![]() |
2015.12.22. 13:59
. Akkor enged csak át üz anyagot magán mikor jelet kap. Ez tökèletesen ugyanazon elven működik mint egy injektor.2015.12.22. 14:21
daemonfool1 írta:Üdv!
Nemrég fedeztem fel hogy van az autómba állófűtés (96 523i).
MID ről szépen elindul de a kis pumpa nem viszi a petrót a kályhának, pedig kattog szépen.
Pumpa típusa :194 86 b
Visszakövettem a benzin vonal útját a tankig és rájöttem hogy itt ejtőtartályos elven folyik csak le a benzin.
A pumpát leteszteltem, szépen átenged viszont utólag derült ki, hogy ez nem pumpa mivel nem képes se szívni se fújni, ez egy szolenoid. Akkor enged csak át üz anyagot magán mikor jelet kap. Ez tökèletesen ugyanazon elven működik mint egy injektor.
A kérdésem az lenne, hogy elég ennek az ejtő elven érkező benzin?
Mert azogy elnéztem elég kevéske lehet neki az a kis nyomású benzin.
Előre is köszi az infót
2015.12.22. 18:52
KissGSV írta:daemonfool1 írta:Üdv!
MID ről szépen elindul de a kis pumpa nem viszi a petrót a kályhának, pedig kattog szépen.
Visszakövettem a benzin vonal útját a tankig és rájöttem hogy itt ejtőtartályos elven folyik csak le a benzin.
A pumpát leteszteltem, szépen átenged viszont utólag derült ki, hogy ez nem pumpa mivel nem képes se szívni se fújni, ez egy szolenoid. Akkor enged csak át üz anyagot magán mikor jelet kap. Ez tökèletesen ugyanazon elven működik mint egy injektor.
Előre is köszi az infót
A dízelét ismerem, nem tudom van-e eltérés. Minden impulzusra adagol egy kicsi üzemanyagot, viszont képes föl is szívni üres cső esetén.
2015.12.22. 20:15
daemonfool1 írta:KissGSV írta:daemonfool1 írta:Üdv!
Előre is köszi az infót
A dízelét ismerem, nem tudom van-e eltérés. Minden impulzusra adagol egy kicsi üzemanyagot, viszont képes föl is szívni üres cső esetén.
Szia!
Jelen felállás szerint ez nekem nyit zár elven működik, szerintem jól. Próbálok még neten keresgélni infót hogy képes e ez szívni.
Addig is ha valaki tud erről valamit magába ne tartsa arra kérem
2015.12.22. 20:49
daemonfool1 írta:KissGSV írta:daemonfool1 írta:Üdv!
Előre is köszi az infót
Szia!
Jelen felállás szerint ez nekem nyit zár elven működik, szerintem jól. Próbálok még neten keresgélni infót hogy képes e ez szívni.
Addig is ha valaki tud erről valamit magába ne tartsa arra kérem
2015.12.22. 22:57
2015.12.23. 02:55
daemonfool1 írta:Üdv Rockolo!
Ígyvan szaggatottan adtam neki a 12v egyenáramot de ez képtelen szívni, pedig az lenne a lényeg. De ha belegondolok túl sokat se pumpálhat mert akkot rengeteget kap a kályha. Külön fecskendővel nyomtam neki próbaképpen a benzint de egész keveset, úgy jó volt neki.
Ha sokat nyomtam be hirtelen tolta ki utánna a sűrű füstöt.
2015.12.27. 21:22
2015.12.29. 15:22
2015.12.30. 00:25
Haby írta:Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy ugye van az autómban kiegészítő fűtés, ami szépen el is indul amikor beindítom az autót, viszont szeretném állófűtésként használni. Ha távirányítót veszek hozzá fog működni? Az időzíthetőség nem lényeges, ha direktbe tudom kapcsolni távirányítóval nekem az tökéletes lenne.
2015.12.30. 10:16
Gallaca írta:Haby írta:Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy ugye van az autómban kiegészítő fűtés, ami szépen el is indul amikor beindítom az autót, viszont szeretném állófűtésként használni. Ha távirányítót veszek hozzá fog működni? Az időzíthetőség nem lényeges, ha direktbe tudom kapcsolni távirányítóval nekem az tökéletes lenne.
Távirányítót vevővel, akkor igen. Az árától nem leszel elragadtatva. Pl:
http://www.okazii.ro/climatizare-auto/w ... a147029116
2015.12.30. 15:56
2015.12.30. 16:02
2016.01.02. 16:14
2016.01.02. 16:47
szasza0226 írta:Sziasztok!
Egykis segitségre lenne szükségem.A minap bekapcsoltam az állofűtést,ami beis kapcsolt szépen zug a kályha,és fújja is a levegőt,de csak hideg levegőt,ez mitől van? Segìtségeteket előre is köszönöm!
2016.01.02. 16:48
szasza0226 írta:Sziasztok!
Egykis segitségre lenne szükségem.A minap bekapcsoltam az állofűtést,ami beis kapcsolt szépen zug a kályha,és fújja is a levegőt,de csak hideg levegőt,ez mitől van? Segítségeteket előre is köszönöm!
2016.01.02. 18:05
2016.01.02. 18:10
szasza0226 írta:Megmondom őszintén,hogy abbol a pici kipufogocsőből mintha nem jönne semmi:/ pedig a kalyha zug,levegő jön a kocsiba,nem értem!
2016.01.02. 18:16
2016.01.02. 20:52
szasza0226 írta:De 30 percig jön a levegő mintha normálisan menne?