Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Touring

2010.08.14. 11:36

simi64 írta:
jager írta:E39 520i Touring olasz papírokkal 550000Ft http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... ng-4060599

Az olasz ordibál, ha ideges, de ezek szerint a légzsákot is ütik! 8O
Eddig az összes olaszból hozott autónak a kormánylégzsákja horpadt volt :roll:

miért horpadt? 99 előtti összes légzsák hepehupás!

2010.08.14. 13:16

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... iv-4040627

Ehh!

2010.08.14. 13:16

Labi írta:
simi64 írta:
jager írta:E39 520i Touring olasz papírokkal 550000Ft http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... ng-4060599

Az enyém nem :wink:

2010.08.14. 13:18

e39chip írta:
Labi írta:
simi64 írta:

nem mondtam, hogy nincsenek kivételek! :lol: ...mondjuk azt, hogy 99%-ban! :twisted:

2010.08.14. 15:22

Labi írta:
e39chip írta:
Labi írta:
simi64 írta:

nem mondtam, hogy nincsenek kivételek! :lol: ...mondjuk azt, hogy 99%-ban! :twisted:

:lol:

2010.08.14. 15:31

drhamori írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525_525d_edition_exclusiv-4040627

Ehh!

szép állapotú a kocsi, de ennyiért szegény Perjési Optikánál fog megöregedni. :lol:

ti mit szóltok hozzá, én nagyon nem szeretem, amikor odaírják a hirdetéshez, hogy orvos, ügyvéd, tanár tulajdonostól.
ezzel nem tudom mit akarnak sugallni, azt talán hogy nem hülyegyerek diszkóbajárósbelehányásrallydrifttuningleagelkafelabank autója lehet, de attól még, hogy valaki orvos - ügyvéd vagy tanár, lehet teljesen szar sofőr, vagy olyan, aki nem ad a kocsijára semmit, és ugyanez igaz fordítva is.
ez a Perjési Optika már kicsit erre hajaz, az optikus biztos jól szituált, joviális idősebb ember, akitől bátran vesz a ember 1,5-ös szorzóval autót :wink:

2010.08.14. 17:01

kovessyroli írta:
drhamori írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525_525d_edition_exclusiv-4040627

Ehh!

szép állapotú a kocsi, de ennyiért szegény Perjési Optikánál fog megöregedni. :lol:

ti mit szóltok hozzá, én nagyon nem szeretem, amikor odaírják a hirdetéshez, hogy orvos, ügyvéd, tanár tulajdonostól.
ezzel nem tudom mit akarnak sugallni, azt talán hogy nem hülyegyerek diszkóbajárósbelehányásrallydrifttuningleagelkafelabank autója lehet, de attól még, hogy valaki orvos - ügyvéd vagy tanár, lehet teljesen szar sofőr, vagy olyan, aki nem ad a kocsijára semmit, és ugyanez igaz fordítva is.
ez a Perjési Optika már kicsit erre hajaz, az optikus biztos jól szituált, joviális idősebb ember, akitől bátran vesz a ember 1,5-ös szorzóval autót :wink:

Én ebből a hídetésből annyit vettem ki, hogy egy bizalomgerjesztő állapotú, kiválóan felszerelt, utolsó kiadású 39esről van van szó, ami valószínű nem az összes km-t füstölő hátsókerékkel tiltásig forgatva tette meg. A Perjési Optika meg egy elérhetőség. Éppúgy, mintha az lenne ott, hogy Hús-Hentesáru.

Az pedig, hogy ki volt az előző tulajdonos szerintem nagyon nem mindegy. Nem a foglalkozását illetően nem, hanem az autóhoz való hozzáállását illetően.

Az árát tekintve tény, hogy egy kicsit magas, de ezek ennyibe kerülnek kint is. Vagy még többe...

Re: re

2010.08.14. 18:56

hsb-530 írta:Sziasztok! Igen ezt 3.6 Milliós árat sajnos nem bírja el a 2010-es autópiac (mivel az 60-ak 3.3-nál indulnak) Állapot, tulajdonos, felszereltség, km(?) ellenére sem. Mint tudjuk általában ha pl valaki e39 530d-t keres az beírja a keresőbe bmw 530d klíma 2000-2003 ig. Lejön 50-70 autó, emberünk végighívja az első 10 legolcsóbb tekert órás sz.rt (persze már a telefonba alkudozik :lol: ) egy szimpatikusat megnéz ha beindul megveszi. kész... fél év múlva elege lesz az örökös trélerezésből és feldobja a netre. Persze ez nem mindenkire igaz de szerintem emaitt van a magyar kínálatban annyi rom. Így az optikus hirdető egy ideig hirdető marad eladó nem. Szerintem autóskultúra legközelebb Ausztriában van... Sajnos messze van Európa. Ha rosszul gondolom akkor fogadom a kritikát. Roland 8)

Szó szerint.
Én egyébként fordítva gondolkozon az árral kapcsolatban. Mindig "csak" drágán sikerült autót vennem, de soha nem bántam meg. Sokkal inkább választanék egy ilyen "drága" e39-est, mint egy listakezdő, alap, rengeteget futott e60ast.

Re: re

2010.08.14. 19:25

hsb-530 írta:
drhamori írta:
hsb-530 írta:Sziasztok! Igen ezt 3.6 Milliós árat sajnos nem bírja el a 2010-es autópiac (mivel az 60-ak 3.3-nál indulnak) Állapot, tulajdonos, felszereltség, km(?) ellenére sem. Mint tudjuk általában ha pl valaki e39 530d-t keres az beírja a keresőbe bmw 530d klíma 2000-2003 ig. Lejön 50-70 autó, emberünk végighívja az első 10 legolcsóbb tekert órás sz.rt (persze már a telefonba alkudozik :lol: ) egy szimpatikusat megnéz ha beindul megveszi. kész... fél év múlva elege lesz az örökös trélerezésből és feldobja a netre. Persze ez nem mindenkire igaz de szerintem emaitt van a magyar kínálatban annyi rom. Így az optikus hirdető egy ideig hirdető marad eladó nem. Szerintem autóskultúra legközelebb Ausztriában van... Sajnos messze van Európa. Ha rosszul gondolom akkor fogadom a kritikát. Roland 8)

Szó szerint.
Én egyébként fordítva gondolkozon az árral kapcsolatban. Mindig "csak" drágán sikerült autót vennem, de soha nem bántam meg. Sokkal inkább választanék egy ilyen "drága" e39-est, mint egy listakezdő, alap, rengeteget futott e60ast.

Nem akarom telefirkálni a topicot de még valami eszembe jutott. Nekem az e39 a második autóm. Előtte egy tdi passatom volt. Árképzés terén csak onnan vannak tapasztalataim. Szóval megvettem x összegért használtam 2 évig persze ezalatt egy zsák pénzt beleöltem szervízelés, csinosítás , felnivásárlás szintjén. Amikor eljött a csere ideje először megnéztem hogy mennyiért adja más a hasonló vasat. (padló- 1.350Mill plafon- 1.900Mill). Belegondoltam, mennyiért vettem + 550.000ft körül amit beledobáltam biztos nem adom oda 1.4-ért senkinek. Kitalátlam egy reális árat érte (minden alkatrész számlája megvolt!)írtam hozzá egy 20 soros leírást. Nem sokan hívtak mégis 2 hét alatt elvitték. Amikor a bmw-t vettem akkor magamból indultam ki. Egy bmw ára pár éve + a rendszeres magas szervízköltség... ha ezt valaki kifizette nem fogja adni fillérekért. Így vettem 99-es évjáratú jól felszerelt 530d-t 1.8 Mil környékén igazából jó kis autó és öröm ránézni ahogy csillog a féltető alatt. Persze volt 1.3 körül is...azzal jól jártam volna?? Örökre titok marad. Remélem nem lett túl hosszú de segíteni szeretnék ha valaki bmw vásárlás előtt áll. Minden jót: Roland

Ugyanezt gondolom én is. Jól döntöttél szerintem.

2010.08.18. 20:58

Ez milyen fasza kis gép!
Ha most BMW-t keresnék, biztos megvenném!

2010.08.18. 21:03

simi64 írta:Ez milyen fasza kis gép!

Szép elől a hótoló. :franko:

2010.08.18. 21:03

tényleg az, de nehogy már ennyibe legyen!

2010.08.18. 21:53

Labi írta:

tényleg az, de nehogy már ennyibe legyen!

Hát az ára elég érdekes...Ha úgy nézzük,ha még tisztára is kéne mosni itthon( regadó+vizsga,stb..)akkor is megérné,nem? :)

2010.08.18. 23:59

mese habbal..............
ezek a csalásos hirdetések, 2 nap múlva már nem lesz fent, mert kimoderálják

hívjátok fel, vagy írjatok neki, és valamelyik cégen pl. money transfer vagy valami hasonló módon kér előleget, vagy azt, hogy helyezd el a vételárat a számlán és akkor kell kifizetni, ha az autó tetszik.

remélem nem hiszed el, hogy ennyiért lehet ilyen kocsit venni.... :wink:

2010.08.19. 11:15

kovessyroli írta:

hívjátok fel, vagy írjatok neki, és valamelyik cégen pl. money transfer vagy valami hasonló módon kér előleget, vagy azt, hogy helyezd el a vételárat a számlán és akkor kell kifizetni, ha az autó tetszik.

Szerintem is átverés!

2010.08.19. 12:15

Rjani530d írta:
kovessyroli írta:

Szerintem is átverés!

Itt melyik kocsira is gondoltatok? Csak öregecske szekereket látok. Az e34-ért még sok is az 1000 euro....e39 -et is lehet venni olcsón már itthon is (800 000- )kint meg az árak lent vannak a béka segge alatt...mindenki elad senki sem vesz....

2010.08.19. 12:31

Pocilaci írta:
Rjani530d írta:
kovessyroli írta:

Szerintem is átverés!

Itt melyik kocsira is gondoltatok? Csak öregecske szekereket látok. Az e34-ért még sok is az 1000 euro....e39 -et is lehet venni olcsón már itthon is (800 000- )kint meg az árak lent vannak a béka segge alatt...mindenki elad senki sem vesz....

Tegnap még egy 3,3l-es e46-os kasztnis ALPINA volt a képen.

2010.08.19. 13:56

Rjani530d írta:
Pocilaci írta:
Rjani530d írta:
kovessyroli írta:

Szerintem is átverés!

Tegnap még egy 3,3l-es e46-os kasztnis ALPINA volt a képen.

Igen. A Rolinak volt igaza. Már le is vették.

2010.09.11. 00:47

Már a Hybrid is eladó

2010.09.11. 08:00

simi64 írta:Már a Hybrid is eladó

Kinek kéne? Nincs benne TV! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge