Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.03.06. 12:19

Hali mindenkinek!

Nincs valakinek véletlenül eladó business kazis rádió elfekvőben valahol?Nekem professional van és business kéne!

Mi a különbség a kettő között(a nevén kívül)?

2010.03.06. 13:19

Norbert27 írta:Hali mindenkinek!

Nincs valakinek véletlenül eladó business kazis rádió elfekvőben valahol?Nekem professional van és business kéne!

Mi a különbség a kettő között(a nevén kívül)?

Hali!

Nekem van egy ....pont most tettem be a hirdetések közé....ott az ára is....
Az elérhetőség a privát üzenet....

Üdv!

Kazetta kiszedése

2010.07.04. 15:42

Egy kis segítséget szeretnék kérni, a párom 96-os 523as Bmw-jébe betettem egy kazettát, de errort ír ki, nincs időm megoldani, hogy miért, de szeretném kiszedni belőle, de nem tudom milyen gombot kell megnyomni. Reverse Rds a rádió.
Párom elutazott külföldre pár napra és nincs lehetőségem megkérdezni tőle, de nem szeretném, ha megtudná, hogy gondom volt a rádióval.

Kérlek segítsetek

Köszi

Re: Kazetta kiszedése

2010.07.04. 15:49

AmErica79 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni, a párom 96-os 523as Bmw-jébe betettem egy kazettát, de errort ír ki, nincs időm megoldani, hogy miért, de szeretném kiszedni belőle, de nem tudom milyen gombot kell megnyomni. Reverse Rds a rádió.
Párom elutazott külföldre pár napra és nincs lehetőségem megkérdezni tőle, de nem szeretném, ha megtudná, hogy gondom volt a rádióval.

Kérlek segítsetek

Köszi

ajjajj, nagy lehet a gond, mivel ugy látom hogy 3 magnó van a vasban, esetleg az eject gombal próbálkoztál???

Re: Kazetta kiszedése

2010.07.04. 15:51

AmErica79 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni, a párom 96-os 523as Bmw-jébe betettem egy kazettát, de errort ír ki, nincs időm megoldani, hogy miért, de szeretném kiszedni belőle, de nem tudom milyen gombot kell megnyomni. Reverse Rds a rádió.

Kérlek segítsetek

Köszi

Eject

2010.07.04. 15:59

Kép

Kedves Simi!

Ennyire hülye nem vagyok, ha lenne rajta eject gomb, hidd el már rég megnyomtam volna, de NINCS!

lásd a képet, melyet a tippek,trükkök E39-be beépített rádiók pontja alatt is megtalálhatod.

2010.07.04. 16:02

AmErica79 írta:Kép

Kedves Simi!

Ennyire hülye nem vagyok, ha lenne rajta eject gomb, hidd el már rég megnyomtam volna, de NINCS!

lásd a képet, melyet a tippek,trükkök E39-be beépített rádiók pontja alatt is megtalálhatod.

Akkor nyomd egyszerre a kettőt :lol:
De vigyázz, ne ülj az ülésen, mert a vadászrepülőkön ilyenkor katapultál! :wink:

2010.07.04. 16:12

Kedves Simi!

:kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács

2010.07.05. 07:18

simi64 írta:

Kedves Simi!

Akkor nyomd egyszerre a kettőt :lol:
De vigyázz, ne ülj az ülésen, mert a vadászrepülőkön ilyenkor katapultál! :wink:

szerintem is egyszerre kell a 2-t megnyomni,de vazze ilyen megoldás is van E39 8O nem is láttam ilyen magnót még :oops:

2010.07.05. 07:26

MChris írta:szerintem is egyszerre kell a 2-t megnyomni,de vazze ilyen megoldás is van E39 8O nem is láttam ilyen magnót még :oops:

Persze mert ez a full fapados.

Jackson, aki elmegy reggelit venni

2010.07.06. 19:37

A MID csatlakozójáról készített képről meg tudja valaki mondani hogy facelift előtti vagy utáni?

2010.07.06. 20:08

barbrady írta:A MID csatlakozójáról készített képről meg tudja valaki mondani hogy facelift előtti vagy utáni?
Szerintem a MID csatlakozója egyforma facelift előtt és után.A rádió csatija nem egyforma.A kerek tüskés a régi a késes az új.

2010.07.06. 21:05

admin írta:
barbrady írta:A MID csatlakozójáról készített képről meg tudja valaki mondani hogy facelift előtti vagy utáni?
Szerintem a MID csatlakozója egyforma facelift előtt és után.A rádió csatija nem egyforma.A kerek tüskés a régi a késes az új.

Az enyémben most BMW Business RDS és IRIS van, és MID-et akarok betenni az állófűtés miatt. Ezekszerint bármilyen évjáratú MID jó, csak a rádió legyen facelift utáni? Szükségem lesz még MID/IRIS kábelra is?

2010.07.10. 21:27

Sziasztok.
pár napja jutottam egy 2.0i 97' -hez.
van benne gyári Nokia bluetooth-os kihangosító szett,de nem tudom a kódját.vagyis látja a telefonom,de nem tudok csatlakozni hozzá... próbáltam a szokásos 0000,1234,stb ahogy szokásos,de nem enged kapcsolódni,nem tudom hogy smiként kell.
légyszi segitsetek.

