![]() |
2014.02.27. 21:45
tibi842 írta:Miért van ez ???
Szinte csutkára lemerült az akksim, és amikor elkezdem feltölteni, gyengén világít a bal első távolsági fényszóróm.
Levettem a negatívat, úgy töltöm most, de miért világít ilyenkor a fényszóróm ???
2014.02.27. 23:53
Imco írta:Hauzer írta:Urak,csak beszélgetés szintjén. TDS motor helyére egy 25d motort mekkora meló betenni? Most nem a mechanika érdekel,mert az sperec alatt belógatható tudom.A kiegészítő dolgokra gondolnék.Hűtő jó e. Cooler,olajhűtő maradhatna a tds-é? Elméletben csak csövezés kérdése. Elektromos dolgok..kábelek,csatik,hogy minden úgy működjön mint a gyári,diagolható legyen stb..
Sejtésem szerint akkora projekt, hogy inkább vegyél egy 25d-t.
Ha "simán" menne, akkor minden TDS D-vé avanzsálna.
Elég ha csak a főbb alkatrészeket megnézed keresztreferenciában, máris látszani fog hogy mi minden nem stimmel.
Benzines fejjel, ha belegondolok, nem rentábilis.
2014.02.28. 11:12
2014.02.28. 15:52
rimarp írta:Sziasztok!
Valami barom összecseszte a hátsó lökhárítóm (sztem kukát végighúzták rajta). Van valakinek bevált polírozó/fényező kontaktja, aki tudna segíteni?
Köszi!
2014.03.01. 13:08
2014.03.02. 01:18
2014.03.02. 02:10
morv írta:A sedan ajto belso diszlecei passzolnak a touringra?
2014.03.02. 03:56
admin írta:morv írta:A sedan ajto belso diszlecei passzolnak a touringra?
Szerintem nem!
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.03.02. 04:47
admin írta:morv írta:A sedan ajto belso diszlecei passzolnak a touringra?
Szerintem nem!
2014.03.02. 05:02
morv írta:admin írta:morv írta:A sedan ajto belso diszlecei passzolnak a touringra?
Szerintem nem!
Az elsok biztos, de ugy nez ki a hatsok is. Az egyik dealer hirdet egy jobb hatsot az ebayen, a leirasban pedig irja a sedant es a touringot is. Raprobalkozok a kinezett szettre, max eladom ha megsem. Koszi a valaszokat!
2014.03.02. 16:24
2014.03.02. 17:14
cseptomi1211 írta:Sziasztok!
Találkozott m?r valaki olyan "hib?val" hogy a riaszt? ok nélkül csak ?gy bekapcsol? Vagyis pontosabban nem kezd el szirénázni csak hangosan s?pol ütemesen. Indexek villognak ahogy a visszapillant?n is a visszajelző led. A kocsiban volt ut?lagos műholdas riaszt? aminek a központi egységét kivettem a csomagtart?b?l. Kik?belezés még nem történt meg csak az egységet vettem ki. Viszont a számk?dos kis billentyűzet a gy?ri hamut?l helyén még akt?v. Elképzelhető hogy ez zavar be?
Előre is köszönöm.
2014.03.02. 17:17
Johny540 írta:cseptomi1211 írta:Sziasztok!
Találkozott m?r valaki olyan "hib?val" hogy a riaszt? ok nélkül csak ?gy bekapcsol? Vagyis pontosabban nem kezd el szirénázni csak hangosan s?pol ütemesen. Indexek villognak ahogy a visszapillant?n is a visszajelző led. A kocsiban volt ut?lagos műholdas riaszt? aminek a központi egységét kivettem a csomagtart?b?l. Kik?belezés még nem történt meg csak az egységet vettem ki. Viszont a számk?dos kis billentyűzet a gy?ri hamut?l helyén még akt?v. Elképzelhető hogy ez zavar be?
Előre is köszönöm.
Szia!Nekem ugyanezt csinálta.Ha bent hagytam a kocsiba a telefont,és csörgött,akkor megszólalt,de nem mindig,Ha Nyitottam a garázsajtót,akkor is megszólalt gyakran.A belsőtér érzékelője volt a hiba.
2014.03.02. 17:54
2014.03.02. 19:56
F_E_K_ írta:Meg az akku lemerülése előtt is csinálja...
TapaTalk4: NexusHD2
2014.03.02. 20:33
cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:Meg az akku lemerülése előtt is csinálja...
Akkor rádobom a töltőt....kiváncsi vagyok hogy akkor előjön-e a hiba. Am?gy ezzel hogy elkezd s?polni és vészvillog?zni a kocsi, nem maga alatt v?gja fát? Hamarabb lemerül ha ezt csinálja és nem veszem észre.
2014.03.02. 21:06
F_E_K_ írta:cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:Meg az akku lemerülése előtt is csinálja...
Akkor rádobom a töltőt....kiváncsi vagyok hogy akkor előjön-e a hiba. Am?gy ezzel hogy elkezd s?polni és vészvillog?zni a kocsi, nem maga alatt v?gja fát? Hamarabb lemerül ha ezt csinálja és nem veszem észre.
Azt hiszem hogy a szabotázs veszély miatt csinálja, mármint hátha babrálják az elektromos rendszert amikor be van riasztva (feszültség esésre reagál így).
Amúgy meg pont ez az, szól ahogy tud
2014.03.03. 20:55
2014.03.03. 22:06
cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:Meg az akku lemerülése előtt is csinálja...
Azt hiszem hogy a szabotázs veszély miatt csinálja, mármint hátha babrálják az elektromos rendszert amikor be van riasztva (feszültség esésre reagál így).
Végül is ebben van valami....csak az a furcsa hogy az auto megvétele ?ta akksi gondjaim voltak...és sosem csinált ilyet az aut?....vagy lehetséges hogy az ut?lagos riaszt? blokkolta ezt a funkci?t?
2014.03.03. 22:16
F_E_K_ írta:cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:cseptomi1211 írta:F_E_K_ írta:Meg az akku lemerülése előtt is csinálja...
Végül is ebben van valami....csak az a furcsa hogy az auto megvétele ?ta akksi gondjaim voltak...és sosem csinált ilyet az aut?....vagy lehetséges hogy az ut?lagos riaszt? blokkolta ezt a funkci?t?
Vagy csak most adja fel az akku végleg. Én is nemrég cseréltem pont emiatt...
Cellazárlat produkál ilyet például, szemre minden ok, de egyszer csak eléri a kritikus szintet és hirtelen lezuhan az akku feszültség. (Például leállítod, de akár percek múlva már el sem indul az autó... Rátöltesz, megint jónak látszik, aztán derült égből ismét akku ko... )
Vizsgáltasd be az akkut, megfelelő helyen gyorsan megmondják érdemes-e még vele foglalkozni vagy már csereérett.