![]() |
2009.12.23. 21:40
admin írta:Magyar menüst tudok linkelni ha kell MK4-re valót.Pocilaci írta:Helló!
Akinek egyéni nyitókép kell a 16:9 vagy 4:3 navijához keressen nyugodtan....
Hozott képből is .... rövid idő alatt ...kb 15 perc...
v32 -es operációsrendszer kerül a rechnerbe .... angol nyelven....az új níitóképpel.
Magyarításért Naviprofit vagy Bömbölőt keressétek....megelőzendő a kérdéseket!
Üdv!
2009.12.23. 22:29
2009.12.23. 22:45
Imco írta:Hi!
Ha rossz helyre irom, akkor dobjatok tovább légyszi!
Tegnap szétszedtük a 16:9 TV-s Navis szépségem hátulját, mert a rádion konkrétan egy adó jött recsegve. A TV meg szemcsés volt a tv adó alatt is. Utolag beépitett a komplexum.
Sikerült vagy 8 antenna kábelt találni, némelyiket összesodorva, mint a villany vezeték!
Volt ami csak logott a levegőbe.
A lényeg.
Találtam valamit amit nem tudom mi. Egy antenna kábel és egy két polusú csati /táp?/ van rajta.
Mi ez?
Illetve a bal hátsó oszlopon van egy erősitő /szerűség/ egy táppal és 3 antenna csatival.
Erről tudna valaki bővebbet, mert sehogy sem erősit.
A TV tuneren miért van két antenna bemenet? ( Talán PIP-es ?)
Végül is most a bal hátsó ablakon lévő antennáról megy a TV amin van egy hirschmann antenna erősitő. /nem tudom mennyire gyári/. Elfogadható, de közel sem 100% a kép.
A rádió tunerre pedig egy valahonnan elölről érkező antenna kábel lett dugva, amivel is már van vagy 15 adóm. Mivel nem hiszem hogy elöl lenne az antenna ezért ez sem nyugtat meg. A hátul lévő külső antenna kábele le van tépve!
Tehát nincs valakinek valami fényképes antenna bekötési utmutatója?
...és még a telefonnal meg a navival nem is foglalkoztunk!![]()
Oops! Egy kicsit hosszu lett! Bocsi!
Köszi!
2009.12.23. 22:47
Pocilaci írta:admin írta:Magyar menüst tudok linkelni ha kell MK4-re valót.Pocilaci írta:Helló!
Akinek egyéni nyitókép kell a 16:9 vagy 4:3 navijához keressen nyugodtan....
Hozott képből is .... rövid idő alatt ...kb 15 perc...
v32 -es operációsrendszer kerül a rechnerbe .... angol nyelven....az új níitóképpel.
Magyarításért Naviprofit vagy Bömbölőt keressétek....megelőzendő a kérdéseket!
Üdv!
Jöhet minden mennyiségben
Majd leisszuk valahol
2009.12.23. 22:51
Imco írta:Hi!
Ha rossz helyre irom, akkor dobjatok tovább légyszi!
Tegnap szétszedtük a 16:9 TV-s Navis szépségem hátulját, mert a rádion konkrétan egy adó jött recsegve. A TV meg szemcsés volt a tv adó alatt is. Utolag beépitett a komplexum.
Sikerült vagy 8 antenna kábelt találni, némelyiket összesodorva, mint a villany vezeték!
Volt ami csak logott a levegőbe.
A lényeg.
Találtam valamit amit nem tudom mi. Egy antenna kábel és egy két polusú csati /táp?/ van rajta.
Mi ez?
Illetve a bal hátsó oszlopon van egy erősitő /szerűség/ egy táppal és 3 antenna csatival.
Erről tudna valaki bővebbet, mert sehogy sem erősit.
A TV tuneren miért van két antenna bemenet? ( Talán PIP-es ?)
Végül is most a bal hátsó ablakon lévő antennáról megy a TV amin van egy hirschmann antenna erősitő. /nem tudom mennyire gyári/. Elfogadható, de közel sem 100% a kép.
A rádió tunerre pedig egy valahonnan elölről érkező antenna kábel lett dugva, amivel is már van vagy 15 adóm. Mivel nem hiszem hogy elöl lenne az antenna ezért ez sem nyugtat meg. A hátul lévő külső antenna kábele le van tépve!
Tehát nincs valakinek valami fényképes antenna bekötési utmutatója?
...és még a telefonnal meg a navival nem is foglalkoztunk!![]()
Oops! Egy kicsit hosszu lett! Bocsi!
Köszi!
2009.12.24. 00:41
Pocilaci írta:Sajna Touring a kicsike.....nem tudok sokat érdemben segíteni...de a tv és a rádió antenna is az ablakba van építve...touringnál azt hiszem a hátsó oldalsók....a fixekben persze....
A kütyü az a TV erősítője....van jobbos meg balos....és azért van a tv modulon 2 bemenet...
A letöltések közt ott a beépítési segédlet....touringhoz is...A telefon az a pici antennáról megy ...hátsó szélvédő...a színeket ne kérdezd fekete/barna és fekete/valami azt hiszem...ha nincs bekötve a hangszórókba akkor nem lesz kihangosításod....
2009.12.24. 01:16
2009.12.24. 09:28
2009.12.24. 10:02
Imco írta:Hoppá!
Este az Admin hsz-t nem láttam, pedig nem is ittam.Köszi neked is.
Valóban van ott egy "kis" gubanc. A TV antenna csak úgy be volt dobva.
Pedig a bal hátsó ablak antennás. / azon van egy hirschman erősitő, most onnan megy a TV./
A letöltéseknél a leirásoknál az első oldal nem jelenik meg. Igy csak b-től tudtam nézegetni.
Nincs olyan opció hogy az utolsó hsz legyen legelöl?
Köszi!
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!
2009.12.24. 10:08
attis530 írta:Jó estét..
Lenne egy olyan kérdésem,hogy v.ki nem tud mk3-as navigációhoz programot??Olyan érdekelne amit letudok tölteni a netröl...Válaszokat alőre is köszöntem.
2009.12.24. 13:15
A balhátsó ablak az mindegyikbe fóliás!De a tévésbe dupla fólia van.És a jobb hátsón is van fólia.Imco írta:Hoppá!
Este az Admin hsz-t nem láttam, pedig nem is ittam.Köszi neked is.
Valóban van ott egy "kis" gubanc. A TV antenna csak úgy be volt dobva.
Pedig a bal hátsó ablak antennás. / azon van egy hirschman erősitő, most onnan megy a TV./
A letöltéseknél a leirásoknál az első oldal nem jelenik meg. Igy csak b-től tudtam nézegetni.
Nincs olyan opció hogy az utolsó hsz legyen legelöl?
Köszi!
Boldog, békés karácsonyt mindenkinek!
2009.12.24. 13:18
Pocilaci írta:attis530 írta:Jó estét..
Lenne egy olyan kérdésem,hogy v.ki nem tud mk3-as navigációhoz programot??Olyan érdekelne amit letudok tölteni a netröl...Válaszokat alőre is köszöntem.
Keress visszább....Admin belinkelte....én ha kell kiírom dvd-re a 9 cd-t és elküldöm postán.
Próbáltam feltölteni ftp-re de egy örökkévalóság....most a torrentel próbálkozom....vagy a rapidshare lesz belőle...
Karácsonyi ajándék lesz....5.5 gbyte lassan megy fel....A rapidshare lesz a nyerő.... linkelem majd ha fent lesz....
Üdv!
2009.12.24. 13:32
admin írta:Pocilaci írta:attis530 írta:Jó estét..
Keress visszább....Admin belinkelte....én ha kell kiírom dvd-re a 9 cd-t és elküldöm postán.
Próbáltam feltölteni ftp-re de egy örökkévalóság....most a torrentel próbálkozom....vagy a rapidshare lesz belőle...
Karácsonyi ajándék lesz....5.5 gbyte lassan megy fel....A rapidshare lesz a nyerő.... linkelem majd ha fent lesz....
Üdv!
A rapidshare az lesz a baj hogy semmi perc alatt törlik ha rájönnek hogy mi az, át kell írni a fájl nevet valami hülyeségre akkor van esélye hogy meg marad.
Na ki próbáltad a magyar menüt?
2009.12.24. 13:43
2009.12.24. 15:04
Pocilaci írta:
Aha ki lett próbálva...nem rossz nem rossz...És ha még beszélne is...Minden tiszteletem annak, aki a hangokat magyarította......nem egy egyszerű feladat.....
A software megvan meg a know how is....de idő sajna az nincs...meg az én hangommal nem hiszem jól járna akárki is....
2009.12.24. 16:51
admin írta:Pocilaci írta:
Aha ki lett próbálva...nem rossz nem rossz...És ha még beszélne is...Minden tiszteletem annak, aki a hangokat magyarította......nem egy egyszerű feladat.....
A software megvan meg a know how is....de idő sajna az nincs...meg az én hangommal nem hiszem jól járna akárki is....
Ezt az e46-ról csinálta az egyik srác.
2009.12.24. 20:07
2009.12.24. 20:49
moszizoli írta:Szevasztok, Boldog Karácsonyt.
Nekem annyira nem az. E39 sedanomból kiemelték a TV tuner egységet barbár módon átvágva az optikai kábelköteget. MK I? vagy II navigáció. 4:3 monitor Most aztán se navi, se tv, se computer. Még jó hogy az autó megy. Kéne TV tuner, kábelköteg, vagy csak csati. (egyesek szerint nem lehet toldani, mások szerint igen). Tud valaki segíteni?
2009.12.24. 23:47
2009.12.25. 00:31