![]() |
2016.08.24. 12:43
Bakker 525TDS írta:kovessyroli írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem az lenne a kérdésem, hogy 525tds (e39) adagolófedelet hogyan lehet szétszedni? mert a mechanikától nem férek hozzá az elektronikához... tengelyen van egy kis rugó amit ha sikerül kiszednem nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom oda feszíteni. hogy ha valaki lépésről lépésre le tudná nekem írni! Előre is köszönöm a segítséget!
Azt nem lehet szétszedni, ha szétszeded, akkor kuka.
Már ha a HDK fejre gondolsz, az elektromos fedélre.
Szia!
Igen arra gondolok a melegindítási problémát szeretném megoldani és rengeteg helyen olvastam hogy ott van a probléma, a rokonom műszerész és ha ott van a bibi akkor ő megtalálja ill. megpróbálja kiküszöbölni a hibát... mert úgy tudtam hogy azt szét lehet szedni. de most rengeteg oldalt láttam és ott meg másra gyanakodnak mert "melegindításkor nem kap elég üzemanyagot" és valaki az ac pumpa reléjére gyanakszik valaki meg az adagoló elé tesz egy visszacsapó szelepet...
és most eléggé el vagyok bizonytalanodva de a többség a HDK fejre mondja hogy rossz...
2016.08.24. 19:57
atesz25 írta:Bakker 525TDS írta:kovessyroli írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem az lenne a kérdésem, hogy 525tds (e39) adagolófedelet hogyan lehet szétszedni? mert a mechanikától nem férek hozzá az elektronikához... tengelyen van egy kis rugó amit ha sikerül kiszednem nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom oda feszíteni. hogy ha valaki lépésről lépésre le tudná nekem írni! Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Igen arra gondolok a melegindítási problémát szeretném megoldani és rengeteg helyen olvastam hogy ott van a probléma, a rokonom műszerész és ha ott van a bibi akkor ő megtalálja ill. megpróbálja kiküszöbölni a hibát... mert úgy tudtam hogy azt szét lehet szedni. de most rengeteg oldalt láttam és ott meg másra gyanakodnak mert "melegindításkor nem kap elég üzemanyagot" és valaki az ac pumpa reléjére gyanakszik valaki meg az adagoló elé tesz egy visszacsapó szelepet...
és most eléggé el vagyok bizonytalanodva de a többség a HDK fejre mondja hogy rossz...
Hello, a fejnek semmi köze a melegen nehezen induláshoz. Ha melegen nehezen indul az nyomó elem kopása az ok. Teszt: melegen nehezen indul öntsd le hideg vízzel az adagolot. Ha úgy indul akkor az a baj. Lehet csalni olyat hogy melegen is izzit az autó és akkor beindul vagy adnak az előtöltésre egy kicsit. Nálam annyi volt hogy az öninditot felújították és pöcc hidegen melegen. Az ebayen lehet valamilyen kütyüt venni a tds-hez melegen nehezen indulás eseten.
2016.08.24. 22:03
2016.08.24. 22:06
notaridavid írta:Sziasztok,
Már megint én.
Ennek mi a hivatalos neve?
Kartergáz szűrő csere után megadta magát,szét locsolta a motorteret gázolajjal.
Valami túlfolyó az biztos, de milyen?
Holnap kell vennem.
Megköszönném ha gyorsan tudnátok jönni a megoldással mert szombaton nyaralni mennénk a kocsival.
Nagyon köszönöm
Dávid
2016.08.24. 22:17
Gallaca írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Már megint én.
Holnap kell vennem.
Megköszönném ha gyorsan tudnátok jönni a megoldással mert szombaton nyaralni mennénk a kocsival.
Nagyon köszönöm
Dávid
Ez a résolajcső csatlakozója.
Kitölthetnéd az adatlapod!
2016.08.24. 22:54
notaridavid írta:Gallaca írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Már megint én.
Holnap kell vennem.
Nagyon köszönöm
Dávid
Ez a résolajcső csatlakozója.
Köszi Gallaca. Érdemes ennek házilag neki állni?Csak ki kell szedni a rögzítőt és kihúzni ? Mondjuk így nem tudok mozogni a kocsival,szóval biztos itthon kell megoldanom.
Ilyet lehet venni Unix Bardi stb.? Gondolom az összeset érdemes lenne cserélni nem?
Köszi
Ui: Adatlapot majd laptopról kitöltöm mert itt alkalmazásba nem találom hirtelen.
2016.08.24. 23:00
Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:Ez a résolajcső csatlakozója.
