![]() |
2010.06.09. 11:00
JozeffE34 írta:Csak egy gyors kérdés: hogy vagytok megelégedve a TDS gyorsulásával? Csak azért kérdem, mert az a 10-11 másodperc körüli 100-as sprint nem egy nagy valami...ki hogy van ezzel?
2010.06.09. 11:19
jackson írta:Jackson, aki 6,7s csak ez 540iA Touring
2010.06.09. 15:51
jackson írta:JozeffE34 írta:Csak egy gyors kérdés: hogy vagytok megelégedve a TDS gyorsulásával? Csak azért kérdem, mert az a 10-11 másodperc körüli 100-as sprint nem egy nagy valami...ki hogy van ezzel?
Már bocsánat de alacsony fogyasztást akarsz és dizelből és ezért még rakétát is? Már bocsának akkor tessék 540i vagy M5-öt venni az nem lassú. Addig meg békésen haladni és élvezni az alacsony fogyasztást.
Az ilyen tunningokból lesznek a hengerfejes tds-ek. Most vagy gyors kocsid van vagy keveset fogyaszt a fizikai határokat nem lehet átlépni.
Jackson, aki 6,7s csak ez 540iA Touring
2010.06.12. 14:16
2010.06.12. 17:43
zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
Már megvan a kormány multi része és az átvezetőszalag ami eredetileg tds-ben volt.
Túl szép lenne, ha összedugnánk mindent és menne?!
2010.06.13. 17:58
Pocilaci írta:zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
Már megvan a kormány multi része és az átvezetőszalag ami eredetileg tds-ben volt.
Azért a tempomat nem csak a multikormány meg az átvezetőszalag....kell oda még egy s más.
Meg némi programozás is kell valszeg....
2010.06.14. 06:51
admin írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
Azért a tempomat nem csak a multikormány meg az átvezetőszalag....kell oda még egy s más.
Attól függ milyen autó.Mert facelift utáni elektromos gázpedálosba elég a kormány és az átvezető szalag+bekötés és semmi programozás nem kell.
Ez a programozósdi elég nép butítás jó pár dolgot beraktam utólag a vasba de minden működött programozás nélkül.
2010.06.16. 07:40
admin írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
Attól függ milyen autó.Mert facelift utáni elektromos gázpedálosba elég a kormány és az átvezető szalag+bekötés és semmi programozás nem kell.
Ez a programozósdi elég nép butítás jó pár dolgot beraktam utólag a vasba de minden működött programozás nélkül.
2010.06.30. 14:25
2010.06.30. 15:23
zzoollyy írta:admin írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
97-es a vas, de szerintem a tds-be már ekkor is elektromos volt a gázpedál.Mindenenesetre ma ránézek mindenképp!
Köszi az infót!
2010.06.30. 16:17
adam001 írta:Simi beszerltem a hőmérőt végre
2010.07.02. 19:23
barbrady írta:zzoollyy írta:admin írta:Pocilaci írta:zzoollyy írta:Valaki esetleg tett már utólag tempomatot tds-be, a tapasztalatokat szívesen várom.
97-es a vas, de szerintem a tds-be már ekkor is elektromos volt a gázpedál.Mindenenesetre ma ránézek mindenképp!
Köszi az infót!
94-es 325tds-be szereltem tempomatot, és csak a kart kellett berakni, két vezetéket bekötni, és már működött is.
2010.07.03. 08:04
Richie írta:barbrady írta:94-es 325tds-be szereltem tempomatot, és csak a kart kellett berakni, két vezetéket bekötni, és már működött is.
Én E34 tds-be tettem, kb 5 perc volt. Megvettem a kart, és bedugtam a gyári csatijába. Minden ki volt építve.
2010.07.03. 10:25
jackson írta:Richie írta:barbrady írta:94-es 325tds-be szereltem tempomatot, és csak a kart kellett berakni, két vezetéket bekötni, és már működött is.
Én E34 tds-be tettem, kb 5 perc volt. Megvettem a kart, és bedugtam a gyári csatijába. Minden ki volt építve.
Hát igen azok a régi szép idők amikor még minden be volt kábelezve és mechanikus tempomat volt.
De sajnos 1998/9hó utáni kocsiból nehezen fogsz a korábbi mechanikusba átszerelni egy elektromos gázpedált meg a motorvezérlőt és hozzá a fél kocsit.
Mert hogy itt ez volt a probléma.
Jackson, aki már említett volt
2010.07.03. 20:43
Richie írta:jackson írta:Richie írta:barbrady írta:94-es 325tds-be szereltem tempomatot, és csak a kart kellett berakni, két vezetéket bekötni, és már működött is.
Hát igen azok a régi szép idők amikor még minden be volt kábelezve és mechanikus tempomat volt.
De sajnos 1998/9hó utáni kocsiból nehezen fogsz a korábbi mechanikusba átszerelni egy elektromos gázpedált meg a motorvezérlőt és hozzá a fél kocsit.
Mert hogy itt ez volt a probléma.
Jackson, aki már említett volt
Bocs, de úgy látom dieselben nem nagyon vagy otthon. A régi Tds-ekben is minden elektromos, motorvezérlővel, elektr. gázpedállal. A benzinesek mechanikusak.
Sőt 99% biztosra állítom, hogy minden régi E34 Tds-ben gyárilag ki van építve a tempomat (legalább is még nem láttam olyat amiben ne lett volna). A vezérlő tudja, megvan a kuplung kapcsoló is (kézinél), megvan a csati is ledugózva, amibe a kart kell bedugni és a burkolatban is ki van könnyítve a kar lyukjának a helye amit ki kell vágni. Egyszerűen megveszed a kart 13eFt-ért és beteszed a helyére.
A diesel technika már a 90-es években is előrébb járt a benzinesnél!![]()
2010.07.16. 22:23
2010.07.16. 22:33
zzoollyy írta:Hali!
97-es touringom van autómata váltóval, nektek milyenek a fogyasztási tapasztalataitok?
Város, kint, vegyes?
2010.07.25. 10:44
2010.07.25. 10:51
JozeffE34 írta:Helló!
Olyat csinál a verda, hogy járatom alapjáraton, kezem ráteszem a kasztnira, s tompán ugyan, de remeg az egész. Lehet hogy még ez lenne a kisebbik gond, a nagyobbik, ami miatt írok, hogy szabályos időközönként "üt" egyet. A hangán viszont nem hallani semmi hibát, csak ez a remegés-ütés van.
Mi lehet ez?
2010.07.25. 10:53
JozeffE34 írta:Helló!
Olyat csinál a verda, hogy járatom alapjáraton, kezem ráteszem a kasztnira, s tompán ugyan, de remeg az egész. Lehet hogy még ez lenne a kisebbik gond, a nagyobbik, ami miatt írok, hogy szabályos időközönként "üt" egyet. A hangán viszont nem hallani semmi hibát, csak ez a remegés-ütés van.
Mi lehet ez?