![]() |
2009.06.05. 13:46
cantor írta:Sziasztok!
Mi a különbség a BMW Business RDS és MID és a BMW Professional RDS és MID-es rádió között? Utóbbi mennyivel többet tud?
Egy fontosabb kérdés.
Kazettás BMW Business RDS és MID-emet mennyire bonyolult CD-re cserélni? Lehet csak külön a kazettás fejegységet a vezérlőpanel nélkül kicserélni CD-re?
2009.06.05. 14:45
vaszarig írta:cantor írta:Sziasztok!
Mi a különbség a BMW Business RDS és MID és a BMW Professional RDS és MID-es rádió között? Utóbbi mennyivel többet tud?
Egy fontosabb kérdés.
Kazettás BMW Business RDS és MID-emet mennyire bonyolult CD-re cserélni? Lehet csak külön a kazettás fejegységet a vezérlőpanel nélkül kicserélni CD-re?
Szia!
CD-re cserélni nagyon egyszerű, mivel neked MID-ed van, így már osztott, vagyis, csak a kazettás részt kell cserélned cd-re.Csak az évjáratra kell figyelned, mert ha jól tudom 2001/9-től már ott is az újfajta vékony pines csati van!
2009.07.09. 12:14
2009.07.10. 23:00
2009.07.13. 12:03
e39chip írta:Sziasztok!
NEm tudjátok, hogy milyen hangszórók lehetnek az autóinkban gyárilag?
Szeretnék erősebbeket belerakni, de nem tudom, hogy milyet lenne érdemes beszerezni. Barkácsolni nem szeretnék, hanem vmi olyasmi kellene ami bepasszol a gyári helyére.
Honnan lenne érdemes hangszórót venni? (első ajtóban van 1-1 kicsi és 1-1 nagy, a hátsókban 1-1 nagy). Segítségeteket előre is köszönöm!!
2009.07.13. 22:21
cantor írta:vaszarig írta:cantor írta:Sziasztok!
Egy fontosabb kérdés.
Szia!
CD-re cserélni nagyon egyszerű, mivel neked MID-ed van, így már osztott, vagyis, csak a kazettás részt kell cserélned cd-re.Csak az évjáratra kell figyelned, mert ha jól tudom 2001/9-től már ott is az újfajta vékony pines csati van!
Köszi! Nem tudod, hogy hol tudok ilyen CD-s részt szerezni és kb mennyiért? Van mp3ban is?
Annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban (tudom már van rá külön topik, de lehet valamelyiktek összetudja foglalni pár mondatban), hogy lehet szeretném majd cserélni a hangszórokat, de az eredetiségre odafigyelve. Megoldható, hogy ezzel a hifivel is jól szóljon a rendszer, vagy a hifit is cserélni kell valamilyen idegen márkára (sony, jvc, stb...). Gondolom, lehet rákötni külön erősítőt az eredeti hifire és akkor jobban szól majd... Bárminemű hozzászólást boldogan fogadok.
Köszi előre is...
2009.07.13. 23:51
vaszarig írta:cantor írta:vaszarig írta:cantor írta:Sziasztok!
Egy fontosabb kérdés.
Szia!
Köszi! Nem tudod, hogy hol tudok ilyen CD-s részt szerezni és kb mennyiért? Van mp3ban is?
Annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban (tudom már van rá külön topik, de lehet valamelyiktek összetudja foglalni pár mondatban), hogy lehet szeretném majd cserélni a hangszórokat, de az eredetiségre odafigyelve. Megoldható, hogy ezzel a hifivel is jól szóljon a rendszer, vagy a hifit is cserélni kell valamilyen idegen márkára (sony, jvc, stb...). Gondolom, lehet rákötni külön erősítőt az eredeti hifire és akkor jobban szól majd... Bárminemű hozzászólást boldogan fogadok.
Köszi előre is...
Bontóba nézz körül, bár ha jól tudom elég ritka a CD-s fej. Van Mp3-as kivitel is, ezt már láttam ebay-n is.
2009.08.04. 00:54
admin írta:vaszarig írta:cantor írta:vaszarig írta:cantor írta:Sziasztok!
Egy fontosabb kérdés.
Szia!
Köszi előre is...
Bontóba nézz körül, bár ha jól tudom elég ritka a CD-s fej. Van Mp3-as kivitel is, ezt már láttam ebay-n is.
Ráadásul itt gyártották az országba
2010.01.11. 14:28
2010.01.11. 14:47
omega22 írta:Sziasztok!
En nagyon ujjonc vagyok itt, de lenne egy nagy kerdesem!
Az a gondom hogy a haverom aki jelnleg kulfoldon dolgozik ram bizta az 525TDS -ét.
A kocsiban nem regen volt cserelve egy ket dolog mint pl motor,turbo, intercooler es ami a motorhazteto alatt van!
A problema az hogy mi utan kihoztuk a kocsit a szervizbol azotatol nem tudom a radiot bekapcsolni nem tudom milyen marka gyari BMW telefon , cd lejatszo, fedelzeti PC(BC) kodot nem ker a radio biztositekok rendben de sajnos nem reagal semire hiabba nyomgom a bekapcs. gombot vagy tartom lenyomva de semi a tel. es BC mukodik de a radio teljesen megdolott![]()
Ha talkozott mar valaki ilyen hibaval vagy tudna nekem segiteni akkor nagyon halas lennek !
mail: nagyatila@gmail.com
Minden viszajelzest elorre is koszonok!
