* *
Pontos idő: 2026.04.17. 19:29

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1610 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.07. 21:24 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
jackson írta:
Sziasztok!

Jó hogy írta Labi a Levi féle leirást mert egyetlen leányom lehányta a bőr ülés. És egyből leküldettem a nivea krémet is a törlő kendőkkel. Szinte nyalta befelé a krémet. Ha lessz időm végig csinálom ezt a bőr tisztító mizériát.

Jackson, aki örül :D

Labi írta a Labi féle leírást, az ő találmánya, nem az én érdemem!!! Bocsi, csak így pontos.

Megint az M0-áson voltatok, mi??? Szegény kislány, 286 ló meghánytat, az biztos. :lol:

Majd add a gyerek kezébe a babaolajat, kárt nem tud tenni, sőt!! :P

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.07. 21:31 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
LeviM5 írta:
jackson írta:
Sziasztok!

Jó hogy írta Labi a Levi féle leirást mert egyetlen leányom lehányta a bőr ülés. És egyből leküldettem a nivea krémet is a törlő kendőkkel. Szinte nyalta befelé a krémet. Ha lessz időm végig csinálom ezt a bőr tisztító mizériát.

Labi írta a Labi féle leírást, az ő találmánya, nem az én érdemem!!! Bocsi, csak így pontos.

Megint az M0-áson voltatok, mi??? Szegény kislány, 286 ló meghánytat, az biztos. :lol:

:lol: :lol: :lol: Rágalom a városba voltunk és telezabálta magát fánk-al :D

Jackson, aki nem is nyomta mert a sógor jött mögöttem a dizel vectrával

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.07. 21:33 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
jackson írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:
Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Rágalom a városba voltunk és telezabálta magát fánk-al :D

Jackson, aki nem is nyomta mert a sógor jött mögöttem a dizel vectrával

Mi lenne ha nyomnád is? :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 14:07 
Moderátor
Moderátor

Celtic írta:
Labi írta:
Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:

"............a sima kézkrém tökéletes. Menj be a patikába és kevertesd ki magadnak ezt: Cremor aquosus (kremor akózusz) fonetikusan... Ez fillérekbe kerül és egy garnitúrát kb kétszer vastagon kibír. (nem kell hozzá recept) :lol: olyan 1 dekás kiszerelésben adják. Mindenképpen kell hidratálni tisztítás után a bőrt, hiába írja esetleg a tisztító, hogy nem kell, mert van benne hidratáló. (főleg habos tisztítás után) akár niveával is lehet bekenni. ...az is jó! ...csak drága. Minek venni drágát ha az olcsó is jó ha nem jobb. fényes akkor lesz a bőr, ha többször is kezeled és nem hagyod hogy a nap süsse a bőrt. A bőr akkor lesz matt, ha elveszti a nedvességét. ez után már a repedés jön, ami valójában helyrehozhatatlan. Ha matt és le tudod rakni a kocsit pár napra akkor tedd a következőt: babaolajjal kenegesd (kéz beolajoz és azzal dörzsöld mindenhová) ezt ismételd meg naponta legalább 3 szor. miután már érezhetően nem szívja be, akkor töröld át pamuttal és egy picit "polírozd" át vele kézzel, finoman. (nagyon puha legyen a rongy és lehetőleg fehér) ha ez megvan, kétszer hidratálóval is egy nap alatt. kb 2-3 nap múlva bele tudsz ülni. Olyan fényes sohasem lesz, mintha szilikonnal csináltad volna, mert a fotókon bizony azt látod, de életteli lesz, azaz a szemnek pont kellemes.
remélem segített!........................"

és apropó szilikon: az én tanácsom az, hogy senki ne használja mert: valójában szárít, de nagyon! erősen allergizál. (munkám során sokat használtam és ha már csak rágondolok, lefoszlik a bőr a kezemről) ...amolyan Pavlovi reflex lett belőle. :oops:
A varrásra vigyázzatok. a varratoknak ki kell száradnia teljesen ha ápolóztatok, mert ha nedvesen huppansz bele elgyengül és sokkal de sokkal könnyeben szakad!! a varratot is lehet krémezni, olajozni, de azért vigyázzatok rá. világos varrat esetén nagyon figyeljetek arra, hogy csak teljesen tiszta és tisztított bőr után krémezzetek, vagy olajozzatok mert: a kosz a varratból kiszedhetetlen és csúnya lesz!

a sorrend tehát:
1. porszívózás
2. épphogy nedves törlővel letörölni a bőrt
3. habbal száraz törlővel tisztára törölni. akárr többször is. szinte nullkilométeresre lehet tisztítani a bőrt.
4. a habtisztítót nedves ronggyal letakarítani.
5. olajjal (ha nem volt soha ápolva) és hidratálóval kétszer vastagon bekenni. (fehér krémmel)
6. finoman átdörzsölni ha megvan. (a fehér krém is hagyhat fehér foltot, de azt könnyen le lehet takarítani, letörölni)
7. mindíg megvárni, hogy kiszáradjon :!:

Fontos: a bőr halála, ha vizes ronggyal takarítod és nem hidratálsz. a víztől megkeményedik a bőr és könnyen kikopik, rugalmasságát elveszti, ezért azt sohase tegyük.

na megyek, mert miattatok lekések a tárgyalásról. :lol:

Leteszteltem amit mondtál, és tényleg jó!
A gyógyszertárba tudták miaz, és elkértek érte kemény 83Ft ot 1 dobozra. kértem is gyorsan belőle 3 at, hátha kifogyna...

Vettem én is három doboz ilyen kenőcsöt. Amúgy test ápoló ami nincs szennyezve semmilyen illat, szin stb anyaggal.
A 83Ft helyett az alábbi fizettem:
- 150g kenőcs 83Ft
- Műanyag tégely (avagy a doboz) 25Ft
- Magisztrális díj (előállitási vagy kikeverési díj) 263Ft
Nos a vége dobozonként 371Ft. Tényleg nem kell hozzá recept csak úgy sokkal olcsóbb lenne. Megyek és megnézem a Nivea-t mert lehet hogy az olcsóbb (bár abban sokkal kevesebb van :P
Lopok a gyerek babaolajából és már csak habot kéne szereznem. Valami javasolt beszállitó vegyem a gyári BMW-set?

Jackson, a kenőcsös

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 14:35 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 34 alkalommal
jackson írta:
Celtic írta:
Labi írta:
Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:

"............a sima kézkrém tökéletes. Menj be a patikába és kevertesd ki magadnak ezt: Cremor aquosus (kremor akózusz) fonetikusan... Ez fillérekbe kerül és egy garnitúrát kb kétszer vastagon kibír. (nem kell hozzá recept) :lol: olyan 1 dekás kiszerelésben adják. Mindenképpen kell hidratálni tisztítás után a bőrt, hiába írja esetleg a tisztító, hogy nem kell, mert van benne hidratáló. (főleg habos tisztítás után) akár niveával is lehet bekenni. ...az is jó! ...csak drága. Minek venni drágát ha az olcsó is jó ha nem jobb. fényes akkor lesz a bőr, ha többször is kezeled és nem hagyod hogy a nap süsse a bőrt. A bőr akkor lesz matt, ha elveszti a nedvességét. ez után már a repedés jön, ami valójában helyrehozhatatlan. Ha matt és le tudod rakni a kocsit pár napra akkor tedd a következőt: babaolajjal kenegesd (kéz beolajoz és azzal dörzsöld mindenhová) ezt ismételd meg naponta legalább 3 szor. miután már érezhetően nem szívja be, akkor töröld át pamuttal és egy picit "polírozd" át vele kézzel, finoman. (nagyon puha legyen a rongy és lehetőleg fehér) ha ez megvan, kétszer hidratálóval is egy nap alatt. kb 2-3 nap múlva bele tudsz ülni. Olyan fényes sohasem lesz, mintha szilikonnal csináltad volna, mert a fotókon bizony azt látod, de életteli lesz, azaz a szemnek pont kellemes.
remélem segített!........................"

és apropó szilikon: az én tanácsom az, hogy senki ne használja mert: valójában szárít, de nagyon! erősen allergizál. (munkám során sokat használtam és ha már csak rágondolok, lefoszlik a bőr a kezemről) ...amolyan Pavlovi reflex lett belőle. :oops:
A varrásra vigyázzatok. a varratoknak ki kell száradnia teljesen ha ápolóztatok, mert ha nedvesen huppansz bele elgyengül és sokkal de sokkal könnyeben szakad!! a varratot is lehet krémezni, olajozni, de azért vigyázzatok rá. világos varrat esetén nagyon figyeljetek arra, hogy csak teljesen tiszta és tisztított bőr után krémezzetek, vagy olajozzatok mert: a kosz a varratból kiszedhetetlen és csúnya lesz!

a sorrend tehát:
1. porszívózás
3. habbal száraz törlővel tisztára törölni. akárr többször is. szinte nullkilométeresre lehet tisztítani a bőrt.
5. olajjal (ha nem volt soha ápolva) és hidratálóval kétszer vastagon bekenni. (fehér krémmel)
6. finoman átdörzsölni ha megvan. (a fehér krém is hagyhat fehér foltot, de azt könnyen le lehet takarítani, letörölni)
7. mindíg megvárni, hogy kiszáradjon :!:

Fontos: a bőr halála, ha vizes ronggyal takarítod és nem hidratálsz. a víztől megkeményedik a bőr és könnyen kikopik, rugalmasságát elveszti, ezért azt sohase tegyük.

na megyek, mert miattatok lekések a tárgyalásról. :lol:

Leteszteltem amit mondtál, és tényleg jó!
A gyógyszertárba tudták miaz, és elkértek érte kemény 83Ft ot 1 dobozra. kértem is gyorsan belőle 3 at, hátha kifogyna...

Vettem én is három doboz ilyen kenőcsöt. Amúgy test ápoló ami nincs szennyezve semmilyen illat, szin stb anyaggal.
A 83Ft helyett az alábbi fizettem:
- 150g kenőcs 83Ft
- Műanyag tégely (avagy a doboz) 25Ft
- Magisztrális díj (előállitási vagy kikeverési díj) 263Ft
Nos a vége dobozonként 371Ft. Tényleg nem kell hozzá recept csak úgy sokkal olcsóbb lenne. Megyek és megnézem a Nivea-t mert lehet hogy az olcsóbb (bár abban sokkal kevesebb van :P
Lopok a gyerek babaolajából és már csak habot kéne szereznem. Valami javasolt beszállitó vegyem a gyári BMW-set?

Jackson, a kenőcsös

Bömbölőnél 2100Ft azt hiszem. Gyári BMW tisztító hab!
De várjuk meg mit ír Labi, hátha megint ír valami okosat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 14:38 
Moderátor
Moderátor

Celtic írta:

Ja alapból én is azt néztem mint beszerzési forrás. De megvárom a Labi-t addig is megnézem a gyerek samponját mi van ráirva :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki viccöl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 19:39 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
jackson írta:
Celtic írta:

Ja alapból én is azt néztem mint beszerzési forrás. De megvárom a Labi-t addig is megnézem a gyerek samponját mi van ráirva :lol: :lol: :lol:

Jackson, aki viccöl

Don't Drink! Made in China :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 21:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 115 alkalommal
Kapott köszik: 285 alkalommal
Széria kód: F07
Motor tipusa: 35i
Évjárata: 2010
Kivitele: Compact
Blog: Blog megtekintése (1)
:lol: én is Bömbölőnél vettem. fontos hogy ne a bőrre irányítsd a fejet, hanem arra a kendőre, vagy szivacsra amivel tisztítani fogsz. (közelről fújj és ne kocsiban) :lol: ha ott kipróbálod, tudni fogod miért! 8)
hogy a hab minél tovább bírja, a szivacs vagy kendő egy picit legyen nedves.

hajrá! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 22:22 
Moderátor
Moderátor

Labi írta:
:lol: én is Bömbölőnél vettem. fontos hogy ne a bőrre irányítsd a fejet, hanem arra a kendőre, vagy szivacsra amivel tisztítani fogsz. (közelről fújj és ne kocsiban) :lol: ha ott kipróbálod, tudni fogod miért! 8)
hogy a hab minél tovább bírja, a szivacs vagy kendő egy picit legyen nedves.

hajrá! :wink:

Labi és mitől legyen nedves ha már vizet tilos használni? a babaolajtól?
Ha jól értem a leirásodat cirka 6-7 napra kéne lerakni a kocsit.
1nap babaolajozás, 2 nap nem habozni habozni, 3-4nap hidratálás, 5-6-7 száradás a varratok miatt. Vagy valahol elszámoltam?
Hogyan fogom ezt be adni az asszonynak??? Vagy egy pöpec kocsi és egy hétig tilos bele ülni? Már a krémmel is piszkált, hogy: "mi van lementem bé-em-vé kenőcsöt kérni."

Ja és ha most hirtelenjében amig nincs hab csak behidratálom mondjuk egy szombaton és hétfő mennék vele melózni akkor is repedhet a varrás?

Jackson, akinek már van kenőcse meg babaolaja és még vadászhat habot (pontosabban pénzt habra) meg kendőt/szivacsot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 22:34 
E39 FAN
E39 FAN

elszámoltad! :lol:

amivel a habot felviszed az lehet nedves. vizes persze. nem tilos vízzel tisztítani, csak utána hidratálni kell. a víztől szárad, keményedik a bőr, ezért kell pl krémezni. ha nincs más, vízzel lehet takarítani tehát, csak pár napon belül krémezzük be.
a habos tisztítás kétszer a munkaidő kb 3 óra. utána lehet olajozni. tehát aznap.

ha reggel nekiállsz habozni amit kétszer elvégzel, (munkaidő kb három óra) akkor aznap még kétszer be tudod olajozni. (munkaidő kb 1 óra) azt, hogy kétszer kell e, az attól függ mennyire szívja be. Levi azt írta, hogy az első réteget beszipácsolta pikk pakk. addig ismételd, amíg már nem megy bele több. sztem ez másnapra látod már. ha nem szívja be, pamut törlővel itasd fel úgy, mintha átpolíroznád. ez után krémezheted be, majd kb 6 óra múlva még egyszer. harmadnapra tökéletesen ki fog száradni.

tehát az egész nem több három napnál. ennyi idő alatt a varratok is száradnak. a krémet beszívja a bőr, ugyan úgy mint a sajátod, ha bekrémezed! ...ez az időmennyiség egyébként a legápolatlanabb bőr esetén van így.

az otthoni bőrgarnitúrám egy kezelés és tisztítás után 3 órával már seggelhető. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 22:49 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Labi írta:

amivel a habot felviszed az lehet nedves. vizes persze. nem tilos vízzel tisztítani, csak utána hidratálni kell. a víztől szárad, keményedik a bőr, ezért kell pl krémezni. ha nincs más, vízzel lehet takarítani tehát, csak pár napon belül krémezzük be.
a habos tisztítás kétszer a munkaidő kb 3 óra. utána lehet olajozni. tehát aznap.

ha reggel nekiállsz habozni amit kétszer elvégzel, (munkaidő kb három óra) akkor aznap még kétszer be tudod olajozni. (munkaidő kb 1 óra) azt, hogy kétszer kell e, az attól függ mennyire szívja be. Levi azt írta, hogy az első réteget beszipácsolta pikk pakk. addig ismételd, amíg már nem megy bele több. sztem ez másnapra látod már. ha nem szívja be, pamut törlővel itasd fel úgy, mintha átpolíroznád. ez után krémezheted be, majd kb 6 óra múlva még egyszer. harmadnapra tökéletesen ki fog száradni.

tehát az egész nem több három napnál. ennyi idő alatt a varratok is száradnak. a krémet beszívja a bőr, ugyan úgy mint a sajátod, ha bekrémezed! ...ez az időmennyiség egyébként a legápolatlanabb bőr esetén van így.

az otthoni bőrgarnitúrám egy kezelés és tisztítás után 3 órával már seggelhető. :D

Ezért jó a szövet ülés! :lol:

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.18. 22:56 
E39 FAN
E39 FAN

hát igen! :lol:

bár nem oly rég 3 órát görnyedtem egy kárpittisztítóval a kocsimban és azóta sem tudtam beleülni, mert ég nem száradt ki. :oops: :lol:

vanisht raktam a vízbe és gyönyörűen kitisztította. a csomitartó is ki lett mosva és gyönyörű lett. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 00:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
Labi írta:
hát igen! :lol:

bár nem oly rég 3 órát görnyedtem egy kárpittisztítóval a kocsimban és azóta sem tudtam beleülni, mert ég nem száradt ki. :oops: :lol:

vanisht raktam a vízbe és gyönyörűen kitisztította. a csomitartó is ki lett mosva és gyönyörű lett. :D

labi, akkor neked van egy bőr és egy szövet ülésszetted is?
ennek csak úgy van értelme, hogy amíg a bőrt kenegeted, hidratálod , stb., addig a szövetet koszolod össze :lol:

azért ehhez a 3 napos bőrtapizáshoz kötélidegek szükségeltetnek, az én 190/130-as vérnyomásom ezt nem nagyon bírná.

