvegszál meg 50000.Így talán csak az ABS-t választom,mert tényleg szebb hogy nem egybe van a díszcsík(vagyis gyakorlatilag nincs is az üvegszálason)

2010.12.25. 10:30

Ez a színes lámpafólia teszik! Kíváncsi volnék egy közúti ellenőrzéskor hogy szavazna a közeg? Fekete autó, fekete vesék, fekete fólia elöl, oldalt hátul, no meg az ablakok is :wink: Viszont tényleg mutatós!

2010.12.25. 20:48

bmw520ds írta:Ez a színes lámpafólia teszik! Kíváncsi volnék egy közúti ellenőrzéskor hogy szavazna a közeg? Fekete autó, fekete vesék, fekete fólia elöl, oldalt hátul, no meg az ablakok is :wink: Viszont tényleg mutatós!

Elvileg átereszti fényt, nem úgy , mint a festék. Bár mint tudjuk, ha akarnak belekötnek mindenbe...

2010.12.25. 23:08

szekeres írta:
bmw520ds írta:Ez a színes lámpafólia teszik! Kíváncsi volnék egy közúti ellenőrzéskor hogy szavazna a közeg? Fekete autó, fekete vesék, fekete fólia elöl, oldalt hátul, no meg az ablakok is :wink: Viszont tényleg mutatós!

Elvileg átereszti fényt, nem úgy , mint a festék. Bár mint tudjuk, ha akarnak belekötnek mindenbe...

Faxa! Megint széthullott az oldal.!

...és akarnak!

Bár beszéltem egy rendőr sráccal mostanában a 300e Ft-os övről. Ő azt mondta eddig is mindenki be volt kapcsolva nála, ezután is be lesz! :)
A baj az hogy ha megbaxák a rendőrt mert nem baxot meg engem akkor gondolom akkor már nem lesz ennyire kedves! :(

2010.12.27. 13:04

Valakit érdekel e39re szemöldök? 6500ft 1 pár:) kep

2010.12.27. 14:16

Nekem is le van füst fóliázva az oldalindex meg a hátsó lámpa fehér része, az index... szép :lol:

ha gondoljátok, tudok róla képet csinálni

meg ha valaki igényt tart rá, van még annyi fóliám, hogy a két hátsó lámpára elég legyen

2010.12.27. 14:22

találtam is :P
Kép

2010.12.27. 17:36

norby0420 írta:Valakit érdekel e39re szemöldök? 6500ft 1 pár:) kep

Kép

Ez alul- és felülnézet.
Jó volna látni szemből is.
Esetleg lámpán, vagy készen ráépítve? Ilyen kép nincs?

2010.12.27. 17:45

simi64 írta:

Kép

Ez alul- és felülnézet.

Itt egy kép:
Kép

Egy saját vélemény: szerintem gagyin néz ki a szemöldök a BMW-n.

üdv:atiotezer

2010.12.28. 13:44

simi64 írta:

Kép

Ez alul- és felülnézet.

nincs színre fújva de itt a kép:
Kép

2010.12.28. 20:33

peteeqe írta:Nekem is le van füst fóliázva az oldalindex meg a hátsó lámpa fehér része, az index... szép :lol:

meg ha valaki igényt tart rá, van még annyi fóliám, hogy a két hátsó lámpára elég legyen

Helo

Ezt hogy kell felragasztani?

2010.12.28. 20:46

szekeres írta:
peteeqe írta:Nekem is le van füst fóliázva az oldalindex meg a hátsó lámpa fehér része, az index... szép :lol:

Helo

egy sima öntapadós fóliát képzelj el
és vizesen csináltam, hogy lehessen igazgatni, ill hőlégfújóval nyújtottam, ahol esetleg kellett a hajlatokban
kb 3-4 hónapja már rajta van tökéletesen azóta is

2010.12.28. 21:17

peteeqe írta:
szekeres írta:

Helo

egy sima öntapadós fóliát képzelj el
és vizesen csináltam, hogy lehessen igazgatni, ill hőlégfújóval nyújtottam, ahol esetleg kellett a hajlatokban
kb 3-4 hónapja már rajta van tökéletesen azóta is

Köszi

díszléc csere

2011.03.27. 23:26

Sziasztok,
A napokban vettem a feleségemnek is egy E39-est igaz csak egy 520i-t.
Sajnos csak shadow line-ban (remélem jól írtam) találtam megfelelőt!
Kérdésem az lenne, hogy így utólag lehet-e cserélni a díszléceket krómosra, mind az ajtókon, a lökösökön, és az ablakkereteken is?
Ha megoldható a csere és valaki pont shadow line-t szeretne, ne kíméljen írjon nyugodtan, szívesen elcserélem a díszléceket.
Az autó 97-es E39 520i bézs metál.
Köszi
Tomi

Re: díszléc csere

2011.03.27. 23:28

ktomi79 írta:Sziasztok,
Kérdésem az lenne, hogy így utólag lehet-e cserélni a díszléceket krómosra, mind az ajtókon, a lökösökön, és az ablakkereteken is?
Ha megoldható a csere és valaki pont shadow line-t szeretne, ne kíméljen írjon nyugodtan, szívesen elcserélem a díszléceket.
Köszi
Tomi

Ha touring lett volna, már cserélünk is ... :?

2011.04.11. 11:31

BMWFUN írta:
Köszi
Tomi

Chrome Line: alap felszereltség
Shadow Line: extra felszereltség
Most akkor te a fapadosra akarod vissza építeni???

Jackson, akinek ez jön le belölle

2011.04.11. 15:13

jackson írta:
BMWFUN írta:
Köszi
Tomi

Chrome Line: alap felszereltség
Shadow Line: extra felszereltség
Most akkor te a fapadosra akarod vissza építeni???

Jackson, akinek ez jön le belölle

Lehet , hogy neki is a króm díszléc tetszik jobban.
Hozzászólás küldése

VigLink badge