![]() |
2008.07.05. 13:47
party írta:PMiki írta:kovessyroli írta:![]()
![]()
![]()
király a leírás.
én is telefújtam egy dobozzal a klímámat, és nagyon sokat javul, ha klímázom, akkor inkább olyan friss illatot érzek, ha viszont lekapcsolom, akkor jön egy kis punnyadt szag. felnyitottam a motorháztetőt, és a klímahűtőm a büdi.
viszont én nem figyeltem, hogy nekem a tisztítóspray befújása után alul jött-e ki víz, viszont nálam a műszerfal két oldalán lévő kör alakú szellőzőből rendesen folyt a habból átalakuló folyadék.
akkor ezek szerint alul is kellett volna folynia?
Előszőr én is így jártam javult de nem lett az igazi nekem a 2. részben volt elásva a siker, igen akkor járta át a rendszert ha allul is csöpög.
PMiki
Hali,bocsi lehet hogy volt már szó róla az előbbiekben, de hol lehet ilyen spayt venni, ill mi a neve?? Ez akkor jó a lakás klimához is?? Köszi a választ.
2008.07.05. 13:56
2008.07.05. 15:22
levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.
2008.07.05. 20:04
Labi írta:levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.
ha a leírásod passzol, akkor nekem is az van. nem kell félni, az csak kősó. nem kell bántani... el lehet távolítani, ha akarod. (olyan mint a fogkő)
2008.07.05. 23:32
levibeka írta:Labi írta:levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.
ha a leírásod passzol, akkor nekem is az van. nem kell félni, az csak kősó. nem kell bántani... el lehet távolítani, ha akarod. (olyan mint a fogkő)
Akkor minden OK, csak azért kérdeztem mert eddig nem volt ilyen Kősós, vagy mi a fenés.
2008.07.06. 11:18
Labi írta:levibeka írta:Labi írta:levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.
Akkor minden OK, csak azért kérdeztem mert eddig nem volt ilyen Kősós, vagy mi a fenés.
ez olyan mint az ázó vagy nedvesedő fal. erre mondják, hogy salétromosodik... azaz a különböző kloridok só formájában kicsapódnak, "kivirágzik"
itt is vmiylen párolgás van, azaz kicsapódás, csak ilyen színű. nem tom melyik vegyület okozza a színt.
2008.07.06. 12:53
2008.07.06. 17:17
party írta:Labi írta:levibeka írta:Labi írta:levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.
ez olyan mint az ázó vagy nedvesedő fal. erre mondják, hogy salétromosodik... azaz a különböző kloridok só formájában kicsapódnak, "kivirágzik"
itt is vmiylen párolgás van, azaz kicsapódás, csak ilyen színű. nem tom melyik vegyület okozza a színt.
Nem lehet hogy a gáz "próbál" picit elillanni ott??nem toom csak tippelek, de vmi lehet mert nekem nincs... bocs nem akarok pánikot kelteni
2008.07.06. 21:06
2008.07.06. 21:37
kovessyroli írta:megoldódott a korábbi elsőszélvédő párásodási problémám.
vettem egy pár gyári pollenszűrőt, és attól a pillnattól kezdve, mintha elvágták volna a páraképződést.
kicsit azért sokalltam értük a 10 rugót.
2008.07.07. 14:52
2008.07.08. 17:27
2008.07.08. 18:19
ptamas írta:Sziasztok
Tudnatok esetleg ajanlani egy olyan emberket Budapesten, aki ranezne a klima kompresszoromra, es ha szukseges a csapagyazast kicserelne?
Koszonom
Tamas
2008.07.12. 11:08
2008.07.12. 11:59
orban10 írta:Szerintetek hogy jobb használni a klimát automata benyomva vagy ahogy álitod hogy fasza legyen van valaki tud valamit uzenjen.köszi
2008.07.12. 22:21
vally írta:Jó klímást tudtok ajánlani?
2008.07.14. 21:01
2008.07.14. 21:57
Lengyel írta:Üdvözlet Urak !
Kérdésem lenne klima ügyben !
A hibajelenség : ha bekapcsolom a klimát nem működik az utastérbe befújó ventillátor , de klima nélkül üzemel .
Gázt feltöltettem 230g-ot tudtak levenni a plaketten irtat betöltötték !
A szivattyú működik , csövek hidegek .
Tisztelettel kérlek benneteket adjatok tanácsot ,ajánljatok szerelőt !
2008.07.15. 09:41
2008.07.15. 20:48
ytse írta:Lengyel írta:Üdvözlet Urak !
Kérdésem lenne klima ügyben !
A hibajelenség : ha bekapcsolom a klimát nem működik az utastérbe befújó ventillátor , de klima nélkül üzemel .
Gázt feltöltettem 230g-ot tudtak levenni a plaketten irtat betöltötték !
A szivattyú működik , csövek hidegek .
Tisztelettel kérlek benneteket adjatok tanácsot ,ajánljatok szerelőt !
Klímasüni, azaz ventilátor végfok, azaz final stage unit. 5 perc alatt otthon cserélhető.