a vizes kárpittisztítót én csak nyáron, 25C felett ajánlom, illetve használom, ha délelőtt kitisztítod vele az üléseket és a kárpitokat, akkor nyitott ajtó (és napsütés) mellett estére teljesen kiszárad. ha ilyen szar időben tisztítasz, akkor 3 - 4 nap is kell a kiszáradáshoz, de szerintem büdi marad, olyan igazi ázott kutya szag lesz a kocsiban :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 08:38 
E39 FAN
E39 FAN

valahogy úgy. :lol: ...a kocsit legurítottam a mélygarázsba, ahol van azért 15 fok. az ülések kiszáradtak, csak az alul lévő alap kárpit nem. remélem nem lesz kutyaszaga. :lol:

egyébként te teszel a vízbe vmilyen kárpittisztítót? ha igen melyiket?

a magas vérnyomás ellen ajánlom a bokszkesztyűben történő hangyaszedést! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 08:42 
Moderátor
Moderátor

Labi írta:

Most akkot olajozni kell elöbb (első leírásod) vagy habozni (lásd fent).

Jackson, aki próbálja kibogozni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 08:56 
E39 FAN
E39 FAN

hát átolvastam még egyszer mindkét írást, de nem tudom, hogy hol olvastad, hogy előbb olaj, majd tisztít. :oops:

a sorrend maradt ez:

1. porszívózás
3. habbal tisztára törölni. akár többször is. szinte nullkilométeresre lehet tisztítani a bőrt.
7. mindíg megvárni, hogy kiszáradjon

de figyi, ha van időd és szeretnéd, nekem van habom, meg cremorom is, szóval gurulj el hozzám és az anyós ülést megcsinálom neked, egy óra az egész ....onnantól menni fog neked is. :lol: tényleg nem ördöngös.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 11:14 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
Labi írta:
valahogy úgy. :lol: ...a kocsit legurítottam a mélygarázsba, ahol van azért 15 fok. az ülések kiszáradtak, csak az alul lévő alap kárpit nem. remélem nem lesz kutyaszaga. :lol:

egyébként te teszel a vízbe vmilyen kárpittisztítót? ha igen melyiket?

a magas vérnyomás ellen ajánlom a bokszkesztyűben történő hangyaszedést! 8)

én úgy szoktam tisztítani, hogy először befújom kárpittisztító fújkával az ülést (vanish is jó, de autósboltban is vettem már direkt autókárpitra való, pl. turtle wax, vagy sonax terméket). úgy befújom, hogy az kárpit teljesen átitatódik, ha kevés az anyag, akkor vízzel előpermetezem.
a befújást követően 5 percig hagyom állni, utána ruhatisztító kefével átdörzsölöm, ettől kicsit felhabosodik, és a koszt is feloldja.
ezután ismét 2 perc pausa, majd nekiesek a vizes tisztítóval, de a gépet csak nedves porszívózásra használom, tehát azt a koszos habos trutyit szívatom ki vele.
autófényezőtől tanultam, hogy így kell csinálni 8)
tőle kérem kölcsön a festoo gépet is, én csak profi szerszámmal szeretek dolgozni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 11:34 
E39 FAN
E39 FAN

értem! jól hangzik. a dörzsölés kicsit drasztikusan hangzik. idővel nem kezdi ki a kárpitot?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 11:47 
Moderátor
Moderátor

Labi írta:
hát átolvastam még egyszer mindkét írást, de nem tudom, hogy hol olvastad, hogy előbb olaj, majd tisztít. :oops:

a sorrend maradt ez:

1. porszívózás
3. habbal tisztára törölni. akár többször is. szinte nullkilométeresre lehet tisztítani a bőrt.
7. mindíg megvárni, hogy kiszáradjon

de figyi, ha van időd és szeretnéd, nekem van habom, meg cremorom is, szóval gurulj el hozzám és az anyós ülést megcsinálom neked, egy óra az egész ....onnantól menni fog neked is. :lol: tényleg nem ördöngös.

Gut igy már tiszta a dolog. Valamikor először próbálok időt szakítani a hétvégén amikor nem kell a kocsi és én is ráérek. Aztán ha nem sikerül akkor megyek majd reklamálni hozzád.

Jackson, aki a garanciát kérdi a leíráshoz :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jackson 2009.03.19. 11:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009.03.19. 11:51 
E39 FAN
E39 FAN

mint ahogy az iparban is, a nevem a garancia. 8)

Labi, aki megszokta már e kérdést. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1610 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 81  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]