Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: tanksapka

2010.03.21. 09:59

jackson írta:
simi64 írta:
jackson írta:Nem áll meg nálam a viz, mert a muhaati ellenőrizet valami viz kivezető csövet amikor cserélte azt a müanyag pöcököt.
lepke: gondolom nincs diffi a tanksapka ajtó és zárja között hiába benzines vs. dizel

Jackson, akinek soha nem volt vizes

Persze, mert a teremgarázsban nem esik az eső! :D
Nincs ott semmiféle vízelvezető cső! Egyszerűen arról van szó, hogy a bajorok elqrták. 1 száraz nap alatt tényleg kiszárad, de esőben bemegy a víz, és nem jön ki, mert van benne 1 gödör.

Na azért járok szakadó esőben. Majd megnézem esőközben vagy után.
Arra emlékszem, hogy a műanyag pöcökön például azért volt vágás aminek lefelé kell néznie, hogy kifolyon az esőviz.

Jackson, aki szemel tartja

Kocsimosásnál és szépen áll benne hidd el neked is! :(

2010.03.21. 10:49

Nem tűnik megoldhatónak, hogy eső/kocsimosás után ne álljon meg az üregben a víz. Eddig Labi technikája tűnt a legésszerűbbnek, ő bekente vmivel, így hiába áll a víz vmennyi ideig, vélhetően nem korrodálódik (annyira); csak már nem emlékszem, milyen anyaggal csinálta.

2010.03.21. 12:56

MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:
jackson írta:Nem áll meg nálam a viz, mert a muhaati ellenőrizet valami viz kivezető csövet amikor cserélte azt a müanyag pöcököt.
lepke: gondolom nincs diffi a tanksapka ajtó és zárja között hiába benzines vs. dizel

Nincs ott semmiféle vízelvezető cső! Egyszerűen arról van szó, hogy a bajorok elqrták. 1 száraz nap alatt tényleg kiszárad, de esőben bemegy a víz, és nem jön ki, mert van benne 1 gödör.

Arra emlékszem, hogy a műanyag pöcökön például azért volt vágás aminek lefelé kell néznie, hogy kifolyon az esőviz.

"muhaati ellenőrzött valami viz kivezető csövet amikor cserélte azt a müanyag pöcköt."Így van, de az csak azért fontos, hogy a zárótolattyúba ne tudjon belefagyni a víz.
A tankolóablak alján mindíg magáll a víz, sajna ezt elnézte Jürgen.

2010.03.21. 13:27

jackson írta:
adam001 írta:
simi64 írta:
adam001 írta:sziasztok!ha az autó bezárt állapotban van akkor a tankfedelet sem tudom kinyitni igaz?

Ez így igaz, meg az is, hogy a Jakó nem fog örülni az új topicnyitásnak :lol:

Na simi amugy az enyém sajna nem zárja le a tankfedelet:S

Az enyém is rossz volt és megjavitottam 330Ft anyag és kábé 1000Ft rész(mivel mást is csinált)-munkadij a muhaati-nál.
Nekem a műanyag megvezető pöcök volt rossz. A képen 16-os.
REALOEM LINK

Ha kinyitod a tanksapkát ellenőrizd a működését. Ajtó becsuk és ki kell jönnie a pöcöknek ha nem jön akkor rossz a motor 17 vagy szorul a bowden 22-es.
Nekem mivel törött volt a megvezetője ezért mellé zárta a pöcköt és ezért volt nyithatóKö

Mint a lepke is irta nem egészséges dolog ha kitudják nyitni.

Jackson, akinek megjavult

Köszönöm a sok tippet!nálam valoszinü a motorral lesz gond!

2010.04.21. 19:29

muhaati írta:
MChris írta:
jackson írta:
simi64 írta:

"muhaati ellenőrzött valami viz kivezető csövet amikor cserélte azt a müanyag pöcköt."Így van, de az csak azért fontos, hogy a zárótolattyúba ne tudjon belefagyni a víz.
A tankolóablak alján mindíg magáll a víz, sajna ezt elnézte Jürgen.

Én vékonyan ecsettel bekentem szilikonzsírral, a tanksapka körül és alatt is, valamint a másik rozsdásodási pontnál a (touring) csomagtér ajtó alján. Nem látszik és a víz is lepereg, kocsimosásnál úgysem mosod halálra a tanksapka környékét vagyha mégis akkor bekened újra! Lustábbaknak ajánlom figyelmébe a szilikonsprét,gyors de nem olyan tartós! :lol:

2014.05.04. 20:04

Sziasztok!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet kiszedni azt a megvezető műanyagot, ami a tanksapka bowdent megvezeti?

Köszi

2014.05.04. 20:19

peetr74 írta:Sziasztok!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet kiszedni azt a megvezető műanyagot, ami a tanksapka bowdent megvezeti?

Köszi

-a tankajtót kinyitod
-azt a kis megvezető pöcköt,el kell fordítani egy negyedet kb,és utána ki tudod húzni a helyéről.(vagy kézzel erősen megfogod és tekersz rajta,vagy vannak benne kis bemélyedések,és oda betámasztasz valami kis hegyes dolgot,és azt kocogtatod meg,és úgy megindítod")
Megkaptad akkor a csomagot????????

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: peetr74
Értékelés: 4.76%

2014.05.04. 22:25

Schnitzer írta:

Köszi

-a tankajtót kinyitod
-azt a kis megvezető pöcköt,el kell fordítani egy negyedet kb,és utána ki tudod húzni a helyéről.(vagy kézzel erősen megfogod és tekersz rajta,vagy vannak benne kis bemélyedések,és oda betámasztasz valami kis hegyes dolgot,és azt kocogtatod meg,és úgy megindítod")

Szia! Köszi a választ, csomag 7én érkezik, alig várom, hogy bütykölhessem a helyére.
Köszi.

2014.05.07. 20:15

peetr74 írta:
Schnitzer írta:

Köszi

-a tankajtót kinyitod

Szia! Köszi a választ, csomag 7én érkezik, alig várom, hogy bütykölhessem a helyére.
Köszi.

Szia!

Megkaptam, beszereltem, örülök, köszönöm.

2017.04.18. 12:54

Sziasztok! Tudja valaki,hogy gyári tanksapkát hol lehet venni? ( 525d 2002 touringhoz)

2017.04.18. 13:01

lacci írta:Sziasztok! Tudja valaki,hogy gyári tanksapkát hol lehet venni? ( 525d 2002 touringhoz)

memberlist.php?mode=viewprofile&u=5916

2017.04.18. 14:58

Gallaca írta:
lacci írta:Sziasztok! Tudja valaki,hogy gyári tanksapkát hol lehet venni? ( 525d 2002 touringhoz)

http://e39.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5916

Köszönöm!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge