Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2014.12.13. 23:20

és olyanban tudtok e segíteni 99-es touring mitől lehet hogy az anyós ülés felőli oldalon elől is hátul is nincs fűtés csak nagyon gyenge de a másik oldalon adja rendesen?? :neutral:

2014.12.14. 00:13

underworld írta:és olyanban tudtok e segíteni 99-es touring mitől lehet hogy az anyós ülés felőli oldalon elől is hátul is nincs fűtés csak nagyon gyenge de a másik oldalon adja rendesen?? :neutral:

Lehet,hogy valamelyik motor rossz ami állitja,hogy hova fujjon be.Diagoltatni kellene.

2014.12.14. 09:42

Szevasztok!
Egy 1998-as 525tds a következő hibákat produkálja: rádió+tv egység csak világít nem reagál semmire, multikormány nem reagál semmire, hátsó ablaktörlő nem működik a napellenző lenyitásakor nem a saját lámpája gyullad fel hanem a középső tükörnél lévő belső világítás, az automata váltó elektromos retesze ki-be ugrál. Az érdekes az hogy ha a pipere világításnál csinálok egy zárlatot minden egycsapásra visszajön, aztán egyszer csak gondol egyet és ismét minden rossz. Gondolom test baj lehet. Tudja valaki, hogy a műszerfalnak hol vannak a testkábelei a kasznihoz kötve??

2014.12.14. 09:59

Tímárka1964 írta:Szevasztok!
Egy 1998-as 525tds a következő hibákat produkálja: rádió+tv egység csak világít nem reagál semmire, multikormány nem reagál semmire, hátsó ablaktörlő nem működik a napellenző lenyitásakor nem a saját lámpája gyullad fel hanem a középső tükörnél lévő belső világítás, az automata váltó elektromos retesze ki-be ugrál. Az érdekes az hogy ha a pipere világításnál csinálok egy zárlatot minden egycsapásra visszajön, aztán egyszer csak gondol egyet és ismét minden rossz. Gondolom test baj lehet. Tudja valaki, hogy a műszerfalnak hol vannak a testkábelei a kasznihoz kötve??

Szerintem a ground modul szarakszik. Assszem az felel ilyesmiért. Nem biztos, hogy jobb 1, jobb lábnál van az oszlopban.
Az LCM ott van az tuti. :) Lehet bus hiba is, bár nem tudom a tiedbe mi van. Várj valaki okosabbat is.
Diag, csere, villanyos.

2014.12.14. 11:12

Imco írta:
Tímárka1964 írta:Szevasztok!

Szerintem a ground modul szarakszik. Assszem az felel ilyesmiért. Nem biztos, hogy jobb 1, jobb lábnál van az oszlopban.
Az LCM ott van az tuti. :) Lehet bus hiba is, bár nem tudom a tiedbe mi van. Várj valaki okosabbat is.
Diag, csere, villanyos.

A gm nekem a kesztyutarto alatt/mogott van (angol kocsi). Ott van egy rakas test csatlakozas is mellette. Beazasod nincs esetleg?

2014.12.14. 11:14

underworld írta:és olyanban tudtok e segíteni 99-es touring mitől lehet hogy az anyós ülés felőli oldalon elől is hátul is nincs fűtés csak nagyon gyenge de a másik oldalon adja rendesen?? :neutral:

Szerintem fűtéscsap. A motortérben van a bal oldalon. Valószínűleg beragadt a jobb oldal.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek odus az itt látható tagok köszönték meg: underworld
Értékelés: 4.76%

2014.12.15. 20:01

Sziasztok!
Az autómban 4:3 gyári navigáció van és a hozzá tartozó gyári rádió/cd lejátszó. Facelift előtti. Olyan gondom akadt a rádióval, hogy bekapcsolom akkor néhány percig szól majd elnémul. Ha kikapcsolom vagy átváltok cdre majd vissza akkor megint szól, de néhány másodperc vagy 1-2 perc elteltével megint néma lesz.
Találkozott valaki hasonlóval?

2014.12.15. 21:08

rockolo77 írta:
osiati írta:Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne,hogy 30D-nél városi használat mellett középen áll a vízhőfok mutató,de városon kívül nem pont középen,kicsit alatta.
Valamelyik termosztát hibája lehet?

köszönöm előre is az ötleteket.
üdv

Hasonló jelenséggel küzdök én is, már megvettem a cuccokat, holnap cserélem őket. +5500 volt az EGR termosztát (BEHR), majd beszámolok az eredményről.
[/quote][/quote][/quote]

A termosztátok cseréjével megoldódott a probléma, gyorsabban melegszik fel a víz, és stabilan 90 fokon marad.

