Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2012.03.03. 09:51

Jó, hogy mindig jön valaki új és megfogja a gumicsontot :facepalm: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.03.03. 12:26

Labi írta:Jó, hogy mindig jön valaki új és megfogja a gumicsontot :facepalm: :D

Legalább a bemutatkozó topikba nem kell már írjon, megejtette itt a bemutatkozást. :D

2012.03.03. 12:51

tibi666 írta:
Labi írta:Jó, hogy mindig jön valaki új és megfogja a gumicsontot :facepalm: :D

Legalább a bemutatkozó topikba nem kell már írjon, megejtette itt a bemutatkozást. :D

valahogy úgy.

2012.03.03. 14:15

arpee540iAT írta:En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...lehet , hogy itt ujonc vagyok, de egy ideje mar BMWvel jarok, es soha nem azt neztem a vasarlaskor, h mennyit eszik...nekem a 330d /amire azt mondjak h takarekos/ is evett 9 liter korul manualis valtoval...leptem neki... egy BMWnek menni kell, es nem keveset fogyasztani...epp ezert vettem meg az 540i-t...nem erdekel hogy eszik majdnem 15l benzint...DE MEGY BAZZEG!!! :D

Ki szarakodik itt? :roll: (Szerintem az, akinek nem dízele van és folyton turbóhibáról regél!) :evil:
Egyiké a fórum, a másik olyan kocsikban ül naponta, javítja, amit még csak mesekönyvben láttál! :mrgreen:
Én meg kisebbségi komplexusomat élem ki. :wink:
Ne felejtsd az okosságod, mikor majd jön a panaszáradat meg a kérdéssorozatod a hibákkal kapcsolatban! :mrgreen:
Írjál a bemutatkozó topicba először, aztán jöhet a trágár hozzászólás sorozat... :oops:
Nagy benzines révén, tudhatnád, kicsi a és t a típusod... :nyelves:
Amikor 20d-t vettem, az szólt mellette hogy tudtam az előéletét, Face lift volt és fekete. Ezelőtt öt évvel...Még volt presztizse...
Több negyven i árát kinyomtam vele a kéményen! :wink:
Manapság nem is lehet hajtani, mert hamar lemészárolnak a rendőrök és a gatyádat elfizeted. :oops:

2012.03.19. 16:06

lepke írta:
arpee540iAT írta:En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...lehet , hogy itt ujonc vagyok, de egy ideje mar BMWvel jarok, es soha nem azt neztem a vasarlaskor, h mennyit eszik...nekem a 330d /amire azt mondjak h takarekos/ is evett 9 liter korul manualis valtoval...leptem neki... egy BMWnek menni kell, es nem keveset fogyasztani...epp ezert vettem meg az 540i-t...nem erdekel hogy eszik majdnem 15l benzint...DE MEGY BAZZEG!!! :D

Helo
Az egy kicsit túlzás hogy megy :wink: inkább csak megyeget :wink:

Nem tudom de az a csotrogány ott volt 3 kocsival mögötted (veled azonos gyorsulással kb. 180-200 felett) pedig:
- ohne dupla turbó rajta csak 1400cm3 plusz
- kicsit azért öregebb 1999 vs. 2004-5 mikori is a kocsid (nem emlékszem fejből)?
- Touring vs. Sedan teszt eredménye volt ez. Akkor vajon egy hasonló E39 540i Sedan oda ver a E60 535d-nek? Hogy a tökömbe lehet (chipszes a kocsim???) vagy a E60 már kifáradt (megint?) :lol: Akkor is annak kéne gyorsabbnak lenni.
- akkor te is csak megyegetsz :lol: :lol: :lol:
- még csak nem is büdös (DPF el is az).

Jackson, aki megyegetett utánnad pedig erősen le kellett volna maradnia

2012.03.19. 16:07

LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo
Az egy kicsit túlzás hogy megy :wink: inkább csak megyeget :wink:

Na ezért majd kapsz Jackson-tól, aki... :lol:

LeviM5 meg akkor el-megyeget.

Jackson, aki tiszteli az erősebbet :lol:

2012.04.02. 15:59

Nem tudok szavazni,viszem a kurzort minden hová,de nem adja,mit csinálok nem jól? :facepalm: :kösz

2012.04.02. 16:14

528i RHD írta:Nem tudok szavazni,viszem a kurzort minden hová,de nem adja,mit csinálok nem jól? :facepalm: :kösz

Majd az Adminunk segít :!:
:lol: :lol: :lol:

Diesel vagy Benzin?

2012.04.02. 16:34

528i RHD írta:Nem tudok szavazni,viszem a kurzort minden hová,de nem adja,mit csinálok nem jól? :facepalm: :kösz

Lehet már szavaztál mert csak egyszer lehet.

iPhone Tapatalk

2012.04.02. 19:13

admin írta:

iPhone Tapatalk

Vagy meg van oldva szoftveresen, hogy ne lehessen a "benzin"-re szavazni :twisted: :D

Diesel vagy Benzin?

2012.04.02. 19:30

Morello írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Vagy meg van oldva szoftveresen, hogy ne lehessen a "benzin"-re szavazni :twisted: :D

Az is lehet .)

iPhone Tapatalk

2012.04.02. 19:41

admin írta:
Morello írta:

Az is lehet .)

iPhone Tapatalk

Itt is a Fideszes erők dolgoznak... :lol:

2012.04.02. 20:16

admin írta:

iPhone Tapatalk

Nem hinném,szerintem nem is tudtam még,hogy van ilyen jó kis dzsúdó topik,amíg Kzolee nem ajánlotta. :welcom
Mindenki csak 1X szavazhat?
Miféle demokrácia ez? :facepalm: :D

2012.04.02. 20:17

528i RHD írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Nem hinném,szerintem nem is tudtam még,hogy van ilyen jó kis dzsúdó topik,amíg Kzolee nem ajánlotta. :welcom

Izé: :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :roker: :roker: :roker: :roker: :roker:

2012.04.02. 20:36

Morello írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Aljas rágalom! :lol:
Mégis vezettek!

2012.04.02. 20:42

hiba a mátrixban! :mrgreen:

Admin még nem vette észre! :nyelves:

2012.04.02. 20:54

528i RHD írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Helo
Szerinted hányszor lehetne szavazni ugyan.... a benzinesek egész nap csak kattingatnának

2012.04.02. 21:13

Szintén zenész. :cry:

2012.04.02. 21:24

lepke írta:
528i RHD írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Helo
Szerinted hányszor lehetne szavazni ugyan.... a benzinesek egész nap csak kattingatnának

Dehogyis,dehogyis...... :dance3 :hehe :bmwkiraly :-D

2012.04.10. 18:03

Korlátozva volt az új tagoknak(pirosak)a szavazás.Most feloldottam de ha gyanúsat(szavazás miatti regisztráció) veszek észre letiltom. :!: :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge