Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.12.11. 08:27

MChris írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki,hol lehet beszerezni Zimmermann féktárcsákat,én nem találok sehol :oops:

Köszönöm szépen!

START AUTÓ KFT. Ha nincs kedvezményed, szólj.

2008.12.11. 08:41

muhaati írta:
MChris írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki,hol lehet beszerezni Zimmermann féktárcsákat,én nem találok sehol :oops:

Köszönöm szépen!

START AUTÓ KFT. Ha nincs kedvezményed, szólj.

Köszönöm szépen! (nem jutott eszembe :kalapács unixnál és a lángnál néztem :roll: )

2008.12.11. 18:49

Következő a problémám:

megyek az autóval egy viszonylag haladósabb tempóval 120-160 km/h, és ha le kell lassítanom, akkor a kormány elkezd rángatni?! tárcsát kéne szabályaztatnom, vagy a kormányösszekötők??? vagy mi lehet az oka? és annak, hogy megyek városba, 40-el, és jön egy kereszteződés lassítanom kell, fékezek és nyikorognak a fékek :?...kicsit cink azért egy 5-ös BMW-ből, és sül a pofámról a bőr??? gagyik a fékbetétek, vagy mi???

köszi a segítséget!!!

2008.12.11. 19:00

ZALAN írta:Következő a problémám:

megyek az autóval egy viszonylag haladósabb tempóval 120-160 km/h, és ha le kell lassítanom, akkor a kormány elkezd rángatni?! tárcsát kéne szabályaztatnom, vagy a kormányösszekötők??? vagy mi lehet az oka? és annak, hogy megyek városba, 40-el, és jön egy kereszteződés lassítanom kell, fékezek és nyikorognak a fékek :?...kicsit cink azért egy 5-ös BMW-ből, és sül a pofámról a bőr??? gagyik a fékbetétek, vagy mi???

köszi a segítséget!!!

Ez nem Zsiguli hogy szabályozgatjuk a tárcsákat :!: :!: :oops: Valószínű szar a tárcsád meg a betét is :!: De lehet szilent is.

2008.12.11. 19:10

Szia Admin!

Te Zimmermannból melyik tárcsát vetted? Van 13ért és 82eFt-ért :roll:
Ja és ATE betétből? :oops:

Köszönöm szépen!

2008.12.11. 19:14

MChris írta:Szia Admin!

Köszönöm szépen!

Elől a lyugatott sport van hátul sima. Kérj egy árat Alpinafantól is én tőle vettem. De mondjuk az enyém a kisebbik méret azt hiszem 297mm

2008.12.11. 19:16

Köszönöm szépen!

A betét meg TEXTAR!

2008.12.11. 19:17

admin írta:

Köszönöm szépen!

Elől a lyugatott sport van hátul sima. Kérj egy árat Alpinafantól is én tőle vettem. De mondjuk az enyém a kisebbik méret azt hiszem 297mm

Köszi,nem is tudtam,hogy van nála is! :oops: Alakul ez! :lol:

2008.12.11. 19:27

MChris írta:
admin írta:

Köszönöm szépen!

18 "egyszerű" , 27 "sport-lyuggatott" , 81 "nagyon verseny, -felesleges"

2008.12.11. 19:51

admin írta:

Köszönöm szépen!

A betét meg TEXTAR!

:oops: bocsi,és az is jó? Milyet érdemes venni? Miért nem egyforma elől és hátul a tárcsád?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2008.12.11. 19:56-kor.

2008.12.11. 19:53

muhaati írta:
MChris írta:
admin írta:

Köszönöm szépen!

Köszi Ati! :sör:

2008.12.11. 20:12

admin írta:

Köszönöm szépen!

A betét meg TEXTAR!

Erről a TEXTAR-ról jut eszembe. Még a Körkereszt Kft.nél történt, hogy mivel ne nyikorogjon pont ilyet raktak fel az E30 318i-re és el kezdett nyikorogni. Jackson agya bedurran és vissza a szervízbe ahol váltig állították, hogy pont ezért szokták a Textar-t rakni mivel abban nincs sufni tunning fém porszemcse és nem szokott nyikorogni. Cseréltek valami másra és elmúlt.

