![]() |
2013.11.27. 22:22
barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
2013.11.27. 22:36
admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Így van a bmw saját vezérlő panelt szereltetett bele. A webastónál diagolni se tudják.
Rakhatszrá webastós panelt de akkor meg kell oldani a vezérlését.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.11.27. 22:43
hamoriarpi írta:admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Így van a bmw saját vezérlő panelt szereltetett bele. A webastónál diagolni se tudják.
Kell szerezni egy működőt és egy rosszat. Végig kell méregetni.
Az LCM-nek is meg van a titka, hogy melyik tranyó vagy IC hal meg benne. Ennek is kb ennyi lehet.
2013.11.27. 23:14
2013.11.28. 00:24
kanyobence írta:hamoriarpi írta:admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Az LCM-nek is meg van a titka, hogy melyik tranyó vagy IC hal meg benne. Ennek is kb ennyi lehet.
Árpi én lélekben támogatlak....hajránekem panelhibás nagy valószínűséggel a kályha
2013.11.28. 00:31
zall79 írta:kanyobence írta:hamoriarpi írta:admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Árpi én lélekben támogatlak....hajránekem panelhibás nagy valószínűséggel a kályha
Sziasztok.Csak tapasztalatot szeretnék megosztani. 5 éve vettem az autómat rossz ,vezérlőhibás kályhával.Ezután még Három Kályhát vettem,a leghosszabb ideig a második bírta kb 3 hónap.Mindeggyik vezérlőhibás lett.Majd egy barátom ajánlott egy srácot aki a vezérlőt átalakította.Már nem a klímapanel indítja,hanem egy gsm modul.Csak rácsörgök és indul a kályha.A belső ventit is indítja,tehát állófűtésként is tudom használni.Hátránya hogy az IHKA -ban folyton tárolt hiba van.Ez lesz a harmadik tél hogy be lett építve.
2013.11.28. 01:09
2013.11.28. 02:53
zall79 írta:Budapesten építették be Keresztúri 116 ban egy kályhás klímás cég.Viszont akitől avezérlőt és a gsm modult vettem annak a srácnak a számát már elhagytam.De a kályhás cégnél biztos ismerik a keresztneve Gábor .Azért gondolom hogy ismerik mert Ő ajánlotta azt a szervízt.
2013.11.28. 08:48
morv írta:zsoly79 írta:Segitségeteket kérném Budapesten keresnék rásegittő kájhában jártas szerelőt diag és vélemény. Idén a hideg ellenére nem indult még és nemtudom hogy mivel kezdjem. Elöre is köszönöm!!!
Probald meg egy bizti kivetellel resetelni.
2013.11.28. 10:44
2013.11.28. 11:33
zall79 írta:kanyobence írta:hamoriarpi írta:admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Sziasztok.Csak tapasztalatot szeretnék megosztani. 5 éve vettem az autómat rossz ,vezérlőhibás kályhával.Ezután még Három Kályhát vettem,a leghosszabb ideig a második bírta kb 3 hónap.Mindeggyik vezérlőhibás lett.Majd egy barátom ajánlott egy srácot aki a vezérlőt átalakította.Már nem a klímapanel indítja,hanem egy gsm modul.Csak rácsörgök és indul a kályha.A belső ventit is indítja,tehát állófűtésként is tudom használni.Hátránya hogy az IHKA -ban folyton tárolt hiba van.Ez lesz a harmadik tél hogy be lett építve.
2013.11.28. 11:46
admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
2013.11.28. 15:47
Bummer írta:admin írta:barbrady írta:Gondolom a k-bus-ban.
Kell hozza egy I-bus adapter es diagolhato a gyari webasto progival![]()
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2013.11.28. 16:31
2013.11.28. 17:56
nagy.matyika írta:Utólag beszerelhető 220V-os vízmelegítőkről mi a véleményetek? Tudom, hogy az elegánstól messze van, de valahogyan melegebbé kellene tenni a motort indítás előtt, mert nagyon rövid távokat menne az autó és 0 fok alatt, ez gyilkosság kategória. e60 535d-ről van szó. Esetleg, ha valakinek van bevált receptje, vagy ismer valami jó melegítő egységet, akkor ne tartsa magában
2013.11.28. 18:47
2013.11.28. 19:36
nagy.matyika írta:http://www.schriffert.hu/motor-elomelegito/schriffert-elomelegito-vizmelegito-univerzalis-16.html
http://www.autovillcentrum.hu/vizmelegi ... -800w.html
Ezek például viccesen olcsó megoldásnak tűnnek, bár nem igazán tudom elképzelni, hogy ez hol fér el normálisan a kocsiban, mert mindennek megvan a helyeÉrtelem szerűen ilyenkor úgy kell kezelni az autót, mintha az olaj még hideg lenne, de azért fogyasztás és melegedés szempontjából lényegesen barátságosabb lenne már előmelegített vízzel a motor. Egy időzítővel el is tudnám képzelni a használatukat. Mondjuk a drága nyest komát így még nehezebb lenne távol tartani az autótól

2013.11.28. 20:41
kanyobence írta:zall79 írta:Budapesten építették be Keresztúri 116 ban egy kályhás klímás cég.Viszont akitől avezérlőt és a gsm modult vettem annak a srácnak a számát már elhagytam.De a kályhás cégnél biztos ismerik a keresztneve Gábor .Azért gondolom hogy ismerik mert Ő ajánlotta azt a szervízt.
És ha nem vagyok indiszkrét, mi pénz volt ez a művelet mindennel együtt? Mi kell hozzá pontosan? .. Nekem 25D a szekér, 99% panelhiba.
2013.11.28. 21:58