2010.01.11. 14:53
omega22 írta:Sziasztok!
En nagyon ujjonc vagyok itt, de lenne egy nagy kerdesem!
Az a gondom hogy a haverom aki jelnleg kulfoldon dolgozik ram bizta az 525TDS -ét.
A kocsiban nem regen volt cserelve egy ket dolog mint pl motor,turbo, intercooler es ami a motorhazteto alatt van!
A problema az hogy mi utan kihoztuk a kocsit a szervizbol azotatol nem tudom a radiot bekapcsolni nem tudom milyen marka gyari BMW telefon , cd lejatszo, fedelzeti PC(BC) kodot nem ker a radio biztositekok rendben de sajnos nem reagal semire hiabba nyomgom a bekapcs. gombot vagy tartom lenyomva de semi a tel. es BC mukodik de a radio teljesen megdolott![]()
Ha talkozott mar valaki ilyen hibaval vagy tudna nekem segiteni akkor nagyon halas lennek !
mail: nagyatila@gmail.com
Minden viszajelzest elorre is koszonok!
2010.01.11. 15:54
2010.01.11. 17:10
omega22 írta:KOSZONOM KOSZONOM KOSZONOM!!!!!
De lenne meg egy kerdesem a radio mar megy csask a cd lejatszo meg egy kicsit problemas barmilyen CD-t teszek bele azt irja hogy Cd error!
Valami mi megoldas erre a dologra?
2010.01.11. 18:53
MChris írta:omega22 írta:KOSZONOM KOSZONOM KOSZONOM!!!!!
De lenne meg egy kerdesem a radio mar megy csask a cd lejatszo meg egy kicsit problemas barmilyen CD-t teszek bele azt irja hogy Cd error!
Valami mi megoldas erre a dologra?
másik fej,fejcsere de most linkeltem be MID követ abban asszem van hibaüzenet lista is
2010.01.11. 19:42
2010.01.11. 20:10
kovessyroli írta:most, hogy így felélénkült a rádiós topic, én is kimentem a műhelybe megnézni, hogy milyen rádió van a kocsiban.
és a meglepetés:
a leggagyibb - asszem reverse RDS - van benne, kezettás, és még a hangszín sem állítható rajta![]()
![]()
![]()
pedig van BC is a kocsiban, azaz kétsoros MID. (az index végén vagy egy kis gomb BC felirattal, és a rádió alatt kétsoros széles kijelző van)
(remélem nem írok hülyeségeket, mert ebbe már egyszer belekeveredtem)
ez azért szomorú, mert előre már belefaragtam a 16-os DLS komponens szettem mélyközepeit, a hangváltó és a csipogók majd a szerelőre várnak, illetve hátulra 13 cm-es pioneerek mentek be.
az elsőket erősítő hajtaná meg a később beépítésre kerülő ládával együtt.
KÉRDÉS: ez a rádió egyáltalán alkalmas erre?
vagy ezt milyenre kéne kicserélnem? alapvetően rádiót hallgatok, és CD-t szeretnék néha.
köszönettel venném a hozzászólásokat
2010.01.11. 23:20
MChris írta:kovessyroli írta:most, hogy így felélénkült a rádiós topic, én is kimentem a műhelybe megnézni, hogy milyen rádió van a kocsiban.
és a meglepetés:
a leggagyibb - asszem reverse RDS - van benne, kezettás, és még a hangszín sem állítható rajta![]()
![]()
![]()
pedig van BC is a kocsiban, azaz kétsoros MID. (az index végén vagy egy kis gomb BC felirattal, és a rádió alatt kétsoros széles kijelző van)
(remélem nem írok hülyeségeket, mert ebbe már egyszer belekeveredtem)
ez azért szomorú, mert előre már belefaragtam a 16-os DLS komponens szettem mélyközepeit, a hangváltó és a csipogók majd a szerelőre várnak, illetve hátulra 13 cm-es pioneerek mentek be.
az elsőket erősítő hajtaná meg a később beépítésre kerülő ládával együtt.
KÉRDÉS: ez a rádió egyáltalán alkalmas erre?
vagy ezt milyenre kéne kicserélnem? alapvetően rádiót hallgatok, és CD-t szeretnék néha.
köszönettel venném a hozzászólásokat
alkalmas 2db jelátalakító vagy olyan végfok amin 4 csatornás Hi-Level input van
MID-ből is 7 felé van és van olyan ami butább mint a IRIS
2010.01.15. 20:33
2010.01.15. 23:25
Egyszerűen csak rossz a rádiód.Előszokott fordulni ez a hiba.910203 írta:Heló mindenkinek! Nemrég cseréltem kazis fejet CD-ésre. Azóta hiába álliton középre a
BALANCE-ot ujrainditáskor mindig baloldalon kezd,a hangerőt is teljesen mindegy hova állitom,inditás után hatalmas hangerővel kezd. Mit nem csináltam jól?
2010.01.15. 23:44
admin írta:Egyszerűen csak rossz a rádiód.Előszokott fordulni ez a hiba.910203 írta:Heló mindenkinek! Nemrég cseréltem kazis fejet CD-ésre. Azóta hiába álliton középre a
BALANCE-ot ujrainditáskor mindig baloldalon kezd,a hangerőt is teljesen mindegy hova állitom,inditás után hatalmas hangerővel kezd. Mit nem csináltam jól?