![]() |
2007.03.06. 17:03
Bandiboy írta:Sziasztok!
Van egy problémám, hogy amikor tekerem a kormányt, egy apró "nyöszörgést" hallok. Ez mitől lehet? Nem nagyon hallani, de akkor is zavar.
Köszi!
2007.03.06. 17:42
2007.03.06. 19:16
Diabolica írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Van egy problémám, hogy amikor tekerem a kormányt, egy apró "nyöszörgést" hallok. Ez mitől lehet? Nem nagyon hallani, de akkor is zavar.
Köszi!
egy fél éve téma volt ezt itt valahol, próbáld meg beírni a nyöszörgést a keresőbe fent....
2007.03.06. 20:10
Hero írta:Nem lett meg akkor sem a hiba oka, ez a mai napig rejtély, de ha rájössz akkor majd oszd meg velünk is légyszi!!
2007.03.06. 20:51
Diabolica írta:akkor is mndtam sztem, hogy van ott egy schleifring nevő szerkó, ami egy orsóra tekeredő kábelféle és abban működik közre, hogy a kormány elforgatásakor a benne lévő elektromos kábelek ne tekeredjenek-szakadjanak össze vissza. Nekem ez elszakadt, kicseréltem és már nem nyikorog. Úgy emlékszem, hogy úgy nézett ki mintha egy orsóházba egy egy kötözőszalagot húznál ki-be attól függően, hogy jobbra vagy balra tekergeted, végül is ennek is van hangja, lehet, hogy ezt halljátok.
De nekem az is határozottan rémlik, hogy volt aki másra vezette vissza....
Ja és nagyon szétszedegetni nem érdemes, mert ha rosszul tennéd vissza el tudja tépni saját magát a kormány forgatásánál - logikus, de nekem azért elsőre sikerült elszúrnom...
2007.03.06. 21:46
Hero írta:Diabolica írta:akkor is mndtam sztem, hogy van ott egy schleifring nevő szerkó, ami egy orsóra tekeredő kábelféle és abban működik közre, hogy a kormány elforgatásakor a benne lévő elektromos kábelek ne tekeredjenek-szakadjanak össze vissza. Nekem ez elszakadt, kicseréltem és már nem nyikorog. Úgy emlékszem, hogy úgy nézett ki mintha egy orsóházba egy egy kötözőszalagot húznál ki-be attól függően, hogy jobbra vagy balra tekergeted, végül is ennek is van hangja, lehet, hogy ezt halljátok.
Ja és nagyon szétszedegetni nem érdemes, mert ha rosszul tennéd vissza el tudja tépni saját magát a kormány forgatásánál - logikus, de nekem azért elsőre sikerült elszúrnom...
Akkor azthiszem én megsem próbálkozom vele, mert fatális problémát okoznék, inkább marad a zenefeltekerés![]()
Egyébként mibe fájt a csere?
2007.03.06. 23:16
Diabolica írta:Hero írta:Diabolica írta:akkor is mndtam sztem, hogy van ott egy schleifring nevő szerkó, ami egy orsóra tekeredő kábelféle és abban működik közre, hogy a kormány elforgatásakor a benne lévő elektromos kábelek ne tekeredjenek-szakadjanak össze vissza. Nekem ez elszakadt, kicseréltem és már nem nyikorog. Úgy emlékszem, hogy úgy nézett ki mintha egy orsóházba egy egy kötözőszalagot húznál ki-be attól függően, hogy jobbra vagy balra tekergeted, végül is ennek is van hangja, lehet, hogy ezt halljátok.
Akkor azthiszem én megsem próbálkozom vele, mert fatális problémát okoznék, inkább marad a zenefeltekerés![]()
Egyébként mibe fájt a csere?
sk művelet volt....inkább elrontok egy két dolgot, de nem bízok nagyon senkiben......
(tavaly végignéztem előben egy tesztet, Rossi is lecsekkolt vmit, a bal lábtartója felett a kezével minden alkalommal ahányszor csak felült, de persze lehet, hogy csak kabala vagy v.mi agymenés volt...
)
2007.03.09. 10:45
2007.03.11. 15:54
2007.03.13. 23:56
2007.03.14. 00:12
janoe39 írta:Helósztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy tud-e valaki megoldást a multikormány kopott gombjaira, fehérre vannak kopva és csúnyák. Lehet ilyet venni ujonan? Vagy van olyan bontó ahol érdemes megkérdezni???
Köszönet!!!
2007.03.14. 15:24
janoe39 írta:Helósztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy tud-e valaki megoldást a multikormány kopott gombjaira, fehérre vannak kopva és csúnyák. Lehet ilyet venni ujonan? Vagy van olyan bontó ahol érdemes megkérdezni???
Köszönet!!!
2007.03.14. 20:52
2007.03.14. 21:59
2007.03.23. 17:29
2007.03.23. 20:23
mmsa írta:A "rádió minden indításnál elfelejti a Balance és a Fader beállítást" problémára nem talált valaki megoldást? Sajnos engem is egyre jobban hergel ez a gond...![]()
2007.03.26. 11:03
Buzat86 írta:Valahol volt már erről szó... Próbáld meg a keresőt...
2007.03.26. 15:48
2007.03.26. 22:56
Chrys írta:Asszem a FADER-BALANCE problémára a kereső sem fogja megadni Neked a választ...
Nálam is szar. Bár úgy vettem észre, hogy ha nem totál középre vannak állítva, akkor nem végállásig állítja el őket. Bár ez sem vígasztal.
Chrys
2007.03.27. 12:52