![]() |
2009.04.08. 21:39
LeviM5 írta:admin írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Ha ismered a srácot, szóljál! Előbb-Utóbb az enyim is ilyen lesz.
Nem találkoztam vele, max a rendszáma talán látszik a fotókon.![]()
AdminLacival se találkoztam.
Pedig 3-4klubtagal bandáztunk![]()
Ma nem jártál a Szerémi és Kondorosi úton kora délután?
nem! miért a kocsim ott volt? lemegyek megnézem vazze!
2009.04.11. 15:59
Erre a válaszra csak anyit szeretnék mondani nem a két réteg közti száradás hanem a már fujt cucot nem jol csiszolják kendözik be és le vedlik.juf424 írta:Sziasztok. Mindig ezek a fényezési problémák?? Az első kérdésre válaszolván a matt fényezésnek semmi hátulütője nincs, a festékbe kevernek egy spéci mattítóanyagot amitől megváltozik a struktúrája, sőt lehet cifrázni a selyemfénytől egészen a teljesen mattig, keverési arány kérdése. A lakk lehámlás a mocitetőről valószínűleg a festék vagy a lakk hibája, de lehet, hogy a fényező aki csinálta túl sok időt várt a bázis és a lakk fújása között és emiatt nincs meg a megfelelő tapadás a 2 réteg között.
2009.04.11. 16:26
LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
Megnéztem a képet, megvan a rendszám, valaki, asszem talán Lepke ügyezett, hogy lelehet kérdezni kié![]()
![]()
Rendszáma: KWK-800
2009.04.11. 20:16
lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
Megnéztem a képet, megvan a rendszám, valaki, asszem talán Lepke ügyezett, hogy lelehet kérdezni kié![]()
![]()
Helo Levi
Ezt a kérdést elmellöztem keddre intézem
üdv zoli
2009.04.11. 20:37
LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
Ok,ha megvan Celtic felveszi vele a kapcsolatot hol-ki-mennyiért alkotta a matt fekete fényezést.
2009.04.11. 20:43
strobi írta:LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
Ok,ha megvan Celtic felveszi vele a kapcsolatot hol-ki-mennyiért alkotta a matt fekete fényezést.
Én ma láttam egy szoboszlói ismerősöm legújabb szerzeményét egy MATT FEKETE porsche-t!!!...![]()
![]()
![]()
Hát mit mondjak élőben a matt fekete nagyon adja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009.04.11. 20:46
strobi írta:LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
Én ma láttam egy szoboszlói ismerősöm legújabb szerzeményét egy MATT FEKETE porsche-t!!!...![]()
![]()
![]()
Hát mit mondjak élőben a matt fekete nagyon adja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009.04.11. 20:55
lepke írta:strobi írta:LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
![]()
![]()
Helo
A talira hozzatok csiszolópapirt kiprobáljuk milyen![]()
üdv zoli
2009.04.11. 21:00
MChris írta:lepke írta:strobi írta:LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
![]()
![]()
Helo
üdv zoli
Benne vagyok E60-at nem csiszoltam még.
2009.04.11. 23:44
MChris írta:lepke írta:strobi írta:LeviM5 írta:lepke írta:LeviM5 írta:Celtic írta:Akkor a kérdés továbbra is áll!
![]()
Helo Levi
üdv zoli
![]()
![]()
Helo
üdv zoli
Benne vagyok E60-at nem csiszoltam még.
2009.04.11. 23:50
2009.04.11. 23:55
festo írta:Ha a regisztrációt nézem annyira azért nem az!!!
2009.04.17. 11:13
2009.05.03. 19:43
2009.05.03. 19:48
kovessyroli írta:készítettem néhány képet, az új fényezés miatt ebben a topikban helyezem el őket:
(még nincs kész, lehet látni a képeken is, de azért megosztom veletek az örömöm)
ilyen lett az eleje:
ilyen lett hátulról:
ilyen az extra széles szárny:
békaperspektiva:
2009.05.03. 19:50
2009.05.03. 19:54
MChris írta:Roli nagyon szép lett!
2009.05.03. 20:00
2009.05.03. 20:07
simi64 írta:Valahogy nem ilyennek képzeltem el az első lököst. Ez egyébként 39-esre való?
Természetes fénynél jobban látszana hogy: ez gyári szín?
Gyönyörű!
2009.05.03. 20:14
kovessyroli írta:simi64 írta:Valahogy nem ilyennek képzeltem el az első lököst. Ez egyébként 39-esre való?
Természetes fénynél jobban látszana hogy: ez gyári szín?
Gyönyörű!
igen, ez E39-re való toldat. élőben szerintem tök jó.
volt egy klubos srác, SXOE - a régiek még emlékeznek rá talán - az ő avatartján volt ilyen.
a szín gyári, galcier grün metallic.
ragyogó napsütésben szinte ezüst. késő délután zöldes árnyalatú.
garázsban fényképeztem, rossz fényviszonyok között, szedvicspanelos épületben.