Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.03.21. 10:06

én ugyan még nem szedtem szét ilyet és nincs baj az enyémmel, de ha gumicsíkos érintkezőfelülete van, akkor esetleg van ötletem...

régen amikor még javítottak távvezérlőket meg számológépeket és a billentyűzetük grafitpogácsás érintkezővel zárta össze a fóliát, na akkor lehetett kapni grafitspray-t és azzal feljavítani a lekopott érintkezőket...

ha van ilyen szerintem a gumisérintkezőt is be lehetne fújni vele...

csak egy ötlet...

2006.03.21. 20:31

Nem gumicsíkos érintkezőfelületről van szó hanem a kijelző fóliakábele van ráragasztva a kijelzőmeghajtó panel nyákjára! Ezt egy gumicsík nyomja oda a helyére ami a műszerfal esetében oda van csavarozva magához a nyákhoz. Szerintem a pixelhibát a fólia pozíció elcsúszása illetve a kijelző hibája okozza. A foliát viszont nem lehet bántani mert ha egyszer le van szedve azt az isten nem rakja vissza ugyanoda és vissza sem ragad! Erre a tökéletes megoldás a kijelzőcsere lenne fóliával együtt!

2006.03.22. 14:08

http://www.automuszer.hu/

Itt javítják ezt a pixelhibát, én is ideviszem az enyémet, mert egyszer nekiálltam, de utána nem működött pntosan egyik mutató sem, úgyhogy inkább nem kisérletezek vele :)
Cserébe náluk már csináltattam ilyen problémát, közel 2 éve hibátlanul működik, és pontosan mutat :)

2006.03.23. 23:14

rhantos írta:http://www.automuszer.hu/

Itt javítják ezt a pixelhibát, én is ideviszem az enyémet, mert egyszer nekiálltam, de utána nem működött pntosan egyik mutató sem, úgyhogy inkább nem kisérletezek vele :)
Cserébe náluk már csináltattam ilyen problémát, közel 2 éve hibátlanul működik, és pontosan mutat :)

Megkérdeztem a Mid javitást 20000Ft írtakrá és kb 4 óra a javitási idő.

2006.04.17. 00:20

a XIII. ker. Alig u-ban is van egy kilométer-órás/műszerfalas...úgy tudom ott is javítják ezt. (lassan nekem is kéne mennem, de sosincs időm rá)

2006.04.21. 00:55

Hali minden kisérletező márkatársamnak!

Az okos más a hülye saját kárán tanul.

E mondás szerint hülye vagyok! :D
Nekiálltam én is a pixelhibának, nem csak a spórolás, hanem a kihívás miatt. Meg a 440km:-):
Na ez a műszerfal kihívott rendesen. Többet nem állnék neki az biztos.
Nem is a kijelző a bonyolult, ha nem azok a kib@...ott mutatók........ :mereg:
10x biztos ki be kellett raknom mire mind pontos lett és nem akadt.
Hihetetlen, hogy ez az egység mennyire ugy van kitalálva, hogy ne lehessen egyszerűen javítani.
Nem beszélve , aki szétszedte már látta, a hajszálrugókról amik a müszermeghajtó motorokon vannak :mereg: :mereg:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz: ha nincs két felesleges napod , múszerész szakértelmed, jó szerszámaid ne állj neki, mert könnyen lehet a vége komplett csere

2006.04.21. 18:01

De legalább jó lett?

2006.04.22. 12:31

Szerencsére jó lett, de volt olyan pillanat mikor megnéztem mennyibe kerül 1 új :D

2006.04.23. 10:16

És Begi te végülis lehúztad a kijelzőfóliát?

Mert én nem mertem és így nem is lett jó teljesen.

2006.04.23. 22:01

Ahol ragad, ott szerintem kontak is van. Tisztítás ,kontaktspray, erős összeszorítás, nem kell lehúzni

Te hogy boldugoltál a mutatókkal?

2006.04.24. 18:23

Nagyon szenvedtem. Először nem is mertem nekiesni de aztán szétszedtem mégegyszer. Először a fordulatszámmérő órát buzeráltam , mert úgy gondoltam ha elcseszem annélkül meg megvagyok de sikerült, csak egy kicsit megsínylette a dolgot mert a kis spirál rugója eltört. De működik csak egy kicsit akad.

