Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.04.06. 22:35

Helló Urak!

Úgy néz ki, holnaptól bővül általam az e39 touringosok köre itt a klubban. :)
Egy 2001.03-i 525d vásárlása van folyamatban. Ma foglalóztam és holnap fizetem ki.
A hátsó futóművén plusz a jobbos küszöbön lesz még egy kis meló, de nem olyan durva.

2009.04.07. 11:45

BMWFUN írta:Helló Urak!

Egy 2001.03-i 525d vásárlása van folyamatban. Ma foglalóztam és holnap fizetem ki.
A hátsó futóművén plusz a jobbos küszöbön lesz még egy kis meló, de nem olyan durva.

Üdv! Képeket kérünk! És sok sikert hozzá!

2009.04.07. 13:57

Gratulálok!

Csak nem a zöld az?

2009.04.07. 15:46

touring írta:

Gratulálok!

Csak nem a zöld az?

Köszi, nem zöld, hanem fekete. Képeket majd kicsit később, mert délután hozzák haza, meg kicsit varacskos és gyűrött(jobb oldalt) szegény, de hamarosan megszépül és róhatjuk a kilométereket. :)
Egyébként egy elég jól felszerelt darab.
Pl. xenon, guminyomásjelző, dsc(talán az alap), fűthető-maszírozós deréktámaszos,ülés, 16:9 navi-tv lemezekkel, elöl-hátul pdc, sötétedő-elektromosan behajló tükrök, digit klíma, el nyílódó-záródó csomagtérfedél, 6 lufi (talán az is alap, bár 8 jobb lenne), esőérzékelő, vezeték nélküli telefon.
Megvan mind a 4 kulcs, moci szépen jár, a váltó a futómű bibi miatt még passz, de nem rángatózott panaszkodott míg pakolásztam.
Egyenlőre ennyi. :)

2009.04.07. 22:07

BMWFUN írta:
touring írta:

Gratulálok!

Csak nem a zöld az?

Köszi, nem zöld, hanem fekete. Képeket majd kicsit később, mert délután hozzák haza, meg kicsit varacskos és gyűrött(jobb oldalt) szegény, de hamarosan megszépül és róhatjuk a kilométereket. :)
Egyébként egy elég jól felszerelt darab.
Pl. xenon, guminyomásjelző, dsc(talán az alap), fűthető-maszírozós deréktámaszos,ülés, 16:9 navi-tv lemezekkel, elöl-hátul pdc, sötétedő-elektromosan behajló tükrök, digit klíma, el nyílódó-záródó csomagtérfedél, 6 lufi (talán az is alap, bár 8 jobb lenne), esőérzékelő, vezeték nélküli telefon.
Megvan mind a 4 kulcs, moci szépen jár, a váltó a futómű bibi miatt még passz, de nem rángatózott panaszkodott míg pakolásztam.
Egyenlőre ennyi. :)

Sok szerencsét előre is.

Jackson, aki kivánja

2009.04.07. 22:33

jackson írta:
Sok szerencsét előre is.

Jackson, aki kivánja

Bittedanke. :)
Nagy a bizalom. Most jól feltöltöm az akksit, aztán holnap megy a vesézgetés (egyhelyben :S ).
De a jövő7en elvileg orvosolva lesznek a futóműproblémái, aztán megy a "kozmetikushoz", hogy meggyógyítsa a sebeit.

2009.04.07. 23:57

papkari vajon alszik, vagy nem? :)

2009.04.08. 10:56

Sziasztok Urak!

Megint megnéztem 4 autót (este írok ezekről bővebben) és úgy döntöttem, hogy marad a benzines sedan kp-re.
Mi erről a véleményetek? Esetleg ismeri valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/2832676_bmw_528i_1999

Debrecenben tudtok valakit, aki meg tudja nekem nézni (természetesen nem ingyen)?
Köszi!

2009.04.08. 11:31

touring írta:Sziasztok Urak!

Megint megnéztem 4 autót (este írok ezekről bővebben) és úgy döntöttem, hogy marad a benzines sedan kp-re.

Debrecenben tudtok valakit, aki meg tudja nekem nézni (természetesen nem ingyen)?
Köszi!

Valami sumákság van szerintem,mert ülésfűtés kapcsolója potis,de ekkor már gombosnak kellene lennie,ajtón a díszlécek krómósak de a lökös már nem. Hirtelen ennyi.

Ja és nem látom a ledet a belső tükör alatt.

2009.04.08. 12:42

Köszi!

gondolom az tiszta, hogy nem 170ezer km van benne...

2009.04.08. 13:10

MChris írta:

Köszi!

Valami sumákság van szerintem,mert ülésfűtés kapcsolója potis,de ekkor már gombosnak kellene lennie,ajtón a díszlécek krómósak de a lökös már nem. Hirtelen ennyi.

Ja és nem látom a ledet a belső tükör alatt.

Mindenben igazad van, kivéve a díszléceket. Az nem krómos, csak a fény megtörik rajta. Szerintem. És Efernek is igaza van, biztos nem 170 van benne. De majd kiderül.

2009.04.08. 15:01

Sziasztok!

E39 tulajdonos lettem egy 98.5 havi 525tds személyében, ezúton mondanék köszönetet Zsolt nevű klubtársunknak, aki az eddigi tulajdonosa volt!

Viszont eljött a felni csere ideje, 19 colos felni szeretnék, és érdekelne mekkora gumi ami rávaló, milyen széles felni kell , et szám...stb
Amire én tippelnék:

8,5x19 et 20 235/35-19

Köszönettel
M_attila

2009.04.08. 15:05

m_attila írta:Sziasztok!

E39 tulajdonos lettem egy 98.5 havi 525tds személyében, ezúton mondanék köszönetet Zsolt nevű klubtársunknak, aki az eddigi tulajdonosa volt!

Viszont eljött a felni csere ideje, 19 colos felni szeretnék, és érdekelne mekkora gumi ami rávaló, milyen széles felni kell , et szám...stb
Amire én tippelnék:

8,5x19 et 20 235/35-19

Köszönettel
M_attila

Gratula hozzá! Vigyázz rá! bmwdance

2009.04.08. 15:31

MChris írta:
m_attila írta:Sziasztok!

Amire én tippelnék:

8,5x19 et 20 235/35-19

Köszönettel
M_attila

Gratula hozzá! Vigyázz rá! bmwdance

Gratula! Sok boldog km. menj vele :D

2009.04.08. 18:33

Ilyen kombit se láttam még:

eladó

2009.04.08. 18:48

LeviM5 írta:Ilyen kombit se láttam még:

eladó

Ritka, de nincs is ára! Viszont az csak irányár! :lol:

2009.04.08. 18:54

muhaati írta:

eladó

Tényleg, vazze :D akkor ez minden pénzt megér!!! :D

2009.04.08. 19:13

LeviM5 írta:
muhaati írta:

eladó

8O Hozzuk,kinek mi kell?

2009.04.08. 19:31

MChris írta:
LeviM5 írta:
muhaati írta:

eladó

8O Hozzuk,kinek mi kell?

Mondjuk az ötödik ajtó, merthogy ez ötajtós touring!!!!!!!!!!!!!!!

2009.04.08. 19:45

muhaati írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
muhaati írta:

eladó

8O Hozzuk,kinek mi kell?

Mondjuk az ötödik ajtó, merthogy ez ötajtós touring!!!!!!!!!!!!!!!

8O Hmmmm :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge