![]() |
2014.11.06. 14:25
2014.11.06. 15:12
NagySándor írta:5 az a 6, de Pannonos bajtárs ha valóban visszaolvasol, rengeteg infót leírtak itt a srácok. Alapjában a kiegészítő fűtés automatikusan kapcsol be hideg időben és mindaddig működik, amíg a 40 fokot el nem éri a hűtővíz. (illetve adott esetben fűtővíz)![]()
Jól tudod fel lehet programozni úgy, hogy a zeit menüpontban előre meghatározott időre bekapcsoljon, tehát ilyenkor állófűtéssé alakul át. Ennek azért vannak veszélyei, erről olvashatsz a tippeknél az állófűtés menüpont alatt.
Továbbá ha rendelkezik az autód MID vagy NAVI-val manuálisan is kapcsolhatod a kályhát.
Tömören ennyit az előző 100 oldalról...
2014.11.06. 18:32
imi36 írta:morv írta:imi36 írta:morv írta:imi36 írta::?:
Webasto Thermo Test-el a mi kályhánkat meg lehet szólítani?
Sztem nem, de ha tevedek mindjart kijavitanak. Ha jol tudom az alaplap bmw specifikus.
Azért reménykednék, mert van benne ilyen, hogyaszongya':
Akkor hajra, aztan okosits ki engem is!
Ma este kiderül, majd referálok, hogy felszállt e a fehér füst!
Up:
Sajnos nem kommunikál vele. Egy próbát megért.
Kérdés lenne:
Lehet a kályhán a hőmérséklet jeladót cserélni/javítani? Open circuit baja van.
2014.11.07. 15:14
Lehet rajta cserelni...ha ugyes vagy es beszerzed a hozzavalot...es egyeb nyalanksagokat...
2014.11.08. 19:16
barbrady írta:NagySándor írta:5 az a 6, de Pannonos bajtárs ha valóban visszaolvasol, rengeteg infót leírtak itt a srácok. Alapjában a kiegészítő fűtés automatikusan kapcsol be hideg időben és mindaddig működik, amíg a 40 fokot el nem éri a hűtővíz. (illetve adott esetben fűtővíz)![]()
Jól tudod fel lehet programozni úgy, hogy a zeit menüpontban előre meghatározott időre bekapcsoljon, tehát ilyenkor állófűtéssé alakul át. Ennek azért vannak veszélyei, erről olvashatsz a tippeknél az állófűtés menüpont alatt.
Továbbá ha rendelkezik az autód MID vagy NAVI-val manuálisan is kapcsolhatod a kályhát.
Tömören ennyit az előző 100 oldalról...
70 fokig fűt.
Tapatalk
2014.11.14. 12:21
2014.11.24. 15:18
2014.11.24. 15:21
zoomon írta:Kályha szakértőt keresek!
2014.11.25. 13:02
zoomon írta:Kályha szakértőt keresek! Én nem értek hozzá, így szakemberre bíznám a dolgot, a kályha szellőztet minden ajtónyitásra, viszont nem működik. Az autóban nincs navi, így nem bánnám azt az átalakítást sem amivel kiegészítő fűtés mellett állófűtésként is funkcionálna időre programozva.
2014.12.01. 23:06
2014.12.02. 00:04
rockolo77 írta:Sziasztok!
Megadta magát a kiegészítő fűtésem, a diag szerint a keringető szivattyú gyengélkedik benne.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol kaphatnék belevalót megfizethető áron. Az eddig olvasottak alapján újjal szeretném pótolni, kisebb átalakításokkal (csati, csőbekötés) elboldogulnék.
2014.12.02. 00:39
Haminda írta:rockolo77 írta:Sziasztok!
Megadta magát a kiegészítő fűtésem, a diag szerint a keringető szivattyú gyengélkedik benne.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol kaphatnék belevalót megfizethető áron. Az eddig olvasottak alapján újjal szeretném pótolni, kisebb átalakításokkal (csati, csőbekötés) elboldogulnék.
Keringeto szivattyút közel kizart h magában kapj bontottan. Az új ára vetekszik a bontott kalyhaval.
Küldve az én D5503-emről
2014.12.02. 02:08
rockolo77 írta:Haminda írta:rockolo77 írta:Sziasztok!
Keringeto szivattyút közel kizart h magában kapj bontottan. Az új ára vetekszik a bontott kalyhaval.
Küldve az én D5503-emről
Bontott szivattyúra nem is gondoltam, az elmúlt évek hozzászólásaiból arra a kővetkeztetésre jutottam, hogy érdemes egy újat betenni, mivel a használt kályhákon is már valószínűleg fáradt van.
Többen találtak is valami hasonlót hozzá úgy 20-30e. körül, csak nem tudom hol árulják.
2014.12.02. 12:08
Gallaca írta:rockolo77 írta:Haminda írta:rockolo77 írta:Sziasztok!
Küldve az én D5503-emről
Bontott szivattyúra nem is gondoltam, az elmúlt évek hozzászólásaiból arra a kővetkeztetésre jutottam, hogy érdemes egy újat betenni, mivel a használt kályhákon is már valószínűleg fáradt van.
Többen találtak is valami hasonlót hozzá úgy 20-30e. körül, csak nem tudom hol árulják.
Óccó nem drága...<a class="vglnk" href="https://alkatreszek.hu/viz_keringeto_szivattyu_allof_pierburg?cikkkod=7.02073.14.0%7CLA#.VH0C6TGG8mc" rel="nofollow"><span>https</span><span>://</span><span>alkatreszek</span><span>.</span><span>hu</span><span>/</span><span>viz</span><span>_</span><span>keringeto</span><span>_</span><span>szivattyu</span><span>_</span><span>allof</span><span>_</span><span>pierburg</span><span>?</span><span>cikkkod</span><span>=</span><span>7</span><span>.</span><span>02073</span><span>.</span><span>14</span><span>.</span><span>0</span><span>%</span><span>7CLA</span><span>#.</span><span>VH0C6TGG8mc</span></a>
2014.12.02. 14:27
2014.12.09. 00:29
2014.12.09. 13:02
FeGyEnC írta:Hello
Van valaki Kecskemét környékén aki tud diagot csinálni a kályhára ?? és nem tudtok még mindig olyan szakít aki javítja a kályhát ?
2014.12.09. 13:17
FeGyEnC írta:Hello
Van valaki Kecskemét környékén aki tud diagot csinálni a kályhára ?? és nem tudtok még mindig olyan szakít aki javítja a kályhát ?
2014.12.09. 13:38
imi36 írta:FeGyEnC írta:Hello
Nem ismerjük, felelősséget nem vállalunk az elvégzett, rosszabb esetben el nem végzett munkáért.
http://www.webastoszerviz.hu/
2014.12.09. 14:08
leslie írta:imi36 írta:FeGyEnC írta:Hello
Nem ismerjük, felelősséget nem vállalunk az elvégzett, rosszabb esetben el nem végzett munkáért.
http://www.webastoszerviz.hu/
Én már beszéltem velük. Nem vállalnak ilyen jellegű munkát... ( e39 )