Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.02. 12:11

ViSoR írta:
fodilaci írta:Szia,

Hétfőn megyek oda, megkérdem Neked...

Üdv,
Laca

Szia, nagyon szépen köszönöm, akkor megkérdeznéd azt is, hogy futóművet tudnak-e szerelni?
Tehát megmondani mibaja, megrendelni, beszerelni. Mert mérni és állítani nem tudnak asszem.
Köszi!

Ok, megkérdem :-)
Hétfő este megírtom a választ. De ne szerezzek Neked egy telefonszámot? :-)

2007.12.02. 14:38

fodilaci írta:
ViSoR írta:

Üdv,
Laca

Szia, nagyon szépen köszönöm, akkor megkérdeznéd azt is, hogy futóművet tudnak-e szerelni?
Tehát megmondani mibaja, megrendelni, beszerelni. Mert mérni és állítani nem tudnak asszem.
Köszi!

Szinte sosem veszik fel és, ha mégis akkor nem a góré, hanem a prolik.

2007.12.02. 15:02

ViSoR írta:
fodilaci írta:
ViSoR írta:

Üdv,
Laca

Köszi!

Szinte sosem veszik fel és, ha mégis akkor nem a góré, hanem a prolik.

Nekem az egyik srác mobilja van meg...
Mondjuk azt sem veszi fel mindíg :-)

2007.12.02. 18:49

A vörös srácot Vilinek hívják, telefonszáma: 06/20/2214625
Egyébként a "prolik" is értik a dolgukat (talán a bajuszos fickót leszámítva), kettő közülük rallizik. Van egy másik főnök is, Ö az Attila (azt hiszem), egy ezüst színű kombival jár és Billnek szokták szólítani.

2007.12.02. 20:34

VZoltan írta:A vörös srácot Vilinek hívják, telefonszáma: 06/20/2214625
Egyébként a "prolik" is értik a dolgukat (talán a bajuszos fickót leszámítva), kettő közülük rallizik. Van egy másik főnök is, Ö az Attila (azt hiszem), egy ezüst színű kombival jár és Billnek szokták szólítani.

Nekem az Attila száma van meg: 0620 333 2602

2007.12.03. 22:14

Szia ViSoR!

Voltam az 5er Kft-nél a vasért, és megkérdeztem Neked a dolgokat:

Az állófűtést tudja programozni, mármint ha arra gondolosz, ami a nagy képernyőn van, de azt mondta a srác (Vili), hogy ha nem olyan a panelod, akkor nem fog menni, de vidd el, és kipróbáljátok, egyből kiderül.

Futóművet javítani tudnak, mérni és állítani nem, aogy írtad.

Nekem megcsináltak pár dolgot:

Bal oldali xenon csere 12.000
Kiegészítő féklámpacsík, kábelt cserélt csak,
Első lökhárítóról hinyzott a rendszám mogötti díszléc: 4000
Jobb hátsó elektromos ablak, gyakorlatilag semmi nem volt benne, se motor, se bowden: 30.000
Munkadíj: 12.000

Összesen 58.000-et hagytam ott.

Modic-ra rádugta, kitörölt hibákat, megmondta, hogy miket kell még csinálni, látszott, hogy sokat nem foglalkozott vele, mert csípőből vágja, hogy mi a hiba... Nagyon ért hozzá, csak el vannak havazva melóval.

Üdv,
Laca

2007.12.03. 23:04

Nagyon szépen köszönöm. Akkor januárban az első fizetésemből ők fognak berúgni :)

2007.12.03. 23:20

ViSoR írta:Nagyon szépen köszönöm. Akkor januárban az első fizetésemből ők fognak berúgni :)

Nincs mit.
Sajna nekem is oda kell adnom januárban a fizum egy részét, talált még kb 100e-ért hibát :-)
Csak így első ránézésből...

Nem tudsz vagy valaki olyan szervízt, ahol gyorsan és jól beállítják a lámpámat?

Amúgy a két szám, a Vilié és az Attiláé helyes :-)

2007.12.03. 23:24

Xenonod van? Mert ott 2-2 imbuszon kell állítani, nekem 4 perc volt.
De a Nefelejts utca Autoklubnál ingyenes a lámpaállítás klubtagoknak. Ha nem vagy klubtag sem lehet több a vizitdíjnál :lol:

2007.12.03. 23:33

ViSoR írta:Xenonod van? Mert ott 2-2 imbuszon kell állítani, nekem 4 perc volt.
De a Nefelejts utca Autoklubnál ingyenes a lámpaállítás klubtagoknak. Ha nem vagy klubtag sem lehet több a vizitdíjnál :lol:

Köszi, megpróbálom az imbuszos megoldást :-)

2007.12.04. 00:07

És milyen távon hová kell állítani a lámpát? Nincs valakinek adat róla? Mert az enyém megjárta Bömbölőnél az eltört állítók miatt, és most csak úgy "szemre" lőttem be.

2007.12.04. 00:40

Stephanus_Rex írta:És milyen távon hová kell állítani a lámpát? Nincs valakinek adat róla? Mert az enyém megjárta Bömbölőnél az eltört állítók miatt, és most csak úgy "szemre" lőttem be.

Ez érdekelne engem is.
Lent jártam, megvan a két imbusz, ha jól láttam 6-os lehet...

Mondjuk szertintem beállítani szemre is jó, mert te tudod, hogy mit akarsz látni, nem?

2007.12.04. 01:17

:D
Én beállítom, de aztán ne sirasson senki, hogy vakít ! :twisted:

2007.12.04. 08:35

Párhuzamos fal kell, hogy szép legyen a képe. Aztán sík terepen kipróbálod, hogy milyen messze megy. Én is szemre nyomtam és jó lett. Azt hiszem, a két szélső imbusz a magasság. A belső a jobbra-balra. Azokat csak ha nagyon muszáj.

2007.12.04. 13:33

ViSoR írta:Párhuzamos fal kell, hogy szép legyen a képe. Aztán sík terepen kipróbálod, hogy milyen messze megy. Én is szemre nyomtam és jó lett. Azt hiszem, a két szélső imbusz a magasság. A belső a jobbra-balra. Azokat csak ha nagyon muszáj.

A lámpamosót használjátok? Ér valamit?

2007.12.04. 15:34

Csinálja az amit kell neki, én csak annyit látok, hogy a lámpám sosem retkes nagyon.

2007.12.05. 14:52

ViSoR írta:Csinálja az amit kell neki, én csak annyit látok, hogy a lámpám sosem retkes nagyon.

:-D
Sosem retkes nagyon :-D

Csak mert az enyémben szar, és nem tudom, hogy megcsináltassam-e, mert ha nem ér semmit, akkor felesleges.
Mondjuk a semminél több, az biztos.

Hogyan működik amúgy? Asszem felkapcsolt világításnál megy csak, és minden 5-dik ablakmosásra mos egyszer lámpát?

2007.12.05. 14:53

fodilaci írta:
ViSoR írta:Csinálja az amit kell neki, én csak annyit látok, hogy a lámpám sosem retkes nagyon.

:-D
Sosem retkes nagyon :-D

Csak mert az enyémben szar, és nem tudom, hogy megcsináltassam-e, mert ha nem ér semmit, akkor felesleges.
Mondjuk a semminél több, az biztos.

Hogyan működik amúgy? Asszem felkapcsolt világításnál megy csak, és minden 5-dik ablakmosásra mos egyszer lámpát?

Most láttam, hogy a másik fórumban leírtad hogyan működik :-)

2007.12.07. 22:45

Na,elkészült a verda.Ezt cserélték:
Első toronycsapágy
Első 2 teló+ütközőgumi
Termosztát
Első 2 féktárcsa+fékbetét+jeladó
Hátsó toronycsapágy 2db
Hátsó hídszilent 4db
Ablaktörlők 3db
Olajcsere+tartozékok
Munkadíj
-----------
300ezer

2007.12.08. 00:08

Sziasztok!
Én tök új vagyok nálatok és marhára tetszik :taps: Én is most vettem a gépet és jövő héten viszem szervízbe Székesfehérvárra átnézetni!Akkor én is lekarcolom mennyi volt a mutatvány :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge