![]() |
2010.02.07. 23:51
Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.Imco írta:204d1 írta:
+ os lemezt nem nagyon kellene használni, hamar tönkreteszi a meghajtót, és ráadásként tíltott a használata BMW-ben.
Már bocsi! Lehet, hogy nem értek a dvd iráshoz, de miért teszi tönkre a meghajtót a + lemez?
2010.02.08. 00:03
admin írta:Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.
2010.02.08. 00:11
204d1 írta:admin írta:Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.
Miért? Minuszos lemezt nem lehet kapni a boltban? Nem a másolt lemezzel van a baj, hanem a + ossal.
2010.02.08. 00:20
Például az enyém a -os dual layerest nem eszi meg204d1 írta:admin írta:Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.
Miért? Minuszos lemezt nem lehet kapni a boltban? Nem a másolt lemezzel van a baj, hanem a + ossal.
2010.02.08. 00:21
Ott is ő írta ezt!vaszarig írta:204d1 írta:admin írta:Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.
A 3-asok oldalán kivesézték a témát!
2010.02.08. 07:54
204d1 írta:Pocilaci írta:Kérdezd meg zsolty-j -t neki is írtam lemezt (,omdjuk MK4 hez) az enyém vitte az övé nem...ez volt a 2. lemez amit kapott tőlem és az az érdekessége, hogy nekem jó volt mind a kettő a rechnerben neki nem, viszont egy korábbi lemezzel megy neki....( nem a legújabb verzió)
Az írási sebességet visszavenném a minimumra a lemezt meg verbatimra cserélném...TDK nem igen jó...és + os lemez legyen...
+ os lemezt nem nagyon kellene használni, hamar tönkreteszi a meghajtót, és ráadásként tíltott a használata BMW-ben.
2010.02.08. 09:39
Imco írta:odus írta:Szia!
Nekem is MK-III van, van egy 9 cd-ből álló készletem, 2009.márciusi zárással.
Ha gondolod, összefuthatunk, kipróbálhatod, hogy ami nekem jó, azzal megy-e a tied.
Üdv.
Odus
Király ajánlat! Köszi! Napközben elérhető vagy?
Kerepes egy ugrás nekem.
Dobj egy telcsi számot PÜ.-ben és felhivlak.
Köszi!
2010.02.08. 21:21
MChris írta:204d1 írta:Pocilaci írta:Kérdezd meg zsolty-j -t neki is írtam lemezt (,omdjuk MK4 hez) az enyém vitte az övé nem...ez volt a 2. lemez amit kapott tőlem és az az érdekessége, hogy nekem jó volt mind a kettő a rechnerben neki nem, viszont egy korábbi lemezzel megy neki....( nem a legújabb verzió)
Az írási sebességet visszavenném a minimumra a lemezt meg verbatimra cserélném...TDK nem igen jó...és + os lemez legyen...
Tiltott részt fejtsd ki,köszi!
2010.02.08. 21:52
2010.02.08. 22:25
Imco írta:Az online forditó azt mondja az oldalra hogy magyarról magyarra nem fordit!
No mid1!
Mivel a nevem sem tudom németül, ez jött ki egy forditóból. Nem mondom, hogy értem, de legalább olvasni tudom!
Ellenvetés
A DVD-t, amit beraktam én, nem dobják ki a lemezmeghajtóból.
A közepes DVD a plusz nem megfelelő általában a lemezmeghajtókért BMW járművekben.
Ok
A DVD-vel, amit használtak a vevők, ez érint egy DVD-t plusz, ez nincs BMW-ból
kibocsátott és a lemezmeghajtó kárához vezet.
A DVD a plusz médium, műsoron van egyen tedd félre az "DVD data" és a másikon tedd félre őket
"Audio-data" kartotékolják. A vastagság a DVD a plusz 1.76 mm-t tesz ki és nem hasonlít hozzá
Audio-CD's-nek való részletes leírás és DVD (ezekkel a média a vastagságot teszi ki 1.2 mm).
Rendelkezés
A lemezmeghajtót egy DVD használata által és tartós hatással megrongálják az ellenvetésügy-maradványokban
csak a részleges csere.
Egy Abrechung a garanciáról nem lehetséges, mert ez vevőhibát érint.
Vevők az azon kivüli ténypontra ezt a médiumot nem bocsátja ki BMW.
Hibakép:
Anzeige/információ/Kommunikation,
Navigációs rendszer, SA606 / navigációs üzlet
Meghibásodás
Navigációs rendszer, SA609 / navigációs szakértő
Meghibásodáshiba-kép:
Navigációs rendszer, SA606 / navigációs üzlet
Meghibásodás
Navigációs rendszer, SA609 / navigációs szakértő
Meghibásodás
2010.02.09. 07:36
vaszarig írta:MChris írta:204d1 írta:Pocilaci írta:Kérdezd meg zsolty-j -t neki is írtam lemezt (,omdjuk MK4 hez) az enyém vitte az övé nem...ez volt a 2. lemez amit kapott tőlem és az az érdekessége, hogy nekem jó volt mind a kettő a rechnerben neki nem, viszont egy korábbi lemezzel megy neki....( nem a legújabb verzió)
Tiltott részt fejtsd ki,köszi!
Beanstandung
Die von mir eingelegte DVD wird nicht aus dem Laufwerk ausgeworfen.
Das Medium DVD-Plus ist generell für die Laufwerke in BMW-Fahrzeugen nicht geeignet.
Ursache
Bei der vom Kunden genutzten DVD handelt es sich um eine DVD-Plus, diese ist von BMW nicht
freigegeben und führt zur Beschädigung des Laufwerkes.
