Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.03.13. 22:39

banderasz77 írta:Sziasztok!

Olaj dekni csavarokat mennyire lehet megtépni? Kicsi szivárgásom volt, húztam rajta, sokkal jobb volt a helyzet. Még kicsit adtam neki langyos motornál és még tudtam húzni. Kis 1/4"-os krovával, de nyomatékkulcsom nincs. Gondolom ezzel azért nem tudom megtépni.

Üdv.

A Bentley 10Nm-t ir....
Csinaltam sajnos mar cifrabbat 1/4-el... :facepalm: :(

2014.03.14. 09:47

Jerry írta:Gyerekek! Figyeljünk már oda az idézgetésekre! Nem győzök utánatok menni és javítani!!! :evil:

Szerintem alap opció a fórum beállítások között, hogy automatikusan csak 1 mélységig idézzen.

Nézzetek rá, probléma meg lenne oldva.

2014.03.14. 15:39

PapaBoss írta:
Jerry írta:Gyerekek! Figyeljünk már oda az idézgetésekre! Nem győzök utánatok menni és javítani!!! :evil:

Szerintem alap opció a fórum beállítások között, hogy automatikusan csak 1 mélységig idézzen.

:franko:
Már vagy 3 éve javasoltam! :)

2014.03.14. 16:36

Imco írta:
PapaBoss írta:

:franko:
Már vagy 3 éve javasoltam! :)

5-ig idéz. De ha faszul van idézgetve azza nem tud mit kezdeni!!

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.03.14. 17:03

admin írta:5-ig idéz. De ha faszul van idézgetve azza nem tud mit kezdeni!!

A Tapatalk sokszor az ember saját hibáján kívül is tévesen idéz. Ha javítani próbálom, akkor sem lesz jó.

2014.03.14. 17:05

hamoriarpi írta:
admin írta:5-ig idéz. De ha faszul van idézgetve azza nem tud mit kezdeni!!

A Tapatalk sokszor az ember saját hibáján kívül is tévesen idéz. Ha javítani próbálom, akkor sem lesz jó.

Azokat majd kijavítjuk! :franko:

2014.03.14. 21:21

Sziasztok
Keresek hatso ablaktörlö kart(lapattal vagy anelkul) 523 touring-hoz
Ha valaki tud segiteni nagyon halas lennek

2014.03.16. 09:40

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy a bmw mikortol változtatott kasznit vagy volt ilyen az e39 között 1996-2003 közt?
azt vettem észre mint ha két 5 között lenne külömbség a lámpák kialakitásában.
Egy szóval ha van akkor mi a külömbség?

2014.03.16. 09:56

Janika13 írta:Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy a bmw mikortol változtatott kasznit vagy volt ilyen az e39 között 1996-2003 közt?

Volt egyszer egy Facelift...
A kasztni nem változott csak a lámpa. 2000/9

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

2014.03.16. 10:38

Janika13 írta:Sziasztok

2001-nél ír róla. KATT!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Janika13
Értékelés: 4.76%

2014.03.16. 16:23

Nem tudja valaki, hogy a kormányszervó olaj tartály és a motorblokk között/előtt minek a tartálya van? Az van ráírva, hogy 25 Nm (mintha arra utalna milyen erővel kell eltekerni a sapkát).Remélem ennyiből tudja valaki már csak kizárásos alapon mert nincs más azon a környéken.

2014.03.16. 16:33

afcajax írta:Nem tudja valaki, hogy a kormányszervó olaj tartály és a motorblokk között/előtt minek a tartálya van? Az van ráírva, hogy 25 Nm (mintha arra utalna milyen erővel kell eltekerni a sapkát).Remélem ennyiből tudja valaki már csak kizárásos alapon mert nincs más azon a környéken.
Olajszürő.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: afcajax

2014.03.16. 16:51

admin írta:
afcajax írta:Nem tudja valaki, hogy a kormányszervó olaj tartály és a motorblokk között/előtt minek a tartálya van? Az van ráírva, hogy 25 Nm (mintha arra utalna milyen erővel kell eltekerni a sapkát).Remélem ennyiből tudja valaki már csak kizárásos alapon mert nincs más azon a környéken.
Olajszürő.

Azon is van tömítő gyűrű mint a szervó tartály kupakján? Tehát ha a tarály tetején kicsit olajpárás akkor meglehet úszni egy ilyen tömítő gyűrű cserével vagy nagyobb a baj. Vagy csak olaj cserénél rajta maradt egy kis olaj?

2014.03.17. 10:59

csiatt írta:Lenne kíváncsiságból egy kérdésem, hogy milyen áron szoktak menni az eredeti használt M5 külső és mennyiért a belső tükrök? Illteve milyen árban megy a hátsó lökös?

up!

Illetve kérdezném, hogy mekkora mókolás jobb kormányos bal1 ülését (füthető) berakni balkormányos bal1 helyére?

2014.03.17. 11:38

csiatt írta:up!

Illetve kérdezném, hogy mekkora mókolás jobb kormányos bal1 ülését (füthető) berakni balkormányos bal1 helyére?

Ha nem elektromos az ülés és az évjáratok (csatlakozó miatt) közeliek, akkor csak 4+1 csavar és kb 5 perc. Ha elektromos és nem kell a memóriafuknkció, akkor is ugyanennyi.
Ha kell a memó, akkor meg orbitális szívás! ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2014.03.17. 19:11

Jerry írta:

Ha nem elektromos az ülés és az évjáratok (csatlakozó miatt) közeliek, akkor csak 4+1 csavar és kb 5 perc. Ha elektromos és nem kell a memóriafuknkció, akkor is ugyanennyi.

Valamint ha manuális, nem lesz ülőlap billentés funkció.

Tapatalk

2014.03.17. 20:25

barbrady írta:
Jerry írta:

Tapatalk

Az csak a vezető oldalon van?

2014.03.17. 21:29

csiatt írta:
barbrady írta:
Jerry írta:

Tapatalk

Az csak a vezető oldalon van?

Manuálisnál igen.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2014.03.18. 19:14

Helló mindenkinek! Ma elvittem az 540i-t egy kis bemutatóra,hogy megy :) haza értem le állítottam! Amikor meg be indítottam azt írja ki,hogy motornotprogram....az mi? Üdv helló mindenkinek!

2014.03.18. 21:19

supreme írta:Helló mindenkinek! Ma elvittem az 540i-t egy kis bemutatóra,hogy megy :) haza értem le állítottam! Amikor meg be indítottam azt írja ki,hogy motornotprogram....az mi? Üdv helló mindenkinek!

Jól sikerült a bemutató! ;) :)
Motorvezérlő ha jól sejtem. /DME/
:diag

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: supreme
Hozzászólás küldése

VigLink badge