Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2014.02.26. 20:00

Zo78 írta:
Bummer írta:
Zo78 írta:
Padre540 írta:
dinan írta:Urak,

A limo csomagtérfedél lecsukása nálam elég wartburgos feeling.
Nagyon minimális a tompítás és lemezhangja van.

Ez normális?

bummer csinált valamit vele azt hiszem.Biztos hamarosan beírja.

Kicserélte - a csomiajtót... :mrgreen:

Szegeny embert ne szivasd mar ;)
Egyebkent lehet az lesz a vege ha tobbe kerul a horpadaskiszedes+fenyezes mint amik vannak hibamentes gep es csomitetok... :(

Foleg akkor ha lehamlik par ev alatt....grrrrr....

Off topic:
Mennyivel kulturáltabb a touring-nál, hogy csomiajtót csak kézzel könnyedén leengedem, és leheletfinoman behúzza saját magát... :nyelves: Cserébe nekünk berohad az ablaktörlő :facepalm:

Mostmar az enyem is...bleeee :D
De ha meg ravarazsolom a rugokat akkor fel is nyilik gombnyomasra ;)

2014.02.26. 20:21

Zo78 írta:
Bummer írta:
Zo78 írta:
Padre540 írta:
dinan írta:Urak,

A limo csomagtérfedél lecsukása nálam elég wartburgos feeling.
Nagyon minimális a tompítás és lemezhangja van.

Ez normális?

bummer csinált valamit vele azt hiszem.Biztos hamarosan beírja.

Kicserélte - a csomiajtót... :mrgreen:

Szegeny embert ne szivasd mar ;)
Egyebkent lehet az lesz a vege ha tobbe kerul a horpadaskiszedes+fenyezes mint amik vannak hibamentes gep es csomitetok... :(

Foleg akkor ha lehamlik par ev alatt....grrrrr....

Off topic:
Mennyivel kulturáltabb a touring-nál, hogy csomiajtót csak kézzel könnyedén leengedem, és leheletfinoman behúzza saját magát... :nyelves: Cserébe nekünk berohad az ablaktörlő :facepalm:

Az ablakkeret meg szet :facepalm:

2014.02.26. 20:22

Bummer írta:
Off topic:

Mostmar az enyem is...bleeee :D
De ha meg ravarazsolom a rugokat akkor fel is nyilik gombnyomasra ;)[/quote]

Van az a műsor, hogy "Játék határok nélkül" - végtelenítve... :wink: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.02.26. 20:46

Jerry írta:
telegdyd írta:Értetlenül állok a mai események előtt... A következő történt: olajat cseréltem az autóban, majd elindultam haza a város túloldaláról. A Szentendrei úton egyszer csak érzem hogy nem gyorsul, hiába lépek a gázra. Lehúzódtam, a pestiek tudják hogy milyen ott a forgalom, mindenki dudál, kerülget, pillanatok alatt dugó képződik :) Én meg csak ülök és gondolkozom hogy mi lehet (már kezdtem arra gondolni hogy valamit az olajcserével szúrtunk el). A motor egyszerűen nem indult be, mintha nem lenne üzemanyag, a mutató pedig a 15 liternél volt. Szerencsére közelben volt a segítség és kaptam egy kanna 100-as benzint, ezt beletöltve elindult az autó, és sikerült elvánszorogni egy kútig. Ott tankoltam még rá és most jól megy, ahogy eddig.

Ami furcsa, hogy a napokban nem tankoltam és eddig ment szépen, most hirtelen kezdett volna finnyáskodni?
Mit tankoljak a továbbiakban, hogy ne állítsam meg az egész főváros közlekedését fél órára? :D
Vagy mi lehetett ez?

A hőn szeretett sugárszivattyúnk! Ez emeli át a két tanklebeny között az üzemanyagot. Mindig a 15 liter a kritikus szint.
2 megoldás van:
1. nem engeded 15 liter alá fogyni az üzemanyag szintet.
2. Szabitól veszel egy működő példányt. :)

A sukárszivattyút viszont az AC általi üzemanyagáram forgatja. Nem biztos, hogy átemelőszivattyú a baj forrása.

2014.02.26. 20:53

morv írta:Az ablakkeret meg szet :facepalm:

Ezt mire írtad, hogy az ablakeret meg szét? A rugós teló kicsapja az alblakkeretet?
Valakinek van rugós telónyitója?

2014.02.26. 21:21

csiatt írta:

Ezt mire írtad, hogy az ablakeret meg szét? A rugós teló kicsapja az alblakkeretet?

Az ablaktorlo berohad, a keret meg szet. Ha gondolod holnap kuldok kepet rola.
A masik kep kielegitette kivancsisagodat?

2014.02.26. 21:25

csiatt írta:

Na akkor vágjunk rendet:

1.) így van, morv a touring egyik típushibájára célzott
2.) A "telós rugó" Bummer egyik jövendő projectének munkacíme :lol:

2014.02.26. 21:27

Zo78 írta:
csiatt írta:

Na akkor vágjunk rendet:

1.) így van, morv a touring egyik típushibájára célzott
2.) A "telós rugó" Bummer egyik jövendő projectének munkacíme :lol:

Épp tegnap merült fel nálunk is egy sedan rugos teló projekt.

