![]() |
2009.03.19. 12:00
2009.03.19. 12:25
LeviM5 írta:Ahogy én csináltam:
kárpittisztító habbal befújtam, hagytam picit 6ni, és szivaccsal a bőr polusai, rések, repedésekből a zsírosabb sötétebb részeket "kidörzsöltem".
Ezután nedves ruhával áttöröltem. És napon kicsit szárítottam.
És jött a babaolaj, és hagytam száradni az egészet. Aztán megint olaj, beszívta, megint olaj, már csak az vezető és anyós ülés szívta be. Aztán megint olaj, és már csak a vezető ülés kért belőle. Ezt egy nap alatt.
Másnap még 1x olajoztam, többet nem kellett.
Másnap simán beleülhetsz, a kézkrém is fél nap alatt felszívódik, varratoknak semmi baja.
Mostmár majd csak krémezek, meg ha lehet olajozok, heti1x.
Aki amúgy napon áll vele, egy törülközővel takarja le majd nyáron az üléseket, ez fontos!
Hála Labinak!
Képek:
bőrápolás
2009.03.19. 12:54
jackson írta:LeviM5 írta:Ahogy én csináltam:
kárpittisztító habbal befújtam, hagytam picit 6ni, és szivaccsal a bőr polusai, rések, repedésekből a zsírosabb sötétebb részeket "kidörzsöltem".
És jött a babaolaj, és hagytam száradni az egészet. Aztán megint olaj, beszívta, megint olaj, már csak az vezető és anyós ülés szívta be. Aztán megint olaj, és már csak a vezető ülés kért belőle. Ezt egy nap alatt.
Másnap simán beleülhetsz, a kézkrém is fél nap alatt felszívódik, varratoknak semmi baja.
Aki amúgy napon áll vele, egy törülközővel takarja le majd nyáron az üléseket, ez fontos!
Hála Labinak!
Képek:
bőrápolás
Tyűűűű meg a műszerf falat is ha nem akar pixelhibát, de az már másik topik. Amúgy az összes ülést. Az nagyon pöpec a végén még szövet ülésre cserélek: heti kenegetés, takarás az összes ülésre amikor nem a teremgarázsban állok. Lehet hogy admin-nak volt igaza?
Jackson, aki csodálja az ápoló bőrös tulajokat
2009.03.19. 13:48
LeviM5 írta:jackson írta:LeviM5 írta:Ahogy én csináltam:
Hála Labinak!
Képek:
bőrápolás
Tyűűűű meg a műszerf falat is ha nem akar pixelhibát, de az már másik topik. Amúgy az összes ülést. Az nagyon pöpec a végén még szövet ülésre cserélek: heti kenegetés, takarás az összes ülésre amikor nem a teremgarázsban állok. Lehet hogy admin-nak volt igaza?
Jackson, aki csodálja az ápoló bőrös tulajokat
Te, ne csináld! Nézd meg a szövetet, hogy nézhet ki 200ezernél, zsíros, fényes ahol ül az ember.
Enyimbe 185ezer van és egy kirepedés nincs rajta, szinek is frissek, és jó illata van!
De bőr és ebben Labinak igaza van, ápolni kell. Ezekután heti 15 percet szánok rá. Vidd le a kölköket és élvezik, hogy kehetik ide oda a krémet, te meg utánnuk áttörlöd ruhával.![]()
Napsugarak károsak mindenre, de nem muszáj letakarni, én letakarom. Meg legalább nem ég oda a seggem ha beülök.![]()
Rendben, szövet praktikusabb, bőr meg szebb. Olyan ez mint a diesel-benzin téma.
2009.03.19. 16:55
2009.03.19. 17:23
Labi írta: a szövet ülések meg marha gyorsan retkesek lesznek
2009.03.19. 20:47
efer írta:Labi írta: a szövet ülések meg marha gyorsan retkesek lesznek
megoldás a fekete szövet - azon nem látszik...
