![]() |
2010.08.21. 17:46
Berkut írta:RCKDJ írta:Hát amennyire én tapasztalom vannak gondok már a gyári bmw szélvédőkkel is, nekem jövő héten lesz a harmadik szélvédőcserém, remélhetően erről nem válik le 2 hét alatt az esőszenzor (gyári bmw), másvalaki gyári (Pilkington) szélvédővel szívott, a belső tükör felfogatása nem volt méretpontos...
Szia!
Milyen márkájú üvegről vált le a szenzor?
B.
2010.08.21. 20:07
RCKDJ írta:Berkut írta:RCKDJ írta:Hát amennyire én tapasztalom vannak gondok már a gyári bmw szélvédőkkel is, nekem jövő héten lesz a harmadik szélvédőcserém, remélhetően erről nem válik le 2 hét alatt az esőszenzor (gyári bmw), másvalaki gyári (Pilkington) szélvédővel szívott, a belső tükör felfogatása nem volt méretpontos...
Szia!
B.
Szia!
Splintex, a korábbi (amiről 1.5 év után jött le) ha jól emlékszem szintén az volt, de nem mernék megesküdni rá.
Üdv: RCKDJ
2010.08.22. 10:06
Berkut írta:RCKDJ írta:Berkut írta:RCKDJ írta:Hát amennyire én tapasztalom vannak gondok már a gyári bmw szélvédőkkel is, nekem jövő héten lesz a harmadik szélvédőcserém, remélhetően erről nem válik le 2 hét alatt az esőszenzor (gyári bmw), másvalaki gyári (Pilkington) szélvédővel szívott, a belső tükör felfogatása nem volt méretpontos...
Szia!
B.
Szia!
Splintex, a korábbi (amiről 1.5 év után jött le) ha jól emlékszem szintén az volt, de nem mernék megesküdni rá.
Üdv: RCKDJ
Azt a k...
Pedig a Splintex a "leggyáribb" gyári beszállító, nem várt volna az ember tőle ilyesmit. Persze , lehet ők is nyitottak gyárat Kínában...
Ha megint leesik, szólj, új fóliával felragasztom neked úgy, hogy nem jön le
Üdv: B.
2010.08.23. 19:39
2010.08.23. 20:09
RCKDJ írta:Sziasztok! Ez a mostani állapota az esőszenzornak, 4 héttel a beszerelés után:
2010.11.12. 14:16
zapiarpi írta:Sziasztok!
Tud nekem abba segíteni valaki, hogy az első szélvédőm kéder gumija cserélve lett, de a szélvédő alatti műanyag gumilap ami ráfekszik a szélvédőre már teljesen tönkre van, és aláfolyik a víz. Ez az a műanyag ahol az ablaktörlő lapátok karjai jönnek ki! Hol lehet ilyet venni, és mennyibe kerül?
Üdv:Árpi
2010.11.12. 15:19
zapiarpi írta:zapiarpi írta:Sziasztok!
Tud nekem abba segíteni valaki, hogy az első szélvédőm kéder gumija cserélve lett, de a szélvédő alatti műanyag gumilap ami ráfekszik a szélvédőre már teljesen tönkre van, és aláfolyik a víz. Ez az a műanyag ahol az ablaktörlő lapátok karjai jönnek ki! Hol lehet ilyet venni, és mennyibe kerül?
Üdv:Árpi
Ötlet valaki?
2011.01.19. 20:35
2011.01.19. 21:16
Junge írta:Sziasztok!
Mi a vélemény a duplaüvegezésről? Hozzá való topikot nem találtam, de úgy gondoltam hogy a szélvédős közel áll hozzá... érdemes kínlódni a beszerelésével? Azt hallottam hogy elég macerás...
2011.01.22. 00:50
jackson írta:Junge írta:Sziasztok!
Mi a vélemény a duplaüvegezésről? Hozzá való topikot nem találtam, de úgy gondoltam hogy a szélvédős közel áll hozzá... érdemes kínlódni a beszerelésével? Azt hallottam hogy elég macerás...
Hát utólag nem szenvednék vele.
De nézegettem annó vásárlás elött olyat ami dupla-hővédő üveges volt. Ha van előnye lassabban hűl ki (télen) és melegszik fel (nyár). Negatívuma: ablakemelő komolyabb igénybevétel talán a motor is más és ha betörik akkor drágább javítani.
Jackson, akinek tetszett
2011.01.22. 01:13
Berkut írta:jackson írta:Junge írta:Sziasztok!
Hát utólag nem szenvednék vele.
De nézegettem annó vásárlás elött olyat ami dupla-hővédő üveges volt. Ha van előnye lassabban hűl ki (télen) és melegszik fel (nyár). Negatívuma: ablakemelő komolyabb igénybevétel talán a motor is más és ha betörik akkor drágább javítani.
Jackson, akinek tetszett
Sziasztok!
... plussz nem hiszem, hogy az ablakvezető sínt nem kellen kicserélni, hiszen egy ilyen tripla üveg jóval vastagabb. Szerintem, ha van légkodnid, akkor csak pénzkidobás. Az E39-es hagnszigetelése így is nagyon jó a kategóriájában. A felmelegedésre-lehülésre ott a légkondi/fűtés.
B.
2011.12.14. 09:20
2011.12.14. 09:48
Orsika írta:Szélvédő ügyben ki jártas? ma reggel felpattant egy kő még nem láttam hogy mekkora de Orsi azt mondta hogy kb 2-3 cm -es! Szóval valószínűleg cserésPéter
2011.12.14. 17:49
leslie írta:Orsika írta:Szélvédő ügyben ki jártas? ma reggel felpattant egy kő még nem láttam hogy mekkora de Orsi azt mondta hogy kb 2-3 cm -es! Szóval valószínűleg cserésPéter
Berkut kolléga úgy tudom szélvédőkkel foglalkozik....
2011.12.14. 19:56
privátban elérhetőség?muhaati írta:leslie írta:Orsika írta:Szélvédő ügyben ki jártas? ma reggel felpattant egy kő még nem láttam hogy mekkora de Orsi azt mondta hogy kb 2-3 cm -es! Szóval valószínűleg cserésPéter
Berkut kolléga úgy tudom szélvédőkkel foglalkozik....
Tanúsítom, sőt ajánlom Berkut urat!!!!!!!!!!!!!!!!
2011.12.14. 20:20
2012.07.16. 14:04
2012.07.16. 15:08
Johny540 írta:Üdv!Gumikéder kellene nekem első szélvédőhöz.Tud valaki ilyet?Mert eddig 2 helyen is azt mondták nekem hogy csak gyári van ebből.Köszönöm előre is!
2012.07.17. 08:02
Johny540 írta:Üdv!Gumikéder kellene nekem első szélvédőhöz.Tud valaki ilyet?Mert eddig 2 helyen is azt mondták nekem hogy csak gyári van ebből.Köszönöm előre is!
2012.07.31. 11:48
Imco írta:Johny540 írta:Üdv!Gumikéder kellene nekem első szélvédőhöz.Tud valaki ilyet?Mert eddig 2 helyen is azt mondták nekem hogy csak gyári van ebből.Köszönöm előre is!
Neked is Berkutot ajánlom, illetve Alpinát, ha más nincs.