![]() |
2015.06.28. 12:00
barbrady írta:Köszi, ilyen válaszokat várok.
Tapatalk
2015.06.28. 23:28
KissGSV írta:barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
43.000 volt pár hónapja az eső-fényszenzoros Pilkington a Szállás úton.
2015.08.14. 11:30
KissGSV írta:barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
43.000 volt pár hónapja az eső-fényszenzoros Pilkington a Szállás úton.
2015.08.25. 11:35
2015.08.25. 20:56
Akkerfeld írta:Szenzoros, Pilkington zöld csíkkal a Szállás utcában
Szélvédő: 29551+áfa
Keret: 3988+áfa
Szerelés: 6300+áfa
Egy 5 forintos nagyságú reccs lett rajta egyből.2015.08.25. 21:00
Schnitzer írta:Akkerfeld írta:Szenzoros, Pilkington zöld csíkkal a Szállás utcában
Nekem 1 hónapja ugyan itt,az X5-re volt 54e ft
2015.08.25. 21:08
Gallaca írta:Schnitzer írta:Akkerfeld írta:Szenzoros, Pilkington zöld csíkkal a Szállás utcában
Jó nektek, nekem a 6-osra 92e volt eddig a legjobb ajánlat, kiszállásos cserével. Ráadásul, "nincs raktáron"
2015.08.25. 21:22
Schnitzer írta:Gallaca írta:Schnitzer írta:Akkerfeld írta:Szenzoros, Pilkington zöld csíkkal a Szállás utcában
Jó nektek, nekem a 6-osra 92e volt eddig a legjobb ajánlat, kiszállásos cserével. Ráadásul, "nincs raktáron"
2 hét várakozás nekem is volt,mert ilyen sem volt raktáron
hogy jól jártam???Olvasd el az elöző hozzászólásomat
2015.11.08. 18:26
2015.11.14. 12:01
2015.11.14. 16:15
Bandi1978 írta:Sziasztok!
Ez a Pilkington szélvédő engem is érdekel, én debreceni vagyok, itt helyben is van műhelyük.
Nálam a fő probléma, hogy a szélvédő gumikerete szétporladóban van, az üveg maga jó állapotú.
Azt gondoltam, hogy az üveg kivétele nélkül megoldható a csere, de úgy néz ki, hogy nem.
Azt mondták, hogy akár meg is maradhat a régi üveg és azt visszateszik, de vissza tudják-e tenni szépen úgy, hogy nem látszik rajta beavatkozásnyom?
Tehát a tapasztalatotok érdekelne, hogy szép munkát végeznek-e egy ilyen cserénél, az A-oszlop borítása nem sérűl vagy maszatolódik?
Továbbá a színárnyalat egyezik a többi üvegével?
Amúgy az szélvédő alsó felénél lévő műanyag védőelemet kiveszik ilyenkor?
Azt, amin át vannak szerelve az ablaktörlőkarok?
2015.11.14. 17:20
Devon írta:Bandi1978 írta:Sziasztok!
Ez a Pilkington szélvédő engem is érdekel, én debreceni vagyok, itt helyben is van műhelyük.
Nálam a fő probléma, hogy a szélvédő gumikerete szétporladóban van, az üveg maga jó állapotú.
Azt gondoltam, hogy az üveg kivétele nélkül megoldható a csere, de úgy néz ki, hogy nem.
Azt mondták, hogy akár meg is maradhat a régi üveg és azt visszateszik, de vissza tudják-e tenni szépen úgy, hogy nem látszik rajta beavatkozásnyom?
Tehát a tapasztalatotok érdekelne, hogy szép munkát végeznek-e egy ilyen cserénél, az A-oszlop borítása nem sérűl vagy maszatolódik?
Szia.
Én pont ma csináltattam a műanyag keret cseréjét,igaz Békéscsabán.
Szét kell kapni rendesen, ablaktörlő karok, műanyag borítás, pollenszűrőház,stb.
Persze mindez nem vészes hiszen ez a munkájuk, és itt nálunk értik is a szakmát.
Nekem patika állapotban adták vissza az autót, kiporszívózva, letisztítva minden.
Semmi nyomát nem találtam a beavatkozásnak,tehát meg lehet úgy is csinálni hogy nem maszatolnak össze semmit.
Az egész művelet 4 órát vett igénybe, úgy hogy két kavicsnyomot is javítottak.
Viszont ha sérült a szélvédő(kavicsnyom) meg van az esélye hogy nem jön ki épen.
Nekem is először azt javították ki,és csak utána vágták ki az üveget.
2015.11.15. 00:18
2015.11.15. 13:15
barbrady írta:Devon írta:Bandi1978 írta:Sziasztok!
Szia.
Én pont ma csináltattam a műanyag keret cseréjét,igaz Békéscsabán.
Szét kell kapni rendesen, ablaktörlő karok, műanyag borítás, pollenszűrőház,stb.
Persze mindez nem vészes hiszen ez a munkájuk, és itt nálunk értik is a szakmát.
Nekem patika állapotban adták vissza az autót, kiporszívózva, letisztítva minden.
Semmi nyomát nem találtam a beavatkozásnak,tehát meg lehet úgy is csinálni hogy nem maszatolnak össze semmit.
Az egész művelet 4 órát vett igénybe, úgy hogy két kavicsnyomot is javítottak.
Viszont ha sérült a szélvédő(kavicsnyom) meg van az esélye hogy nem jön ki épen.
Nekem is először azt javították ki,és csak utána vágták ki az üveget.
R-glas-nál csináltattad te is?
Tapatalk
2015.11.21. 18:21
2015.11.21. 18:55
morpheus77 írta:Sziasztok! Szélvédő csere előtt állok,kérdésem az lenne hogy az esősenzort átlehet e rakni az új szélvédőre és ha igen hogyan szedik le a régiről?e39 525d facelift 2001 évjárat.
2015.11.21. 19:17
morpheus77 írta:Sziasztok! Szélvédő csere előtt állok,kérdésem az lenne hogy az esősenzort átlehet e rakni az új szélvédőre és ha igen hogyan szedik le a régiről?e39 525d facelift 2001 évjárat.
2015.11.21. 19:36
2015.11.21. 20:07
2015.11.21. 22:04