![]() |
2016.01.09. 00:03
mobala írta:Sziasztok,
Lehet én vagyok láma és rosszul csinálok valamit, ezért is kérem ki a véleményetek:
2003 touring, 525D
Kiegészítő fűtés.
Hideg motornál, 16:9 naviról direktben kapcsolva, gyönyörűen elindul, viszont ha időzítőt beállítom, akkor meg sem nyikkan.
Lóhere világít, majd az adott időpontban villog.
Eddig működött.
Tank tele, motor hideg, -5 fok.
Ötlet? Diag még nem volt.
2016.01.09. 17:50
admin írta:mobala írta:Sziasztok,
Lehet én vagyok láma és rosszul csinálok valamit, ezért is kérem ki a véleményetek:
2003 touring, 525D
Kiegészítő fűtés.
Hideg motornál, 16:9 naviról direktben kapcsolva, gyönyörűen elindul, viszont ha időzítőt beállítom, akkor meg sem nyikkan.
Eddig működött.
Aksi feszültség alacsony akkor se indul el.
2016.01.11. 13:45
mobala írta:admin írta:mobala írta:Sziasztok,
2003 touring, 525D
Kiegészítő fűtés.
Eddig működött.
Ha alacsony, akkor direktben sem menne?
Holnap megnézem.
Köszönöm.
2016.01.11. 17:46
mobala írta:mobala írta:admin írta:mobala írta:Sziasztok,
2003 touring, 525D
Kiegészítő fűtés.
Eddig működött.
Holnap megnézem.
Köszönöm.
Megnéztem, a feszültség jó.
2016.01.13. 08:32
2016.01.13. 18:29
barbrady írta:mobala írta:mobala írta:admin írta:mobala írta:Sziasztok,
2003 touring, 525D
Kiegészítő fűtés.
Eddig működött.
Holnap megnézem.
Köszönöm.
Megnéztem, a feszültség jó.
Fel van programozva az állófűtés? Nem csak a szellőztetést indítod?
Tapatalk
2016.01.13. 20:34
2016.01.14. 12:39
admin írta:Amikor be időzited akkor villog a piros propeller?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.02.13. 12:40
2016.02.13. 13:38
öreglala írta:Sziasztok! Ma ebben a gyönyörű időben kivettem a kályhát a kocsiból (2003 520d), mert nem fűtött, néha hallottam a szellőztetés hangját. A leírás alapján szétszedtem, átnéztem, izzítás jó, szellőztetés jó, keringető szivattyú viszont direktbe kötve sem csinál semmit (gondolom ráadva 12v-ot, el kellene indulnia), gondolom ez lesz a baja. Még valami: nekem a soklábú csatin csak két vezeték van: fehér-piros és fekete-piros melyik az indító szál?
2016.02.13. 13:55
atesz155 írta:öreglala írta:Sziasztok! Ma ebben a gyönyörű időben kivettem a kályhát a kocsiból (2003 520d), mert nem fűtött, néha hallottam a szellőztetés hangját. A leírás alapján szétszedtem, átnéztem, izzítás jó, szellőztetés jó, keringető szivattyú viszont direktbe kötve sem csinál semmit (gondolom ráadva 12v-ot, el kellene indulnia), gondolom ez lesz a baja. Még valami: nekem a soklábú csatin csak két vezeték van: fehér-piros és fekete-piros melyik az indító szál?
A szivattyú beállása típus hiba, ugyan úgy, mint a panel hiba, bár utóbbi kevésbé jellemző, de ismert betegség.
A vezetékezéssel kapcsolatban pedig ITT minden leírást megtalálsz.
2016.02.13. 14:29
öreglala írta:Sziasztok! Ma ebben a gyönyörű időben kivettem a kályhát a kocsiból (2003 520d), mert nem fűtött, néha hallottam a szellőztetés hangját. A leírás alapján szétszedtem, átnéztem, izzítás jó, szellőztetés jó, keringető szivattyú viszont direktbe kötve sem csinál semmit (gondolom ráadva 12v-ot, el kellene indulnia), gondolom ez lesz a baja. Még valami: nekem a soklábú csatin csak két vezeték van: fehér-piros és fekete-piros melyik az indító szál?
2016.02.13. 14:40
öreglala írta:atesz155 írta:öreglala írta:Sziasztok! Ma ebben a gyönyörű időben kivettem a kályhát a kocsiból (2003 520d), mert nem fűtött, néha hallottam a szellőztetés hangját. A leírás alapján szétszedtem, átnéztem, izzítás jó, szellőztetés jó, keringető szivattyú viszont direktbe kötve sem csinál semmit (gondolom ráadva 12v-ot, el kellene indulnia), gondolom ez lesz a baja. Még valami: nekem a soklábú csatin csak két vezeték van: fehér-piros és fekete-piros melyik az indító szál?
A szivattyú beállása típus hiba, ugyan úgy, mint a panel hiba, bár utóbbi kevésbé jellemző, de ismert betegség.
Köszönöm! A link használatáról írnál valamit, mert hiába írom be a bal alsó sarokba, hogy heating vagy heizung, nem csinál semmit, nem használtam még ezt a programot.
2016.02.13. 15:22
atesz155 írta:öreglala írta:atesz155 írta:öreglala írta:Sziasztok! Ma ebben a gyönyörű időben kivettem a kályhát a kocsiból (2003 520d), mert nem fűtött, néha hallottam a szellőztetés hangját. A leírás alapján szétszedtem, átnéztem, izzítás jó, szellőztetés jó, keringető szivattyú viszont direktbe kötve sem csinál semmit (gondolom ráadva 12v-ot, el kellene indulnia), gondolom ez lesz a baja. Még valami: nekem a soklábú csatin csak két vezeték van: fehér-piros és fekete-piros melyik az indító szál?
Köszönöm! A link használatáról írnál valamit, mert hiába írom be a bal alsó sarokba, hogy heating vagy heizung, nem csinál semmit, nem használtam még ezt a programot.
Egységekre bontva látod a bal oldali sávban az autó részeit (Drive, chassis, body,...) azon belül a legördülő menükben választhatsz elemeket.
Ha a te esetedben beírod a keresőbe, hogy "independent park heating" akkor ki is dobja azt a részt, ami neked kelleni fog.
Remélem tudtam segíteni
2016.02.13. 19:31
2016.02.14. 03:00
Bor3sz írta:A kieg fűtéshez hozzá lehet "tanítani" egy telestart távirányítót? Elég a távirányító és a hozzá való vevő egység + laptoppal összehangolni?
Vagy ki kell cserélni a fűtés paneljét?
Ezt telóról firkáltam..
2016.02.14. 12:54
2016.02.14. 13:05
öreglala írta:520d tulajokat kérdezném: nektek hidegen 0-5 fok külső hőmérsékleten mennyi ideig izzít az autó, mert az enyémen kb. 2 másodperc múlva kialszik a visszajelző.
2016.02.14. 13:45
admin írta:öreglala írta:520d tulajokat kérdezném: nektek hidegen 0-5 fok külső hőmérsékleten mennyi ideig izzít az autó, mert az enyémen kb. 2 másodperc múlva kialszik a visszajelző.
Nekem is kb adig izzit.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2016.02.14. 15:09
öreglala írta:admin írta:öreglala írta:520d tulajokat kérdezném: nektek hidegen 0-5 fok külső hőmérsékleten mennyi ideig izzít az autó, mert az enyémen kb. 2 másodperc múlva kialszik a visszajelző.
Nekem is kb adig izzit.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
köszi!