Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2012.05.26. 22:27

simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:
Gallaca írta:
Jah a következő pedig, hogy a gázolaj nem párolog feleslegesen, hanem lapul a tankban ...vetésre várva! :taps:

Ez az,hogy a gázolaj Vetésre meg Szántásra való... a gáz meg sütni-főzni!
Benzint meg az autókba tankolnak... :nyelves:

Helo
A benzin az ÖNGYÚJTÓBA való másra akalmatlan
Arra jó hogy mikor megyek a GÁZOLAJOS vassal közlekedek és a bal oldali rekesze benyúljak és elővegyem a benzines gyújtómat és el pöfélkeljek egy cigi
TEHÁT marad a gázolaj
:franko: :franko:

Ja.
De még az öngyújtó is sokat fogyaszt, gyakran kell tölteni :!:
:mrgreen:

Helo
Ezért van az elektromos cigi :facepalm:

2012.05.26. 22:28

simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:
Gallaca írta:
Jah a következő pedig, hogy a gázolaj nem párolog feleslegesen, hanem lapul a tankban ...vetésre várva! :taps:

Helo
Arra jó hogy mikor megyek a GÁZOLAJOS vassal közlekedek és a bal oldali rekesze benyúljak és elővegyem a benzines gyújtómat és el pöfélkeljek egy cigi
TEHÁT marad a gázolaj

Ja.

Ezt már nem tudom lájkolni! :cry:
Ejjjjjjjjj,ha egyszer megtudhatnátok,milyen egy benzines BMW! :mrgreen: :nyelves:

2012.05.26. 22:31

apa írta:
simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:
Gallaca írta:

Helo
TEHÁT marad a gázolaj

Ja.

Ezt már nem tudom lájkolni! :cry:
Ejjjjjjjjj,ha egyszer megtudhatnátok,milyen egy benzines BMW! :mrgreen: :nyelves:

Helo
Nem is akarjuk megtudni kedves Barátom :facepalm: :facepalm: :facepalm: :D :D :D

2012.05.26. 22:40

lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:
Gallaca írta:

Helo
TEHÁT marad a gázolaj

Ja.

Helo
Ezért van az elektromos cigi :facepalm:

Az meg olyan, mint az alkoholmentes sör, meg az óvszer :!: (zokniban lábat mosni) :(
:diesel

2012.05.26. 23:28

Szia Zoli!
Nem akarom rád erőltetni,de ezt megnézheted!Ez benzines!Biztos kipróbálnád te is! :wink:
http://youtu.be/nWk3KQ7B_6o

2012.05.26. 23:32

apa írta:Szia Zoli!
Nem akarom rád erőltetni,de ezt megnézheted!Ez benzines!Biztos kipróbálnád te is! :wink:

Helo
Már megnéztem egy párszor kedves barátom ezt a videót :franko: :franko: :franko: :franko:
Ez sajnos NEM az én KATEGÓRIÁM :franko: :franko: :franko:

2012.05.26. 23:40

lepke írta:

Helo
Már megnéztem egy párszor kedves barátom ezt a videót :franko: :franko: :franko: :franko:

Mégis egy csomó felfele mutató ujjat tettél a végére,tehát elismered,hogy tetszik Barátom! :wink:
Mert nekem is,de megvenni sem tudom,meg üzemeltetni sem és "ITT"az igazság,pedig ha megtehetnénk ilyennel járnánk! :wink:

2012.05.26. 23:50

apa írta:
lepke írta:

Helo

Mégis egy csomó felfele mutató ujjat tettél a végére,tehát elismered,hogy tetszik Barátom! :wink:
Mert nekem is,de megvenni sem tudom,meg üzemeltetni sem és "ITT"az igazság,pedig ha megtehetnénk ilyennel járnánk! :wink:

Helo
A G-POWER nem mindennapi látvány még a(((((((( yutobon ))) -sem :wink: :wink:

2012.05.30. 07:46

simi64 írta:
Az meg olyan, mint az alkoholmentes sör, meg az óvszer :!: (zokniban lábat mosni) :(

Ez így van teljesen igaz a Dieselre amiket fent említesz és még a végén mutatod is a kis táblával,hogy miről írtál... :lol: :roker: :doglotlo:

Simikém tudod te,hogy mitől döglik a légy nem véletlen vágysz 850I-re... :wink:

2012.05.30. 21:00

strobi írta:
simi64 írta:

Ez így van teljesen igaz a Dieselre amiket fent említesz és még a végén mutatod is a kis táblával,hogy miről írtál... :lol: :roker: :doglotlo:

:facepalm:
Most kicsit szégyenlem magam :!:

2012.06.02. 22:38

simi64 írta:
strobi írta:
simi64 írta:

Most kicsit szégyenlem magam :!:

Ne szégyelld,én is vágyok egyre,mondjuk egy CSI-re..... :D :D
Egy lakk feketére/grafitra,fekete bőrrel....... :roker: :bmwkiraly :dance3 :benzin :kari
:kösz

2012.06.03. 01:02

528i RHD írta:
Egy lakk feketére/grafitra,fekete bőrrel....... :roker: :bmwkiraly :dance3 :benzin :kari

Kép
:doglotlo:

2012.06.03. 08:29

Üdv!

