Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kiegészitő fűtés

2014.11.06. 14:25

5 az a 6, de Pannonos bajtárs ha valóban visszaolvasol, rengeteg infót leírtak itt a srácok. Alapjában a kiegészítő fűtés automatikusan kapcsol be hideg időben és mindaddig működik, amíg a 40 fokot el nem éri a hűtővíz. (illetve adott esetben fűtővíz) :D
Jól tudod fel lehet programozni úgy, hogy a zeit menüpontban előre meghatározott időre bekapcsoljon, tehát ilyenkor állófűtéssé alakul át. Ennek azért vannak veszélyei, erről olvashatsz a tippeknél az állófűtés menüpont alatt.
Továbbá ha rendelkezik az autód MID vagy NAVI-val manuálisan is kapcsolhatod a kályhát.

Tömören ennyit az előző 100 oldalról... :franko:

2014.11.06. 15:12

NagySándor írta:5 az a 6, de Pannonos bajtárs ha valóban visszaolvasol, rengeteg infót leírtak itt a srácok. Alapjában a kiegészítő fűtés automatikusan kapcsol be hideg időben és mindaddig működik, amíg a 40 fokot el nem éri a hűtővíz. (illetve adott esetben fűtővíz) :D
Jól tudod fel lehet programozni úgy, hogy a zeit menüpontban előre meghatározott időre bekapcsoljon, tehát ilyenkor állófűtéssé alakul át. Ennek azért vannak veszélyei, erről olvashatsz a tippeknél az állófűtés menüpont alatt.
Továbbá ha rendelkezik az autód MID vagy NAVI-val manuálisan is kapcsolhatod a kályhát.

70 fokig fűt.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: NagySándor
Értékelés: 4.76%

2014.11.06. 18:32

imi36 írta:
morv írta:
imi36 írta:
morv írta:
imi36 írta::?:
Webasto Thermo Test-el a mi kályhánkat meg lehet szólítani?

Sztem nem, de ha tevedek mindjart kijavitanak. Ha jol tudom az alaplap bmw specifikus.

Azért reménykednék, mert van benne ilyen, hogyaszongya':
Kép

Akkor hajra, aztan okosits ki engem is!

Ma este kiderül, majd referálok, hogy felszállt e a fehér füst!

Up:

Sajnos nem kommunikál vele. Egy próbát megért.

Kérdés lenne:
Lehet a kályhán a hőmérséklet jeladót cserélni/javítani? Open circuit baja van.

Mondtam, h nem...mar probaltam...azert irtam :D

Lehet rajta cserelni...ha ugyes vagy es beszerzed a hozzavalot...es egyeb nyalanksagokat...

2014.11.07. 15:14

Lehet rajta cserelni...ha ugyes vagy es beszerzed a hozzavalot...es egyeb nyalanksagokat...

Köszi, ezekkel a "hozzávalók & nyalánkságokkal kapcsolatban van valami infód? Mert ha egy bővített mondtaban megírnád, igazán leköteleznél ;)

2014.11.08. 19:16

barbrady írta:
NagySándor írta:5 az a 6, de Pannonos bajtárs ha valóban visszaolvasol, rengeteg infót leírtak itt a srácok. Alapjában a kiegészítő fűtés automatikusan kapcsol be hideg időben és mindaddig működik, amíg a 40 fokot el nem éri a hűtővíz. (illetve adott esetben fűtővíz) :D

70 fokig fűt.

Tapatalk

Pardon... :wink:

2014.11.14. 12:21

Van egy E39-hez való webasto távirányítóm és a vezérlője.
Ha csiklandoz valakit, írjon egy pü-t.

2014.11.24. 15:18

Kályha szakértőt keresek! Én nem értek hozzá, így szakemberre bíznám a dolgot, a kályha szellőztet minden ajtónyitásra, viszont nem működik. Az autóban nincs navi, így nem bánnám azt az átalakítást sem amivel kiegészítő fűtés mellett állófűtésként is funkcionálna időre programozva.

2014.11.24. 15:21

zoomon írta:Kályha szakértőt keresek!

Sok szerencsét!
Ha előbb nem, a topicot átolvasva meg fogsz világosodni! :)

2014.11.25. 13:02

zoomon írta:Kályha szakértőt keresek! Én nem értek hozzá, így szakemberre bíznám a dolgot, a kályha szellőztet minden ajtónyitásra, viszont nem működik. Az autóban nincs navi, így nem bánnám azt az átalakítást sem amivel kiegészítő fűtés mellett állófűtésként is funkcionálna időre programozva.

Ugy ahogy Imco irja.
Viszont en is hasonloan jartam anno. Kalyha csere lett a vege....

2014.12.01. 23:06

Sziasztok!

Megadta magát a kiegészítő fűtésem, a diag szerint a keringető szivattyú gyengélkedik benne.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol kaphatnék belevalót megfizethető áron. Az eddig olvasottak alapján újjal szeretném pótolni, kisebb átalakításokkal (csati, csőbekötés) elboldogulnék.

2014.12.02. 00:04

rockolo77 írta:Sziasztok!

Megadta magát a kiegészítő fűtésem, a diag szerint a keringető szivattyú gyengélkedik benne.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy hol kaphatnék belevalót megfizethető áron. Az eddig olvasottak alapján újjal szeretném pótolni, kisebb átalakításokkal (csati, csőbekötés) elboldogulnék.

Keringeto szivattyút közel kizart h magában kapj bontottan. Az új ára vetekszik a bontott kalyhaval.

Küldve az én D5503-emről

2014.12.02. 00:39

Haminda írta:

Keringeto szivattyút közel kizart h magában kapj bontottan. Az új ára vetekszik a bontott kalyhaval.

Küldve az én D5503-emről

Bontott szivattyúra nem is gondoltam, az elmúlt évek hozzászólásaiból arra a kővetkeztetésre jutottam, hogy érdemes egy újat betenni, mivel a használt kályhákon is már valószínűleg fáradt van.
Többen találtak is valami hasonlót hozzá úgy 20-30e. körül, csak nem tudom hol árulják.

2014.12.02. 02:08

rockolo77 írta:
Haminda írta:

Küldve az én D5503-emről

Bontott szivattyúra nem is gondoltam, az elmúlt évek hozzászólásaiból arra a kővetkeztetésre jutottam, hogy érdemes egy újat betenni, mivel a használt kályhákon is már valószínűleg fáradt van.
Többen találtak is valami hasonlót hozzá úgy 20-30e. körül, csak nem tudom hol árulják.

Óccó nem drága... :mrgreen: https://alkatreszek.hu/viz_keringeto_sz ... H0C6TGG8mc

2014.12.02. 12:08

Gallaca írta:
rockolo77 írta:
Haminda írta:

Küldve az én D5503-emről

Óccó nem drága... :mrgreen: <a class="vglnk" href="https://alkatreszek.hu/viz_keringeto_szivattyu_allof_pierburg?cikkkod=7.02073.14.0%7CLA#.VH0C6TGG8mc" rel="nofollow"><span>https</span><span>://</span><span>alkatreszek</span><span>.</span><span>hu</span><span>/</span><span>viz</span><span>_</span><span>keringeto</span><span>_</span><span>szivattyu</span><span>_</span><span>allof</span><span>_</span><span>pierburg</span><span>?</span><span>cikkkod</span><span>=</span><span>7</span><span>.</span><span>02073</span><span>.</span><span>14</span><span>.</span><span>0</span><span>%</span><span>7CLA</span><span>#.</span><span>VH0C6TGG8mc</span></a>

Erről mi a vélemény?
http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima- ... _uj_elado_
Hasonlónak tűnik, szerintem befaragható.

2014.12.02. 14:27

Erről mi a vélemény?
http://racing-bazar.hu/alkatresz/klima- ... _uj_elado_
Hasonlónak tűnik, szerintem befaragható.

Lehet, hogy én vagyok már hitetlenkedő, de ha pl. ha az én bontott kályhámról lekapom és rászánok kb. 10 percet, akkor én is le tudom puccenolni annyira, hogy újnak tűnjön....

Amúgy írok neked pü-t.

2014.12.09. 00:29

Hello

Van valaki Kecskemét környékén aki tud diagot csinálni a kályhára ?? és nem tudtok még mindig olyan szakít aki javítja a kályhát ?

2014.12.09. 13:02

FeGyEnC írta:Hello

Van valaki Kecskemét környékén aki tud diagot csinálni a kályhára ?? és nem tudtok még mindig olyan szakít aki javítja a kályhát ?

Szaki: továbbra sem tudunk. Csináld magad alapon működik a történet sajnos.

2014.12.09. 13:17

Nem ismerjük, felelősséget nem vállalunk az elvégzett, rosszabb esetben el nem végzett munkáért.
http://www.webastoszerviz.hu/

2014.12.09. 13:38

imi36 írta:

Nem ismerjük, felelősséget nem vállalunk az elvégzett, rosszabb esetben el nem végzett munkáért.

Én már beszéltem velük. Nem vállalnak ilyen jellegű munkát... ( e39 )

2014.12.09. 14:08

leslie írta:
imi36 írta:

Én már beszéltem velük. Nem vállalnak ilyen jellegű munkát... ( e39 )

Remek, akkor nem értem, miért hirdeti magát "webasto szervíz" ként...
Ennyi erővel ánuszrózsa bimbósító is lehetne. Vagy csak én vagyok túl szigorú?!

Gondolom F10-et elvállalnának...
Hozzászólás küldése

VigLink badge