![]() |
2010.06.22. 18:32
2010.06.23. 06:51
dzsoki írta:Sziasztok lenne egy kérdése .
A multikormányról müködik a szellőzés a rádió de a tempomat nem, sajnos a műszerfalon sem világit a tempomat visszajelző ,rátettük gépre az nem jelez tempomat hibát .
MI LEHET A HIBA ? (AZ AUTÓ 96 523IA)
2010.06.24. 17:25
2010.06.26. 09:03
dzsoki írta:Köszönöm a segitséget !A diagnosztika gyári szerviz és gyári gép végezte - nincs kapcsolat a tempomattal de hibakódot se adott -lehet ujrakell irni a programot?
2010.07.04. 10:14
2010.07.04. 10:26
barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
2010.07.04. 11:52
vaszarig írta:barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
Nem, a légzsáknál csak azt kell nézned, hogy két indítós vagy csak egy! Az teljesen mindegy, hogy benzinesben vagy dieselben volt-e!
2010.07.04. 21:59
barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
Nem, a légzsáknál csak azt kell nézned, hogy két indítós vagy csak egy! Az teljesen mindegy, hogy benzinesben vagy dieselben volt-e!
Ez egy vagy kétindítós?
2010.07.05. 05:18
admin írta:barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
Ez egy vagy kétindítós?
Egy ilyen kormányba nem volt két indítós.
2010.07.05. 12:01
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
Ez egy vagy kétindítós?
Ez biztos? Mert ez 2001-es autó, és ilyen kormány van benne:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-3959633
És a realoem is hozza a 2001-es autóhoz:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=35
2010.07.06. 00:07
Én még nem láttam.De ez akkor is egy indítós!vaszarig írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:vaszarig írta:barbrady írta:A dízel kétindítós légzsákos multikormánya különbözik a benzinesétől? Tempomat miatt gondolom hogy esetleg különbözhet.
Ez egy vagy kétindítós?
Ez biztos? Mert ez 2001-es autó, és ilyen kormány van benne:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... ng-3959633
És a realoem is hozza a 2001-es autóhoz:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=35
Szerintem volt, mivel én is láttam már!Ha jól tudom 2001/9-ig gyártották ezt a légzsákot, utána van az újabb!
2010.07.08. 13:00
2010.07.08. 16:43
barbrady írta:Úgy néz ki, hogy sikerül venni egy kétindítós multikormány, most nem multis van az enyémben, ha jól olvastam előrébb, akkor kell hozzá egy plusz kábel? Innen a 12-es az?
2010.07.08. 17:36
admin írta:barbrady írta:Úgy néz ki, hogy sikerül venni egy kétindítós multikormány, most nem multis van az enyémben, ha jól olvastam előrébb, akkor kell hozzá egy plusz kábel? Innen a 12-es az?
Igen kell az átvezető szalag kábel is azt kérd el a kormánnyal együtt. De be is kell kábelezni a kormány alatti csatitól egy szálat a motorvezérlőbe egyet a I/K busz (ez rendszer függő) és egy tápot a kesztyűtartó bizti tábláról.
2010.07.08. 18:06
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Úgy néz ki, hogy sikerül venni egy kétindítós multikormány, most nem multis van az enyémben, ha jól olvastam előrébb, akkor kell hozzá egy plusz kábel? Innen a 12-es az?
Igen kell az átvezető szalag kábel is azt kérd el a kormánnyal együtt. De be is kell kábelezni a kormány alatti csatitól egy szálat a motorvezérlőbe egyet a I/K busz (ez rendszer függő) és egy tápot a kesztyűtartó bizti tábláról.
Erről van kapcsolási rajza valakinek? Tudja valaki a cikkszámát annak a 3 eres kábelnek?
2010.07.08. 20:07
admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Úgy néz ki, hogy sikerül venni egy kétindítós multikormány, most nem multis van az enyémben, ha jól olvastam előrébb, akkor kell hozzá egy plusz kábel? Innen a 12-es az?
Erről van kapcsolási rajza valakinek? Tudja valaki a cikkszámát annak a 3 eres kábelnek?
Van utólagos be építési le írás.De a WDS-ben gyönyörűen benne van.
Utólagos gyári kábel biztos van mert már építettem be de a számát nem tudom.
2010.07.08. 20:50
barbrady írta:És hol találom a leírást?
2010.07.08. 20:51
jackson írta:barbrady írta:És hol találom a leírást?
Azon a WDS lemezen (vagy iso file ha letöltöd) amit kérdeztél másik topikban is.
Jackson, aki ott is mondta másold le valakitől 4,5GB tetü lassan jön le torrenten
2010.07.08. 20:57
barbrady írta:jackson írta:barbrady írta:És hol találom a leírást?
Azon a WDS lemezen (vagy iso file ha letöltöd) amit kérdeztél másik topikban is.
Jackson, aki ott is mondta másold le valakitől 4,5GB tetü lassan jön le torrenten
Értem, köszi!
2010.07.08. 21:39
Csak annak a motorvezérlős bekötése nem biztos hogy stimmel a 20D-hez.vaszarig írta:barbrady írta:jackson írta:barbrady írta:És hol találom a leírást?
Értem, köszi!
De van a letöltések között is egy retrofit leírás!