2014.02.26. 21:30

Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra :-)

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

2014.02.26. 21:33

Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra :-)

Egyik faszi a bmw5-on a 7es olajos rendszerenek retrofitjen ugykodik eppen.

2014.02.26. 21:47

morv írta:
Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra :-)

Azért azt már túlzásnak érzem, persze csak a kivitelezés miatt. :-D

2014.02.26. 22:27

Szerszamrugo, megveheto a biotek.hu-nal...tobb variacoban kialakithato...egy tipusbol vagy kulonbozo erossegubol osszeallitva...

Ha kell van katalogusom...arban tipustol fuggoen 700-1100huf/db...

Ajanlatot atkuldom ha pu-ben dobtok mail cimet...

Egy cink a felrakasa mert le kell kapni a gombot a telorol...WTH...

2014.02.26. 22:31

morv írta:

Gallaca? :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 3 Bummer, Gallaca, jlaci74
Értékelés: 14.29%

2014.02.26. 22:41

kzolee írta:
morv írta:

Gallaca? :mrgreen:

Nem én vótam! :D
Én egy E46 cabrio tetőmozgató hidraulika, csomiajtóba applikálásán gondolkodtam el, de aztán elengedtem a projectet. Viszonylag egyszerűen kivitelezhető, de rövid életű lett volna...

2014.02.27. 00:37

Jerry írta:A hőn szeretett sugárszivattyúnk! Ez emeli át a két tanklebeny között az üzemanyagot. Mindig a 15 liter a kritikus szint.
2 megoldás van:
1. nem engeded 15 liter alá fogyni az üzemanyag szintet.
2. Szabitól veszel egy működő példányt. :)

Köszönöm szépen újfent a gyors segítséget, a diagnózis tényleg elég egyértelműen ráillik a jelenségre. :) Akkor ezt is felírom a közeljövőben cserélendők listájára.
Vicces hogy milyen lassan haladok így az autóval, hogy megcsinálok két dolgot erre megint elromlik valami. Ezzel a maival még eléggé sikerült rám is ijesztenie, így hirtelen azonnal összefüggést próbáltam keresni az olajcserével :facepalm:
De nézhetem a jó oldalát is, mire végzek vele már tudni fogom hogy minden jó, mivel én cseréltem utoljára :D

2014.02.27. 17:17

Sziasztok!

Ha a manalis valto kicsit akadozos 1-2 kozott akkor a villa van kikopva gondlom. Koltseges ennek a csereje? Mekkora melo ez? Nem veszes az ugy, de ha piti a csere akkor megpiszkaltatom.

Udv.

2014.02.27. 18:31

banderasz77 írta:Sziasztok!

Ha a manalis valto kicsit akadozos 1-2 kozott akkor a villa van kikopva gondlom. Koltseges ennek a csereje? Mekkora melo ez? Nem veszes az ugy, de ha piti a csere akkor megpiszkaltatom.

Udv.

A kérdésnek saját topicja van, melynek az első oldalán megtalálod a választ, a többi 100on meg a részleteket...

2014.02.27. 19:43

Miért van ez ???
Szinte csutkára lemerült az akksim, és amikor elkezdem feltölteni, gyengén világít a bal első távolsági fényszóróm.
Levettem a negatívat, úgy töltöm most, de miért világít ilyenkor a fényszóróm ???

2014.02.27. 19:57

Urak,csak beszélgetés szintjén. TDS motor helyére egy 25d motort mekkora meló betenni? Most nem a mechanika érdekel,mert az sperec alatt belógatható tudom.A kiegészítő dolgokra gondolnék.Hűtő jó e. Cooler,olajhűtő maradhatna a tds-é? Elméletben csak csövezés kérdése. Elektromos dolgok..kábelek,csatik,hogy minden úgy működjön mint a gyári,diagolható legyen stb..

2014.02.27. 20:31

Hauzer írta:Urak,csak beszélgetés szintjén. TDS motor helyére egy 25d motort mekkora meló betenni? Most nem a mechanika érdekel,mert az sperec alatt belógatható tudom.A kiegészítő dolgokra gondolnék.Hűtő jó e. Cooler,olajhűtő maradhatna a tds-é? Elméletben csak csövezés kérdése. Elektromos dolgok..kábelek,csatik,hogy minden úgy működjön mint a gyári,diagolható legyen stb..

Sejtésem szerint akkora projekt, hogy inkább vegyél egy 25d-t.
Ha "simán" menne, akkor minden TDS D-vé avanzsálna.
Elég ha csak a főbb alkatrészeket megnézed keresztreferenciában, máris látszani fog hogy mi minden nem stimmel.
Benzines fejjel, ha belegondolok, nem rentábilis.
Hozzászólás küldése

VigLink badge