2007.12.24. 21:01
sxoe írta:Diabolica írta:orban10 írta:Tudjátok mit keresek .hátsoszélvédöre felure szinre szokták fujni sötetités vagy nem tudom mi az m5ösön láttam.és elsöfényszorora szemöldök.
blendének hívják, az is maradt egy mert egy srác visszahozta, állítólag nem volt jó az övére........
nem árt ha tudod, hogy azt is ragasztani kell.......
És mennyibe fáj egy olyan? Gondolom csak gyáriban létezik...
á, nem, nem gyári
nemtom, maradék mondjuk 6 e ft
2007.12.26. 01:44
találtam egy tuti első lökös gyártó német céget, legalábbis nekem nagyon bejön a formája.
a fehér e39-en lévő a tuti
ár: 300eur
http://www.nrw-tuning-center.de/
árulnak küszöböket is.
2007.12.26. 11:28
kovessyroli írta:találtam egy tuti első lökös gyártó német céget, legalábbis nekem nagyon bejön a formája.
http://www.nrw-tuning-center.de/árulnak küszöböket is.
Nekem nem tetszik. A legalsó ezüst az már igen, de nem tenném fel sosem egy BMW-re. Az e60 viszont nagyon állat! Na az iszonyatosan tetszik!!!!!!
2007.12.26. 11:36
sxoe írta:kovessyroli írta:találtam egy tuti első lökös gyártó német céget, legalábbis nekem nagyon bejön a formája.
http://www.nrw-tuning-center.de/árulnak küszöböket is.
Nekem nem tetszik. A legalsó ezüst az már igen, de nem tenném fel sosem egy BMW-re. Az e60 viszont nagyon állat! Na az iszonyatosan tetszik!!!!!!

Legalsó van Pappkari gépén.
2007.12.26. 12:33
Ez Kari gépe? Én nagy tuning ellenző vagyok, de ez nem olyan rossz. Mondjuk nincs két hézag ami futna
2007.12.26. 12:50
ViSoR írta:Ez Kari gépe? Én nagy tuning ellenző vagyok, de ez nem olyan rossz. Mondjuk nincs két hézag ami futna

Így van ez Kari-é! Nem ami a SIG-emen van, hanem ami fölötte
2007.12.26. 13:16
csao milyen szinu a hátso ablakra az a muanyag meg van még 6ért hol talál hato hogy en ráprobáljam.ok
2007.12.26. 18:45
orban10 írta:csao milyen szinu a hátso ablakra az a muanyag meg van még 6ért hol talál hato hogy en ráprobáljam.ok
hát éppen olyan színű amilyenre lefújod, azt írtad fényező vagy ha jól emlékszem

