Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2015.06.16. 16:58

morv írta:Az ules alatti uzemanyag pumpa az vezerelt, vagy fixen megy bekapcsolas utan? Ugy ertem, hogy az ECU esetleg igeny szerint vezerli-e feszultseg valtoztatassal, vahy kap egy fix feszt es a nyomas azert valtozik, mert nagyobb igeny eseten nem tud tobbet szallitani?

Fix. A visszaáramlás mértéke változik.

E60-nál van igény szerinti szabályozás a tank AC esetében.

2015.06.16. 17:02

hamoriarpi írta:
morv írta:Az ules alatti uzemanyag pumpa az vezerelt, vagy fixen megy bekapcsolas utan? Ugy ertem, hogy az ECU esetleg igeny szerint vezerli-e feszultseg valtoztatassal, vahy kap egy fix feszt es a nyomas azert valtozik, mert nagyobb igeny eseten nem tud tobbet szallitani?

Koszi, sejtettem, hogy fix a fesz. Ismeros menet kozben idoszakosan elgyengulo automata 530d-jet probaljuk feltarni. Nezett menet kozben elo adatot, amikor elmegy az ero, akkot minden ertek ossze vissza van, az uzemanyag nyomas lemegy 3.6 korulire.

2015.06.16. 17:03

morv írta:
hamoriarpi írta:

Koszi, sejtettem, hogy fix a fesz. Ismeros menet kozben idoszakosan elgyengulo automata 530d-jet probaljuk feltarni. Nezett menet kozben elo adatot, amikor elmegy az ero, akkot minden ertek ossze vissza van, az uzemanyag nyomas lemegy 3.6 korulire.

Résolajat néznék legelőször és a rendszer végéről indulnék...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: morv
Értékelés: 4.76%

2015.06.17. 00:42

SvidronyA írta:
kgabi4101 írta:Sziasztok !

Tudna valaki nekem 2001-es 530D-hez service manual-t küldeni ?
(kgabi420@gmail.com)

Előre is köszönöm !

Próbáld ki EZT, munkahelyről sajnos nem megy, de hátha benne van. Ha nem, akkor bocsi.

Szia köszönöm ! Megpróbálom !

2015.06.17. 00:44

Zo78 írta:
kgabi4101 írta:Sziasztok !

Tudna valaki nekem 2001-es 530D-hez service manual-t küldeni ?
(kgabi420@gmail.com)

Előre is köszönöm !

Este megpróbálom átküldeni.

Köszönöm várom !

2015.06.17. 21:59

szevasztok.veszprémben tudtok diagost?a szerelőmnek egy általános diagja van,a tünet a következő.időnként hullámzik az alapjárat vagy leesik,menet közben megtorpanik,mintha kihagyna a gyújtás.a fordulatszámmérő gyorsításnál nem megy kb5500 fölé.vez.tengely vagy főtengely jeladó lehet így látatlanban?

2015.06.18. 07:26

atti523i írta:szevasztok.veszprémben tudtok diagost?a szerelőmnek egy általános diagja van,a tünet a következő.időnként hullámzik az alapjárat vagy leesik,menet közben megtorpanik,mintha kihagyna a gyújtás.a fordulatszámmérő gyorsításnál nem megy kb5500 fölé.vez.tengely vagy főtengely jeladó lehet így látatlanban?

Qwerti

2015.06.18. 07:35

Imco írta:
atti523i írta:szevasztok.veszprémben tudtok diagost?a szerelőmnek egy általános diagja van,a tünet a következő.időnként hullámzik az alapjárat vagy leesik,menet közben megtorpanik,mintha kihagyna a gyújtás.a fordulatszámmérő gyorsításnál nem megy kb5500 fölé.vez.tengely vagy főtengely jeladó lehet így látatlanban?

Qwerti

Qwerti lassan klónoztathatná magát...

2015.06.18. 08:42

Zo78 írta:

Hihetetlen a csávó,egyik off autómmal 2 hete küzdök,nézték mások is,Qwerti idejött,5 perc múlva megvolt a hiba. :D

2015.06.18. 09:03

Padre540 írta:
Zo78 írta:

Hihetetlen a csávó,egyik off autómmal 2 hete küzdök,nézték mások is,Qwerti idejött,5 perc múlva megvolt a hiba. :D

Ennyi. ...és mindezt szerényen.

2015.06.18. 11:30

Imco írta:

Qwerti

ő veszprémi?mert mostanában pest felé nem járok a géppel.

2015.06.18. 12:05

atti523i írta:
Imco írta:

Qwerti

ő veszprémi?mert mostanában pest felé nem járok a géppel.

Dunakeszin lakik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: atti523i

2015.06.18. 15:41

Pótkereket szeretnék venni. Nagyfékes megoldással mekkora méretet tudok felszerelni?

2015.06.18. 15:50

Sziasztok!
Rossz volt a jobb hátsó abs jeladóm. Kicseréltem egy újra. Eltűnt a hiba, minden működik megfelelően, de amikor lassítok és már majdnem megállok, tehát a sebesség 20-5 km/h között fékezek akkor üti a pedált. Gondolom, úgy érzékeli mintha csúszna a kerék.
Egyébként megfelelően működik. Hibát nem ír a diag.
Valakinek ötlet?
Köszönöm.

2015.06.18. 17:09

kapitany írta:Sziasztok!
Rossz volt a jobb hátsó abs jeladóm. Kicseréltem egy újra. Eltűnt a hiba, minden működik megfelelően, de amikor lassítok és már majdnem megállok, tehát a sebesség 20-5 km/h között fékezek akkor üti a pedált. Gondolom, úgy érzékeli mintha csúszna a kerék.
Egyébként megfelelően működik. Hibát nem ír a diag.
Valakinek ötlet?
Köszönöm.

Rossz az egyik jeladó. Inpában élő adatot kell nézni kis sebességen,(16km/h alatt) az egyik keréksebesség néha le fog esni. Azt kell cserélni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: kapitany

2015.06.18. 17:11

Afterdark írta:Pótkereket szeretnék venni. Nagyfékes megoldással mekkora méretet tudok felszerelni?

16

2015.06.18. 18:48

Sziasztok!
Sajnos meghalt az automban a fekrasegito. Cserelni kell de kufoldon vagyok es nagyon draga lenne az uj. Neztem bontottat a neten de mindenhol csak annyi van rairva, hogy e39 es e38 -hoz kompatibilis. Ez lehetseges, hogy az osszes e39-ben ugyanaz van?
Koszi a hozzaerto valaszokat!

2015.06.18. 18:54

Zen írta:Sziasztok!
Sajnos meghalt az automban a fekrasegito. Cserelni kell de kufoldon vagyok es nagyon draga lenne az uj. Neztem bontottat a neten de mindenhol csak annyi van rairva, hogy e39 es e38 -hoz kompatibilis. Ez lehetseges, hogy az osszes e39-ben ugyanaz van?
Koszi a hozzaerto valaszokat!

ITT keresd meg, hogy melyik kell Neked :!:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Zen

2015.06.18. 19:55

Zo78 írta:
Padre540 írta:
Zo78 írta:

Ennyi. ...és mindezt szerényen.

Szintén tanúsítom, aranykezű a srác!

2015.06.18. 21:18

Afterdark írta:Pótkereket szeretnék venni. Nagyfékes megoldással mekkora méretet tudok felszerelni?

Mennyire nagy a fék? E39 40i-30d viszonylatban 16. M5 fék már 17.
Hozzászólás küldése

VigLink badge