Hopp azért a nagyok is tévedhetnek, még a beszállítónak is égett a pofája:)

Jackson, aki ugyancsak nem szerette a nyikorgást.
elvégre nem kisPolski ez :lol:

2008.12.11. 20:36

jackson írta:
admin írta:

Köszönöm szépen!

A betét meg TEXTAR!

Erről a TEXTAR-ról jut eszembe. Még a Körkereszt Kft.nél történt, hogy mivel ne nyikorogjon pont ilyet raktak fel az E30 318i-re és el kezdett nyikorogni. Jackson agya bedurran és vissza a szervízbe ahol váltig állították, hogy pont ezért szokták a Textar-t rakni mivel abban nincs sufni tunning fém porszemcse és nem szokott nyikorogni. Cseréltek valami másra és elmúlt.

Hopp azért a nagyok is tévedhetnek, még a beszállítónak is égett a pofája:)

Jackson, aki ugyancsak nem szerette a nyikorgást.
elvégre nem kisPolski ez :lol:

Nekem elől hátul TEXTAR van és nem nyikorog.De ebből is van többfajta ha jól tudom.

2008.12.11. 20:38

muhaati írta:
MChris írta:
admin írta:

Köszönöm szépen!

Ha /db az ár akkor az elég drága :!:
Az ebay-en 110Euro egy pár sport :!:

2008.12.11. 21:07

köszi a segítséget!!!

Nekem is ez volt a problémám , 2 db hosszlengőkar cseréje megoldotta

bezo :lol: :lol: :lol:

2008.12.11. 21:32

bezo írta:

köszi a segítséget!!!

Nekem is ez volt a problémám , 2 db hosszlengőkar cseréje megoldotta

bezo :lol: :lol: :lol:

Köszi a válaszokat! utána járok a dolgoknak....

2008.12.11. 21:34

admin írta:
muhaati írta:
MChris írta:
admin írta:

Köszönöm szépen!

Ha /db az ár akkor az elég drága :!:
Az ebay-en 110Euro egy pár sport :!:

Igen ezek darab árak, a START bruttó kisker.

2008.12.11. 21:39

Nekem gyari lett felrakva (tarcsa+betet) elolre, es jobbos kanyarokban a jobb elso nyikorog. Nem mindig, csak neha.
Elvileg azota mar parezer kilometert beletettem, de meg mindig csinalja. Diagnozis? :P

2008.12.12. 22:20

zajcev írta:Nekem gyari lett felrakva (tarcsa+betet) elolre, es jobbos kanyarokban a jobb elso nyikorog. Nem mindig, csak neha.
Elvileg azota mar parezer kilometert beletettem, de meg mindig csinalja. Diagnozis? :P

Nekem is gyári lett felrakva előre, és soha nem nyikorgott

bezo :nyelves:

2008.12.16. 16:45

Nyikorgast a rez alapu krem vagy spre elozi meg. Meg beszereleskor kell bekenni, ill befujni minden fem-femen mozgo reszet a tuskonak (oldalso vezetokampok), es a tusko hatlapjat ahol a fekhengerre fekszik fel. Termeszetesen elotte rendesen megtisztitani a maradek fekportol, es nagyon vigyazva hogy a krem vagy a spre ne keruljon a tarcsara vagy a tusko munkafeluletere ami talakozik a tarcsaval. Azert rez alapu krem, mert jobban birja a magas hofokot, ami pl fekeknel letrejon. Nagyon ajnlatos a tarcsat zsirtalanitani, estleg a tusko munkafeluletet reszelovel kicsit megreszelni, feldurvitani ill. egy vekony reteget eltavolitani (esetleges raegett zsir vagy egyebb nemkivanatos szennyezodesek). Ugyanigy erdemes megnezni h a henger rendesen mukodik-e, esetlegesen szetszedni (aluminiumgyuru) megtisztitani.

razkodas kicsit komplexebb kivizsgalasra szorul, tobb okozoja is lehet, ezzel mar erdemesebb szervize menni (reklamalni lehet). Kerek centirozas, fektarcsa dobalas, fektarcsa felszerelesekor a felfekvo feluleten maradt szenyezodes, szilentblok, geometria, felfuggeszto karok.
Hozzászólás küldése

VigLink badge