Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kiegészitő fűtés

2014.11.03. 13:56

KissGSV írta:
imi36 írta:
barbrady írta:
leslie írta:Én 1 éve 3 db. kályhából csináltam egy működőt, ami egy telet bírt.

Vegyél egy új (nem bontott) keringető szivattyút, és menni fog évekig ;)

Tapatalk

Szintén zenész. Keringető system faliórám van nekem is. Honnan érdmes venni? Esetleg valami cikkszám?
Köszi!

Üdv,

Itt találsz.
Viszont a kályhában lévő gyári szivattyú cikkszáma eltér, annak 20 a vége, nem 14.
Vagy bontott kályha feleannyiért.
KissG.

Köszi!

A bontottal az a baj, hogy ki tudja milyen. Ha már egyszer szétszedem, újrafagyállózom, stb, akkor legyen rendesen megcsinálva. Ha jól emlékszem, akkor valami hőmérséklet jeladót is beírt hibára, de nem emlékszem rá pontosan. Szóval jó kis buli lesz(ez is).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára imi36 2014.11.03. 13:59-kor.

2014.11.03. 13:57

KissGSV írta:
imi36 írta:
barbrady írta:
leslie írta:Én 1 éve 3 db. kályhából csináltam egy működőt, ami egy telet bírt.

Vegyél egy új (nem bontott) keringető szivattyút, és menni fog évekig ;)

Tapatalk

Szintén zenész. Keringető system faliórám van nekem is. Honnan érdmes venni? Esetleg valami cikkszám?
Köszi!

Van egy ára :shock:
Vagy aliexpress, vagy hasonló oldalakon valszeg olcsóbban meg lehet venni.
A bontott kályhánál az a gond, hogy ki tudja, hogy meddig lesz a jó a szivattyú. Tanulván az én esetemből, miszerint kb. a 4.-5. kályha ami a vasban van, és ki tudja, hogy meddig fog működni a mostani, ami bent van....

2014.11.03. 14:13

Sajnos még nem találtam lényegesen olcsóbban, de egy izzítóstift 25.000Ft-tól indul eBayen is...

2014.11.03. 14:22

Hogy felporgott ez a topik. Ilyen szar ido van otthon?

2014.11.03. 14:53

morv írta:Hogy felporgott ez a topik. Ilyen szar ido van otthon?

Nem:) Csak már volt 1-2 hűsebb reggel, amikor teszteltük a kályhákat, hogy elindúlnak-e?!
( Hét közepére 15-20 fokot mondanak, most is süt a nap. Időjárás jelentés: VÉGE )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.11.03. 15:59

leslie írta:

Nem:) Csak már volt 1-2 hűsebb reggel, amikor teszteltük a kályhákat, hogy elindúlnak-e?!
( Hét közepére 15-20 fokot mondanak, most is süt a nap. Időjárás jelentés: VÉGE )

Viragzik a rozsa a haz elott

2014.11.04. 12:30

morv írta:
leslie írta:

Ezt jol elkiabaltam! Reggel kalyhatesztelos 4 fokra ebtedtunk, de jelentem atment, mukodik.

2014.11.04. 12:37

morv írta:
morv írta:
leslie írta:

Ezt jol elkiabaltam! Reggel kalyhatesztelos 4 fokra ebtedtunk, de jelentem atment, mukodik.

Kép

2014.11.04. 13:52

:?:
Webasto Thermo Test-el a mi kályhánkat meg lehet szólítani?

2014.11.04. 15:48

imi36 írta::?:

Sztem nem, de ha tevedek mindjart kijavitanak. Ha jol tudom az alaplap bmw specifikus.

2014.11.04. 15:48

Tudtommal csak akkor, ha van hozza bus fordito...a simat igen...a bmw specko nyakkal operalt...

2014.11.04. 15:53

morv írta:

Sztem nem, de ha tevedek mindjart kijavitanak. Ha jol tudom az alaplap bmw specifikus.

Azért reménykednék, mert van benne ilyen, hogyaszongya':
Kép

Amúgy van bus(z)fordítónk is, igaz nem nekem, hanem a falunak. Kint a Petőfi utca végén :roker:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára imi36 2014.11.04. 15:55-kor.

2014.11.04. 15:54

imi36 írta:
morv írta:

Kép

Akkor hajra, aztan okosits ki engem is!

2014.11.04. 15:59

morv írta:
imi36 írta:
morv írta:

Kép

Akkor hajra, aztan okosits ki engem is!

Ma este kiderül, majd referálok, hogy felszállt e a fehér füst!

Up:

Sajnos nem kommunikál vele. Egy próbát megért.

Kérdés lenne:
Lehet a kályhán a hőmérséklet jeladót cserélni/javítani? Open circuit baja van.

2014.11.05. 22:02

Sziasztok. Bmw e39 530d-m Ben van webasto, de nemtudom hogy kell bekapcsolni. Azt olvastam róla hogy felkell programozni, de akkor minek tették bele gyárilag? Vagy mire tudom így használni?

2014.11.05. 22:12

Pannonos írta:Sziasztok. Bmw e39 530d-m Ben van webasto, de nemtudom hogy kell bekapcsolni. Azt olvastam róla hogy felkell programozni, de akkor minek tették bele gyárilag? Vagy mire tudom így használni?

Nem Te használod, hanem az autó. Akkor, amikor neki kell. De elég sok infót találsz itt a fórumon erről, kb 1500x leírva.

2014.11.06. 09:54

Pannonos írta:Sziasztok. Bmw e39 530d-m Ben van webasto, de nemtudom hogy kell bekapcsolni. Azt olvastam róla hogy felkell programozni, de akkor minek tették bele gyárilag? Vagy mire tudom így használni?

Hideg időben segít a motornak hamarabb elérni az üzemi hőmérsékletet. Ezt hívják kiegészítő fűtésnek.

2014.11.06. 11:24

odus írta:

Hideg időben segít a motornak hamarabb elérni az üzemi hőmérsékletet. Ezt hívják kiegészítő fűtésnek.

De olyankor nemkellene pöfögnie?

2014.11.06. 11:34

Pannonos írta:
odus írta:

De olyankor nemkellene pöfögnie?

De kéne.
Olvass vissza! ( sírva könyörgünk )

2014.11.06. 11:34

Csak 6 fok alatt indul.
Hozzászólás küldése

VigLink badge