Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

!

2010.05.20. 15:29

Én senkinek az üzletébe nem akarok bele szólni, de K.lacházáról nem igen vennék autót!

2010.05.20. 15:46

Miért?

2010.05.20. 16:16

fodorb írta:Ezek még szimpatikusnak tünnek, jobban felszerelt, csak ne lenne ültetve.
Másrészt, ha már rendberekta, minek adja el ?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ta-3682230

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ta-3847758

mind azt irja :wink:

alakul ez :P

2010.05.20. 17:01

fodorb írta:Ezek még szimpatikusnak tünnek, jobban felszerelt, csak ne lenne ültetve.

Ez már elég régen fent van ezzel a dumával,hogy teljes motor generál és csak 1200Km-van benne... akkor honnan tudja,hogy megy mint a rakéta? Ha motor generál után egyből taposta akkor elég gáz... :oops:

Ha meg már el is adja biztosan jól sikerült a generál... :lol:

2010.05.20. 19:41

Hát már látom, nem lesz egyszerű menet, ha a magas adók mellett mégis az e39 mellett döntök, feltéve ha találok normálisat, nem drágán, mert túl sok zsetonom nincs rá.
Plána, ha ezt azt javítani is kell rajta, mondjuk a stutgárdi csillag mellett döntök, azon is ezt azt biztosan meg kell csinálni.

Csak ne lenne a kötelező olyan drága, mert a vagyonadót, bár igazságtalannak tartom, még csak lenyelem.

Különösen, hogy igen keveset mennék vele, leginkább hobby nak kellene.
Nem tudok a cégnél parkolni csak utcán, és nincs rálátom sem az ingyenes szakaszra.

2010.05.20. 20:29

BMW Z1 Wiesmann

2010.05.20. 20:34

fodorb írta:Hát már látom, nem lesz egyszerű menet, ha a magas adók mellett mégis az e39 mellett döntök, feltéve ha találok normálisat, nem drágán, mert túl sok zsetonom nincs rá.
Plána, ha ezt azt javítani is kell rajta, mondjuk a stutgárdi csillag mellett döntök, azon is ezt azt biztosan meg kell csinálni.

Csak ne lenne a kötelező olyan drága, mert a vagyonadót, bár igazságtalannak tartom, még csak lenyelem.

Nem tudok a cégnél parkolni csak utcán, és nincs rálátom sem az ingyenes szakaszra.

Szia!

Szerintem jól gondold meg. Viszonylag idős autót venni mindig kockázattal jár. Ha nem
ismered az előéletét, nagyon meg kell nézni, különben a vételárral összemérhető összeget
is rákölthetsz. Ez egy igényes autó, igényes gazda kell hozzá. Ha jól választasz, és megadod neki,
amire szükséged van, te is mindent megkapsz tőle. Nekem minden perc öröm, amit a vezetésével
töltök, de ennek ára is van. Ha veszel egyet, nem szabad az összes pénzedből venned, kell hagyni
az esetleges hibákra is. Na, abbahagyom, mert így is elég szentimentálisra sikerült.

Üdv.

Odus

2010.05.20. 20:52

odus írta:
fodorb írta:Hát már látom, nem lesz egyszerű menet, ha a magas adók mellett mégis az e39 mellett döntök, feltéve ha találok normálisat, nem drágán, mert túl sok zsetonom nincs rá.

Szia!

Szerintem jól gondold meg. Viszonylag idős autót venni mindig kockázattal jár. Ha nem
ismered az előéletét, nagyon meg kell nézni, különben a vételárral összemérhető összeget
is rákölthetsz. Ez egy igényes autó, igényes gazda kell hozzá. Ha jól választasz, és megadod neki,
amire szükséged van, te is mindent megkapsz tőle. Nekem minden perc öröm, amit a vezetésével
töltök, de ennek ára is van. Ha veszel egyet, nem szabad az összes pénzedből venned, kell hagyni
az esetleges hibákra is. Na, abbahagyom, mert így is elég szentimentálisra sikerült.

Üdv.