2014.12.15. 21:44

helló mindenki valakinek nem lenne valami rajz vagy leírás hogy az ablakmosó rendszer csövei honnan hová mennek lámpamosós verzió mert most vettem a gépet szerintem összegányolták de nem is spriccel a fúvókánál folyik inkább mint spricceljen de nincsen eldugulva

2014.12.15. 23:21

underworld írta:helló mindenki valakinek nem lenne valami rajz vagy leírás hogy az ablakmosó rendszer csövei honnan hová mennek lámpamosós verzió mert most vettem a gépet szerintem összegányolták de nem is spriccel a fúvókánál folyik inkább mint spricceljen de nincsen eldugulva

Lehet a motorod van oda. Töltsd ki az adatlapod. Vedd fel Schnitzerrel a kapcsolatot.

2014.12.16. 10:11

underworld írta:helló mindenki valakinek nem lenne valami rajz vagy leírás hogy az ablakmosó rendszer csövei honnan hová mennek lámpamosós verzió mert most vettem a gépet szerintem összegányolták de nem is spriccel a fúvókánál folyik inkább mint spricceljen de nincsen eldugulva

szia nem olyan bonyolult ez az egész az ablakmosó spricnitől lemegy a jobb oldali kerékdob mögötti mosótartályba az egyik motorra a másik motorról meg megy előre a fényszórókhoz tényleg nem bonyolult ha elindulsz a nyomon akkor csak végig kell követni

Remélem érthető és követhető volt a leírás így, írásjelek nélkül is. ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: underworld

2014.12.16. 10:32

Szélvédőmosó intenzívmosóval az egyik pumpáról:
Kép
Ugyanez nem intenzívmosós verzióban:
Kép
Másik pumpáról a fényszórómosóra:
Kép
A tartály a pumpákkal meg a jobb első kerék mögött:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: underworld

2014.12.16. 14:36

Imco írta:

Lehet a motorod van oda. Töltsd ki az adatlapod. Vedd fel Schnitzerrel a kapcsolatot.

Vagy csak siman vizkoves es eldugult a motor szivo oldala. Egy masik lehetoseg a mosofolyadek es a kulso homerseklet osszefuggesebol adodhat. Ha a lampaig elmegy es mashol nem latszik, hogy folyna a sarvedo mogul, akkor a tartaly kornyeken nezelodnek.
Igy nez ki kibontva:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek morv az itt látható tagok köszönték meg: underworld

2014.12.16. 18:44

Sziasztok,

A múltkor kérdeztem, hogy mitől kopoghat a kocsi alja. Többen is javasoltátok, hogy valószínűleg a felfüggesztő csapágy lesz a ludas. Elvittem szervízbe és a probléma komolyabb volt. A hardy ment tönkre, amit elvileg egy kicsit több, mint egy éve cseréltettem ki benne. Az, hogy ki lett-e cserélve, az már kérdéses, nézzétek meg a képeket (nekem így ránézésre nem 1 éves alkatrész kinézete van):
Kép

Kép

2014.12.16. 19:25

Ha fordítva rakják be, meg tud macskásodni. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2014.12.16. 19:37

kzolee írta:Ha fordítva rakják be, meg tud macskásodni. :wink:

Létezne, hogy fordítva rakták volna be?

2014.12.16. 22:04

ulics1987 írta:

Ezt utólag szerintem már nem lehet megmondani.

2014.12.16. 22:33

ulics1987 írta:

Egy perfekt szerelő rakta volna be fordítva? Egyáltalán berakta ... ?

2014.12.16. 22:55

Amúgy ez tényleg fordítva volt berakva szerintem. Egy elhasznált Hardy nem így néz ki, hanem a fém persely és a gumi ágy között keletkezik hézag. Ez meg szét van szakadva.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2014.12.17. 21:36

Megmondom őszintén, én már nem tudom mit higgyek. Nem olyan helyre hordtam sose a kocsimat, amiről azt feltételezném, hogy fordítva rakták volna be. Valószínűleg ez már nem fog kiderülni, hogy miért ment tönkre, de az tény, hogy kicsit több, mint egy éve fizettem egy hardy cseréért, és most a héten megint cseréltetnem kellett kb 15 000 km megtétele után. Ez esik szarul és az, hogy vagy így, vagy úgy, szarul jöttem ki a dologból.
Hozzászólás küldése

VigLink badge