2010.07.10. 22:38

kikivia írta:Sziasztok.
pár napja jutottam egy 2.0i 97' -hez.
van benne gyári Nokia bluetooth-os kihangosító szett,de nem tudom a kódját.vagyis látja a telefonom,de nem tudok csatlakozni hozzá... próbáltam a szokásos 0000,1234,stb ahogy szokásos,de nem enged kapcsolódni,nem tudom hogy smiként kell.
légyszi segitsetek.
Ha ULF modul van benne akkor annak az oldalán rajta van a Paskey kód.

2010.07.11. 08:49

barbrady írta:
admin írta:

Az enyémben most BMW Business RDS és IRIS van, és MID-et akarok betenni az állófűtés miatt. Ezekszerint bármilyen évjáratú MID jó, csak a rádió legyen facelift utáni? Szükségem lesz még MID/IRIS kábelra is?

Helló!
Nos semmi köze a faceliftnek a midhez vagy az állófűtéshez....a rádió meg pláne nem szól bele az állófűtésedbe.
A mid csatija egy mezei 12 pólusu fekete csati. Fent van az oldalon a leírása mit hogyan kell és hogy hová kell kötni. Ha nem volt mid a kocsiban akkor a kábelt is meg kell szerezned természetesen. Vagy magadnak megcsinálod vagy veszel egyet.
Azt hogy milyen rádió kell neked azt a csatlakozóról TE tudod eldönteni...
Valószínűleg lapos csatik vannak a rádión....( mivel a kocsi is ráncfelvarrott) facelift utáni rádió kell...ha nem kapsz akkor veszel egy régit és kerítesz egy csatlakozót és átpakolod a madzagokat. a rádióra csak a rádió miatt van szükséged, nem kell az állófűtéshez.

2010.07.11. 09:02

Pocilaci írta:
barbrady írta:
admin írta:

Helló!
Nos semmi köze a faceliftnek a midhez vagy az állófűtéshez....a rádió meg pláne nem szól bele az állófűtésedbe.
A mid csatija egy mezei 12 pólusu fekete csati. Fent van az oldalon a leírása mit hogyan kell és hogy hová kell kötni. Ha nem volt mid a kocsiban akkor a kábelt is meg kell szerezned természetesen. Vagy magadnak megcsinálod vagy veszel egyet.
Valószínűleg lapos csatik vannak a rádión....( mivel a kocsi is ráncfelvarrott) facelift utáni rádió kell...ha nem kapsz akkor veszel egy régit és kerítesz egy csatlakozót és átpakolod a madzagokat. a rádióra csak a rádió miatt van szükséged, nem kell az állófűtéshez.

Azt sejtettem hogy a rádiónak nincs köze az állófűtéshez, csak azért kérdezősködök, hogy mi a legegyszerűbb módja a cserének. Akkor ezek szerint az, ha veszek egy facelift utáni rádiót, (mindegy mikori) mid-et, plusz átalakító kábelt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbrady 2010.07.13. 06:26-kor.

2010.07.11. 09:26

barbrady írta:
Pocilaci írta:
barbrady írta:
admin írta:

Helló!

Azt sejtettem hogy a rádiónak nincs köze az állófűtéshez, csak azért kérdezősködök, hogy mi a legegyszerűbb módja a cserének. Akkor ezek szerint az, ha veszek egy facelift utáni rádiót, (mindegy mikori) mid-et, plusz átalakító kábelt?

szerintem a MID-nek tök mindegy hogy facelift vagy sima E39-be gyárották,mert annak a csatija nem változott,sőt nekem anno IRIS volt benne és csak be kellett tenni a MID-et mert annak is ua a csatija. Letöltésekben van egy MID pixelhiba javítás doksim abban benne van a gyári MID panelrajza is minden infóval és tipusszámokkal onnan is tudsz infót szedni,de ha nem vettél még akkor egy MID-es klubtagot környékezz meg aki már szedett ki és 5 perc alatt kiszedi a tied és az övét bepróbálja neked akkor látni fogod ua és megy,de hogy mi jön be a menüben az a kocsid "software"-értől fögg nem a MID-től! ha egy állófütéses MID-et beraksz a tiedben és neked nincs felprogramozva akkor nem jelenik meg a MID-ben

2010.07.12. 23:10

Sziasztok!

Nekem mp3 lejátszós business fejegység van az autóban és az lenne a kérdésem,hogy a gyári rádióhoz hozzá lehet-e kötni erősítőt???

2010.07.13. 15:56

Gyu88 írta:Sziasztok!

Nekem mp3 lejátszós business fejegység van az autóban és az lenne a kérdésem,hogy a gyári rádióhoz hozzá lehet-e kötni erősítőt???

Persze gyári erősítőt. Mert azon kívül mással próbálni nagyon macerás. Lásd Hifis topik az elejétől.

Jackson, aki javasolja a már alaposan kitárgyalt témák átolvasásást :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge