Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2015.04.01. 19:12

szasza0226 írta:Nem tudom egy autoszerelő valami kis kütyűvel!

Próbálj valaki hozzáértőt innen találni, de előbb add meg a tartózkodási helyed (már ha publikus), mert csak akkor tudnak a Klubtársak célirányosan útbaigazítani.

2015.04.01. 19:15

Hat remelem tud valaki segiteni mert jelen pillanatban nem otthon tartozkodom es az elmult 2-oraban 10 inditasbol 9-szer tekert es ez igy nagyon nem jo!Kérlek segitsetek!

2015.04.01. 19:18

szasza0226 írta:Hat remelem tud valaki segiteni mert jelen pillanatban nem otthon tartozkodom es az elmult 2-oraban 10 inditasbol 9-szer tekert es ez igy nagyon nem jo!Kérlek segitsetek!

De hol van a nem otthon? :facepalm:

2015.04.01. 19:22

bendegúz írta:
szasza0226 írta:Hat remelem tud valaki segiteni mert jelen pillanatban nem otthon tartozkodom es az elmult 2-oraban 10 inditasbol 9-szer tekert es ez igy nagyon nem jo!Kérlek segitsetek!

De hol van a nem otthon? :facepalm:

sorry:Sátoraljaújhelybe vagyok!

2015.04.01. 19:40

Az indexem elkezdett rendetlenkedni.
Az összes izzó jó, de néha indexelés közben elkezd gyorsan kattogni és villogni majd ismét rendesen megy.
Eddig a jobb irányba csinálta, de már néha a balt is kezdi.
A kar lehet rossz vagy a relé?
A relé olyan mintha a műszerfal mögött kattogna, de azt olvastam hogy a modul vezérli.
Merre keressem a relét?
Köszi!

2015.04.01. 19:57

szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni:az autom olyat produkal,hogy inditáskor teker teker és úgy indul,és ha beindul akkor olyan mintha nem lenne 100%-os a teljesitménye!De valamikor rendesen indul akkor érezni hogy tökéletesen megy az auto!Diagra ráraktuk szívóoldali vezérműtengely jeladó.Ezt kicseréltük!Semmi hibakódot nem dob az autó.De így is nehezen indul!Esetleg valakinek valami hozzászólása,tippje!Köszi a segítséget!

A vezérműtengely jeladót valamikor hibásan írja be és a főtengely jeladó a halott.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 2 muhaati, szasza0226
Értékelés: 9.52%

2015.04.01. 20:56

És ezt valamivel kilehet mérni?Nem lesz komolyabb baja az autonak ha meg 500km levezetek mire hazaerek?

2015.04.01. 20:59

szasza0226 írta:És ezt valamivel kilehet mérni?Nem lesz komolyabb baja az autonak ha meg 500km levezetek mire hazaerek?

INPA, DIS, BMW Scanner :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: szasza0226
Értékelés: 4.76%

2015.04.01. 21:06

SvidronyA írta:
szasza0226 írta:És ezt valamivel kilehet mérni?Nem lesz komolyabb baja az autonak ha meg 500km levezetek mire hazaerek?

de olyan emberke nézegesse a kapott adatokat, aki ért is hozzá.mert blindre cserélgetni az alkatrészeket nem olcsó mulatság.

2015.04.01. 21:14

atti523i írta:
SvidronyA írta:

de olyan emberke nézegesse a kapott adatokat, aki ért is hozzá.mert blindre cserélgetni az alkatrészeket nem olcsó mulatság.

Neten rendelted a vezérműtengely-jeladót? Ha igen, akkor ott van az elálláshoz való jogod. Ha jól tudom, 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatod, s visszakapod a pénzed.

2015.04.01. 21:57

Ha már beindult menet közben nem fog megállni.Szerintem is a főtengely jeladó a hibás.Jó tanácsként fogadd el,csak gyárit tegyél bele. Az utángyártott hasonló hibát fog produkálni(csak enyhébb formában)és még a diag-ot is átveri,azaz nem írja ki mit kellene cserélni.Már jártam így.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek pastorsteve az itt látható tagok köszönték meg: szasza0226
Értékelés: 4.76%

2015.04.01. 22:45

Autosboltba rendeltem,Meyle allitolag gyari minoseg!

2015.04.01. 22:49

pastorsteve írta:Ha már beindult menet közben nem fog megállni.Szerintem is a főtengely jeladó a hibás.Jó tanácsként fogadd el,csak gyárit tegyél bele. Az utángyártott hasonló hibát fog produkálni(csak enyhébb formában)és még a diag-ot is átveri,azaz nem írja ki mit kellene cserélni.Már jártam így.

Ertem,neked is 528-asnal produkalta? Esetleg az elobb emlitett Meyle tipusu?velemeny?

2015.04.01. 22:51

Koszi fiuk a segitseg rendesek vagytok :franko:

2015.04.01. 22:57

szasza0226 írta:Autosboltba rendeltem,Meyle allitolag gyari minoseg!

:facepalm:
Nem, nem gyári minőség , pláne elektromos cuccokban...

2015.04.01. 23:06

WASPZotya írta:Az indexem elkezdett rendetlenkedni.
Az összes izzó jó, de néha indexelés közben elkezd gyorsan kattogni és villogni majd ismét rendesen megy.
Eddig a jobb irányba csinálta, de már néha a balt is kezdi.
A kar lehet rossz vagy a relé?
A relé olyan mintha a műszerfal mögött kattogna, de azt olvastam hogy a modul vezérli.
Merre keressem a relét?
Köszi!

Ha nem mindig áll fenn a hiba, akkor inkább a lámpa csatlakozók érintkezésével lehet a gond.
Próbáld ki, hogy amikor gyorsan villog az index, megmozgatod a lámpa csatiját.
Ha rendbe jön, ott a hiba.

2015.04.01. 23:11

jlaci74 írta:

Tudom mindenfelekeppen gyarit vegyek,de esetleg gyarihoz hasonlo minoseg?

2015.04.01. 23:14

szasza0226 írta:
jlaci74 írta:

GYÁ-RI :!: :!: :!:

2015.04.01. 23:35

hamoriarpi írta:
szasza0226 írta:
jlaci74 írta:

kerdes:a gyarinak mi a neve?es kb menyibe faj? Bocs nem vagyok kepbe ezzekel a dolgokal.

2015.04.01. 23:43

szasza0226 írta:
hamoriarpi írta:
szasza0226 írta:
jlaci74 írta:

kerdes:a gyarinak mi a neve?es kb menyibe faj? Bocs nem vagyok kepbe ezzekel a dolgokal.

Általában VDO Siemens .
küldj egy VIN-t vagy gyári számot és holnap megnézem az árakat.
Hozzászólás küldése

VigLink badge