Én mégegyszer szét nem szedem a 3. után már unom :evil:

végülis a megtett kilómétert már latom csak a hőfok meg a napi számláló kicsit bug-os
aztán rájöttem hogy úgy egyszerűbb leszedni a mutatót ha teljesen kitekered óra járásával megegyezően és úgy lefordul a kis pöckéről

2006.04.26. 23:22

bub írta:Nagyon szenvedtem. Először nem is mertem nekiesni de aztán szétszedtem mégegyszer. Először a fordulatszámmérő órát buzeráltam , mert úgy gondoltam ha elcseszem annélkül meg megvagyok de sikerült, csak egy kicsit megsínylette a dolgot mert a kis spirál rugója eltört. De működik csak egy kicsit akad.

Én mégegyszer szét nem szedem a 3. után már unom :evil:

végülis a megtett kilómétert már latom csak a hőfok meg a napi számláló kicsit bug-os
aztán rájöttem hogy úgy egyszerűbb leszedni a mutatót ha teljesen kitekered óra járásával megegyezően és úgy lefordul a kis pöckéről

Állítólag bontóban , Webasto volt ott, 20 e ft egy komlett oracsoport. lehet meg kéne kockáztatni egyet közösen, nem ? Lehet hogy nekem is kellene 1 vagy 2 motor,más sajna nem használható belőle, mert 1-2 rugó nálam is ,megsínylették a dolgot. Bár most tökéletes de sose lehet tudni.......

Nem a rugo miatt akad, sajna . A tengely hátsó csapágy a ludas az akadásban

2006.04.27. 20:25

Végülis tőlem mehet! Ha van vmi ötleted hogyan legyen írj akár PÜ-t!

2006.04.28. 10:07

Az M3-as szerviz útján (Gábor Á. u. 32.) van egy szerviz. Mindenféle órákat gyógyítanak.

Simor Zoltánnak hívják.

30k HUF-ért csinálják meg. Az egész szerintem kb. fél óra, de azt mondják 3 óra. Ez ugyan nem igaz :evil:, de ettől még tökéletesen megcsinálják.

Úgy tudom, nem kell lehúzni, csak a kontakton kell javítani.

2006.04.29. 10:25

Az Alig utcában is van egy "órásmester", szintén 25-30eFt a javítás, viszont nekem egy nap volt. Adnak 1 év garit is...

2006.05.16. 21:42

peterh írta:Az M3-as szerviz útján (Gábor Á. u. 32.) van egy szerviz. Mindenféle órákat gyógyítanak.

Simor Zoltánnak hívják.

30k HUF-ért csinálják meg. Az egész szerintem kb. fél óra, de azt mondják 3 óra. Ez ugyan nem igaz :evil:, de ettől még tökéletesen megcsinálják.

Úgy tudom, nem kell lehúzni, csak a kontakton kell javítani.

Szerintem a 3 ora korrektnek tunik.
Begi is probalta megjavitani tole kell megkerdezni sok-e a 3 ora.
Mindamellett enis nekiveselkedtem 1*
Mire szetszedik rimityre osszerakjak, es ujra kalibraljak a muszereketszerintem el is telik az az ido.
Mellekesen nekem is ott csinaltak meg... :lol:

2006.05.16. 22:28

Eli írta:Hello!
Az alig utcában hol?Hány ker?
Vagy esetleg telefonszám?

Itt van kétszám azthiszem ez a M3-as meleti:06/1/4195596 vagy 06/20/9735910.

2006.05.17. 08:08

Simor Zoltan
1154 Bp. Gabor Aron u. 56/B
06 30/9485-282

2006.05.17. 09:49

XIII. Alig u. 12.
Tel: 3294195 - Handek urat keressétek (nekem ezt ajánlották)

2006.11.09. 16:16

Üdv Mindenkinek!
Ugyennezzel a problémával vagyok mint ti. Mikor megvettem a kocsit akkor
akkor csak egy két hiba volt, most gondolom a hőmérséglet változás miatt
a megtett kilómétert már alig látni annyira sötét és közvetlenül alatta van
a legtöbb pixelhiba. Nekiálnék én is de félek nagyobb bajt csinálok!

Nyíregyháza és Debrecen környékén nem tud vki szerelőt?
Hozzászólás küldése

VigLink badge