Die DVD-plus ist ein Medium, auf der auf der einen Seite die "DVD-Daten" und auf der anderen Seite die
"Audio-Daten" abgelegt sind. Die Dicke der DVD-plus beträgt 1,76 mm und entspricht nicht der
Spezifikation für Audio-CD´s und DVD´s (bei diesen Medien beträgt die Dicke 1,2 mm).
Massnahme
Durch die Nutzung einer DVD-Plus wird das Laufwerk nachhaltig geschädigt, im Beanstandungsfall bleibt
nur der Teiletausch.
Eine Abrechung über die Gewährleistung ist nicht möglich, da es sich um Kundenverschulden handelt.
Kunden darauf hinweisen, dass dieses Medium nicht von BMW freigegeben ist.
Fehlerbild:
Anzeige/Info/Kommunikation,
Navigationssystem, SA606/NavigationBusiness
Funktionsstörung
Anzeige/Info/Kommunikation,
Navigationssystem, SA609/NavigationProfessional
Funktionsstörung
2010.02.09. 18:06
2010.02.09. 18:44
Apa8 írta:BMW DVD Road Map Europe High 2010
Ebből tudok csinálni CD-ét. Mer nekem csak MKIII van.
2010.02.09. 20:40
Apa8 írta:BMW DVD Road Map Europe High 2010
2010.02.10. 20:04
admin írta:Azért hogy ne használj írott lemezt:-)Ha nem lehet el sétálni a boltba gyári lemezért.Imco írta:204d1 írta:
Már bocsi! Lehet, hogy nem értek a dvd iráshoz, de miért teszi tönkre a meghajtót a + lemez?
2010.02.10. 20:59
jackson írta:Apa8 írta:BMW DVD Road Map Europe High 2010
Mi az hogy "csak"?
Jackson, aki csóró MkII
2010.02.11. 22:44
Pocilaci írta:lepke írta:admin írta:Nem tán meg sértődtél hogy ezt bizonygatodlepke írta:Helo laci
Itt a CD![]()
![]()
üdv zoliÉn csak vicceltem.
Helo
Nem vagyok sértődékeny tipus![]()
![]()
csak mutatom hogy megvan a lemez,jó pénzért ELADÓ![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Mókás ez az X3-as arc....itt raplizik a lemezekért aztán meg nem kell neki...
2010.02.11. 22:56
basildon írta:Pocilaci írta:lepke írta:admin írta:Nem tán meg sértődtél hogy ezt bizonygatodlepke írta:Helo laci
Itt a CD![]()
![]()
Helo
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Minimum 2 oknál fogva nem erőltettem, hogy Lepke CH-ba küldje a lemezt.
1 -Svájc egyelőre nem EU tag. A vámkezelés mindennapos eljárás még ma is. Ugyan tavaly óta a schengeni egyezmény itt is érvényes de nézhetik gyanús adathordozónak, és akkor sok a hercehurca.
2 -Semmiképpen nem szerettem volna Lepkét ezzel terhelni.
Van még több ok is, de ennyi mára elég.
Időközben Lepkének megadtam a svájci címem. Csak rajta múlik, mit tesz vele.
Mindemellett a "bemutatkozó" írásomra olyan érzékenyen reagált, hogy felteszem, nem szívesen áldoz arra, hogy a lemez eljusson Svájcig.
Ettől függetlenül, Lepke, adósod vagyok egy nálam maradt navilemezzel valamint min. 2 db postaköltséggel, a próbálkozásért, hogy eljuttasd az édesanyám lakcímére.
Legkésőbb a legközelebbi Magyarhonba látogatásomkor szépen elrendezzük, hacsak nincs jobb javaslatod.
Mindezt azért ide írom, mert az utóbbi privát üzeneteimre nemigen reagált Lepke, és a bemutatkozó írásomra tett megjegyzéséből arra következtetek, hogy neheztel.
Gondoltam, hátha így tisztázhatjuk az ügyet.
2010.02.11. 23:02
lepke írta:basildon írta:
1 -Svájc egyelőre nem EU tag. A vámkezelés mindennapos eljárás még ma is. Ugyan tavaly óta a schengeni egyezmény itt is érvényes de nézhetik gyanús adathordozónak, és akkor sok a hercehurca.
Mindemellett a "bemutatkozó" írásomra olyan érzékenyen reagált, hogy felteszem, nem szívesen áldoz arra, hogy a lemez eljusson Svájcig.
Ettől függetlenül, Lepke, adósod vagyok egy nálam maradt navilemezzel valamint min. 2 db postaköltséggel, a próbálkozásért, hogy eljuttasd az édesanyám lakcímére.
Legkésőbb a legközelebbi Magyarhonba látogatásomkor szépen elrendezzük, hacsak nincs jobb javaslatod.
Mindezt azért ide írom, mert az utóbbi privát üzeneteimre nemigen reagált Lepke, és a bemutatkozó írásomra tett megjegyzéséből arra következtetek, hogy neheztel.
Helo
A Lepke nem igen neheztel rád
már csak azért sem mikor mondtadt hogy találkozzunk X-helyen a LEPKE ott volt
vettem a PÜ-üzenetet
üdv zoli
2010.02.11. 23:25
lepke írta:basildon írta:Pocilaci írta:lepke írta:admin írta:Nem tán meg sértődtél hogy ezt bizonygatodlepke írta:Helo laci
Itt a CD![]()
![]()
Helo
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Helo
A Lepke nem igen neheztel rád
már csak azért sem mikor mondtadt hogy találkozzunk X-helyen a LEPKE ott volt
vettem a PÜ-üzenetet
üdv zoli