Köszi Gallaca. Érdemes ennek házilag neki állni?Csak ki kell szedni a rögzítőt és kihúzni ? Mondjuk így nem tudok mozogni a kocsival,szóval biztos itthon kell megoldanom.
Ilyet lehet venni Unix Bardi stb.? Gondolom az összeset érdemes lenne cserélni nem?
Köszi
Ui: Adatlapot majd laptopról kitöltöm mert itt alkalmazásba nem találom hirtelen.
Nincs mit! Igen, csak ki kell húzni a villát, a csatit pedig felfelé kipattintani.
Na látod megy ez a kitöltés, szerintem Harasztin tudok adni ilyet, ide bringával is át tudsz jönni!![]()
De legrosszabb esetben Csepelen.
2016.08.24. 23:14
notaridavid írta:Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:Ez a résolajcső csatlakozója.
Köszi
Nincs mit! Igen, csak ki kell húzni a villát, a csatit pedig felfelé kipattintani.
Na látod megy ez a kitöltés, szerintem Harasztin tudok adni ilyet, ide bringával is át tudsz jönni!![]()
Haha, van másik autó[WHITE SMILING FACE]️ Mikor mehetnék értük? Holnap déltől ráérek..
Köszi
2016.08.24. 23:35
Gallaca írta:notaridavid írta:Gallaca írta:
Haha, van másik autó[WHITE SMILING FACE]️ Mikor mehetnék értük? Holnap déltől ráérek..
Köszi
Délután valamikor, meg kell néznem van-e itthon.
2016.08.24. 23:57
2016.08.25. 00:51
Dani84 írta:Sziasztok! 3 kerdesben tudnatok-e nekem segiteni? 2002/12-i e39-em van. 1, Legrugos az auto es a jobb jatso legrugo mindig leenged. Elegge leul az auto. Mar fel nap allas utan is. Ha beinditom, felfujja magat. Biztos hulye kerdes, de van ennek jelentosege. Celszeru megcsinaltatni?
2, A csomagterajto elektromos. Elfaradt. Van hogy se ki, se be, vagy 3-5 nyomkodas es tobb lepcsoben nyitja vagy csukja. Kezzel egyre nehezebb. Felujitani? Csinaltatni lehet-e?
3, 16:9 nagy navis, de a zene nem igazan szol benne szepen. Elotte e46-om volt, gyari cd-s, alap, de szerintem szebben szolt. Lehet vele csinalni valamit? Menjek el egy hifshez venni hangszorokat? Illetve zenenel meg egy kerdes, azt hallottam, hogy lehet modositani hatul talan az erositot, aztan usb-s csatlakozasi lehetoseg is lesz ami akar a kormanyrol is vezerelheto. A lenyeg hogy mp3-as legyen. Kenyelmesebb mint cd- irkalni. Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2016.08.25. 00:52
Dani84 írta:Sziasztok! 3 kerdesben tudnatok-e nekem segiteni? 2002/12-i e39-em van. 1, Legrugos az auto es a jobb jatso legrugo mindig leenged. Elegge leul az auto. Mar fel nap allas utan is. Ha beinditom, felfujja magat. Biztos hulye kerdes, de van ennek jelentosege. Celszeru megcsinaltatni?
2, A csomagterajto elektromos. Elfaradt. Van hogy se ki, se be, vagy 3-5 nyomkodas es tobb lepcsoben nyitja vagy csukja. Kezzel egyre nehezebb. Felujitani? Csinaltatni lehet-e?
3, 16:9 nagy navis, de a zene nem igazan szol benne szepen. Elotte e46-om volt, gyari cd-s, alap, de szerintem szebben szolt. Lehet vele csinalni valamit? Menjek el egy hifshez venni hangszorokat? Illetve zenenel meg egy kerdes, azt hallottam, hogy lehet modositani hatul talan az erositot, aztan usb-s csatlakozasi lehetoseg is lesz ami akar a kormanyrol is vezerelheto. A lenyeg hogy mp3-as legyen. Kenyelmesebb mint cd- irkalni. Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2016.08.25. 00:59
2016.08.25. 01:29
spnq írta:Dani84 írta:Sziasztok! 3 kerdesben tudnatok-e nekem segiteni? 2002/12-i e39-em van. 1, Legrugos az auto es a jobb jatso legrugo mindig leenged. Elegge leul az auto. Mar fel nap allas utan is. Ha beinditom, felfujja magat. Biztos hulye kerdes, de van ennek jelentosege. Celszeru megcsinaltatni?
