![]() |
2015.04.09. 11:01
Jerry írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Goindom van a szélvédővel. Nagy volt a szélzaj 100 fölött, így kivették, újraragasztották új gumival, de még mindig rossz a helyzet. Pilkintonnál csinálták, nem hiszem hogy összedobták volna, a szélvédő gyári bmw.
Mi lehet még a szélzaj forrása?
Linkre kiszedetted a szélvédőt és újra ragasztattad?!
Méghogy szegénység van ebben az országban?!?!![]()
Szélzaj/menetzaj oka lehet az utastérből hiányzó/hiányos szigetelés, a fáradt ajtó kéder gumik, kopott, nem megfelelő kerékgumi. De javíthat az összélményen a motorvédő alsó burkolat megléte és esetleg a géptető szigetelés is. Tükreid gyáriak? Vagy tuning?
2015.04.09. 16:27
Afterdark írta:Jerry írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Goindom van a szélvédővel. Nagy volt a szélzaj 100 fölött, így kivették, újraragasztották új gumival, de még mindig rossz a helyzet. Pilkintonnál csinálták, nem hiszem hogy összedobták volna, a szélvédő gyári bmw.
Mi lehet még a szélzaj forrása?
Linkre kiszedetted a szélvédőt és újra ragasztattad?!
Méghogy szegénység van ebben az országban?!?!![]()
Szélzaj/menetzaj oka lehet az utastérből hiányzó/hiányos szigetelés, a fáradt ajtó kéder gumik, kopott, nem megfelelő kerékgumi. De javíthat az összélményen a motorvédő alsó burkolat megléte és esetleg a géptető szigetelés is. Tükreid gyáriak? Vagy tuning?
Szerencsére nem tesz tönkre egy újraragasztás.
Alsó burkolat megvan, tükrök a gyári nagy tükrök, géptető szigetelés is megvan. Leginkább a két A oszlopnál hallom a zajt. Szemre az ajtó kéderek hibátlanok.
2015.04.15. 01:11
2015.04.15. 08:28
vetrexo írta:Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, amit fentebb említettetek. Ma fordítottam rá egy kis időt, és egy kicsit jobban beleástam magam a dologba.Először a neten néztem körül, és találtam egy érdekes tippet, miszerint az emelési pontokról hiányzó gumibakok is okozhatják ezt a szélzajt, megnéztem az enyémen, és tényleg hiányzik róla, de sajnos az összesOknak azt írták, hogy az emelési pontoknál van egy lyuk, amit normális esetben lefed az a gumibak, és ott beáramlik a levegő, végigmegy a karosszérián és a szélvédőnél talál ki, persze jóval alacsonyabb sebességgel, mint a menetszél. Holnap megpróbálom valahogy betömni azt a lyukat/lyukakat, és megírom a tapasztalatokat. Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
István
2015.05.19. 13:53
2015.06.01. 10:06
2015.06.01. 10:09
Mercoory írta:Sziasztok!
Tanácsot kérnék!
Szemüveges ember vagyok, nem tagadom. Sötétben a gyári csoda erős - értsd zseblámpa - gyári halogén lámpákkal nehezen látok.
A lámpa pislákolásával még elvolnék, azonban egy 440+ futott gyári szélvédős autónál eléggé "pöttyös" a szélvédő. Apró pici beütések.
A német tulaj autópályán használta. Polírozásban nem hiszek és egyébként is túl mélyek a karcok, pöttyök.
OFF Autóknál megjártam mindig az utángyártott szélvédőkkel. BMW háza táján is ez a helyzet? Vagy akad értelmes utángyártott is 50e alatt?
Adalék infó szenzor nincs, de szép zöld üveg, zöld csík.
Ötleteket, tapasztalatokat várok
2015.06.01. 10:32
SvidronyA írta:Mercoory írta:Sziasztok!
Tanácsot kérnék!
Szemüveges ember vagyok, nem tagadom. Sötétben a gyári csoda erős - értsd zseblámpa - gyári halogén lámpákkal nehezen látok.
A lámpa pislákolásával még elvolnék, azonban egy 440+ futott gyári szélvédős autónál eléggé "pöttyös" a szélvédő. Apró pici beütések.
A német tulaj autópályán használta. Polírozásban nem hiszek és egyébként is túl mélyek a karcok, pöttyök.
OFF Autóknál megjártam mindig az utángyártott szélvédőkkel. BMW háza táján is ez a helyzet? Vagy akad értelmes utángyártott is 50e alatt?
Ha nem gyári, akkor Saint-Gobain vagy PILKINGTON.
2015.06.01. 10:46
Mercoory írta:SvidronyA írta:Mercoory írta:Sziasztok!
Tanácsot kérnék!
Ha nem gyári, akkor Saint-Gobain vagy PILKINGTON.
Ismerem a két márkát. De konkrét tapasztalat szerint van olyan minőség mint a gyári BMW Splintex?
2015.06.01. 15:09
Mercoory írta:
Ismerem a két márkát. De konkrét tapasztalat szerint van olyan minőség mint a gyári BMW Splintex?
2015.06.01. 15:12
2015.06.01. 15:14
Ha megmondod milyen ismérvek alapján dől el a különbség, megnézem jobban!Mercoory írta:Ha már váltson gondolkodom... Van értelme az uv szűrősnek? Vagy hasonló varázslatnak?
2015.06.03. 11:04
Imco írta:Ha megmondod milyen ismérvek alapján dől el a különbség, megnézem jobban!Mercoory írta:Ha már váltson gondolkodom... Van értelme az uv szűrősnek? Vagy hasonló varázslatnak?![]()
Ha legurulsz megmutatom szívesen.
2015.06.27. 20:20
2015.06.27. 20:28
barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
2015.06.27. 20:41
2015.06.27. 20:46
2015.06.27. 23:10
barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
2015.06.28. 03:39
KissGSV írta:barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
43.000 volt pár hónapja az eső-fényszenzoros Pilkington a Szállás úton.
2015.06.28. 07:07
Imco írta:KissGSV írta:barbrady írta:Mennyiből lehet most megúszni egy szélvédőcserét kerettel együtt? Esőszenzoros. Kínai nem érdekel.
Tapatalk
43.000 volt pár hónapja az eső-fényszenzoros Pilkington a Szállás úton.
36 volt a sima, keretesen, szerelve. KATT! Kellemes, gyors, megvárható.
A keret alján 20 cm kaszni munka festéssel grátisz / és azonnali/ volt.
Saint-gobain üveggel.