Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nyitókép

2009.12.23. 21:40

admin írta:
Pocilaci írta:Helló!

Akinek egyéni nyitókép kell a 16:9 vagy 4:3 navijához keressen nyugodtan....
Hozott képből is .... rövid idő alatt ...kb 15 perc...
v32 -es operációsrendszer kerül a rechnerbe .... angol nyelven....az új níitóképpel.

Magyarításért Naviprofit vagy Bömbölőt keressétek....megelőzendő a kérdéseket!

Üdv!
Magyar menüst tudok linkelni ha kell MK4-re valót.

Jöhet minden mennyiségben :-)
Majd leisszuk valahol :-)

2009.12.23. 22:29

Hi!

Ha rossz helyre irom, akkor dobjatok tovább légyszi!

Tegnap szétszedtük a 16:9 TV-s Navis szépségem hátulját, mert a rádion konkrétan egy adó jött recsegve. A TV meg szemcsés volt a tv adó alatt is. Utolag beépitett a komplexum.
Sikerült vagy 8 antenna kábelt találni, némelyiket összesodorva, mint a villany vezeték! :(
Volt ami csak logott a levegőbe.
A lényeg.
Találtam valamit amit nem tudom mi. Egy antenna kábel és egy két polusú csati /táp?/ van rajta.
Mi ez?
Illetve a bal hátsó oszlopon van egy erősitő /szerűség/ egy táppal és 3 antenna csatival.
Erről tudna valaki bővebbet, mert sehogy sem erősit.
A TV tuneren miért van két antenna bemenet? ( Talán PIP-es ? :lol: )
Végül is most a bal hátsó ablakon lévő antennáról megy a TV amin van egy hirschmann antenna erősitő. /nem tudom mennyire gyári/. Elfogadható, de közel sem 100% a kép.
A rádió tunerre pedig egy valahonnan elölről érkező antenna kábel lett dugva, amivel is már van vagy 15 adóm. Mivel nem hiszem hogy elöl lenne az antenna ezért ez sem nyugtat meg. A hátul lévő külső antenna kábele le van tépve! :(

Tehát nincs valakinek valami fényképes antenna bekötési utmutatója?

...és még a telefonnal meg a navival nem is foglalkoztunk! :P

Oops! Egy kicsit hosszu lett! Bocsi!
Köszi!

2009.12.23. 22:45

Imco írta:Hi!

Tegnap szétszedtük a 16:9 TV-s Navis szépségem hátulját, mert a rádion konkrétan egy adó jött recsegve. A TV meg szemcsés volt a tv adó alatt is. Utolag beépitett a komplexum.
Sikerült vagy 8 antenna kábelt találni, némelyiket összesodorva, mint a villany vezeték! :(
A lényeg.
Találtam valamit amit nem tudom mi. Egy antenna kábel és egy két polusú csati /táp?/ van rajta.
Mi ez?
Illetve a bal hátsó oszlopon van egy erősitő /szerűség/ egy táppal és 3 antenna csatival.
Végül is most a bal hátsó ablakon lévő antennáról megy a TV amin van egy hirschmann antenna erősitő. /nem tudom mennyire gyári/. Elfogadható, de közel sem 100% a kép.
A rádió tunerre pedig egy valahonnan elölről érkező antenna kábel lett dugva, amivel is már van vagy 15 adóm. Mivel nem hiszem hogy elöl lenne az antenna ezért ez sem nyugtat meg. A hátul lévő külső antenna kábele le van tépve! :(

Köszi!

A bal hátsó oszlopon az a rádiónak az antenna erősítője arról kell hogy menjen egy antenna kábel a rádióba.A képen amit linkeltél ha jól látom az egy gyári TV antenna erősítő aminek touringnál csak akkor van értelme ha a két oldalsó üveget is kicserélték a be építéskor amit kétlek.A tető antenna csak a telefonhoz való semmi máshoz.A TV-n azért van két antenna bemenet hogy a két oldalsó üvegről külön külön kapjon jelet.Ami igazán arra szolgál hogy az autó különböző pozíciójában is jó legyen a vétel.

De hacsak össze vannak tekergetve a drótok akkor jó nagy kókler csinálta eltörném a kezét :!:

Re: Nyitókép

2009.12.23. 22:47

Pocilaci írta:
admin írta:
Pocilaci írta:Helló!

Akinek egyéni nyitókép kell a 16:9 vagy 4:3 navijához keressen nyugodtan....
Hozott képből is .... rövid idő alatt ...kb 15 perc...
v32 -es operációsrendszer kerül a rechnerbe .... angol nyelven....az új níitóképpel.

Magyarításért Naviprofit vagy Bömbölőt keressétek....megelőzendő a kérdéseket!

Üdv!
Magyar menüst tudok linkelni ha kell MK4-re valót.

Jöhet minden mennyiségben :-)
Majd leisszuk valahol :-)

Megy Pü-be a link.

2009.12.23. 22:51

Imco írta:Hi!

A lényeg.
Mi ez?

Köszi!

Sajna Touring a kicsike.....nem tudok sokat érdemben segíteni...de a tv és a rádió antenna is az ablakba van építve...touringnál azt hiszem a hátsó oldalsók....a fixekben persze....
A kütyü az a TV erősítője....van jobbos meg balos....és azért van a tv modulon 2 bemenet...
A letöltések közt ott a beépítési segédlet....touringhoz is...A telefon az a pici antennáról megy ...hátsó szélvédő...a színeket ne kérdezd fekete/barna és fekete/valami azt hiszem...ha nincs bekötve a hangszórókba akkor nem lesz kihangosításod....

2009.12.24. 00:41

Pocilaci írta:Sajna Touring a kicsike.....nem tudok sokat érdemben segíteni...de a tv és a rádió antenna is az ablakba van építve...touringnál azt hiszem a hátsó oldalsók....a fixekben persze....
A kütyü az a TV erősítője....van jobbos meg balos....és azért van a tv modulon 2 bemenet...
A letöltések közt ott a beépítési segédlet....touringhoz is...A telefon az a pici antennáról megy ...hátsó szélvédő...a színeket ne kérdezd fekete/barna és fekete/valami azt hiszem...ha nincs bekötve a hangszórókba akkor nem lesz kihangosításod....

Köszi!
Megyek a letöltéshez!

Esetleg a hátsó oszlopban az erősitőről ha valaki még tud valamit...
Még egyszer biztos szét kell szednem... :(

Köszi!

..

2009.12.24. 01:16

Jó estét..:)
Lenne egy olyan kérdésem,hogy v.ki nem tud mk3-as navigációhoz programot??Olyan érdekelne amit letudok tölteni a netröl...Válaszokat alőre is köszöntem. 8)

2009.12.24. 09:28

Hoppá! :)
Este az Admin hsz-t nem láttam, pedig nem is ittam. :) Köszi neked is.
Valóban van ott egy "kis" gubanc. A TV antenna csak úgy be volt dobva.
Pedig a bal hátsó ablak antennás. / azon van egy hirschman erősitő, most onnan megy a TV./

A letöltéseknél a leirásoknál az első oldal nem jelenik meg. Igy csak b-től tudtam nézegetni.
Nincs olyan opció hogy az utolsó hsz legyen legelöl?

Köszi!

Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!

2009.12.24. 10:02

Imco írta:Hoppá! :)
Pedig a bal hátsó ablak antennás. / azon van egy hirschman erősitő, most onnan megy a TV./

A letöltéseknél a leirásoknál az első oldal nem jelenik meg. Igy csak b-től tudtam nézegetni.

Köszi!

Szia!

Az első oldal a letöltéseknél az nem tudom miért nekem se jön be... a második oldal az első....

Allul (az oldal ajján) be tudod állítani .....ott az opció...régebbiek elöre...újabbak elöre....rendezás....hmmezek szerint nem jártál még ott :-)

Re: ..

2009.12.24. 10:08

attis530 írta:Jó estét..:)
Lenne egy olyan kérdésem,hogy v.ki nem tud mk3-as navigációhoz programot??Olyan érdekelne amit letudok tölteni a netröl...Válaszokat alőre is köszöntem. 8)

Keress visszább....Admin belinkelte....én ha kell kiírom dvd-re a 9 cd-t és elküldöm postán.
Próbáltam feltölteni ftp-re de egy örökkévalóság....most a torrentel próbálkozom....vagy a rapidshare lesz belőle...
Karácsonyi ajándék lesz....5.5 gbyte lassan megy fel....A rapidshare lesz a nyerő.... linkelem majd ha fent lesz....

Üdv!

2009.12.24. 13:15

Imco írta:Hoppá! :)

Köszi!

A balhátsó ablak az mindegyikbe fóliás!De a tévésbe dupla fólia van.És a jobb hátsón is van fólia.
A letöltéseknél van navi be építés touringra ott meg tudod nézni a balhátsó oszlopba lévő antenna erősítőt.

2009.12.24. 13:18

Pocilaci írta:

Keress visszább....Admin belinkelte....én ha kell kiírom dvd-re a 9 cd-t és elküldöm postán.
Próbáltam feltölteni ftp-re de egy örökkévalóság....most a torrentel próbálkozom....vagy a rapidshare lesz belőle...
Karácsonyi ajándék lesz....5.5 gbyte lassan megy fel....A rapidshare lesz a nyerő.... linkelem majd ha fent lesz....

Üdv!

A rapidshare az lesz a baj hogy semmi perc alatt törlik ha rájönnek hogy mi az, át kell írni a fájl nevet valami hülyeségre akkor van esélye hogy meg marad.

Na ki próbáltad a magyar menüt?

2009.12.24. 13:32

admin írta:
Pocilaci írta:

Üdv!

A rapidshare az lesz a baj hogy semmi perc alatt törlik ha rájönnek hogy mi az, át kell írni a fájl nevet valami hülyeségre akkor van esélye hogy meg marad.

Na ki próbáltad a magyar menüt?

Aha ki lett próbálva...nem rossz nem rossz...És ha még beszélne is...:-) Minden tiszteletem annak, aki a hangokat magyarította......nem egy egyszerű feladat.....
A software megvan meg a know how is....de idő sajna az nincs...meg az én hangommal nem hiszem jól járna akárki is....

Most szép M5 a bejelentkező kép...kapta a kocsi karira :-)
A rapidshare meg ....egy file ment fel 4 óra alatt.....és a végén hiba ...
Szóval akinek kell annak kiírom egy dvd-re....ő meg amelyik kell kiírja cd-re....
Vagy bemegy BMW szalon és 50 ezer.....

help

2009.12.24. 13:43

Helló!

Ha valakinek van elfekvőben BM52 vagy BM54 rádiómodulja TMC....és hajlandó lenne cserélni.....adok érte egy 4:3-as fejet MK2 rechnert meg BM23 rádiót......

Üdv!

2009.12.24. 15:04

Pocilaci írta:
Aha ki lett próbálva...nem rossz nem rossz...És ha még beszélne is...:-) Minden tiszteletem annak, aki a hangokat magyarította......nem egy egyszerű feladat.....
A software megvan meg a know how is....de idő sajna az nincs...meg az én hangommal nem hiszem jól járna akárki is....

Ezt az e46-ról csinálta az egyik srác.

2009.12.24. 16:51

admin írta:
Pocilaci írta:

Ezt az e46-ról csinálta az egyik srác.

Köszönet neki érte!

Ha kell a két kicsi software, amivel tudod turkálni a bootloadert...meg a színeket...hangot ect...elküldöm kari ajándékba :-)

2009.12.24. 20:07

Szevasztok, Boldog Karácsonyt.

Nekem annyira nem az. E39 sedanomból kiemelték a TV tuner egységet barbár módon átvágva az optikai kábelköteget. MK I? vagy II navigáció. 4:3 monitor Most aztán se navi, se tv, se computer. Még jó hogy az autó megy. Kéne TV tuner, kábelköteg, vagy csak csati. (egyesek szerint nem lehet toldani, mások szerint igen). Tud valaki segíteni?

2009.12.24. 20:49

moszizoli írta:Szevasztok, Boldog Karácsonyt.

Nekem annyira nem az. E39 sedanomból kiemelték a TV tuner egységet barbár módon átvágva az optikai kábelköteget. MK I? vagy II navigáció. 4:3 monitor Most aztán se navi, se tv, se computer. Még jó hogy az autó megy. Kéne TV tuner, kábelköteg, vagy csak csati. (egyesek szerint nem lehet toldani, mások szerint igen). Tud valaki segíteni?

Hali!
Abban nincs optikai csati..... az E60-ban van...van TV tunerem ha kell....meg rechnerem is....a kábeleket meg meg lehet toldani.....még az optikait is :-)
Keress privátban ha érdekel.....

Üdv!

2009.12.24. 23:47

Feltud valaki tenni új szoftwaret nekem jelenleg ha a menübe bemegyek 12.07.02 ír.
Továbbá visszaolvastam a forumon menü gomb-set-menü hosszan nyom és 3d beállítás de nem találtam
?

2009.12.25. 00:31

Hali

Letöltöttem a v31mod-ot amit korábban admin belinkelt,de ebben nincs mds file ez egy iso az iso-ba belekukkantva pedig egy halom könyvtá és file...
v28nál az mds mdf fileben tudok boot képet cserélni ennél hogy van?
Hozzászólás küldése

VigLink badge