![]() |
2014.02.26. 20:00
Zo78 írta:Bummer írta:Zo78 írta:Padre540 írta:dinan írta:Urak,
A limo csomagtérfedél lecsukása nálam elég wartburgos feeling.
Nagyon minimális a tompítás és lemezhangja van.
Ez normális?
bummer csinált valamit vele azt hiszem.Biztos hamarosan beírja.
Kicserélte - a csomiajtót...
Szegeny embert ne szivasd mar
Egyebkent lehet az lesz a vege ha tobbe kerul a horpadaskiszedes+fenyezes mint amik vannak hibamentes gep es csomitetok...
Foleg akkor ha lehamlik par ev alatt....grrrrr....
Off topic:
Mennyivel kulturáltabb a touring-nál, hogy csomiajtót csak kézzel könnyedén leengedem, és leheletfinoman behúzza saját magát...Cserébe nekünk berohad az ablaktörlő
2014.02.26. 20:21
Zo78 írta:Bummer írta:Zo78 írta:Padre540 írta:dinan írta:Urak,
A limo csomagtérfedél lecsukása nálam elég wartburgos feeling.
Nagyon minimális a tompítás és lemezhangja van.
Ez normális?
bummer csinált valamit vele azt hiszem.Biztos hamarosan beírja.
Kicserélte - a csomiajtót...
Szegeny embert ne szivasd mar
Egyebkent lehet az lesz a vege ha tobbe kerul a horpadaskiszedes+fenyezes mint amik vannak hibamentes gep es csomitetok...
Foleg akkor ha lehamlik par ev alatt....grrrrr....
Off topic:
Mennyivel kulturáltabb a touring-nál, hogy csomiajtót csak kézzel könnyedén leengedem, és leheletfinoman behúzza saját magát...Cserébe nekünk berohad az ablaktörlő
2014.02.26. 20:22
Bummer írta:
Off topic:
2014.02.26. 20:46
Jerry írta:telegdyd írta:Értetlenül állok a mai események előtt... A következő történt: olajat cseréltem az autóban, majd elindultam haza a város túloldaláról. A Szentendrei úton egyszer csak érzem hogy nem gyorsul, hiába lépek a gázra. Lehúzódtam, a pestiek tudják hogy milyen ott a forgalom, mindenki dudál, kerülget, pillanatok alatt dugó képződikÉn meg csak ülök és gondolkozom hogy mi lehet (már kezdtem arra gondolni hogy valamit az olajcserével szúrtunk el). A motor egyszerűen nem indult be, mintha nem lenne üzemanyag, a mutató pedig a 15 liternél volt. Szerencsére közelben volt a segítség és kaptam egy kanna 100-as benzint, ezt beletöltve elindult az autó, és sikerült elvánszorogni egy kútig. Ott tankoltam még rá és most jól megy, ahogy eddig.
Ami furcsa, hogy a napokban nem tankoltam és eddig ment szépen, most hirtelen kezdett volna finnyáskodni?
Mit tankoljak a továbbiakban, hogy ne állítsam meg az egész főváros közlekedését fél órára?
Vagy mi lehetett ez?
A hőn szeretett sugárszivattyúnk! Ez emeli át a két tanklebeny között az üzemanyagot. Mindig a 15 liter a kritikus szint.
2 megoldás van:
1. nem engeded 15 liter alá fogyni az üzemanyag szintet.
2. Szabitól veszel egy működő példányt.
2014.02.26. 20:53
morv írta:Az ablakkeret meg szet
2014.02.26. 21:21
csiatt írta:morv írta:Az ablakkeret meg szet
Ezt mire írtad, hogy az ablakeret meg szét? A rugós teló kicsapja az alblakkeretet?
Valakinek van rugós telónyitója?
2014.02.26. 21:25
csiatt írta:morv írta:Az ablakkeret meg szet
Ezt mire írtad, hogy az ablakeret meg szét? A rugós teló kicsapja az alblakkeretet?
2014.02.26. 21:27
Zo78 írta:csiatt írta:morv írta:Az ablakkeret meg szet
Na akkor vágjunk rendet:
1.) így van, morv a touring egyik típushibájára célzott
2.) A "telós rugó" Bummer egyik jövendő projectének munkacíme
2014.02.26. 21:30
2014.02.26. 21:33
Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra
Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el
2014.02.26. 21:47
morv írta:Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra
Egyik faszi a bmw5-on a 7es olajos rendszerenek retrofitjen ugykodik eppen.
2014.02.26. 22:27
2014.02.26. 22:31
morv írta:Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra
2014.02.26. 22:41
kzolee írta:morv írta:Haminda írta:Ha valaki sikerrel jár a megfelelő rúgó beszerzésével, szívesen fogadok tippet a forrásra
Gallaca?
2014.02.27. 00:37
Jerry írta:A hőn szeretett sugárszivattyúnk! Ez emeli át a két tanklebeny között az üzemanyagot. Mindig a 15 liter a kritikus szint.
2 megoldás van:
1. nem engeded 15 liter alá fogyni az üzemanyag szintet.
2. Szabitól veszel egy működő példányt.
2014.02.27. 17:17
2014.02.27. 18:31
banderasz77 írta:Sziasztok!
Ha a manalis valto kicsit akadozos 1-2 kozott akkor a villa van kikopva gondlom. Koltseges ennek a csereje? Mekkora melo ez? Nem veszes az ugy, de ha piti a csere akkor megpiszkaltatom.
Udv.
2014.02.27. 19:43
2014.02.27. 19:57
2014.02.27. 20:31
Hauzer írta:Urak,csak beszélgetés szintjén. TDS motor helyére egy 25d motort mekkora meló betenni? Most nem a mechanika érdekel,mert az sperec alatt belógatható tudom.A kiegészítő dolgokra gondolnék.Hűtő jó e. Cooler,olajhűtő maradhatna a tds-é? Elméletben csak csövezés kérdése. Elektromos dolgok..kábelek,csatik,hogy minden úgy működjön mint a gyári,diagolható legyen stb..