![]() |
2013.12.07. 23:01
Schnitzer írta:Sandi69 írta:Sziasztok!
Eddig voltam az ügyemmel pár szakinál, de mindegyik csak "pingvinezett" (széttárta a karját.) Körcsatlakozós példányom van és nem kommunikált eddig senki számítógépével sem (csak a motorvezérlő, de más semmi). Minden jól működik a gépsárkányon, de jó lenne, ha ez is rendbe jönne, mert így nem lehet diagolni és anélkül elég kockázatos nekifutni a következő 10-15 évnek...
Valaki hallott már ilyesmiről?
A vezető ül?s alatt l?vő eloszt?ba mennő vezet?kek el lehetnek oxidálva.N?z be a szonyeg alá...
2013.12.07. 23:01
Eddig voltam az ügyemmel pár szakinál, de mindegyik csak "pingvinezett" (széttárta a karját.) Körcsatlakozós példányom van és nem kommunikált eddig senki számítógépével sem (csak a motorvezérlő, de más semmi). Minden jól működik a gépsárkányon, de jó lenne, ha ez is rendbe jönne, mert így nem lehet diagolni és anélkül elég kockázatos nekifutni a következő 10-15 évnek...
A vezető ül?s alatt l?vő eloszt?ba mennő vezet?kek el lehetnek oxidálva.N?z be a szonyeg alá...
2013.12.07. 23:02
2013.12.07. 23:02
2013.12.07. 23:31
2013.12.08. 00:12
2013.12.08. 04:05
2013.12.08. 09:54
Fourmi írta:Tisztában vagyok vele, hogy így látatlanban nehéz bármit is mondani, de igyekeztem kielégítően leírni a problémát!
Kérem, hogy aki ÉRT a témához nyilatkozzon nekem valamit, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel!
2013.12.08. 10:43
2013.12.08. 11:53
2013.12.08. 12:07
2013.12.08. 12:12
hamoriarpi írta:Mano, nem nano!
2013.12.08. 12:41
Fourmi írta:hamoriarpi írta:Mano, nem nano!
Ez legyen a legnagyobb gond.....Átjavítottam
2013.12.08. 12:55
2013.12.08. 13:00
jlaci74 írta:Fourmi írta:hamoriarpi írta:Mano, nem nano!
Ez legyen a legnagyobb gond.....Átjavítottam
Ott van melletted Taszáron, az ország egyik legkomolyabb motor-gépműhelye ( a kiszerelt alkatrészek ellenőrzése, javítása, pl. főtengely köszörülés... )
http://www.kacsogep.hu/menu1.htm
és szintén melletted az ország egyik legjobb BMW-s embere, Powered Ákos ( benzinesekben, átépítésben nagyon ott van ... )
http://pwracing.hu/kapcsolat.html
Én sajnos, innen 500 km-ről ennyit tudok segíteni ...
2013.12.08. 13:06
nagy.matyika írta:Előző szerelőtől vissza kell kérni a pénzt, ha máshogy nem akkor peres úton, aztán irány a PWRACING műhelye. Sok komoly autó kikerült már onnan. Ha elvállalja a tag, akkor nyert ügyed van. A végén lehet, hogy turbós 28i-vel jössz el onnan
Ez egy kicsit bonyolultabb. Különben Ákos hol székel, helyileg? Meg ugye 2 hét és Ünnepek stb, kérdés bevállal-é valaki? Ugye a hó esni fog, az autó meg kellene!!!!2013.12.08. 13:14
Fourmi írta:nagy.matyika írta:Előző szerelőtől vissza kell kérni a pénzt, ha máshogy nem akkor peres úton, aztán irány a PWRACING műhelye. Sok komoly autó kikerült már onnan. Ha elvállalja a tag, akkor nyert ügyed van. A végén lehet, hogy turbós 28i-vel jössz el onnan
Ha hallottam volna róla, biztos, hogy egyből oda viszem! Meg ugye 2 hét és Ünnepek stb, kérdés bevállal-é valaki? Ugye a hó esni fog, az autó meg kellene!!!!
Az eddig ráfordított összeg nagy része alkatrész volt, kb egy nyolcada a munkadíj....olyan is eddig!
2013.12.08. 13:14
Fourmi írta:nagy.matyika írta:Előző szerelőtől vissza kell kérni a pénzt, ha máshogy nem akkor peres úton, aztán irány a PWRACING műhelye. Sok komoly autó kikerült már onnan. Ha elvállalja a tag, akkor nyert ügyed van. A végén lehet, hogy turbós 28i-vel jössz el onnan
Ha hallottam volna róla, biztos, hogy egyből oda viszem! Meg ugye 2 hét és Ünnepek stb, kérdés bevállal-é valaki? Ugye a hó esni fog, az autó meg kellene!!!!
Az eddig ráfordított összeg nagy része alkatrész volt, kb egy nyolcada a munkadíj....olyan is eddig!
2013.12.08. 13:16
Ha hallottam volna róla, biztos, hogy egyből oda viszem! Jobb lett volna ha minden előtt, még itt megérdeklődöm. Csak ugye városba van duma volt, az E60 cserélt olajat meg hardit, ott nem b@szott el semmitEz egy kicsit bonyolultabb. Különben Ákos hol székel, helyileg? Meg ugye 2 hét és Ünnepek stb, kérdés bevállal-é valaki? Ugye a hó esni fog, az autó meg kellene!!!!
2013.12.08. 13:27
Fourmi írta:........Különben Ákos hol székel, helyileg? ......