Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.04.01. 16:10

cantor írta:Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.

Amikor nyáron voltam megnézni, azt mondták, hogy úgy lett rendelve kérésre extrákkal (individual), de aztán kitudja..., DSC gombot nem figyeltem akkor... de tényleg jól jönne...aszem az állítható is nem? Több fokozata van? Szervizbe tuti az NT Autó Kft-be vinném, ahogy olvasgattam itt, eléggé megbízhatóak...
Ez az autó ha működik és minden ok vele, akkor pont olyan, amilyen nekem kell.... Esetleg a lámpákat faceliftesekre kicserélném...ebben ugye nem az van? gondolom azt nem rendelhették extraként 97-ben...
Kicsit a kora azért aggaszt...

Mármint a DSC állíthatóra gondolsz? Mert az nem meg fokozat sincsen:
- Bekapcsolva (alap)
- Kikapcsolva (amivel meglehet fordulni kipörgő kerekekkel, mint Jacksoné:)
- titkos félig kikapcs bekapcs mód amikor leszedi a nyomaték korlátozát a motor beavatkozások közül.
Ennyi össz.

NTautó guut majd ők megnézik. Igen nem facelift lámpa és nem volt rendelhető. Ha jó állapotú NT-autó szerint nem aggasszon a kora.

Jackson, aki a 20éves 318i-t adta el és még ment rendesen (igaz az E46-os klubbosok piszkátak miatta :lol:

2009.04.01. 16:14

jackson írta:
cantor írta:Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.

Amikor nyáron voltam megnézni, azt mondták, hogy úgy lett rendelve kérésre extrákkal (individual), de aztán kitudja..., DSC gombot nem figyeltem akkor... de tényleg jól jönne...aszem az állítható is nem? Több fokozata van? Szervizbe tuti az NT Autó Kft-be vinném, ahogy olvasgattam itt, eléggé megbízhatóak...
Ez az autó ha működik és minden ok vele, akkor pont olyan, amilyen nekem kell.... Esetleg a lámpákat faceliftesekre kicserélném...ebben ugye nem az van? gondolom azt nem rendelhették extraként 97-ben...
Kicsit a kora azért aggaszt...

Mármint a DSC állíthatóra gondolsz? Mert az nem meg fokozat sincsen:
- Bekapcsolva (alap)
- Kikapcsolva (amivel meglehet fordulni kipörgő kerekekkel, mint Jacksoné:)
- titkos félig kikapcs bekapcs mód amikor leszedi a nyomaték korlátozát a motor beavatkozások közül.
Ennyi össz.

NTautó guut majd ők megnézik. Igen nem facelift lámpa és nem volt rendelhető. Ha jó állapotú NT-autó szerint nem aggasszon a kora.

Jackson, aki a 20éves 318i-t adta el és még ment rendesen (igaz az E46-os klubbosok piszkátak miatta :lol:

Köszi. Akkor ha összejön...irány az NTAutó...

2009.04.01. 16:35

gerie39 írta:Efer, és az FL-t már Te csináltattad meg, v. így vetted? Mennyibe fájhat utólag átépíteni, ha xenon már a lámpa (úgy hallottam ez befolyásolja).

Köszi:
G

az FL nem csak a lámpacseréből ál, az összes apróságot megcsináltam...
attól függ, mennyiért tudsz lámpát szerezni. bömbölö árul lámpákat (www.mobilgumi.hu), meg az utólagos adatptert (ha xenon volt, más nem is kell), de máshol is lehet szerezni. a hátsó macerásabb, mert a LED miatt buherálni is kell az elektromos részt (és ha sedan, még faragni is kell.
ha mindent akarsz, kell még az első lökhárító kompletten, a díszlécek körbe fényezendők (illetvé én rhantossal cseréltem), plusz én a kormányt is kicseréltem.
nagyjából ennyi.
nem kevés...

2009.04.01. 17:10

Köszi az infokat! Magamtól nem állnék neki és első sorban csak az eleje érdekel (a hátuljával nincs bajom, de az eleje jobban tetszik FL-lel). Az is inkább úgy jutott eszembe, hogy kissé megzúztam télen, a géptetőm egyébként is csereérett (főként rohadás), vki pedig mondta, hogy a lámpa - ha xenon eleve - nem túl nagy kaland.

2009.04.01. 18:27

efer írta:
vaszarig írta:
cantor írta:
gerie39 írta:Szia! Lehet, hogy hülyeségeket beszélek, de a klubtársak, maj' kijavítanak. A gép a képek alapján szép, na de egy '97-es autóról képek alapján nyilatkozni (nem tom, hogy mitől M...). Mennyi lenne ez honosítva? Gondolom a regadó, áfa azért rájön még és ha azzal együtt számolod már nem biztos, hogy annyival ár alatt van.

Én Szlovákiában lakom, szóval ez nem gond... Várom a további véleményeket... Köszi...

Szerintem DSC sincs benne, mivel ha jól tudom az csak 2000/9-től volt. Elötte ASC-nek hívták. Mondjuk nem kizárt, h utólag belerakták, bár nem hiszem. :)

ez nem így van. az enyém 99-es és DSC van benne - igaz extraként.

Az E38 750i 95'-ben már tudta a DSC-t.

2009.04.01. 20:47

gerie39 írta:Köszi az infokat! Magamtól nem állnék neki és első sorban csak az eleje érdekel (a hátuljával nincs bajom, de az eleje jobban tetszik FL-lel). Az is inkább úgy jutott eszembe, hogy kissé megzúztam télen, a géptetőm egyébként is csereérett (főként rohadás), vki pedig mondta, hogy a lámpa - ha xenon eleve - nem túl nagy kaland.

attól függ mi Neked a nem túl nagy. a pár fényszóró 120k alatt nem igen jön össze...

2009.04.02. 08:41

Újabb 3 példányt skubiztam meg a csodálatos magyar autóparkból:

1. http://www.hasznaltauto.hu/2852585_bmw_525da_2003
Belülről eléggé egyben van a kocsi, kormány viszont eléggé kopott. Bikázni kellett a kocsit, pöccre indult. Abszolút nem füstölt. A jobb első ajtó előtt meg van nyomva, de kijavítva adnák át. A bal hátsó sárvédőnél viszont nagyon érdekes jelenséget tapasztaltam. A lemez íve tiszta rozsda, viszont kézzel simán letöröltem. Nyom nélkül. Azt mondták a srácok, hogy ők sem tudják mi az, a felni is olyan volt, de lejött. X-akta. Eladók szimpatikusak voltak. Beleegyeztek volna abba is, hogy átvigyük az NT-hez a kocsit. Bikázás után a MID meghülyült, és hiányzik róla a hangerő poti gombja. Számomra érthetetlen hieroglifák jelentek meg rajta. Vicces. Nemtom ez normális-e, már máshol is láttam ilyet bikázás után. Költeni kell a kocsira, az biztos, de mindenképpen először NT.

Apropó NT. Árultak egy gyönyörű fekete 525d touringot. Egy nappal csúsztam le róla :D Ez ilyen...

2. http://www.hasznaltauto.hu/2848825_bmw_525d_2002
Ez sem volt rossz. Körben apró sérülések, fényezni mindenképpen kellene. Ütöttek vele valamit, mert a lökös sérült volt. Bal hátsó kerékről hiányzik a kerékőr. Belülről viszont patent. NT-hez nem engedik, mert "messze" van, de Rack-hoz bármikor vihetjük. Eladó normális volt. Az autó viszont nem fogott meg.

3. http://www.hasznaltauto.hu/2704213_bmw_525d_2003
Nagyon felejtős. Hibátlan optikai állapot :D Fa..om az ilyen hirdetésekbe. A csomagtérajtó bal alsó sarkán hólyagosodik nem is kis felületen. Körben meghúzogatva mindkét lökös. Első lökös leszakadva, felakadtak vele. Két ködlámpa sérült, és ezzel is ütöttek valamit. Belül nemtom. Kopott is meg nem is. Váltógomb oda van, meg picit a kormány is. Apróbb motorhiba. Any.d! Ott kezdődött, hogy légtömegmérő csere és a szalon főnöke azt mondta, 35-ből megvan. Szemberöhögtem, ez megalapozta a későbbi jó hangulatot. Én mutattam meg, hová kell rakni a sarukat, hogy be tudják bikázni. Beindult, és olyan füstöt csinált, hogy azt hittem Omega koncerten vagyok. Zabálja a motorolajat. El is kezdtem dúdolni a Gyöngyhajú lányt... Mondtam a gyereknek, hogy ez nem ér még 2,2millát sem. Motort bontani kell...Szerinte nem kell rá költeni, csak 3 kilót. és így 3 milkából van egy patika BMW-m Ekkor el is búcsúztam...

Ez van! Kezd komikussá válni a dolog.

