![]() |
2015.11.03. 16:35
rockolo77 írta:dreizwanzig írta:Na, asszem megtaláltamhosszas keresgélés után...
Kedvezménnyel együtt már tűrhető az ára...
Az övékét linkeltem be én is az imént.
Mielőtt kifizeted nézd meg mit mutat élőben, mert a kép alapján valami nem stimmel.
2015.11.03. 17:02
dreizwanzig írta:rockolo77 írta:dreizwanzig írta:Na, asszem megtaláltamhosszas keresgélés után...
Mielőtt kifizeted nézd meg mit mutat élőben, mert a kép alapján valami nem stimmel.
amit Te linkeltél, abban megegyeztünk, hogy nem az, ami nekem kell.
Viszont sikerült megtalálnom azt, ami elvileg jó. Ez a cikkszáma: 7.02073.14.0
A bárdi oldalán ha rákeresel, akkor kiadja. Vagy erre mondod azt, hogy valami nem stimmel?
Nekem így kép alapján eléggé azonosnak tűnik.
Bárdi oldalán kép:
Barbrady által készített kép:
2015.11.03. 17:03
dreizwanzig írta:rockolo77 írta:dreizwanzig írta:Na, asszem megtaláltamhosszas keresgélés után...
A bárdi oldalán ha rákeresel, akkor kiadja. Vagy erre mondod azt, hogy valami nem stimmel?
Bárdi oldalán kép:
2015.11.03. 17:41
2015.11.03. 17:47
atesz155 írta:Az engem is érdekelne, hogy lehet-e szivattyút cserélni a helyén, vagy ki kell venni a kályhát.
2015.11.03. 17:59
rockolo77 írta:atesz155 írta:Az engem is érdekelne, hogy lehet-e szivattyút cserélni a helyén, vagy ki kell venni a kályhát.
Én a helyén még nem próbáltam, szerintem egyszerűbb ha kiveszed, így egyúttal az égőkosarat is ki tudod pucolni.
2015.11.03. 18:00
rockolo77 írta:dreizwanzig írta:rockolo77 írta:dreizwanzig írta:Na, asszem megtaláltamhosszas keresgélés után...
Bárdi oldalán kép:
Ez az ami nekünk kell, valószínüleg ha típusra keresel, akkor is ezt kapod, csak a kép falls.
Azért majd írd le mire jutottál!
2015.11.03. 22:37
dreizwanzig írta:barbrady írta:Gyenge a kályha szivattyúja. Csere.
Tapatalk
köszi a gyors választ!
Elolvastam a cikkedet erről a témáról, viszont ott a szivattyúról nem esik szó. lehet ezt a szivattyút külön cserélni? Ha igen, akkor hol lehet ilyet kapni?
Bontott kályhát gondolom nincs nagy értelme venni, mert ki tudja, hogy az milyen állapotban van.
2015.11.03. 22:40
Gallaca írta:dreizwanzig írta:barbrady írta:Gyenge a kályha szivattyúja. Csere.
Tapatalk
köszi a gyors választ!
Elolvastam a cikkedet erről a témáról, viszont ott a szivattyúról nem esik szó. lehet ezt a szivattyút külön cserélni? Ha igen, akkor hol lehet ilyet kapni?
Bontott kályhát gondolom nincs nagy értelme venni, mert ki tudja, hogy az milyen állapotban van.
Plusz nem árt egy auxiliary vaterpump az állófűtéses rendszerbe. Ennek hiánya amúgy is hibaüzenetként jelentkezik az IHKA-ban.
2015.11.03. 22:40
Gallaca írta:dreizwanzig írta:barbrady írta:Gyenge a kályha szivattyúja. Csere.
Tapatalk
köszi a gyors választ!
Plusz nem árt egy auxiliary vaterpump az állófűtéses rendszerbe. Ennek hiánya amúgy is hibaüzenetként jelentkezik az IHKA-ban.
2015.11.03. 22:44
bendegúz írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:barbrady írta:Gyenge a kályha szivattyúja. Csere.
Tapatalk
köszi a gyors választ!
Ez meg mi a fuck, Laca?
2015.11.03. 22:45
SvidronyA írta:bendegúz írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:barbrady írta:Gyenge a kályha szivattyúja. Csere.
Tapatalk
köszi a gyors választ!
Ez meg mi a fuck, Laca?
Egy (keringtető) szivattyúnak+2 mágnesszelepnek tűnik.
2015.11.03. 22:47
2015.11.03. 23:06
dreizwanzig írta:Ez ki van kabelezve? Vagy a kabelet is be kell huzni? Mi van, ha nem rakom be ezt? A leiras szerint tokeletesen mukodik az allofutes enelkul is.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.11.03. 23:09
bendegúz írta:Akkor ez lehet a szivattyus fűtéscsap? Van nekem ilyenem?
2015.11.04. 00:05
Gallaca írta:dreizwanzig írta:Ez ki van kabelezve? Vagy a kabelet is be kell huzni? Mi van, ha nem rakom be ezt? A leiras szerint tokeletesen mukodik az allofutes enelkul is.
Ki kell vezetékelni.
2015.11.04. 08:11
morv írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:Ez ki van kabelezve? Vagy a kabelet is be kell huzni? Mi van, ha nem rakom be ezt? A leiras szerint tokeletesen mukodik az allofutes enelkul is.
Ki kell vezetékelni.
Nem nehez, ha en meg tudtam csinalni, akkor barki
2015.11.04. 09:37
dreizwanzig írta:morv írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:Ez ki van kabelezve? Vagy a kabelet is be kell huzni? Mi van, ha nem rakom be ezt? A leiras szerint tokeletesen mukodik az allofutes enelkul is.
Ki kell vezetékelni.
hát most így télen, udvaron nincs sok kedvem hozzá. Tavaszi projektnek jó lesz
de mi van akkor, ha nincs ilyenem??
2015.11.04. 18:43
Gallaca írta:bendegúz írta:Akkor ez lehet a szivattyus fűtéscsap? Van nekem ilyenem?
Az! Van neked ilyened?
2015.11.04. 18:49
dreizwanzig írta:morv írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:Ez ki van kabelezve? Vagy a kabelet is be kell huzni? Mi van, ha nem rakom be ezt? A leiras szerint tokeletesen mukodik az allofutes enelkul is.
Ki kell vezetékelni.
hát most így télen, udvaron nincs sok kedvem hozzá. Tavaszi projektnek jó lesz
de mi van akkor, ha nincs ilyenem??