Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.07.31. 11:51

M szárny 30000 Ft a ragasztóval együtt márkakereskedésben.Unix is kb. ilyen áron tudja.De ha van ismeretség, akkor jelentősen olcsóbb lehet!

Re: faberakás

2010.07.31. 12:07

ktomi79 írta:Sziasztok,

Most, hogy technikailag kezd rendbe lenni a verdám, szertetném felszámolni benne a nem beleillő faberakást. Olvastam a fórumon, hogy valaki már megtette ezt korábban, de most nem találom, nem tudjátok ki volt. Akinak van valami ötlete, vagy talán tapasztalata is, ne tartsa meg magának.
Én kiszerelésre és fényezésre gondoltam, szinben talán valami matt alumíniumra.
Egyébként 97-es fekete 528i.
Segítégeteket előre is köszönöm.

Üdv:

Tomi
Nekem van ötletem.Fóliáztasd le!Olyan színre, mintára amire csak álmodsz...Pl. karbon.Van egy Pesti faszi, beszéltem vele már, Ő X-6-ot foliázta át a dekorcsíkok terén.Könnyűfém felni, tükörház, sebességváltó gomb, motorháztető, karosszéria elemek, egyszóval minden.Demó videói is vannak a honlapján.Szerintem tuti!

Re: faberakás

2010.07.31. 12:31

bmw520ds írta:
ktomi79 írta:Sziasztok,

Most, hogy technikailag kezd rendbe lenni a verdám, szertetném felszámolni benne a nem beleillő faberakást. Olvastam a fórumon, hogy valaki már megtette ezt korábban, de most nem találom, nem tudjátok ki volt. Akinak van valami ötlete, vagy talán tapasztalata is, ne tartsa meg magának.
Én kiszerelésre és fényezésre gondoltam, szinben talán valami matt alumíniumra.
Egyébként 97-es fekete 528i.
Segítégeteket előre is köszönöm.

Üdv:

Tomi
Nekem van ötletem.Fóliáztasd le!Olyan színre, mintára amire csak álmodsz...Pl. karbon.Van egy Pesti faszi, beszéltem vele már, Ő X-6-ot foliázta át a dekorcsíkok terén.Könnyűfém felni, tükörház, sebességváltó gomb, motorháztető, karosszéria elemek, egyszóval minden.Demó videói is vannak a honlapján.Szerintem tuti!

Egyetértek bmw520ds -el
:idea: Egy cimbim csinál karbonozást! K.u...a álat! Van valami új karbon,3D-és vagy mi,láttam élőbe egy 39 esben és szerintem nagyon tuti cucc. én is inkább azt javasolnám. Talán nem is drágább 8O :?: A fényezés sokkal sérülékenyebb,meg nem is annyira egyedi!

Bmw e39 szemöldök

2010.08.17. 10:45

Sziasztok!

Bmw e39 keresek szemöldököt ehez hasonlót:Kép

Re: Bmw e39 szemöldök

2010.08.17. 11:37

buffi írta:Sziasztok!

Bmw e39 keresek szemöldököt ehez hasonlót:Kép

Kép

Nagyon régóta árul ilyet a tag a Vaterán.

BMW E39 szemöldök
Ragasztható, de fényezni kell. 4000 ft
Kép

2010.08.17. 13:02

simi64 írta:Kép

BMW E39 szemöldök
Kép

Na majd jövőhéten mutatok én nektek szemöldököt... :twisted:

2010.08.18. 00:06

strobi írta:

BMW E39 szemöldök
Kép

Kiszel Tündést?

2010.08.18. 07:53

strobi írta:

BMW E39 szemöldök
Kép

már jó lenen pár képet feltennél a kocsiról :!:

2010.08.18. 19:52

Na ezt lőttem Adminnak... :lol:

Kép

Ezt pedig a többi kíváncsi klubtársamnak... :wink:

Kép

2010.08.18. 19:57

strobi írta:Na ezt lőttem Adminnak... :lol:

Kép

Kép

Hát Robi!
Ezek a hiábavaló tuning kategória!
Ezekre nem vennék szemöldökspoilert! Max. vödröt.

2010.08.18. 20:03

Rjani530d írta:

Kép

Kép

Hát Robi!
Ezek a hiábavaló tuning kategória!
Ezekre nem vennék szemöldökspoilert! Max. vödröt.

Helo
Ez olyan RETRÓS viselet
Kinek a PAP :wink: kinek meg a lánya :lol: :lol:
üdv zoli

2010.08.19. 07:35

Kép

Kép

OOOOOOOOOOO

most csalódtam benned :( :wink: :lol:

2010.11.22. 13:43

Olyan kérdésem lenne az Urakhoz :) , hogy gondolkodunk apámmal, hogy veszünk kör helyzetjelző karikákat..
Találtam ezt az oldalt:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

Itt lefelé görgetve lesz először a 39.000 ft-os változat.. ami 192 ledet tartalmaz/ karika és megfelel a 2010-től kötelező DRL /nappali világítás/ előírásainak is.
Ez lenne az igazi szerintem..bár élőben még nem láttam ilyet..

Az alatta lévő Angel Eyes karika 16.900 ft-ért.. szerintem semmit nem ér.. ezt csak azért mondom mert nekem az előző autómban ilyen Angel Eyes lámpa volt és jól nézett ki ennyi de össze vissza világított és hiába állítottuk be, pár nap alatt visszarázkódott és megint össze vissza világított.. és ugye ezekben van ilyen helyzetjelző karika..
És hiába kapcsoltam be nappal túl gyenge volt.. nem látszódott.. este meg látszódott de akkor meg túl kevésnek bizonyult.. egyedül szürkületben volt tökéletes.. :roll:
Na és ez miatt érzem úgy, hogy a 16.900 verziót gyorsan el kell felejtenem..

Vagy? Tapasztalat valakinek vagy esetleg egy 3. jobb megoldás kör helyzetjelző ügyben?

2010.11.23. 23:31

Sziasztok!

Van vmi ötletetek ahhoz, hogy hogyan lehet megváltoztatni a műszerfal háttérvilágítását? Sok idő lecserélni a ledeket? Meg mennyire macera a számlap csere? És kb mennyibe fájhat ez? Ha nem túl bonyulult akkor megbírkózom vele :) Valami ilyesmire gondolok:
Kép
Kép
Kép

A válaszokat előre is köszönöm.

2010.11.23. 23:46

Tomix írta:Olyan kérdésem lenne az Urakhoz :) , hogy gondolkodunk apámmal, hogy veszünk kör helyzetjelző karikákat..
Találtam ezt az oldalt:

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu

Itt lefelé görgetve lesz először a 39.000 ft-os változat.. ami 192 ledet tartalmaz/ karika és megfelel a 2010-től kötelező DRL /nappali világítás/ előírásainak is.
Ez lenne az igazi szerintem..bár élőben még nem láttam ilyet..

Az alatta lévő Angel Eyes karika 16.900 ft-ért.. szerintem semmit nem ér.. ezt csak azért mondom mert nekem az előző autómban ilyen Angel Eyes lámpa volt és jól nézett ki ennyi de össze vissza világított és hiába állítottuk be, pár nap alatt visszarázkódott és megint össze vissza világított.. és ugye ezekben van ilyen helyzetjelző karika..
És hiába kapcsoltam be nappal túl gyenge volt.. nem látszódott.. este meg látszódott de akkor meg túl kevésnek bizonyult.. egyedül szürkületben volt tökéletes.. :roll:
Na és ez miatt érzem úgy, hogy a 16.900 verziót gyorsan el kell felejtenem..

Vagy? Tapasztalat valakinek vagy esetleg egy 3. jobb megoldás kör helyzetjelző ügyben?

Kör helyzetjelző + Xenon:

....... Mobilgumi .......

Amennyit lealkudtatok a kocsi árából, szerintem simán kiadja.

2010.11.23. 23:54

Na hát igen.. ez lenne az igazi.. de apám tuti nem azért alkudott ennyit, hogy utána lámpára költse.. :D
Mondtam már neki ezt a verziót, de azt mondta, hogy a lámpa jól világít.. jó helyre.. nincs bemattúlva a plexi búra sem.. gyári xenonos..
Kár lenne elkótyavetyélni.. ezért érdekli csak a kör helyzetjelző.

De köszi az infót ezt az oldalt még úgysem láttam még. :wink:

műszerfal háttérvilágítás

2010.11.24. 00:49

mayer015 írta:Sziasztok!

Van vmi ötletetek ahhoz, hogy hogyan lehet megváltoztatni a műszerfal háttérvilágítását? Sok idő lecserélni a ledeket? Meg mennyire macera a számlap csere? És kb mennyibe fájhat ez? Ha nem túl bonyolult akkor megbirkózom vele :) Valami ilyesmire gondolok:

A válaszokat előre is köszönöm.

Nem nagy meló a LED-ek cserélése, ha forrasztottál már SMD alkatrészt.

Itt egy kép az óráról. (a fehér kockák a LED-ek, mérete 3,8x2,8mm) Vaterán lehet venni LED-et kb. 10Ft/db

Kép

üdv:atiotezer

2010.11.24. 08:34

Tomix írta:Na hát igen.. ez lenne az igazi.. de apám tuti nem azért alkudott ennyit, hogy utána lámpára költse.. :D
Mondtam már neki ezt a verziót, de azt mondta, hogy a lámpa jól világít.. jó helyre.. nincs bemattúlva a plexi búra sem.. gyári xenonos..

Feletsd el az utólagos barkácsolást. Én tettem a facelift előtti lámpámba azt a 16 ezreset, lekapcsolt világítás mellett villogott. A hidegteszt meggyújtja egy pillanatra. Van rá megoldás, egy nagy teljesítményű ellenállás sorbakötése, de elvetettem, mert újabb barkács lett volna. Szoftveresen nem tudta senki megszüntetni a villogást. Ez lett volna a kisebb probléma, de állandóan az járt a fejemben, hogy kezedek hasonlítani a "tuning matyikra" ezzel a karikával. Végül megvettem a faceliftes lámpát. Arról már nem is beszélek, hogy az utólagos karikák a foncsor elé vannak téve, valószinűleg a mérnökök annak idején azért tervezték ekkorára a fényszórót, mert ez a nagyság ad megfelelő fényt. A karika kitakarja a külső 1cm-t. Gondolom valamelyest megváltozik a vetítési kép. Laikusok nem tudják, hogy utólagos barkács, de egy kolléga azonnal kiszúrja. :wink:
Vannak már viszonylag jó angel eyes faceliftes utánzatok is, de az egyikből az állító motor hiányzik, a másik szarul világít, stb.
Tény, hogy az autón sokat dob.
Száz szónak is egy a vége, csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, vagy gyári Hella, vagy semmi.

2010.11.24. 12:27

Szia atiotezer!

Még nem forrasztottam smd alkatrészt, de majd megbírkozok vele valahogy, vagy csak a számlapot cserélem ki. De köszi a képet, az mindenképp nagy segítség.

2010.11.24. 16:52

Viper írta:
Tomix írta:Na hát igen.. ez lenne az igazi.. de apám tuti nem azért alkudott ennyit, hogy utána lámpára költse.. :D

Feletsd el az utólagos barkácsolást. Én tettem a facelift előtti lámpámba azt a 16 ezreset, lekapcsolt világítás mellett villogott. A hidegteszt meggyújtja egy pillanatra. Van rá megoldás, egy nagy teljesítményű ellenállás sorbakötése, de elvetettem, mert újabb barkács lett volna. Szoftveresen nem tudta senki megszüntetni a villogást. Ez lett volna a kisebb probléma, de állandóan az járt a fejemben, hogy kezedek hasonlítani a "tuning matyikra" ezzel a karikával. Végül megvettem a faceliftes lámpát. Arról már nem is beszélek, hogy az utólagos karikák a foncsor elé vannak téve, valószinűleg a mérnökök annak idején azért tervezték ekkorára a fényszórót, mert ez a nagyság ad megfelelő fényt. A karika kitakarja a külső 1cm-t. Gondolom valamelyest megváltozik a vetítési kép. Laikusok nem tudják, hogy utólagos barkács, de egy kolléga azonnal kiszúrja. :wink:
Vannak már viszonylag jó angel eyes faceliftes utánzatok is, de az egyikből az állító motor hiányzik, a másik szarul világít, stb.
Tény, hogy az autón sokat dob.
Száz szónak is egy a vége, csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, vagy gyári Hella, vagy semmi.

Értelek, abban a 16.000-es Angel Eyes-os karikában nem is gondolkodtam mert sejtettem, hogy milyen mert az előző két Calibrámban is ilyen Angel Eyes lámpa volt és egy kalap szar.

De viszont az a 39.000ft-os 1 karikán 192 db leddel.. már minőségibb cucc lehet..
Oda is írták, hogy megfelel a 2010-től kötelező DRL /nappali világítás/ előírásainak is.
Azt hogy meg kitakar egy kis részt bevállalnám a szépségért cserébe..
De kéne erről a fajta körhelyzetjelzőről is valami vélemény. :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge