![]() |
2009.03.04. 18:23
Norbi525tds írta:Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
2009.03.04. 18:26
MChris írta:Norbi525tds írta:MChris írta:Norbi525tds írta:Itt a kép:
Bes...ás!![]()
Desztvizbe kell rakni,gondolom...
Köszönöm szépen!
Sima csapvízbe...
Hmmm motornak jó az?? Szobaszökökutamba mind a 2 szivattyú meghalt mert az asszony sima vizzel "táplálta"
Egy ilyen motor 10eFt-ocska újban.
2009.03.04. 18:28
Norbi525tds írta:Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
2009.03.04. 19:50
Celtic írta:Norbi525tds írta:Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
Hát pajti, nagyon kevés embert fogsz találni aki desztilált vizet tőlt az ablakmosóba. Szerintem jópáran ablakmosófolyadékot töltenek abbabelefele
2009.03.04. 20:38
2009.03.04. 20:43
e39chip írta:Celtic írta:Norbi525tds írta:Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
Hát pajti, nagyon kevés embert fogsz találni aki desztilált vizet tőlt az ablakmosóba. Szerintem jópáran ablakmosófolyadékot töltenek abbabelefele
Én jelentem vagy Prelix szélvédómosót, vagy a BMW-nél szoktam koncentrátumot venni és elég kellemes az illata és ahhoz desztillált vizet töltök!
2009.03.04. 20:47
Celtic írta:MChris írta:Norbi525tds írta:MChris írta:Norbi525tds írta:Itt a kép:
Bes...ás!![]()
Köszönöm szépen!
Sima csapvízbe...
Hmmm motornak jó az?? Szobaszökökutamba mind a 2 szivattyú meghalt mert az asszony sima vizzel "táplálta"
Azta! Figyelitek hogy felvág a szökőkutas bmw-s?
Ricsi, az a sima csapvíz elég koszos a motornak, hamartönkre megy.. a vizkő, meg az egyéblerakódások.. én már csak tudom, 40 éve szerelek mosógépeke..vagy a híres Clorox reklámról nem hallottál még?
2009.03.04. 20:49
LeviM5 írta:Celtic írta:MChris írta:Norbi525tds írta:MChris írta:Norbi525tds írta:Itt a kép:
Bes...ás!![]()
Köszönöm szépen!
Sima csapvízbe...
Ricsi, az a sima csapvíz elég koszos a motornak, hamartönkre megy.. a vizkő, meg az egyéblerakódások.. én már csak tudom, 40 éve szerelek mosógépeke..vagy a híres Clorox reklámról nem hallottál még?
Szerintem Calgon-ra gondolsz, amitől tovább él a mosógép![]()
Ma a rack-nál néztek rám, mit akarok, milyen tablettákat, beteg vagyok menjek a patikába...
Sose hallottak még ilyenről, csak folyadékot tudnak adni, ennyi.
2009.03.04. 20:53
MChris írta:LeviM5 írta:Celtic írta:MChris írta:Norbi525tds írta:MChris írta:Norbi525tds írta:Itt a kép:
Bes...ás!![]()
Köszönöm szépen!
Sima csapvízbe...
Ma a rack-nál néztek rám, mit akarok, milyen tablettákat, beteg vagyok menjek a patikába...
![]()
![]()
2009.03.05. 09:19
2009.03.05. 14:08
Celtic írta:Norbi525tds írta:Én rendszeresen koncentrátumot használtam eddig és azt is csapvízzel higítottam amióta autóm van. Nem hinném, hogy tönkretenné. Szerintem nemsok ember tesz desztilált vizet az ablakmosóba, de kérdezzük meg a többieket is.
2009.03.06. 12:02
LeviM5 írta:Celtic írta:MChris írta:Norbi525tds írta:MChris írta:Norbi525tds írta:Itt a kép:
Bes...ás!![]()
Köszönöm szépen!
Sima csapvízbe...
2009.03.06. 13:01
Labi írta:Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:
"............a sima kézkrém tökéletes. Menj be a patikába és kevertesd ki magadnak ezt: Cremor aquosus (kremor akózusz) fonetikusan... Ez fillérekbe kerül és egy garnitúrát kb kétszer vastagon kibír. (nem kell hozzá recept)olyan 1 dekás kiszerelésben adják. Mindenképpen kell hidratálni tisztítás után a bőrt, hiába írja esetleg a tisztító, hogy nem kell, mert van benne hidratáló. (főleg habos tisztítás után) akár niveával is lehet bekenni. ...az is jó! ...csak drága. Minek venni drágát ha az olcsó is jó ha nem jobb. fényes akkor lesz a bőr, ha többször is kezeled és nem hagyod hogy a nap süsse a bőrt. A bőr akkor lesz matt, ha elveszti a nedvességét. ez után már a repedés jön, ami valójában helyrehozhatatlan. Ha matt és le tudod rakni a kocsit pár napra akkor tedd a következőt: babaolajjal kenegesd (kéz beolajoz és azzal dörzsöld mindenhová) ezt ismételd meg naponta legalább 3 szor. miután már érezhetően nem szívja be, akkor töröld át pamuttal és egy picit "polírozd" át vele kézzel, finoman. (nagyon puha legyen a rongy és lehetőleg fehér) ha ez megvan, kétszer hidratálóval is egy nap alatt. kb 2-3 nap múlva bele tudsz ülni. Olyan fényes sohasem lesz, mintha szilikonnal csináltad volna, mert a fotókon bizony azt látod, de életteli lesz, azaz a szemnek pont kellemes.
remélem segített!........................"
és apropó szilikon: az én tanácsom az, hogy senki ne használja mert: valójában szárít, de nagyon! erősen allergizál. (munkám során sokat használtam és ha már csak rágondolok, lefoszlik a bőr a kezemről) ...amolyan Pavlovi reflex lett belőle.![]()
A varrásra vigyázzatok. a varratoknak ki kell száradnia teljesen ha ápolóztatok, mert ha nedvesen huppansz bele elgyengül és sokkal de sokkal könnyeben szakad!! a varratot is lehet krémezni, olajozni, de azért vigyázzatok rá. világos varrat esetén nagyon figyeljetek arra, hogy csak teljesen tiszta és tisztított bőr után krémezzetek, vagy olajozzatok mert: a kosz a varratból kiszedhetetlen és csúnya lesz!
a sorrend tehát:
1. porszívózás
2. épphogy nedves törlővel letörölni a bőrt
3. habbal száraz törlővel tisztára törölni. akárr többször is. szinte nullkilométeresre lehet tisztítani a bőrt.
4. a habtisztítót nedves ronggyal letakarítani.
5. olajjal (ha nem volt soha ápolva) és hidratálóval kétszer vastagon bekenni. (fehér krémmel)
6. finoman átdörzsölni ha megvan. (a fehér krém is hagyhat fehér foltot, de azt könnyen le lehet takarítani, letörölni)
7. mindíg megvárni, hogy kiszáradjon![]()
Fontos: a bőr halála, ha vizes ronggyal takarítod és nem hidratálsz. a víztől megkeményedik a bőr és könnyen kikopik, rugalmasságát elveszti, ezért azt sohase tegyük.
na megyek, mert miattatok lekések a tárgyalásról.
2009.03.06. 14:10
Celtic írta:Labi írta:Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:
"............a sima kézkrém tökéletes. Menj be a patikába és kevertesd ki magadnak ezt: Cremor aquosus (kremor akózusz) fonetikusan... Ez fillérekbe kerül és egy garnitúrát kb kétszer vastagon kibír. (nem kell hozzá recept)olyan 1 dekás kiszerelésben adják. .
.................................
Leteszteltem amit mondtál, és tényleg jó!
A gyógyszertárba tudták miaz, és elkértek érte kemény 83Ft ot 1 dobozra. kértem is gyorsan belőle 3 at, hátha kifogyna...
2009.03.06. 16:20
2009.03.06. 17:16
jackson írta:Celtic írta:Labi írta:Levi biztos nem haragszik meg, ha bemásolom ide azt, amit pü-ben beszéltünk át. neki azt javasoltam:
"............a sima kézkrém tökéletes. Menj be a patikába és kevertesd ki magadnak ezt: Cremor aquosus (kremor akózusz) fonetikusan... Ez fillérekbe kerül és egy garnitúrát kb kétszer vastagon kibír. (nem kell hozzá recept)olyan 1 dekás kiszerelésben adják. .
.................................
Leteszteltem amit mondtál, és tényleg jó!
A gyógyszertárba tudták miaz, és elkértek érte kemény 83Ft ot 1 dobozra. kértem is gyorsan belőle 3 at, hátha kifogyna...
Hírügynökségünk jelenti!
Pánik uralkodik a gyószertárakban.
BMW-s maffiózók rohanták megy a patikákat hidratáló kenőcsöt követelve. A disztribútorok készletei már csak órákra elegendőek. Összeült az országos válságtanács![]()
![]()
![]()
Jackson, a riporter
2009.03.07. 20:58
2009.03.07. 21:07
jackson írta:Sziasztok!
Jó hogy írta Labi a Levi féle leirást mert egyetlen leányom lehányta a bőr ülés. És egyből leküldettem a nivea krémet is a törlő kendőkkel. Szinte nyalta befelé a krémet. Ha lessz időm végig csinálom ezt a bőr tisztító mizériát.
Jackson, aki örül
2009.03.07. 21:10
2009.03.07. 21:13
Labi írta:sztem még mindig leginkább az autójának!