2009.04.02. 10:06

touring írta:Újabb 3 példányt skubiztam meg a csodálatos magyar autóparkból:

1. http://www.hasznaltauto.hu/2852585_bmw_525da_2003
Belülről eléggé egyben van a kocsi, kormány viszont eléggé kopott. Bikázni kellett a kocsit, pöccre indult. Abszolút nem füstölt. A jobb első ajtó előtt meg van nyomva, de kijavítva adnák át. A bal hátsó sárvédőnél viszont nagyon érdekes jelenséget tapasztaltam. A lemez íve tiszta rozsda, viszont kézzel simán letöröltem. Nyom nélkül. Azt mondták a srácok, hogy ők sem tudják mi az, a felni is olyan volt, de lejött. X-akta. Eladók szimpatikusak voltak. Beleegyeztek volna abba is, hogy átvigyük az NT-hez a kocsit. Bikázás után a MID meghülyült, és hiányzik róla a hangerő poti gombja. Számomra érthetetlen hieroglifák jelentek meg rajta. Vicces. Nemtom ez normális-e, már máshol is láttam ilyet bikázás után. Költeni kell a kocsira, az biztos, de mindenképpen először NT.

Apropó NT. Árultak egy gyönyörű fekete 525d touringot. Egy nappal csúsztam le róla :D Ez ilyen...

2. http://www.hasznaltauto.hu/2848825_bmw_525d_2002
Ez sem volt rossz. Körben apró sérülések, fényezni mindenképpen kellene. Ütöttek vele valamit, mert a lökös sérült volt. Bal hátsó kerékről hiányzik a kerékőr. Belülről viszont patent. NT-hez nem engedik, mert "messze" van, de Rack-hoz bármikor vihetjük. Eladó normális volt. Az autó viszont nem fogott meg.

3. http://www.hasznaltauto.hu/2704213_bmw_525d_2003
Nagyon felejtős. Hibátlan optikai állapot :D Fa..om az ilyen hirdetésekbe. A csomagtérajtó bal alsó sarkán hólyagosodik nem is kis felületen. Körben meghúzogatva mindkét lökös. Első lökös leszakadva, felakadtak vele. Két ködlámpa sérült, és ezzel is ütöttek valamit. Belül nemtom. Kopott is meg nem is. Váltógomb oda van, meg picit a kormány is. Apróbb motorhiba. Any.d! Ott kezdődött, hogy légtömegmérő csere és a szalon főnöke azt mondta, 35-ből megvan. Szemberöhögtem, ez megalapozta a későbbi jó hangulatot. Én mutattam meg, hová kell rakni a sarukat, hogy be tudják bikázni. Beindult, és olyan füstöt csinált, hogy azt hittem Omega koncerten vagyok. Zabálja a motorolajat. El is kezdtem dúdolni a Gyöngyhajú lányt... Mondtam a gyereknek, hogy ez nem ér még 2,2millát sem. Motort bontani kell...Szerinte nem kell rá költeni, csak 3 kilót. és így 3 milkából van egy patika BMW-m Ekkor el is búcsúztam...

Ez van! Kezd komikussá válni a dolog.

Jó kis leírások, jót nevettem! Vagy inkább sírjak?

2009.04.02. 16:05

Szia Touring!
Hogyan lett a 28i-ből 25D?

2009.04.02. 16:44

simi64 írta:Szia Touring!
Hogyan lett a 28i-ből 25D?

Szia Simi!

A magyar piacon nem találsz normális állapotú benzines touringot, mert ha van, azt rögtön megveszi ismerős, vagy nem adják el, míg szét nem esik. Ami van az sza..á van volt törve, vagy rossz az automatája, stb. Ráadásul aránytalanul nagy pénzeket akarnak ezekért a roncsokért elkérni. Gondoltam dízelből több touring van, talán nem olyan siralmas a felhozatal. De lassan ez az elmélet is megdőlni látszik... :D Na majd lesz valami.

2009.04.03. 23:18

Hi!

Tapolcán tudok neked mutatni egy szép 530d touringot ,ha érdekel fekete metál,bézs belsö, nagy navi ,nincs lelakva!

2001/5 havi!

2009.04.03. 23:56

mentoslaci írta:Hi!

Tapolcán tudok neked mutatni egy szép 530d touringot ,ha érdekel fekete metál,bézs belsö, nagy navi ,nincs lelakva!

2001/5 havi!

