Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.05.02. 21:20

supreme írta:Helló! Ha bárki tud olyan embert aki foglalkozik manuál automata átalakítással az kérem szoljon nekem! Láttam Hámori Árpi cikkjét és neki sikerült!

Üdv

Igen, Árpinak általában szokott sikerülni amit eltervez ... :mrgreen:

2014.05.02. 21:41

supreme írta:
odus írta:
Bummer írta:
supreme írta:Helló! Ha bárki tud olyan embert aki foglalkozik manuál automata átalakítással az kérem szoljon nekem! Láttam Hámori Árpi cikkjét és neki sikerült!

Üdv

Manualbol automatat vagy forditva?
Mi kesztet erre? :D

Gondolom a kényelem szeretete, már én is gondolkodtam rajta,
csak az a száz valamennyi vezeték ne lenne.

A manuált szeretném kicserélni egy automatára....igen a kényelem..egy ilyen autóhoz az megy sztem :) MEG ÉN AUTOMATA BUZI VAGYOK !

Hülyeséget csináltam amikor megvettem ezt a kocsit manuállal :\

En a helyedben orulnek...mikor ilyen kocsit kerestem csak lerottyant automatak voltak... :(
40i manual egy kincs...

2014.05.02. 22:01

supreme írta:
odus írta:
Bummer írta:

Üdv

Manualbol automatat vagy forditva?
Mi kesztet erre? :D

Gondolom a kényelem szeretete, már én is gondolkodtam rajta,
csak az a száz valamennyi vezeték ne lenne.

A manuált szeretném kicserélni egy automatára....igen a kényelem..egy ilyen autóhoz az megy sztem :) MEG ÉN AUTOMATA BUZI VAGYOK !

Hülyeséget csináltam amikor megvettem ezt a kocsit manuállal :\

Nalunk meg olni tudnanak a manual 40i-ert.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, supreme
Értékelés: 9.52%

2014.05.03. 00:29

morv írta:Nalunk meg olni tudnanak a manual 40i-ert.

Csere és akkor már "csak" a kormányt kell átapplikálni jobbról balra! :lol: :lol: :lol:

2014.05.03. 05:34

Imco írta:
morv írta:Nalunk meg olni tudnanak a manual 40i-ert.

Csere és akkor már "csak" a kormányt kell átapplikálni jobbról balra! :lol: :lol: :lol:

Azt miért kellene..hát balos ez :D

2014.05.03. 08:53

Üdv

Ne vedd bántásnak, de esetedben én inkább eladnám, és vennék egy másikat.

Ha magad nem tudod megccsinálni, akkor a vételárat mégegyszer rá kell költened egy ilyen műveletre.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: polip
Értékelés: 4.76%

2014.05.03. 14:52

Üdv ! hallott-e már valaki az Evry mod-ról :roker: ?! ha igen tudnátok-e róla mondani pár szót ? (hibalehetőségek stb..)

2014.05.03. 15:28

m3ntal írta:Üdv ! hallott-e már valaki az Evry mod-ról :roker: ?! ha igen tudnátok-e róla mondani pár szót ? (hibalehetőségek stb..)

Amennyiben már piszkál az ember, csinálja rendesen, ne csak az üzemanyag mennyiséggel játsszon.
Véleményem szerint vagy korrekt chip, vagy a gyári állapot.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek polip az itt látható tagok köszönték meg: m3ntal

2014.05.03. 16:14

polip írta:
m3ntal írta:Üdv ! hallott-e már valaki az Evry mod-ról :roker: ?! ha igen tudnátok-e róla mondani pár szót ? (hibalehetőségek stb..)

Amennyiben már piszkál az ember, csinálja rendesen, ne csak az üzemanyag mennyiséggel játsszon.
Véleményem szerint vagy korrekt chip, vagy a gyári állapot.

És akkor már ne egy holdat megkerülő tds-t chip-elljünk :!:

2014.05.03. 21:15

Sziasztok!

Motortarto bakok cserejerol tud valaki nemi eszmefuttatast nyujtani (sor6)???

2 modszert lattam...az egyik , h visco kiszed es motor 4-5cm megemel a karternel, itt kicsit ockodom a befeszulos tematol...a masik, h karternel eppen picit megemelve majd karostol leszed es ugy csere...ennel picit ketelkedem, h lehet oldalankent a 4-4 csavarhoz megfeleloen hozzaferni...foleg a sofor oldalon...

Fxxxxxxxom...most csinaltunk egy e34 tadet es p...a konnyu volt kiszedni...h a 39-et mi a sz@rert kellett igy tulbonyolitani....egyszeru de nagyszeru... :(

2014.05.05. 07:47

Üdv!

Van valakinek tippje, hogy a motortérben lévő adattáblán található 317/5 színkódban mi a /5 ? :?

2014.05.05. 10:50

Zo78 írta:Üdv!

Van valakinek tippje, hogy a motortérben lévő adattáblán található 317/5 színkódban mi a /5 ? :?

Én úgy tudom, hogy a színen belüli árnyalat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.05.05. 12:55

kovessyroli írta:
Zo78 írta:Üdv!

Én úgy tudom, hogy a színen belüli árnyalat.
ha jól sejtem ez orientblau színkód. Az pedig egy színes, nincs árnyalat belőle.

Ezt mobilról nyomtam.

2014.05.05. 13:43

Gallaca írta:ha jól sejtem ez orientblau színkód. Az pedig egy színes, nincs árnyalat belőle.

Pontosítanék:
a tábla adott sorában egész pontosan a következő szerepel:

ORIENTBLAU METALLIC 317 / 5 dunkelblau

:shock:

2014.05.05. 14:01

Zo78 írta:
Gallaca írta:ha jól sejtem ez orientblau színkód. Az pedig egy színes, nincs árnyalat belőle.

Pontosítanék:
a tábla adott sorában egész pontosan a következő szerepel:

ORIENTBLAU METALLIC 317 / 5 dunkelblau

:shock:

Tudom, az enyém ugyanez, és kevertettem már nemegyszer színt hozzá. Ott mondták. Már hallottam azt is, hogy az aláfújó sima dunkelblau, azért van ott. Ez hihető is, mert belül minden sima akril kék. Én a lökimen szürke fillert fújtam alá, arra a színt, és nem üt el.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.05.05. 14:24

Gallaca írta:Tudom, az enyém ugyanez, és kevertettem már nemegyszer színt hozzá. Ott mondták. Már hallottam azt is, hogy az aláfújó sima dunkelblau, azért van ott. Ez hihető is, mert belül minden sima akril kék. Én a lökimen szürke fillert fújtam alá, arra a színt, és nem üt el.

Most jutott eszembe, hogy nekem is a múlt héten fújták a hátsó lökösömet és a festő leolvastatta velem az első 3 számot, a / előtti részt.
Még kérdeztem is, hogy a / nem kell? Mire azt mondta, hogy nem.
Erre előhozta a színkódtáblát és azon a - csak a példa kedvéért mondom a számot - 318-on szerepelt 4-5 féle ezüst szín.
Ezeket egyenként odapróbálta a kocsimhoz és az alapján döntötte el, hogy melyik lesz.
Ebből gondoltam, hogy árnyalatokat jelöl.

2014.05.05. 14:58

Igen, a metálfekete is ilyen, van kb 3 árnyalata. Orientblau nem. Cserébe nem lehet találni hozzá használható gyári színrefújt elemet.

Ezt mobilról nyomtam.

2014.05.05. 15:40

Az újaknál nem tudom, de a cápáknál tán 9 féle árnyalat volt, színenként.

Gondolom a keveréseket azonosították vele, hogy mikor hogy sikerült (ugye 30+ évvel ezelőtti technika)

Cimbimnek ugyanolyan Achatgrün az autója, mint nekem, csak neki /6 az enyém /9 és láthatóan világosabb az övé. Ez persze nem biztos, hogy E39 esetében releváns infó.

2014.05.05. 16:06

Gallaca írta:Cserébe nem lehet találni hozzá használható gyári színrefújt elemet.

:doglotlo:

2014.05.09. 14:20

Sziasztok!

Tegnap egy ismerősömnek (szintén BMW tulajdonos) votl egy kis koccanásos balesete, egy piros lampanal belementek hatulrol. Csak a lokharito kapott egy kicsit, fémet nem ért. Az lenne a kerdés, hogy a hátul lévő energiaelnyelő csillapító teleszkópok amik a lökharító mögött vannak (shock absorber/Pralldämpfer) azok mikor lesznek cseresek? Az ütközés max par km/h val történt. Ezek egyszer használatos teleszkópok, és ha igen, akkor hogyan lehet megállapítani, hogy már nem 100%-osak? (nehogy egy esetleges következő balesetnél már ne védjenek)
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

köszi a válaszokat!
Hozzászólás küldése

VigLink badge