hali, nem ertek tulzottan hozza, de mivel engem is erdekel, rakerdezek inkabb:
azt irod, h hatul erosito, az meg ha jol tudom, csak a dsp-s kivitelben van, ami a 3 "hifi" verziobol a legjobb, melysugarzoval egyutt szerelik, es allitolag jol szol. tuti van benne erosito?
azert kerdem foleg, mert nekem is 16/9 es, de nem dsp, se erosito, se dedikalt melyhangszoro, ennek megfeleloen 95%ban vallalhatatlanul szarul szol. a maradek 5% az az, amikor 320kbps es mp3 szol, de az sem mindog segit. de meg ekkor sem hangositom fel szivesen, mert igy is f0s, de legalabb nem annyira zavaroan, hogy 100%ban elvezhetetlen lenne.
ui:a vallalhatatlant ugy ertem, hogy hallgathatatlan, attol messze allok,lelekben, hogy kifele akarjak masoknak zenelgetni
szoval: van benne neked dsps erosito? elvileg olyat akartam vadaszni gyari melynyomoval, hogy szoljon valamennyire, de ha ez sem jo, akkor mast kellene neznem.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
2016.08.25. 12:31
2016.08.25. 17:50
Bakker 525TDS írta:atesz25 írta:Bakker 525TDS írta:kovessyroli írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem az lenne a kérdésem, hogy 525tds (e39) adagolófedelet hogyan lehet szétszedni? mert a mechanikától nem férek hozzá az elektronikához... tengelyen van egy kis rugó amit ha sikerül kiszednem nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudom oda feszíteni. hogy ha valaki lépésről lépésre le tudná nekem írni! Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Hello, a fejnek semmi köze a melegen nehezen induláshoz. Ha melegen nehezen indul az nyomó elem kopása az ok. Teszt: melegen nehezen indul öntsd le hideg vízzel az adagolot. Ha úgy indul akkor az a baj. Lehet csalni olyat hogy melegen is izzit az autó és akkor beindul vagy adnak az előtöltésre egy kicsit. Nálam annyi volt hogy az öninditot felújították és pöcc hidegen melegen. Az ebayen lehet valamilyen kütyüt venni a tds-hez melegen nehezen indulás eseten.
Köszönöm a választ így előrébb vagyok az üggyel, de szeretnék végleges tisztességes megoldást keresni... Azt az ebay-es cuccot én is néztem de a funkciójára még nem jöttem rá meg arra sem hogy hova kell bekötni nekem túl ködösnek tűnik ez a "hot start" dolog... ezt a nyomóelemet hol lehet rendelni és milyen kellene bele? tuningolni nem akarok szóval a gyári értékeket nem akarom megbolygatni. Meg ha esetleg valaki tudna e egy tisztességes embert aki javítana és be is állítaná az adagolót nyugaton Vas megye és vonzatában? És az önindítót pontosan miért kellett felújítani és mennyiért vesztegették? Előre is köszönöm!
2016.08.25. 18:58
Gallaca írta:Ez a résolajcső csatlakozója.
Gallaca írta:Nincs mit! Igen, csak ki kell húzni a villát, a csatit pedig felfelé kipattintani.
notaridavid írta:Haha, van másik autó[WHITE SMILING FACE]️ Mikor mehetnék értük? Holnap déltől ráérek..
Köszi
Gallaca írta:Délután valamikor, meg kell néznem van-e itthon.
2016.08.25. 19:20
Gallaca írta:Dani84 írta:Sziasztok! 3 kerdesben tudnatok-e nekem segiteni? 2002/12-i e39-em van. 1, Legrugos az auto es a jobb jatso legrugo mindig leenged. Elegge leul az auto. Mar fel nap allas utan is. Ha beinditom, felfujja magat. Biztos hulye kerdes, de van ennek jelentosege. Celszeru megcsinaltatni?
1, Van, érdemes, vagy a rugópárna, vagy valamelyik szelep/kompresszor elfáradt.
2, Olajat kell pótolni benne, a 4 teleszkópot pedig ÚJRA cserélni a csomiajtóban. Akkor menni fog. Ha a csukás is gond, akkor a zsanér is rozsdás lehet, ki kell szerelni, megjáratni, zsírozni.
3, 2-3 topic tele van a válaszokkal, szerintem olvasgass. TV-navi, HiFi. Rádió. topicok. E46-ban szebben szól a zene, E39-ben pedig a kényelem nagyobb. Sajnos ez ilyen.
2016.09.03. 11:21
2016.09.03. 21:30
öreglala írta:Sziasztok! Szerintetek 2003-as 520d-be jó ez a számú váltó: 1053 401 151?