(az enyémen sem túl sok látszott, de a pasi, aki kitakarította, csak annyit mondott, amikor visszaadta: "rendkívül koszos volt")
2009.03.19. 21:00
Labi írta:szépek a képek és szép a belsőd Levi!..vadak azok az M-es ülések!
![]()
amúgy így van. ha bőr, muszáj ápolni és hetente 10 percnél tényleg nem több. ezt a tortúrát, meg max évente kell elvégezni. a szövet ülések meg marha gyorsan retkesek lesznek és évente ezt meg ki kell géppel mosni. annyira retkes volt a víz, hogy nem hittem el, pedig kétszer is kimostam.
2009.03.19. 21:40
2009.03.20. 19:45
Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
2009.03.20. 20:09
LeviM5 írta:Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
Nem, azért mert szép lett, és Te attad a tippet mit és hogyan!
2009.03.20. 20:14
MChris írta:LeviM5 írta:Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
Csak nem szakadt a hó?
2009.03.20. 20:16
muhaati írta:MChris írta:LeviM5 írta:Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
Csak nem szakadt a hó?
Tegnap szépen csilli-villi lemostam a kocsit. Erre ma: villámlás,dörgés, hóvihar. Na ennek annyi.
Megyek a Nemes utcán, LOCSOLÓKOCSIVAL ÁZTATJÁK AZ UTCÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERRE VAN LÓVÉ!!!!!!!!
Idióták. Persze tisztább nem lett, mert arra kínosan ügyelt a sofőr bácsi, hogy úttest takarításnak ne lehessen becézni a tevékenységet.
2009.03.20. 20:34
muhaati írta:MChris írta:LeviM5 írta:Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
Csak nem szakadt a hó?
Tegnap szépen csilli-villi lemostam a kocsit. Erre ma: villámlás,dörgés, hóvihar. Na ennek annyi.
Megyek a Nemes utcán, LOCSOLÓKOCSIVAL ÁZTATJÁK AZ UTCÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERRE VAN LÓVÉ!!!!!!!!
Idióták. Persze tisztább nem lett, mert arra kínosan ügyelt a sofőr bácsi, hogy úttest takarításnak ne lehessen becézni a tevékenységet.
2009.03.20. 20:39
LeviM5 írta:Labi írta:csak nem macerás volt?![]()
2009.03.20. 21:19
Eredmény >komplett tetőkárpit csere. 2009.03.20. 21:22
Zsolt40i írta:Sziasztok![]()
Azért vigyázzatok azzal a kárpittisztítással, két hónapja én is nekiálltam a tetőkárpit takarításának . Úgy ahogy kell, tisztítóhabbal befúj, finom bedörzsölés. Csakhogy a vegyszer feloldotta a szövet, alatta a szivacs ragasztóját, úgy nézett ki utána, mint egy gyengén kifeszített lepedö![]()
Eredmény >komplett tetőkárpit csere.
Szóval csak óvatosan a tavaszi nagytakarítással
2009.03.20. 21:51
Zsolt40i írta:Sziasztok![]()
Azért vigyázzatok azzal a kárpittisztítással, két hónapja én is nekiálltam a tetőkárpit takarításának . Úgy ahogy kell, tisztítóhabbal befúj, finom bedörzsölés. Csakhogy a vegyszer feloldotta a szövet, alatta a szivacs ragasztóját, úgy nézett ki utána, mint egy gyengén kifeszített lepedö![]()
2009.03.20. 22:20
admin írta:Zsolt40i írta:Sziasztok![]()
Én láttam amikor Rhantos kiszedte és slaggal mosta! és gyönyörű lett.
2009.03.20. 22:22
muhaati írta:Zsolt40i írta:Sziasztok![]()
Sajnos én ugyanígy jártam az E34-essel. Most teljes " mitévőlegyek"-ben vagyok, hétfőn Apollóauto jön tetőkárpitot puceválni.
Ha baja lesz a kárpitnak, kardombadőlök!!!!!!!!!! Inkább hagyjam a francba????????????
![]()
![]()