Én is a benzinesek táborát erősíteném! Nem véletlen, hiszen áruszállító gyerek vagyok. :D Éjjel is a dízel zümmögése megy a fejembe már időnként! Így egy benzines kocsi vezetése számomra már különleges élmény és nem utolsó sorban élvezetes, főleg mikor visszaváltásnál felpörög a motor és aztán padlóóóóóóó :franko: Ha minden jól megy, még idén nyáron sikerül megvennem életem első autóját. 535i , vagy 540i-ben gondolkozom! :mrgreen:

2012.06.03. 22:10

simi64 írta:
528i RHD írta:

Kép

Gyahh!Óvszer nélkül veszélyes ezt gépdisznót nézegetni! :roker:
Konkrétan ez itt egy legenda........ :D :bmwkiraly
Rá kőne haladnom a kép feltöltésre,mert tiszta véletlenségből van a gépemen nehány kópia típusról.
:roll: :franko:

2012.06.14. 22:38

http://www.autolabor.hu/videon-driftel- ... mw-m3-cikk

2012.06.16. 20:46

Letettem a voksom, végleg-megrendíthetetlenül. 8)
V8 tolóereje hatalmas. Nincs pillanat mikor az ember azt érezhetné ez kevés!
Szerintem az M modellek kivételével a legszebb motortér az övé. Dizájnos, nem unalmas színek, zsúfoltság nélkül, szemet gyönyörködtető és szívet melengető megoldások sokasága.
A tudat, hogy mit vezérel az ember a jobb lába alatti sok éve formáját nem váltó pedállal... :roll:
A legkisebb mozdulatára szélsebes vágta kezdődik. A hangok nem türemkednek az ember hallószerve felé amik zavarnák a vezetés élményét. Akinek zavarja, esetleg zavarná, az finnyás!
Amikor koppant a pedál, eltűnt a pillanatnyi fogyasztás kijelzésére hivatott narancssárga vízszintes oszlop, ami úgy változik nagyságát tekintve, mint legbecsesebb szervünk a két véglet között. Ha kell szolidan visszabújik, de ha kell, átér a szomszéd ülésen érő nőnemű lény kezébe is. Inkább, a kesztyűtartóba gondolom az ikon végét, mikor a szelet szorítottuk ki a két lámpa közti területről. De mikor minden szabályt betartva maszíroztam azt a bizonyos sok éve formailag békén hagyott pedált, bizony odaállt a 7.5l érték kijelzése alá!
Azt gondolom, ez a filozófia áll a legközelebb hozzám, amit Ő képvisel. Ha kell fáradtság nélkül hozza a folyamatos teljesítményt, ha pedig nem, akkor vigyort csal az ember orcájára.
Háromszáz feletti lóerő száma és hétszáz Newtonméternyi rendelkezésre bocsájtott forgatónyomatéka, magáért beszél.
745d
Sajnos fülig szerelmes vagyok! :oops:Álmodozom és folyton Ő jár az eszemben...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, Morello
Értékelés: 9.52%

2012.06.17. 05:35

bmw520ds írta:745d

Ááááá :!:
http://www.bimmertoday.de/wp-content/up ... ve-F10.jpg
:franko:
:taps:

2012.06.17. 07:56

simi64 írta:
bmw520ds írta:745d

Ááááá :!:
http://www.bimmertoday.de/wp-content/up ... ve-F10.jpg
:franko:
:taps:

Értem a célzást! :wink:
1.Még sosem volt hozzá szerencsém.
2.Ha lesz is, akkora mennyiségű pénz kell hozzá, amit én csak a moziban láttam egyben. :oops:
3.Nem V8. :mrgreen:

2012.06.22. 13:56

Sziasztok!

Nekem benzines autóm van,így a voksom a Benzinre teszem. :franko:
Hosszútávokat járok vele átlag 3 havonta. Fogyasztása szerintem baráti,egyenletes tempóval 2 személlyel,2 utazótáskával klímával 8.5-9 literbe megáll. Nem vagyok versenyző típus,de néha elgurul a gyógyszer,akkor felszalad a fogyi is :D
Városba 11-12 is megvan.
Számomra megfelelő ez a fogyasztás. 8)
Ha lehetne mind a 2-re tennék,de csak egyet lehet választani.

Ezt azért írom,mert a régi autóm egy E34 525TDS alig kért valamit,szerintem mai napig vezetném,ha a rozsda nem kezdte volna el brutális méretekben fogyasztani a karosszériát. (Motorikusan ász volt,szerkezetileg gatya)
Utána lett az E39,de az már Németországból,első gazdás autó volt.
Mind a kettő dízel benzin jó autó,ha a megfelelő törődést,gondoskodást megkapja idejében,és ez biztos,meg ha ésszel van hajtva üzem melegen. 8)

2012.06.22. 13:59

Krokko írta:Mind a kettő dízel benzin jó autó,ha a megfelelő törődést,gondoskodást megkapja idejében,és ez biztos,meg ha ésszel van hajtva üzem melegen. 8)

Ezt itt tudja mindenki :mrgreen:
Mégis vitatkozunk :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge