Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdés

2008.04.03. 17:27

Labi írta:
efer írta:
zolkoathome írta:Üdvözlet klubtársak!

Az lenne a kérdésem h: a pixelhiba miatt elszállhat a service intervallum kijelző is? mert nekem pixelhibás a nagyboardom erösen de a kisablaknak is amiben a zöld ledeknek kéne lenni nincs semmi csak a keret világít! Találkozott már valaki ilyennel? interval reset segithet ?

ilyet még nem hallottam, de ettől még lehet. a nullázás nem biztos, hogy megoldja, mert ha nem nullázták volna régen, akkor a piros ledeknek kellene világítani.
lehet, hogy az a fólia, ami el szokott válni, elválhat a ledsornál is? (merthogy nem ledek azok, csak led alakú fólia, ez már kiderült korábban) aki szedett már szét, biztos megmondja a frankót :wink: Kaya, please help! :help:

Meglehet, hogy hülye a kérdés, de a piros négyzetek nem alszanak ki egyszer, ha nem történik meg a nullázás? ...bekövetkezik a vég?!

nagyon boldog vagyok ha télleg szar..... egyébként enek hogy kellene kinézni ha minden ok? én azt se tudom... a zöld "ledeknek" nem kellene világítani ha ok minden? valaki linkeljen már egy képet h milyen amikor gyujtásra teszi pls !

2008.04.13. 10:28

Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi

2008.04.13. 10:46

Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi

Sztem ugyanaz van leírva, mint amit már mi is kiokoskodtunk itt...

2008.04.13. 11:05

atiTDI írta:
Lojzi írta:Sziasztok!Kérdezném,hogy az angol ebay-n van pixeljavítási megoldás potom árért.A tag azt állítja,hogy elküld 1 pdf formátumú leírást és 45 perc alatt megoldható.Jónak tűnik a visszajelzések alapján.Hallott róla valaki valamit?
Köszi

Lehet,de itt mindenki azt írta hogy ultraszívó a javítás,a tag meg azt írja hogy 45 perc mindenféle tudás nélkül,és hogy csavarhúzó kell hozzá!A visszajelzései is jól működőnek írják,senki nem jelzi hogy nehéz lett volna a folyamat.Állítólag képekkel van alátámasztva az egész folyamat!Kiváncsi lennék...és az egész dokument 4 ezer FT.

2008.04.13. 11:14

Lojzi írta:
atiTDI írta:
Köszi

Lehet,de itt mindenki azt írta hogy ultraszívó a javítás,a tag meg azt írja hogy 45 perc mindenféle tudás nélkül,és hogy csavarhúzó kell hozzá!A visszajelzései is jól működőnek írják,senki nem jelzi hogy nehéz lett volna a folyamat.Állítólag képekkel van alátámasztva az egész folyamat!Kiváncsi lennék...és az egész dokument 4 ezer FT.

Ezt azért hiszem el nehezen, mert én már csináltam. Sőt ha visszaolvasol láthatod, hogy hogy néz ki a dolog.
De 4000 nem pénz, ha úgy gondolod vedd meg. Hozzáteszem még a szakiknak, akik elkérnek 30 rongyot érte, nekik sem sikerül mindet hibátlanra csinálni szal...

2008.04.13. 17:28

Lojzi írta:
atiTDI írta:
Köszi

Én három ezerért küldök neked olyat!(Na ez vicc volt máérmint a 3 ezer)Ha kell elküldöm ingyen de csak azt irja le hogyan kell szétszedni az óracsoportot és hogy hülyére kell fújni kontakt sprével.

2008.04.13. 18:15

Köszi megnézném hátha okosodom belőle. :D Emai-lben tudod küldeni?

2008.04.13. 18:21

Lojzi írta:Köszi megnézném hátha okosodom belőle. :D Emai-lben tudod küldeni?

Most küldöm a freemail os cimre de 3.5Mb-t beveszi a feemail?

2008.04.13. 19:52

admin írta:

Légyszi nekem is! :oops Mindent gyűjtök :oops:

2008.04.13. 22:14

muhaati írta:
admin írta:

Ment!

2008.04.14. 06:48

admin írta:
muhaati írta:
admin írta:

Ment!

:kösz

2008.04.14. 09:58

Üdv mindenkinek!Megkaptam a pdf-t,köszi.Szerintem valami hasonlót küldött volna a pofa Angliából.Csak angol nyelven :lol:
Meg fogom a hétvégén próbálni a műveletet,a képek alapján tud ez működni szerintem!Mindenképp beszámolok a történtekről!
Köszi még egyszer.

2008.04.14. 17:08

Lojzi írta:Üdv mindenkinek!Megkaptam a pdf-t,köszi.Szerintem valami hasonlót küldött volna a pofa Angliából.Csak angol nyelven :lol:
Meg fogom a hétvégén próbálni a műveletet,a képek alapján tud ez működni szerintem!Mindenképp beszámolok a történtekről!
Köszi még egyszer.

Szivesen!

Én is kíváncsi vagyok az eredményre.

2008.04.15. 15:36

Én is még mindig pixelhibával kütdök, de nem mertem nekivágni eddig, viszont ha elküldenéd nekem is a doksit, azt megköszönném, hátha abból erőt (tudást) meríthetek :)

2008.04.15. 18:26

mount írta:Én is még mindig pixelhibával kütdök, de nem mertem nekivágni eddig, viszont ha elküldenéd nekem is a doksit, azt megköszönném, hátha abból erőt (tudást) meríthetek :)

Ment.

2008.04.15. 18:39

admin írta:
mount írta:Én is még mindig pixelhibával kütdök, de nem mertem nekivágni eddig, viszont ha elküldenéd nekem is a doksit, azt megköszönném, hátha abból erőt (tudást) meríthetek :)

Ment.

Esetleg nekem is elküldenéd a doksit? nem jo doolog ez a pixelhiba

2008.04.15. 20:03

Szia admin!Elküldenéd esetleg nekem is,mert engem is iedegesít a pixelhiba!

2008.04.15. 20:11

Ment minda két helyre :!:

2008.04.15. 21:15

helló Admin, beállhatnék én is a kéregetők sorába? lécci küldd el nekem is (persze ha még nem fogyott el :lol: )

2008.04.15. 21:25

cali írta:helló Admin, beállhatnék én is a kéregetők sorába? lécci küldd el nekem is (persze ha még nem fogyott el :lol: )
Ment
Hozzászólás küldése

VigLink badge