![]() |
2015.06.21. 14:29
Bor3sz írta:Napokkal ezelőtt halkan kezdett valami zörögni, konkrétan mikor leállítottam a motort. Ma már menet közben is hangosan zörög a kipufogó dob vagy valami ott alúl. Legalábbis úgy hallottam mikor most hazaérkezve meghallgattam.
Mi lehet/ mitől lehet hogy csak úgy elkezdett zörögni?
Ezt telóról firkáltam..
2015.06.21. 16:13
2015.06.21. 16:51
Desire írta:Sziasztok!
A 6 hengeres benzineseknél az M-es futómű mennyivel alacsonyabb, mint a gyári?
2015.06.21. 20:35
2015.06.21. 20:39
kapitany írta:Sziasztok!
Néhány hónapja cseréltem légtömegmérőt (pierburg-új) de megint lomhának érzem a kocsit. Ma lehúztam és sokkal élénkebb a gázreakció.
Ha 1-2 napig így használom az autót lesz valami baja?
Mit tudok csinálni a légtömegmérővel? Bardi 1 év garit vállal, kicserélik?
Üdv.
2015.06.21. 21:55
SvidronyA írta:kapitany írta:Sziasztok!
Néhány hónapja cseréltem légtömegmérőt (pierburg-új) de megint lomhának érzem a kocsit. Ma lehúztam és sokkal élénkebb a gázreakció.
Üdv.
Autentikus szakvélemény + KERMI (jogutód)-vizsgálatot követően, továbbá, ha "bizonyítást nyer" a rendeltetésszerű használat ténye, nos valószínű, hogy igen. Csak addig vagy beleőszülsz, vagy belefáradsz
Szerk.: kiegészítve az előző gondolatot, hogy mit is érthetnek rendeltetésszerű használat alatt: szakműhelyben történt beszerelés, annak dokumentálása (pl. számla); ilyenekre gondoltam...
vagy lehet hogy az eladó akart valami fals dumával lerázni.inkább ott hagytam a viszkót.
2015.06.21. 22:11
atti523i írta:azért érdekes hogy működik a garancia az autó alkatrész cégeknél./sehogy/.utoljára a behr viszkónál kérdeztem rá.ha beépítettem és nem tetszik a működése,visszaküldik a gyártónak,és ő majd eldönti hogy jó vagy nem.az nem rossz.vagy lehet hogy az eladó akart valami fals dumával lerázni.inkább ott hagytam a viszkót.
2015.06.21. 22:14
kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
2015.06.22. 09:08
barbrady írta:kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
Vittem már vissza légtömegmérőt bárdihoz. Kértek papírt róla, hogy rossz. Csináltam DIS-sel egy hibakiolvasást, kinyomtattam, bevittem és elfogadták. Visszakaptam az árát.
Tapatalk
2015.06.22. 10:17
RCKDJ írta:Én nagyon régen küzdök már ezzel a lomhának érződik az autó dologgal, egy dolgot nem láttam még soha benzinesnél: hibakódot légtömegmérő miatt... Ha konkrétan semmi különbség nem volt, hogy fent van-e a légtömegmérő csati vagy le van húzva, úgy sem írt be semmit, és nem látszott diagon semmi. Face előtti 28i, M52.
2015.06.22. 11:19
RCKDJ írta:barbrady írta:kapitany írta:Sziasztok!
Üdv.
Vittem már vissza légtömegmérőt bárdihoz. Kértek papírt róla, hogy rossz. Csináltam DIS-sel egy hibakiolvasást, kinyomtattam, bevittem és elfogadták. Visszakaptam az árát.
Tapatalk
Én nagyon régen küzdök már ezzel a lomhának érződik az autó dologgal, egy dolgot nem láttam még soha benzinesnél: hibakódot légtömegmérő miatt... Ha konkrétan semmi különbség nem volt, hogy fent van-e a légtömegmérő csati vagy le van húzva, úgy sem írt be semmit, és nem látszott diagon semmi. Face előtti 28i, M52.
2015.06.22. 11:46
2015.06.22. 13:04
Imco írta:RCKDJ írta:Én nagyon régen küzdök már ezzel a lomhának érződik az autó dologgal, egy dolgot nem láttam még soha benzinesnél: hibakódot légtömegmérő miatt... Ha konkrétan semmi különbség nem volt, hogy fent van-e a légtömegmérő csati vagy le van húzva, úgy sem írt be semmit, és nem látszott diagon semmi. Face előtti 28i, M52.
Nálam beírta. Másnál is láttam már.
Lehet más szoftverrel kéne nézned.
Vagy esetleg kérj meg valaki klubtársat, hogy nézzen rá neked a saját cuccával.
2015.06.22. 14:05
RCKDJ írta:Imco írta:RCKDJ írta:Én nagyon régen küzdök már ezzel a lomhának érződik az autó dologgal, egy dolgot nem láttam még soha benzinesnél: hibakódot légtömegmérő miatt... Ha konkrétan semmi különbség nem volt, hogy fent van-e a légtömegmérő csati vagy le van húzva, úgy sem írt be semmit, és nem látszott diagon semmi. Face előtti 28i, M52.
Nálam beírta. Másnál is láttam már.
Lehet más szoftverrel kéne nézned.
Vagy esetleg kérj meg valaki klubtársat, hogy nézzen rá neked a saját cuccával.
Hozzáértő klubtárs nézte
2015.06.24. 20:33
2015.06.24. 20:42
Mazsidrazsi írta:Sziasztok. Érdeklődnék nem-e tudja valaki, hogy e39-eshez belső díszléceket hol tudnék beszerezni?! bontottan mindenhol csak faberakásosat találok de nekem az nem tetszik. más fajtát eddig még nem találtam sehol.....
2015.06.26. 18:40
2015.06.26. 18:57
zolkika írta:Sziasztok!
1998/7 havi 528i-hez lenne szükségem lambdaszondára. Unixnál van kedvezményem, de fogalmam sincs melyik lenne biztosan jó bele. Régebben cseréltem, akkor Siemens-t vettem, ha jól emlékszem, de most azt nem látom a webshopban.
Köszi
Sőt, lehet meg is csinálják. ( bocs )
2015.06.26. 19:34
muhaati írta:zolkika írta:Sziasztok!
1998/7 havi 528i-hez lenne szükségem lambdaszondára. Unixnál van kedvezményem, de fogalmam sincs melyik lenne biztosan jó bele. Régebben cseréltem, akkor Siemens-t vettem, ha jól emlékszem, de most azt nem látom a webshopban.
Köszi
Ha az UNIX-ban van kedvezményed, akkor majd ők megmondják, hogy milyen kell bele!Sőt, lehet meg is csinálják. ( bocs )
2015.06.26. 20:38
bendegúz írta:muhaati írta:zolkika írta:Sziasztok!
Köszi
Ha az UNIX-ban van kedvezményed, akkor majd ők megmondják, hogy milyen kell bele!Sőt, lehet meg is csinálják. ( bocs )
Néha nem értem az AUTÓSZERELŐKET! Nem ALKATRÉSZ KERESKEDŐ hanem AUTÓSZERELŐ!!! (bocs)