Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.08.05. 19:14

Sziasztok!

Ismet felotlott bennem, h a charcoal canister csereje elvileg 100ekm-kent javallott...megsem olvastam rola csak 1-2 helyen...errol valaki valamit? No meg a bizonyos tankszellozteto "szelep"-rol is valami mondoka...hmhmhmhmh???

Elore is kosziii...es nem, nincs koze a peneszhez....jah...mohahoz sem...spenothoz fokeppen

2014.08.05. 19:19

Bummer írta:Sziasztok!

Ismet felotlott bennem, h a charcoal canister csereje elvileg 100ekm-kent javallott...megsem olvastam rola csak 1-2 helyen...errol valaki valamit? No meg a bizonyos tankszellozteto "szelep"-rol is valami mondoka...hmhmhmhmh???

Elore is kosziii...es nem, nincs koze a peneszhez....jah...mohahoz sem...spenothoz fokeppen

Sőőőt, szazezrenkent erdemes az egesz kocsit lecserelni egy ujabbra...

2014.08.05. 19:29

leslie írta:
Bummer írta:Sziasztok!

Sőőőt, szazezrenkent erdemes az egesz kocsit lecserelni egy ujabbra...

hahaha
Egyeb jelentkezo...

2014.08.06. 18:28

nagy.matyika írta:Sajnos nem tudom, én csak a neten olvasottakkal kapcsolatban nyilatkoztam (nem is 100% hogy ez a gond). Reméljük hamarosan hozzá szól más is a témához :wink:

Egy adaptáció törlést érdemes megpróbálni az alapjárati és a pillangó szelepnél?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

2014.08.06. 19:34

Sziasztok,

Tudna nekem valaki cikkszámot adni nekem facelift első lámpa foglalatokra? mind a refi mind a tompitottra?
Előre is köszi a segtséget.

Zoli

2014.08.06. 20:03

Zoli E39 írta:Sziasztok,

Tudna nekem valaki cikkszámot adni nekem facelift első lámpa foglalatokra? mind a refi mind a tompitottra?

Zoli

Itt ki tudod keresni
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... /lighting/

2014.08.06. 20:16

rockerekhu írta:

Zoli

Itt ki tudod keresni

Hello, próbáltam, de mindig csak a xenonét találom :( a simát nem :)

2014.08.06. 20:22

Zoli E39 írta:
rockerekhu írta:

Zoli

Itt ki tudod keresni

Hello, próbáltam, de mindig csak a xenonét találom :( a simát nem :)

Pedig a sima is ott van meg a xenon :D
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... adlight_2/

2014.08.06. 20:38

Sziasztok!

A VIN alapján az autó adatlapján ez is szerepel:

S980A exclusive package

Ha ez valamiféle egyediségre utal, - és nem csupán az E39-re egy általánosan alkalmazott "szófordulat" (mielőtt még túl sokat képzelnék a vasról... :roll: ) - akkor mi módon tudnék utánanézni, pontosan mit is jelent ez az exkluzivitás?

2014.08.06. 20:57

Zo78 írta:Sziasztok!

A VIN alapján az autó adatlapján ez is szerepel:

S980A exclusive package

Ha ez valamiféle egyediségre utal, - és nem csupán az E39-re egy általánosan alkalmazott "szófordulat" (mielőtt még túl sokat képzelnék a vasról... :roll: ) - akkor mi módon tudnék utánanézni, pontosan mit is jelent ez az exkluzivitás?

Küszöbdíszléceid, külső-és belső díszléceid, bőrözésed és a légzsákod alakja tér el az alapmodellétől.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Értékelés: 4.76%

2014.08.11. 05:52

Sziasztok. Valaki csinált már e39 530d ből dupla túrbósat? :-)

2014.08.11. 06:52

Igen, az Alpina cég. D10 biturbo a becsületes neve, van is itt a fórumon ilyen. :wink:

2014.08.11. 11:16

Sziasztok !:)

530d e39 touring hátsó csomagtérajtóhoz tudna valaki szerelőt mondani? Az üveg része nem nyílik fel..
Köszönöm:)

2014.08.11. 11:39

kzolee írta:Igen, az Alpina cég. D10 biturbo a becsületes neve, van is itt a fórumon ilyen. :wink:

Sajnos angol valtozat nem keszult.

2014.08.11. 11:45

Adam1981 írta:Sziasztok !:)

530d e39 touring hátsó csomagtérajtóhoz tudna valaki szerelőt mondani? Az üveg része nem nyílik fel..

Ha van diagos ismerősöd, akkor azzal nyitható álltalában. Vagy a csomiajtóról lekapod a belső burkolatott, és utána belülről tudod nyitni.....

2014.08.11. 17:34

kzolee írta:Igen, az Alpina cég. D10 biturbo a becsületes neve, van is itt a fórumon ilyen. :wink:

Valami rajzot vagy leírást lehet találni valahol?

2014.08.11. 17:45

Pannonos írta:

Most ugye gyárilag 1 túrbó van 6 hengeren, de én úgy szeretném, h 1 túrbó csak 3 hengeren legyen a másik túrbó pedig a többi 3 man. Szerintetek kivitelezhető?

2014.08.11. 18:10

Schnitzer írta:

Ha van diagos ismerősöd, akkor azzal nyitható álltalában. Vagy a csomiajtóról lekapod a belső burkolatott, és utána belülről tudod nyitni.....

Hogy lehet azt lekapni?:)

2014.08.11. 18:20

Adam1981 írta:
Schnitzer írta:

Hogy lehet azt lekapni?:)

Leveszed a szerszámkészlet paneljét, mögötte találhatóak a süllyesztett csavarhelyek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Adam1981

2014.08.11. 20:13

Pannonos írta:
Pannonos írta:

Most ugye gyárilag 1 túrbó van 6 hengeren, de én úgy szeretném, h 1 túrbó csak 3 hengeren legyen a másik túrbó pedig a többi 3 man. Szerintetek kivitelezhető?

:facepalm:
Minden kivitelezhető, de szerintem ne erőltesd.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Hozzászólás küldése

VigLink badge