Odus

A kötelezőre megoldás. Amikor meg kapja a gyerek a jogsit 18 évesen pl. Venni kell egy ócsa kis polszkit 50eft és betolni a sarokba (lényeg ne használja csak álljon). Évente fizeted a kötelezőt és 10 év múlva 28 évesen már van is Bónusz10-ese :lol:
Ez aztán a biztos történettel rendelkező jó biztosítós ügyfél :wink:

Jackson, aki dettó B10 és így nem olyan drága a kötelező :lol:

2010.05.20. 22:21

jackson írta:
A kötelezőre megoldás. Amikor meg kapja a gyerek a jogsit 18 évesen pl. Venni kell egy ócsa kis polszkit 50eft és betolni a sarokba (lényeg ne használja csak álljon). Évente fizeted a kötelezőt és 10 év múlva 28 évesen már van is Bónusz10-ese :lol:

Hja, így kellett volna tennem.
De hát most már mindegy.
Akkor még 1 szer, hogy is van ez az adó dolog, mert nem vagyok egy nagy matekzseni, hiába informatikus vagy, számoljon a gép :D

Mennyit kell az önkörmányzat felé, és mennyit kell luxusadó címen perkálni ?

2010.05.20. 23:47

strobi írta:

Ez már elég régen fent van ezzel a dumával,hogy teljes motor generál és csak 1200Km-van benne... akkor honnan tudja,hogy megy mint a rakéta? Ha motor generál után egyből taposta akkor elég gáz... :oops:

Ha meg már el is adja biztosan jól sikerült a generál... :lol:

Meg azt is valószínűsítem, hogy úgy szólítana meg a telefonba, hogy: Háló Főnök vagy Tesókám. :lol:

2010.05.21. 08:20

touring írta:BMW Z1 Wiesmann

emlékszem amikor ez kijött leesett az állunk, aztán, hogy ellett felejtve...................egy gyöngyszem 8)

2010.05.21. 11:11

fodorb írta:
jackson írta:

Hja, így kellett volna tennem.
De hát most már mindegy.
Akkor még 1 szer, hogy is van ez az adó dolog, mert nem vagyok egy nagy matekzseni, hiába informatikus vagy, számoljon a gép :D

Mennyit kell az önkörmányzat felé, és mennyit kell luxusadó címen perkálni ?

Teljesítménytől és évjárattól függ.
96-os 523i
23ezer forint/év mindkét társulatnak.

2010.05.23. 18:59

Mindjárt egy éve árulja.
Nem kell valakinek?
Kipötyögtem: az éves teljesítmény és luxusadója a hatályos magyarországi törvények alapján: egymillió-tizenötezerhatszáznyolcvan forint.
Kíváncsi lennék arra a hazai biztosítótársaságra, amelyik meg merné kötni a kötelezőjét :oops:
Csodálkozom rajta, hogy nem a magyar hahu-n árulják, mert láttam én már F1 versenyzőjét ott :lol:
Igaz, akinek nem okoz gondot kicsengetni majd' 300 milliót, az már a kötelezőt leszarja, hogy mennyi :D
J. Button autója

2010.05.23. 19:14

simi64 írta:Mindjárt egy éve árulja.
Nem kell valakinek?

Nem is értem miért adja el?! Nem elfér a többi "szar" között... :lol: ?!

2010.05.23. 19:16

strobi írta:
simi64 írta:Mindjárt egy éve árulja.
Nem kell valakinek?

Nem is értem miért adja el?! Nem elfér a többi "szar" között... :lol: ?!

Recesszió van :!:
Biztos megszorult.
M 5-je is van :cry:

2010.05.23. 23:17

850Ci
Kicsit horpadt + regadó, de gyönyörű. :wink:

2010.05.24. 08:50

simi64 írta:850Ci

3. képen a hátsószélvédőben van egy zöld csík,olyan mintha első lenne benne 8O

2010.05.24. 08:53

MChris írta:

Mindíg a hibakeresés....de fekete vagy a piros az igazi 850 :-)
Meg nem is Ci csak i :-) see the pictures
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_8_Series#850Ci

2010.05.24. 09:24

Pocilaci írta:
MChris írta:

Mindíg a hibakeresés....de fekete vagy a piros az igazi 850 :-)
Meg nem is Ci csak i :-) see the pictures
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_8_Series#850Ci

Rommá volt törve az eleje

2010.05.25. 23:32

Érdekes átépítés 8O
Hozzászólás küldése

VigLink badge