![]() |
2012.04.12. 11:57
admin írta:Korlátozva volt az új tagoknak(pirosak)a szavazás.Most feloldottam de ha gyanúsat(szavazás miatti regisztráció) veszek észre letiltom.![]()
)husi nevében!Meg is tettem a voksomat,vezetünk is,természetesen.
.
2012.04.12. 14:11
2012.04.12. 14:21
orvil írta:sracok, dieselt tettem a kocsiba es ugy latom, nem eszik kevesebbet, mi lehet a baj?
koltoi kerdes volt, ne vegyetek komolyan, egyik ismerosomnek sikerult megint gazolajat tankolni benzines kocsiba
2012.04.12. 14:33
tud lenni! 2012.04.12. 15:18
Jerry írta:orvil írta:sracok, dieselt tettem a kocsiba es ugy latom, nem eszik kevesebbet, mi lehet a baj?
koltoi kerdes volt, ne vegyetek komolyan, egyik ismerosomnek sikerult megint gazolajat tankolni benzines kocsiba
És azt hogyan?
Nem elég nagy betűkkel/számokkal van ráírva a kútra/töltőfejre, hogy mi van benne?
Vagy szórakozott professzor az ismerősöd?!
2012.04.12. 16:44
kovessyroli írta:Jerry írta:orvil írta:sracok, dieselt tettem a kocsiba es ugy latom, nem eszik kevesebbet, mi lehet a baj?
És azt hogyan?
Nem elég nagy betűkkel/számokkal van ráírva a kútra/töltőfejre, hogy mi van benne?
Vagy szórakozott professzor az ismerősöd?!
igazabol van egy szep nagy matrica a kocsik tankjan hogy mit kell belecsapni, meg a tanksapka is szines, meg a kufej is szines ... benezte, ennyi. vicces de en is mindig 2x megnezem, szerencsere eddig nem volt gond.
Nekem motoros klubtársam a tavalyi, 1 hetes Magyarországot körbemotorozó (és körbeivó) túrán a CBR 1100 XX-et tankolta tele gázolajjal![]()
2012.04.12. 17:21
LeviM5 írta:És egy igazán jóleső autózás után, parkolóban megállva, hallgatni a sercegve-pattogva hűlő fém hangját, közben alapjáraton hűteni kicsit a motort, na ilyenkor hátra menni és beleszagolni a kipufogó gázba:
Izgatóan illatos, édes, amilyen csak atud lenni!
(meg a p..a!)
,bár nekem még nem volt olyan benzines BMW-m,amit vissza kellett
volna hűteni 2012.04.12. 20:13
528i RHD írta:LeviM5 írta:És egy igazán jóleső autózás után, parkolóban megállva, hallgatni a sercegve-pattogva hűlő fém hangját, közben alapjáraton hűteni kicsit a motort, na ilyenkor hátra menni és beleszagolni a kipufogó gázba:
(meg a p..a!)
Itt van az eb elhantolva![]()
volna hűteni
,de tervben van,ahogy vissza cuccolunk a Kárpát Medencébe.
2012.04.12. 20:44
kzolee írta:528i RHD írta:LeviM5 írta:És egy igazán jóleső autózás után, parkolóban megállva, hallgatni a sercegve-pattogva hűlő fém hangját, közben alapjáraton hűteni kicsit a motort, na ilyenkor hátra menni és beleszagolni a kipufogó gázba:
(meg a p..a!)
Itt van az eb elhantolva![]()
volna hűteni
,de tervben van,ahogy vissza cuccolunk a Kárpát Medencébe.
Jöhetnél már haza hoszabb időre, mint ezek a villámlátogatások... Meg kéne igyunk egy pálinkát!![]()
Amúgy én egy kicsit furcsa vagyok, van egy diesel és három benzines....
2012.04.19. 16:08
2012.04.19. 18:02
ChPh írta: (mert asszonynak be kell adni a számokat), hát nem tudom.
2012.04.19. 18:09
simi64 írta:ChPh írta: (mert asszonynak be kell adni a számokat), hát nem tudom.
![]()
Mi sem mondjuk el...
2012.04.19. 19:05
ChPh írta:Üdv!
Úgy látom ez a legkiegyensúlyozottabb közösség, majdnem ugyanannyi dízelessel, mint benzinessel.
Most dízelre szavaztam, pedig benzines gépem vanDe azért mert dízel e39-re cserélnék. Imádom a benzinest, de a dízelt is. Elkezdtem nézni a fenntartási költségeket (mert asszonynak be kell adni a számokat), hát nem tudom.
2012.04.19. 19:08
Imco írta:ChPh írta:Üdv!
Úgy látom ez a legkiegyensúlyozottabb közösség, majdnem ugyanannyi dízelessel, mint benzinessel.
Most dízelre szavaztam, pedig benzines gépem vanDe azért mert dízel e39-re cserélnék. Imádom a benzinest, de a dízelt is. Elkezdtem nézni a fenntartási költségeket (mert asszonynak be kell adni a számokat), hát nem tudom.
Sokan így tesznek! Sajnálják a D-ket, hogy le vannak maradva és ezért szavaznak rájuk!![]()
![]()
2012.04.19. 19:43
Mire jött a mentő, eszméletlen volt. Három hét kórház Pécsen, Táppénz. Még mindig. Mutatta a maradványokat. Az arca, melle, hasa, combjai, a műszer csodák csodájára kimaradt, iszonyat kínokat él át.
2012.04.19. 20:18
ChPh írta:Imco írta:ChPh írta:Üdv!
Sokan így tesznek! Sajnálják a D-ket, hogy le vannak maradva és ezért szavaznak rájuk!![]()
![]()
Hát nem tudom, részemről az M52 rosszabb esetben beveri a 13-at, akkor egy M54 touring mennyit eszik, mondjuk B25?
Meg még nem sokat láttam újabb benzines touringot...
2012.04.19. 20:27
528i RHD írta:ChPh írta:Imco írta:ChPh írta:Üdv!
![]()
Hát nem tudom, részemről az M52 rosszabb esetben beveri a 13-at, akkor egy M54 touring mennyit eszik, mondjuk B25?
Üdv,nekem még 10 felett nem evett,igaz nem használom városban,és manuális.
Ja 2.8.
2012.04.20. 23:22
ChPh írta:Üdv!
2012.04.20. 23:33
2012.04.21. 06:52
ChPh írta:Hát nem tudom, részemről az M52 rosszabb esetben beveri a 13-at, akkor egy M54 touring mennyit eszik, mondjuk B25?