![]() |
2008.04.03. 17:27
Labi írta:efer írta:zolkoathome írta:Üdvözlet klubtársak!
Az lenne a kérdésem h: a pixelhiba miatt elszállhat a service intervallum kijelző is? mert nekem pixelhibás a nagyboardom erösen de a kisablaknak is amiben a zöld ledeknek kéne lenni nincs semmi csak a keret világít! Találkozott már valaki ilyennel? interval reset segithet ?
ilyet még nem hallottam, de ettől még lehet. a nullázás nem biztos, hogy megoldja, mert ha nem nullázták volna régen, akkor a piros ledeknek kellene világítani.
lehet, hogy az a fólia, ami el szokott válni, elválhat a ledsornál is? (merthogy nem ledek azok, csak led alakú fólia, ez már kiderült korábban) aki szedett már szét, biztos megmondja a frankótKaya, please help!
Meglehet, hogy hülye a kérdés, de a piros négyzetek nem alszanak ki egyszer, ha nem történik meg a nullázás? ...bekövetkezik a vég?!
2008.04.13. 10:28
2008.04.13. 10:46
Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi
2008.04.13. 11:05
atiTDI írta:Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi
Sztem ugyanaz van leírva, mint amit már mi is kiokoskodtunk itt...
2008.04.13. 11:14
Lojzi írta:atiTDI írta:Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi
Lehet,de itt mindenki azt írta hogy ultraszívó a javítás,a tag meg azt írja hogy 45 perc mindenféle tudás nélkül,és hogy csavarhúzó kell hozzá!A visszajelzései is jól működőnek írják,senki nem jelzi hogy nehéz lett volna a folyamat.Állítólag képekkel van alátámasztva az egész folyamat!Kiváncsi lennék...és az egész dokument 4 ezer FT.
2008.04.13. 17:28
Lojzi írta:atiTDI írta:Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi
Lehet,de itt mindenki azt írta hogy ultraszívó a javítás,a tag meg azt írja hogy 45 perc mindenféle tudás nélkül,és hogy csavarhúzó kell hozzá!A visszajelzései is jól működőnek írják,senki nem jelzi hogy nehéz lett volna a folyamat.Állítólag képekkel van alátámasztva az egész folyamat!Kiváncsi lennék...és az egész dokument 4 ezer FT.
2008.04.13. 18:15
2008.04.13. 18:21
Lojzi írta:Köszi megnézném hátha okosodom belőle.Emai-lben tudod küldeni?
2008.04.13. 19:52
admin írta:Lojzi írta:Köszi megnézném hátha okosodom belőle.Emai-lben tudod küldeni?
Most küldöm a freemail os cimre de 3.5Mb-t beveszi a feemail?
Mindent gyűjtök 2008.04.13. 22:14
muhaati írta:admin írta:Lojzi írta:Köszi megnézném hátha okosodom belőle.Emai-lben tudod küldeni?
Légyszi nekem is!Mindent gyűjtök
2008.04.14. 06:48
admin írta:muhaati írta:admin írta:Lojzi írta:Köszi megnézném hátha okosodom belőle.Emai-lben tudod küldeni?
Légyszi nekem is!Mindent gyűjtök
Ment!
2008.04.14. 09:58
2008.04.14. 17:08
Lojzi írta:Üdv mindenkinek!Megkaptam a pdf-t,köszi.Szerintem valami hasonlót küldött volna a pofa Angliából.Csak angol nyelven![]()
Meg fogom a hétvégén próbálni a műveletet,a képek alapján tud ez működni szerintem!Mindenképp beszámolok a történtekről!
Köszi még egyszer.
2008.04.15. 15:36
2008.04.15. 18:26
mount írta:Én is még mindig pixelhibával kütdök, de nem mertem nekivágni eddig, viszont ha elküldenéd nekem is a doksit, azt megköszönném, hátha abból erőt (tudást) meríthetek
2008.04.15. 18:39
admin írta:mount írta:Én is még mindig pixelhibával kütdök, de nem mertem nekivágni eddig, viszont ha elküldenéd nekem is a doksit, azt megköszönném, hátha abból erőt (tudást) meríthetek
Ment.
2008.04.15. 20:03
2008.04.15. 20:11
2008.04.15. 21:15
2008.04.15. 21:25
Mentcali írta:helló Admin, beállhatnék én is a kéregetők sorába? lécci küldd el nekem is (persze ha még nem fogyott el)