, mert ez a szerencsétlen új, ennélfogva semmilyen színe sincs - ha kényelmes beviszem a nyugatihoz
2007.12.26. 18:57
az a baj ezekkel a tuning üvegszálas lökösöel, hogy vagy megveszed olcsón, csak akkor olyan vékony, hogy az első koccnál ripityára törik, vagy pedig megveszed drágán a minőséget ami tényleg vastag, jó üvegszálas anyagból van, nem törik könnyen, de árban meg ott tartasz, mintha mevettél volna egy bontott M-es gyárit. Az nrw-vel van nekem is serződésem, de ezek még kedvezménnyel is annyiba kerülnek, hogy mire ideér a cucc a kutyának nem kell azon az áron. Én rendeltem egy pár dolgot, kidzsesszeltem érte pár ezer km-ert, lemásoltuk itthon, de csak akkor éri meg legyártatni, ja valaki megcsinálja magának, mert amúgy itthon sem kérnek keveset a műanyagosok akkor sok anyagot kell belevágni, és még szép is kell, hogy legyen...
most csináltattam 2 pár full-idomszettet egy gyerek-gyorsaságira 50 ropi volt darabja, pedig volt hozzá sablon - méreg drága - főleg ahhoz képest, hogy egy komolyabb bukfencet sembír ki (abban pedig nincs hiány.......aztán ragasztgathatom itthon éjszakánként...)
2008.01.30. 18:55
Sziasztok! Érdekel valkit egy E39 fekete kristálylámpa? 96-00ig. Extra ackiós áron!
Ha valakit érdekel írjon, vagy hívjon a 30-29-29-560-as telefonszámon.
2008.01.31. 23:51
Hello Urak!
Egy-ketto stiluserzekkel megaldott kollega véleményére lennék kíváncsi.
Azon gondolkodtam, hogy elférne egy kis M5 szárny az autóra, de nem vagyok benne
biztos ,hogy jol mutana mivel egyébként nincs m-packetom...
Az auto szürkéskék, gyári 17-es sokküllős peremes felni van rajta viszonylag széles gumikkal
meg shadow line is szoval viszonylag sportosan néz ki dehát m packet nélkül...
szerintetek m5 szárny passzolna?
Zoli
2008.02.01. 01:24
passzol mindenképpen nekem is van csak még nem tudtam felrakni a garázsba pihen de lefényeztetem és felrakom az tuti
2008.02.01. 08:31
scuderia írta:Hello Urak!
Egy-ketto stiluserzekkel megaldott kollega véleményére lennék kíváncsi.
Azon gondolkodtam, hogy elférne egy kis M5 szárny az autóra, de nem vagyok benne
biztos ,hogy jol mutana mivel egyébként nincs m-packetom...
Az auto szürkéskék, gyári 17-es sokküllős peremes felni van rajta viszonylag széles gumikkal
meg shadow line is szoval viszonylag sportosan néz ki dehát m packet nélkül...
szerintetek m5 szárny passzolna?
Zoli
A haverom 28-asán pont az van, 1996-os alapkülsejű. Hát nem tudom, nem igazán érvényesül magában, 10-15eFtnál többet semmiképp se adj érte. Majd lefotózom, ha nem sürgős.
2008.02.01. 08:48
Nekem is van rajta kis szárny és nagyon jól mutat. M packet nekem sincs!!!
2008.02.01. 16:36
a gyári motyo mindenképp joláll!
2008.02.01. 19:30
Franko, koszi mindenkinek a kommenteket, akkor el is indítom a projektet!
Alapvetően arra hajlottam hogy jo lesz, szóval meg vagyok győzve.
Már csak az a para, hogy gondolom ragasztani kell.
Ha mondjuk le akarom szedni, látszani fog utána szerintetek?
Esetleg valakinek otlet ahol normális áron lehetne beszerezni meg nem 15000-et kérnek a fényezésért?
Zoli
2008.02.01. 23:24
scuderia írta:Franko, koszi mindenkinek a kommenteket, akkor el is indítom a projektet!
Esetleg valakinek otlet ahol normális áron lehetne beszerezni meg nem 15000-et kérnek a fényezésért?
Zoli
Múltkor találtam a Vaterán utángyártottat! Ha kell, akkor Vateráról, TeszVeszről vagy E-bayről elintézem neked!
Meg ha jól emlékszem, akkor Diabolicának is van egy felesleges elfekvőben!
2008.02.01. 23:29
sxoe írta:scuderia írta:Franko, koszi mindenkinek a kommenteket, akkor el is indítom a projektet!
Zoli
Múltkor találtam a Vaterán utángyártottat! Ha kell, akkor Vateráról, TeszVeszről vagy E-bayről elintézem neked!
Meg ha jól emlékszem, akkor Diabolicának is van egy felesleges elfekvőben!
ok, koszi, asszem en is találtam egyet valamelyit aukcioson. (ez:
http://www.vatera.hu/bmw_e39_m5_lokhari ... 21859.html) kulon is adja a szarnyat, kerdes mennyiert... te is erre gondoltal? link ha nem!
diabolicank meg probálok írni egy pü-t és rád hivatkozok ha lehet.
ja meg ment neked pü holnappal kapcsolatban!
peace