Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.07.05. 13:47

party írta:
PMiki írta:
kovessyroli írta: :taps: :franko: :taps:

király a leírás.
én is telefújtam egy dobozzal a klímámat, és nagyon sokat javul, ha klímázom, akkor inkább olyan friss illatot érzek, ha viszont lekapcsolom, akkor jön egy kis punnyadt szag. felnyitottam a motorháztetőt, és a klímahűtőm a büdi.

viszont én nem figyeltem, hogy nekem a tisztítóspray befújása után alul jött-e ki víz, viszont nálam a műszerfal két oldalán lévő kör alakú szellőzőből rendesen folyt a habból átalakuló folyadék.
akkor ezek szerint alul is kellett volna folynia? :roll:

Előszőr én is így jártam javult de nem lett az igazi nekem a 2. részben volt elásva a siker, igen akkor járta át a rendszert ha allul is csöpög.

PMiki

Hali,bocsi lehet hogy volt már szó róla az előbbiekben, de hol lehet ilyen spayt venni, ill mi a neve?? Ez akkor jó a lakás klimához is?? Köszi a választ.

Én Motip márkájú habosat használtam jó helyen ~1350 Ft.

Miki

2008.07.05. 13:56

Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba :?: ) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.

2008.07.05. 15:22

levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba :?: ) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.

ha a leírásod passzol, akkor nekem is az van. nem kell félni, az csak kősó. nem kell bántani... el lehet távolítani, ha akarod. (olyan mint a fogkő) :D

2008.07.05. 20:04

Labi írta:
levibeka írta:Az egyik Klima csapszelepnél (ami a jobb lámpa előtt van függölegesen) valami ZÖLD (Oxidáció v. Penész, Gomba :?: ) akármi jelent meg a fekete sapkán meg az alu vzetéken is a kettő találkozásánál, az micsoda valki megtudja mondani, amugy minden rendben van a klimámmal tök jól müxik.

ha a leírásod passzol, akkor nekem is az van. nem kell félni, az csak kősó. nem kell bántani... el lehet távolítani, ha akarod. (olyan mint a fogkő) :D

Akkor minden OK, csak azért kérdeztem mert eddig nem volt ilyen Kősós, vagy mi a fenés.

2008.07.05. 23:32

levibeka írta:
Labi írta:

Akkor minden OK, csak azért kérdeztem mert eddig nem volt ilyen Kősós, vagy mi a fenés.

ez olyan mint az ázó vagy nedvesedő fal. erre mondják, hogy salétromosodik... azaz a különböző kloridok só formájában kicsapódnak, "kivirágzik"
itt is vmiylen párolgás van, azaz kicsapódás, csak ilyen színű. nem tom melyik vegyület okozza a színt.

2008.07.06. 11:18

Labi írta:
levibeka írta:
Labi írta:

ez olyan mint az ázó vagy nedvesedő fal. erre mondják, hogy salétromosodik... azaz a különböző kloridok só formájában kicsapódnak, "kivirágzik"
itt is vmiylen párolgás van, azaz kicsapódás, csak ilyen színű. nem tom melyik vegyület okozza a színt.

Nem lehet hogy a gáz "próbál" picit elillanni ott?? :? nem toom csak tippelek, de vmi lehet mert nekem nincs... bocs nem akarok pánikot kelteni 8)

2008.07.06. 12:53

Jó klímást tudtok ajánlani?

2008.07.06. 17:17

party írta:
Labi írta:
levibeka írta:
Labi írta:

Nem lehet hogy a gáz "próbál" picit elillanni ott?? :? nem toom csak tippelek, de vmi lehet mert nekem nincs... bocs nem akarok pánikot kelteni 8)

sztem csak vmi diffúzió, de nem hiba, az biztos :!: mindenhol diffundálnak az anyagok, csak ott pont látszik! :D

2008.07.06. 21:06

megoldódott a korábbi elsőszélvédő párásodási problémám.
vettem egy pár gyári pollenszűrőt, és attól a pillnattól kezdve, mintha elvágták volna a páraképződést.
kicsit azért sokalltam értük a 10 rugót. :(

2008.07.06. 21:37

kovessyroli írta:megoldódott a korábbi elsőszélvédő párásodási problémám.
vettem egy pár gyári pollenszűrőt, és attól a pillnattól kezdve, mintha elvágták volna a páraképződést.
kicsit azért sokalltam értük a 10 rugót. :(

Három hét PÁRA PARA helyett inkább az utángyártottakra kellett volna sokallni az X ezer Forintot, és annyival beljebb lennél most. :wink:

Zaj

2008.07.07. 14:52

Sziasztok!
Hetvegen klimat tisztitottam en is, pollenszurocsere, stb. Eddig nem vettem eszre (hallottam), de ha a legkondi be van kapcsolva, akkor eros zaj hallatszik a motor bal oldala (szembol nezve) felol. Ha hopihe ki, akkor elhallgat. Okozhatja vajon, ha a hutokozeg mar keves benne?
Tudnatok mondani egy jo klimast Budapesten?
Koszonom
Tamas

2008.07.08. 17:27

Sziasztok
Tudnatok esetleg ajanlani egy olyan emberket Budapesten, aki ranezne a klima kompresszoromra, es ha szukseges a csapagyazast kicserelne?
Koszonom
Tamas

2008.07.08. 18:19

ptamas írta:Sziasztok
Tudnatok esetleg ajanlani egy olyan emberket Budapesten, aki ranezne a klima kompresszoromra, es ha szukseges a csapagyazast kicserelne?
Koszonom
Tamas

Az a hang bizony v.színű, hogy a kompresszor csapágy.
Ha kikapcsolva adja a hangot, akkor a mágnesagy csapágy, ha behúzott mágnesnél akkor a kompresszor maga, vagy a belső csapágy.

XVIII. Kárpát u. - ban van egy jó klímás.

2008.07.12. 11:08

Szerintetek hogy jobb használni a klimát automata benyomva vagy ahogy álitod hogy fasza legyen van valaki tud valamit uzenjen.köszi

2008.07.12. 11:59

orban10 írta:Szerintetek hogy jobb használni a klimát automata benyomva vagy ahogy álitod hogy fasza legyen van valaki tud valamit uzenjen.köszi

melegbe a legjobb :D :D :D :D

viccet félretéve nekem mindig automatán van nekem bejött ,igaz ha beszálok a kocsiba és dög meleg van bent akkor leengedem az ablakot és kb 5 perc után huzom fel addig hagyj menjen :D

2008.07.12. 22:21

vally írta:Jó klímást tudtok ajánlani?

Szia!
Bp-en keresd "muhaatti" klubtársunkat
Most itt van,küldj neki pü-t.Jó gyerek,segiteni fog.

2008.07.14. 21:01

Üdvözlet Urak !

Kérdésem lenne klima ügyben !
A hibajelenség : ha bekapcsolom a klimát nem működik az utastérbe befújó ventillátor , de klima nélkül üzemel .
Gázt feltöltettem 230g-ot tudtak levenni a plaketten irtat betöltötték !
A szivattyú működik , csövek hidegek .

Tisztelettel kérlek benneteket adjatok tanácsot ,ajánljatok szerelőt !

2008.07.14. 21:57

Lengyel írta:Üdvözlet Urak !

A hibajelenség : ha bekapcsolom a klimát nem működik az utastérbe befújó ventillátor , de klima nélkül üzemel .

Klímasüni, azaz ventilátor végfok, azaz final stage unit. 5 perc alatt otthon cserélhető.

Köszönet

2008.07.15. 09:41

Köszönöm gyors válaszod !

2008.07.15. 20:48

ytse írta:
Lengyel írta:Üdvözlet Urak !

Klímasüni, azaz ventilátor végfok, azaz final stage unit. 5 perc alatt otthon cserélhető.

Kesztyütartó alatt találod.
üdv
Hozzászólás küldése

VigLink badge