![]() |
2014.02.09. 09:12
Tomi.i írta:Bummer írta:lepke írta:Tomi.i írta:Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???
Helo
Az M-es lökhárítót heggeszteni lehetetlen dolog![]()
próbáld inkább meg hegeszteni
![]()
Egy dolog van ami "gg" az a popo szinonimaja![]()
Na most már le lehet szállni rólam!!!!![]()
2014.02.09. 09:46
2014.02.09. 11:39
Tomi.i írta:Meg néztem tegnap és több helyen el van törve,alul,felül,oldalt,sarka szóval ropi az egész ja és már előtte is volt javitva látszik a vastag "kittelés ",túl sok meló volna vele + a fényezés és még mindig egy romjaiból feltámasztott löki lenne ami ki tudja meddig tartaná magát,de legalább gyári alkatrész.Mondjuk úgy is hirdeti hogy sérült,de hát ennyire?Az ára pedig annyi hogy újat is lehet venni igaz után gyártottat.A hátsó viszont szintén törött annak ellenére hogy nem jelezte a tisztelt eladó!Tehát aki látta a hirdetést a Poweren és érdekli a dolog jól gondolja meg!
2014.02.09. 13:05
Gallaca írta:Tomi.i írta:Meg néztem tegnap és több helyen el van törve,alul,felül,oldalt,sarka szóval ropi az egész ja és már előtte is volt javitva látszik a vastag "kittelés ",túl sok meló volna vele + a fényezés és még mindig egy romjaiból feltámasztott löki lenne ami ki tudja meddig tartaná magát,de legalább gyári alkatrész.Mondjuk úgy is hirdeti hogy sérült,de hát ennyire?Az ára pedig annyi hogy újat is lehet venni igaz után gyártottat.A hátsó viszont szintén törött annak ellenére hogy nem jelezte a tisztelt eladó!Tehát aki látta a hirdetést a Poweren és érdekli a dolog jól gondolja meg!
Mit mondjak, a Poweren az az eladó erről híres egyébként. Mikor csináltak egy köpködős topicot, ő szerepelt benne a legtöbbet. Én egyszer akartam venni tőle egy navis csomagtartó kárpitot E39 sedanba. Azt monta, hogy van, és elküldi postán. Kérdeztem biztos, hogy E39? Persze 100%! Azért kértem egy képet a biztonság kedvéért, és szerencsére. A képen egy E38 csomiburkolat volt látható. Mikor hívtam, hogy ez nem jó, közölte, hogy pedig ez jó az E39-be simán, mit vagyok oda!?Azóta hanyagolom...
2014.02.09. 14:19
2014.02.09. 15:48
csiatt írta:Az elsőt nem tudom ragasztható-e, de a hátsó tutira. Csak drága ennek az ABS-nek a ragasztója.
2014.02.09. 16:16
Tomi.i írta:Bummer írta:lepke írta:Tomi.i írta:Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???
Helo
![]()
2014.02.09. 17:48
Bummer írta:Tomi.i írta:Bummer írta:lepke írta:Tomi.i írta:Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???
Helo
![]()
Tudod, h szeretunk, en meg kulonosen
Csak jobbito szandekunkat nem tudtuk magunkban tartani
2014.02.09. 18:54
Tomi.i írta:Bummer írta:Tomi.i írta:Bummer írta:lepke írta:[quote="Tomi.i"]Gyári M-es első lökharitót lehet e heggeszteni???
Helo
![]()
Tudod, h szeretunk, en meg kulonosen
Csak jobbito szandekunkat nem tudtuk magunkban tartani
2014.02.21. 13:30
2014.02.21. 21:20
Dunaújváros írta:Sziasztok
Raknék fel első lököst M5 stílusút. Tudtok olyan klubb társat mondani akitől érdemes lenne venni és mindent tud hozzá adni, természetesen után gyártott érdekelne és nem gyári. Olyan kellene amit már ti is raktatok fel és olyan hogy normálisan áll és nem néz ki gagyinak. PCD-s, de legfőképpen lámpamosós kellene.
2014.02.21. 21:27
kzolee írta:Dunaújváros írta:Sziasztok
Raknék fel első lököst M5 stílusút. Tudtok olyan klubb társat mondani akitől érdemes lenne venni és mindent tud hozzá adni, természetesen után gyártott érdekelne és nem gyári. Olyan kellene amit már ti is raktatok fel és olyan hogy normálisan áll és nem néz ki gagyinak. PCD-s, de legfőképpen lámpamosós kellene.
Jobb, ha nem írok semmit.
2014.02.21. 21:51
Dunaújváros írta:kzolee írta:Dunaújváros írta:Sziasztok
Jobb, ha nem írok semmit.
Ezek szerint nem tudsz ajánlani senkit és vagy mert gagyi az összes és már te is befürödtél vele?
2014.03.10. 23:14
2014.03.10. 23:27
kovessyroli írta:A bimmer.hu az a mobilgumis srácnak az oldala?
Bruttó 90eft-ért van hátsó M-es lökös, én viszont szeretnék nettó áron vásárolni, mert a számlával nem tudok mit kezdeni.
Ha valakinek van itt kapcsolata, vagy kellene a számla neki esetleg, akkor legyen kedves, dobjon rám egy pü-t.
2014.03.11. 07:05
kovessyroli írta:A bimmer.hu az a mobilgumis srácnak az oldala?
Bruttó 90eft-ért van hátsó M-es lökös, én viszont szeretnék nettó áron vásárolni, mert a számlával nem tudok mit kezdeni.
Ha valakinek van itt kapcsolata, vagy kellene a számla neki esetleg, akkor legyen kedves, dobjon rám egy pü-t.
2014.03.11. 07:37
Tomi.i írta:kovessyroli írta:A bimmer.hu az a mobilgumis srácnak az oldala?
Jó fej vagy!Kb mindenki szeretne netto ?ron v?s?rolni.A 27% az27%!:grin::grin::grin:A k?r?s nem egyszerü.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
2014.03.11. 10:16
Haminda írta:Tomi.i írta:kovessyroli írta:A bimmer.hu az a mobilgumis srácnak az oldala?
Jó fej vagy!Kb mindenki szeretne netto ?ron v?s?rolni.A 27% az27%!:grin::grin::grin:A k?r?s nem egyszerü.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről
Én egyszer szlovák cégre vettem telot, es automatikusan export számlát állították ki(null- áfás). Ha egy cég foglalkozik nagykerrel lehet h megoldható.
Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el
2014.03.11. 11:58
2014.03.11. 15:18
admin írta:Valamit félre értetetek!
Azt kérdezte hogy valakinek nem kell-e a számla az áfáért cserébe.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2