![]() |
2009.02.21. 13:06
Marc528i írta:LeviM5 írta:Akit részletesebben érdekel:
535d
Én szerencsére manuált vezettem.Brutális gőzmozdony.Gazdi meséli hogy Subarukat reggelizik
Főleg 100fölött
2009.02.21. 13:52
535d
Én szerencsére manuált vezettem.Brutális gőzmozdony.Gazdi meséli hogy Subarukat reggelizik
Főleg 100fölött
2009.02.21. 13:53
strobi írta:Marc528i írta:LeviM5 írta:Akit részletesebben érdekel:
535d
Főleg 100fölött
Milyen Subaruk-ról beszélünk?!
Csak a példa kedvéért...
2009.02.21. 16:03
535d
Főleg 100fölött
2009.02.22. 19:16
efer írta:Marc528i írta:LeviM5 írta:Akit részletesebben érdekel:
535d
Főleg 100fölött
ebben teljesen biztos vagy? én úgy tudom, csak automatát gyártottak.
2009.02.22. 20:30
2009.02.22. 21:59
2009.02.22. 22:04
touring írta:Dieseles tanácsokra lenne szükségem. Touringot akarunk venni benzinesben, lehetőleg 28-asat. Nem találunk olyat, ami kielégítené vágyainkat. Ezért lassan el kezdtem nézni a diesel touringokat. Természetesen sokkal nagyobb a választékAz lenne az egyetlen dolog ami nagyon visszatart, hogy az asszony használná a városban főként melóba járni és csak 5 km-re lakunk a munkahelyétől. Be sem nagyon melegedne a motor és már állítaná le. Ez főleg ilyen időben probléma. Fogyasztása is benzines mértékű lenne, meg a motornak sem jó ez. Szerintem. Szerintetek?
2009.02.22. 22:19
LeviM5 írta:touring írta:Dieseles tanácsokra lenne szükségem. Touringot akarunk venni benzinesben, lehetőleg 28-asat. Nem találunk olyat, ami kielégítené vágyainkat. Ezért lassan el kezdtem nézni a diesel touringokat. Természetesen sokkal nagyobb a választékAz lenne az egyetlen dolog ami nagyon visszatart, hogy az asszony használná a városban főként melóba járni és csak 5 km-re lakunk a munkahelyétől. Be sem nagyon melegedne a motor és már állítaná le. Ez főleg ilyen időben probléma. Fogyasztása is benzines mértékű lenne, meg a motornak sem jó ez. Szerintem. Szerintetek?
Szia!
Hát 5 km-re valami 1.2es, 1.4es városi kisautó kéne neki inkább.
Egy BMW-nek nem túl ideális (praktikus) napi 10km városban, főleg hideg motorral járatni minden nap...
Üdv!
2009.02.23. 07:41
2009.02.23. 09:05
touring írta:Dieseles tanácsokra lenne szükségem. Touringot akarunk venni benzinesben, lehetőleg 28-asat. Nem találunk olyat, ami kielégítené vágyainkat. Ezért lassan el kezdtem nézni a diesel touringokat. Természetesen sokkal nagyobb a választékAz lenne az egyetlen dolog ami nagyon visszatart, hogy az asszony használná a városban főként melóba járni és csak 5 km-re lakunk a munkahelyétől. Be sem nagyon melegedne a motor és már állítaná le. Ez főleg ilyen időben probléma. Fogyasztása is benzines mértékű lenne, meg a motornak sem jó ez. Szerintem. Szerintetek?
2009.02.23. 16:37
szilagyi írta:A diselekben van kályha. Tehát meleg motorral, utastérrel indulsz mindig.
2009.02.23. 18:58
kzoli819 írta:touring írta:Dieseles tanácsokra lenne szükségem. Touringot akarunk venni benzinesben, lehetőleg 28-asat. Nem találunk olyat, ami kielégítené vágyainkat. Ezért lassan el kezdtem nézni a diesel touringokat. Természetesen sokkal nagyobb a választékAz lenne az egyetlen dolog ami nagyon visszatart, hogy az asszony használná a városban főként melóba járni és csak 5 km-re lakunk a munkahelyétől. Be sem nagyon melegedne a motor és már állítaná le. Ez főleg ilyen időben probléma. Fogyasztása is benzines mértékű lenne, meg a motornak sem jó ez. Szerintem. Szerintetek?
Én a helyedben kivárnék egy jó benzinest. Én most cseréltem le a 525dA Touringot egy benzinesre. Éppen a diesel hátrányok miatt. Télen nehezebben indul, ha nem garázsban áll, városban 11L volt az átlagom, hidegben a hangja borzalmas (már bocsánat, de megutáltam), és ha 528i vagy hasonló árban dieselben gondolkozol, akkor számítsál rá, hogy a dieselnek is jönnek elő a bajai lassan, és sokkal drágább a diesel javítása, mint a benzinesé (üzemanyag rendszerre gondolok itt). És tapasztalatom szerint nagyon nem mindegy milyen minőségű gázolajat tankolsz. Az enyém csak az OMV-s vagy Agip gázolajat szerette.
Ha nem találsz szép 528i-t, akkor én a helyedben inkább más benzineseket néznék. Mondjuk 540i-t stb. De ez az én véleményem. Sok sikert a választáshoz.
2009.02.23. 19:01
Két év múlva meg majd ezt szidjastrobi írta:kzoli819 írta:touring írta:Dieseles tanácsokra lenne szükségem. Touringot akarunk venni benzinesben, lehetőleg 28-asat. Nem találunk olyat, ami kielégítené vágyainkat. Ezért lassan el kezdtem nézni a diesel touringokat. Természetesen sokkal nagyobb a választékAz lenne az egyetlen dolog ami nagyon visszatart, hogy az asszony használná a városban főként melóba járni és csak 5 km-re lakunk a munkahelyétől. Be sem nagyon melegedne a motor és már állítaná le. Ez főleg ilyen időben probléma. Fogyasztása is benzines mértékű lenne, meg a motornak sem jó ez. Szerintem. Szerintetek?
Én a helyedben kivárnék egy jó benzinest. Én most cseréltem le a 525dA Touringot egy benzinesre. Éppen a diesel hátrányok miatt. Télen nehezebben indul, ha nem garázsban áll, városban 11L volt az átlagom, hidegben a hangja borzalmas (már bocsánat, de megutáltam), és ha 528i vagy hasonló árban dieselben gondolkozol, akkor számítsál rá, hogy a dieselnek is jönnek elő a bajai lassan, és sokkal drágább a diesel javítása, mint a benzinesé (üzemanyag rendszerre gondolok itt). És tapasztalatom szerint nagyon nem mindegy milyen minőségű gázolajat tankolsz. Az enyém csak az OMV-s vagy Agip gázolajat szerette.
Ha nem találsz szép 528i-t, akkor én a helyedben inkább más benzineseket néznék. Mondjuk 540i-t stb. De ez az én véleményem. Sok sikert a választáshoz.
Zoli barátom is megtért...
Az út amin elindúlt elég rögös volt de végül rátalált a V8-ra...![]()
Igy lesz a 25D-ből 40-i...
2009.02.23. 19:52
admin írta:Két év múlva meg majd ezt szidja![]()
2009.02.23. 20:57
strobi írta:admin írta:Két év múlva meg majd ezt szidja![]()
Nem szidja az előzőt sem![]()
![]()
Csak ez most csendesebb,benzinesebb.... meg egészen más!
2009.02.23. 21:45
2009.02.23. 21:56
kovessyroli írta:strobi írta:admin írta:Két év múlva meg majd ezt szidja![]()
Nem szidja az előzőt sem![]()
![]()
Csak ez most csendesebb,benzinesebb.... meg egészen más!
meg kétnaponta 5 rugóért tankolhat, pedig csak munkába jár vele
2009.02.23. 22:41