Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2017.04.04. 21:16

atesz25 írta:Üdv.
Egy sikeres bekönyöklés a motortérbe és pápá kicsi pöcök.
Szóval letörtem a vízhűtőm pici pöckét ami a kiegyenlítő tartályra ment. Lehet ez cserélni vagy súlyosan megs....am magam? Mert egyébként kihúzható az a kis valami. De lehet csak azért mert már megöltem. :facepalm: :facepalm:
Kép

Szerintem ennek annyi.

2017.04.05. 09:53

Üdv!
Az normális, hogy a vadi új toronycsapágy-toronyszilent együttesnek a felső rugótányérhoz képest akkora játéka van a jelölt irányban , mint a 400e km-es 15 éves gyárinak?
Kép

2017.04.05. 10:01

bzsoltie írta:Üdv!
Az normális, hogy a vadi új toronycsapágy-toronyszilent együttesnek a felső rugótányérhoz képest akkora játéka van a jelölt irányban , mint a 400e km-es 15 éves gyárinak?
Kép

Szerintem igen. Nem ez szokott hibának számítani, hanem az, hogy összeül centiket, vagy szétszakad gumi, illetve maga a csapágy elreped, megszorul.

2017.04.05. 10:15

NagyMatyas írta:
bzsoltie írta:Üdv!

Szerintem igen. Nem ez szokott hibának számítani, hanem az, hogy összeül centiket, vagy szétszakad gumi, illetve maga a csapágy elreped, megszorul.

Köszönöm. Azok alapján amiket írtál, meglepő, hogy mennyire patika állapotban volt a régi.

2017.04.05. 21:43

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy a vezető oldali ajtó nem nyílik semmilyen módon( próbáltam zár kulccsal kívülről, belülről, központi, belső központi lezáró). Hogy lehet a legkisebb rombolással hozzáférni így, hogy az ajtó zárva van? Köszi előre is.

2017.04.07. 19:08

Sziasztok
Tud valaki ajanlani egy olyan szakembert aki e39 lampa fel ujitassal foglalkozik?

2017.04.07. 19:10

hoze007 írta:Sziasztok
Tud valaki ajanlani egy olyan szakembert aki e39 lampa fel ujitassal foglalkozik?

Www.mobilgumi.hu Vagy keres itt a forumon Bombolo Danit.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2017.04.07. 19:14

rockerekhu írta:

http://Www.mobilgumi.hu Vagy keres itt a forumon Bombolo Danit.

Jo csak az a baj hogy a mobil gumin csak alkatresz van. Olyan lenne jo akinek odaadom es megcsinalja.
Probaltam szetszedni de nem jott ossze. :(

2017.04.07. 19:16

hoze007 írta:
rockerekhu írta:

http://Www.mobilgumi.hu Vagy keres itt a forumon Bombolo Danit.

Jo csak az a baj hogy a mobil gumin csak alkatresz van. Olyan lenne jo akinek odaadom es megcsinalja.
Probaltam szetszedni de nem jott ossze. :(

Van ott telefonszám is, és hozzáértés.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: rockerekhu
Értékelés: 4.76%

2017.04.07. 21:42

Ha leszedem a lökhárítót és lekötöm a PDC csatlakozóját, majd így el is indulok az autóval (csak beállok a garázsba :)), számítsak valami kellemetlenre? Vagy csak lesz egy hibakódom és miután visszakötöm megy minden tovább?

2017.04.07. 21:55

bfoto írta:Ha leszedem a lökhárítót és lekötöm a PDC csatlakozóját, majd így el is indulok az autóval (csak beállok a garázsba :)), számítsak valami kellemetlenre? Vagy csak lesz egy hibakódom és miután visszakötöm megy minden tovább?

Aláhúztam.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 2 bfoto, kzolee
Értékelés: 9.52%

2017.04.08. 22:53

Valaki szerelt mar touringba oldalso naprolot? Par kerdessel priviben zaklathatnam? Koszi elore is!

2017.04.09. 08:40

morv írta:Valaki szerelt mar touringba oldalso naprolot? Par kerdessel priviben zaklathatnam? Koszi elore is!

Kollega már szerelt, igaz nem Touringba, de kb ugyanaz az eljárás...jó szerelést!

LINK

2017.04.09. 10:15

handgeschaltet írta:
morv írta:Valaki szerelt mar touringba oldalso naprolot? Par kerdessel priviben zaklathatnam? Koszi elore is!

Kollega már szerelt, igaz nem Touringba, de kb ugyanaz az eljárás...jó szerelést!

LINK

Koszi, de azert lenne meg kerdesem.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

2017.04.14. 16:30

Sziasztok!

Egy kis megerősítésre lenne szükségem. 2 hét múlva megy az autó mindkét oldali küszöb cserére mert megette a rozsda. A külső küszöböt megrendeltem, azonban nem vagyok benne biztos, hogy megfelelő az alkatrész.

Kérem aki már látott küszöböt közelebbről erősítse meg, hogy megfelelő az alkatrész. (Vagy az ellenkezőjét)

Küszöb képek

(A képeken két küszöb van egybe csomagolva, nem bontottam ki)

Válaszaitok előre is megköszönve, üdvözlettel,

Tamás

2017.04.14. 22:20

A nívópálcám végéről lejött a műanyag azon a néhány miliméteren, ahol a szint fölött el van véknyítva. Úgy látom alatta is megindult, gondolom ezek a vékony műanyagdarabok beleúsztak az olajba. Mi várható, okoz ez valamilyen gondot, jártatok már így? Gondolom rendelnem kellene egy új nívópálcát, mielőtt a vastagabb műanyagdarabok is leugranak róla (most még azok stabilan állnak).

2017.04.15. 21:10

Sziasztok, van egy 2.5 benzines e39em Es az a problémám hogy minden indulásnál azonnal lefulladna az autó ha nem adnék neki egy kis gázt, Es par percig meg fulladozik is a motor Aztan kb 5-6perc mulva minden rendben van vele, kitisztitottuk a pillangó szelepet meg az alapjarati motort, gyertyát cseréltünk levegő Szűröt de semmi változás, tud valaki valami megoldást erre? (Lehet volt ilyenről szo de nem találtam)

2017.04.16. 09:25

Janipest írta:Sziasztok, van egy 2.5 benzines e39em Es az a problémám hogy minden indulásnál azonnal lefulladna az autó ha nem adnék neki egy kis gázt, Es par percig meg fulladozik is a motor Aztan kb 5-6perc mulva minden rendben van vele, kitisztitottuk a pillangó szelepet meg az alapjarati motort, gyertyát cseréltünk levegő Szűröt de semmi változás, tud valaki valami megoldást erre? (Lehet volt ilyenről szo de nem találtam)
Én kompressziót mérnék hidegen.

2017.04.16. 12:21

Sziasztok!

Febi motortartó bak ajánlott?

2017.04.16. 16:11

Afterdark írta:Sziasztok!

Febi motortartó bak ajánlott?

Szervizes szerelőm szerint nem.
Lemföldert vettem, és olyan lett, amilyennek kell lennie.
Abszolút elmúlt a vibráció a kormányról.
Hozzászólás küldése

VigLink badge