Szia Laci!
Persze, hogy érdekel, de kicsit tartok a 30dezsőtől. Tudsz róla küldeni valamit? Ha patent szívesen leugrok Tapolcára. Jó hely...

2009.04.04. 00:00

Mondjuk azt mondják, hogy a legmegbízhatóbb diesel a legkisebb 20d. Nem eszik, kielégítően dinamikus és nagyon megbízható. Gondolom ezt AdminLaci meg tudja erősíteni... :D
Viszont az lenne a kérdésem, hogy utólag fel lehet-e szerelni tetősínt touringra és ha igen kb mibe fáj a művelet?

2009.04.04. 00:58

efer írta:
gerie39 írta:Köszi az infokat! Magamtól nem állnék neki és első sorban csak az eleje érdekel (a hátuljával nincs bajom, de az eleje jobban tetszik FL-lel). Az is inkább úgy jutott eszembe, hogy kissé megzúztam télen, a géptetőm egyébként is csereérett (főként rohadás), vki pedig mondta, hogy a lámpa - ha xenon eleve - nem túl nagy kaland.

attól függ mi Neked a nem túl nagy. a pár fényszóró 120k alatt nem igen jön össze...

Sziasztok!

Hát némethonból azért bizony 70e-ért is bejön a két első facelift xenon lampácska.
Tamás

2009.04.04. 10:14

ptamas írta:
efer írta:

Sziasztok!

Hát némethonból azért bizony 70e-ért is bejön a két első facelift xenon lampácska.
Tamás

Jaja csak nem Hella... :?

2009.04.04. 14:59

strobi írta:
ptamas írta:
efer írta:

Sziasztok!

Tamás

vagy nem a legfittebb állapotban... :wink:

2009.04.04. 15:24

efer írta:
strobi írta:
ptamas írta:
efer írta:

Sziasztok!

Tamás

vagy nem a legfittebb állapotban... :wink:

Ha van az embernek türelme állandóan az ebay-en lógni, akkor jó állapotú Hella-t ki lehet fogni ennyiért. Persze ez a sárga verzióra érvényes leginkább, fehér indexeshez k... nagy szerencse kell.
Tamás
Tamás

2009.04.04. 19:19

touring írta:Mondjuk azt mondják, hogy a legmegbízhatóbb diesel a legkisebb 20d. Nem eszik, kielégítően dinamikus és nagyon megbízható. Gondolom ezt AdminLaci meg tudja erősíteni... :D
Viszont az lenne a kérdésem, hogy utólag fel lehet-e szerelni tetősínt touringra és ha igen kb mibe fáj a művelet?

Hát ez szerintem is így van.Én még kopó alkatrészen kívül másra nem költöttem.És a 20-sokon a turbó halál is ritkább mint a nagy tesókén.És mivel ez adagolós az is elég ritkán hal meg hacsak nem tankolsz valami szutykot.

2009.04.04. 22:21

admin írta:
touring írta:Mondjuk azt mondják, hogy a legmegbízhatóbb diesel a legkisebb 20d. Nem eszik, kielégítően dinamikus és nagyon megbízható. Gondolom ezt AdminLaci meg tudja erősíteni... :D

Hát ez szerintem is így van.Én még kopó alkatrészen kívül másra nem költöttem.És a 20-sokon a turbó halál is ritkább mint a nagy tesókén.És mivel ez adagolós az is elég ritkán hal meg hacsak nem tankolsz valami szutykot.

Ez számomra egyébként meglepő.... 8O 8O 8O
Pont azt gondolnám,hogy a kismotorosnak ahhoz,hogy menjen ki kell nyomni a szemét is "gondolom sokan ki is nyomják" és azért az adagoló illetve a turbó "fogyóeszköz" de hát admin most megcáfoltad a dolgot... :wink:

2009.04.04. 22:53

strobi írta:
admin írta:

Ez számomra egyébként meglepő.... 8O 8O 8O
Pont azt gondolnám,hogy a kismotorosnak ahhoz,hogy menjen ki kell nyomni a szemét is "gondolom sokan ki is nyomják" és azért az adagoló illetve a turbó "fogyóeszköz" de hát admin most megcáfoltad a dolgot... :wink:

Ha jól emlékszem akkor a 2007-es Soproni talira tartva Pappkarcsi a haverjával jött utánam.Sopronba meg kérdezte a srác hogy milyen motor van a vasba.És azt mondta hogy nem gondolta volna hogy egy 20D megy előttük.
Hozzászólás küldése

VigLink badge